Dracula Untold (2014)
Alkuperätarina vampyyristä, josta kukaan tuskin on koskaan kuullut mitään. Ei kovin erikoinen, edes Charles Dancen karisma sivuosassa ei kauheasti pelasta.
Men in Black: International (2019)
Jos ei jostain syystä Men in Blackia tunne, niin kyseessä on sarjakuvaan perustuva leffasarja, jossa mustiinpukeutuvat miehet (ja miksei naisetkin) ylläpitävät valtaväestöä tietämättömänä alieneista maapallolla ja hoitavat vaaralliset tunkeutujat. Ykkönen on klassikko, kakkonen ja kolmonen vähän plääh. Vähän aikaa sitten avauduin näistä turhista franchisen henkiinherätyksistä. Bad Boys for Life sentään oli ihan viihdyttävä, tämä taas aivan turha pökäle
U-571 (2000)
Tämä kertoo natsien Enigma-koodilaitteen varastamisesta liittoutuneille toisessa maailmansodassa. Oikeasti sen tekivät britit, tässä leffassa taas jenkit. Tää leffa on muutenkin jenkkihapatusta, saksalaiset eivät saa mitään aikaan ja jenkeiltä onnistuu kaikki. Huonoa tarinankerrontaa tällainen.
It: Chapter Two (2019)
Stephen Kingin kauhujärkäle lapsia piinaavasta olennosta jaettiin leffana kahteen osaan. Eka oli ihan jees ja paikoitellen jopa sisälsi vähän kauhua. Tämä toinen osa ei ole läheskään yhtä hyvä, kauhukin oli aika olematonta.
Avatar: The Last Airbender (2010)
Monet tässä listaamistani ovat aika heikkoja tekeleitä, mutta tähän paskapökäleeseen verrattuna ne ovat melkeinpä taidetta. Tämä M. Night Shyamalanin ohjaama (ilmeisesti suosittuun) animeen perustuva leffa taas ei toimi oikein millään tasolla. Viimeisen puoli tuntia vilkuilin lähinnä puhelinta. Paskuudessaan maineensa arvoinen
Inheritance (2020)
Rikas perheenpää kuolee yllättäen ja jättää perheen esikoistyttärelleen vastuun suvun synkästä salaisuudesta. Tämä on ilmeisesti ohjaajan esikoisteos, kun selkeästi hakemista tarinankerronnassa. Juoni aluksi laahaa, sitten on hetken kiinnostava sitten mennäänkin WTF-osastolle. Kannattaa käyttää aikansa paremmin kuin minä.
Eastern Promises (2007)
Naomi Wattsin näyttelemä kätilö sotkeentuu lontoolaiseen Venäjän alamaailmaan. Synkkä ja karu leffa, jossa käsitellään mm. seksiorjuutta. Tällaisten leffojen arviointi on vähän hankalaa. Toisaalta se on ihan hyvin tehty, toisaalta sitä on ikävä katsoa.
Keeping the Faith (2000)
Edward Nortonin ohjaama romanttinen komedia papiksi ja rabbiksi päätyvistä kaveruksista, heidän yhteisestä lapsuudenystävästään Annasta ja tästä syntyvästä kolmiodraamasta. Ihan katsottava, vaikken romkomeista juuri välitäkään.
Parasite (2019)
Tämä korealainen leffa kertoo köyhästä perheestä, joka soluttautuu rikkaaseen sinisilmäiseen perheeseen. Maailmalla kehuttu, mutten kyllä ihan ymmärrä miksi. Köyhä perhe on rasittavia lieroja ja rikas perhe idiootteja. Kaikki muutenkin tuntuvat vähän vinksahtaneilta. No, ainakaan tässä ei ollut sitä tyypillistä kuvausta, että mitä köyhempi niin sitä parempi ihminen.