Metallimusiikki

Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
694
Devilment on ihan kiva korvike uutta cradle of filth albumia (existence is futile) odotellessa.
Tyyli on eri, mutta Danin laulua on aina hienoa kuunnella.

 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
694
Tuli pitkästä aikaa katsottua tämä sterbhausin video joka aika varmasti on niiden ihan ekoja musavideoita ja on se vaan edelleen helvetin hyvä.
Nykyään kun musiikkivideoissa on kamera-ajot, pyrotekniikat ja lavastukset niin vimpan päälle ja usein yritetään vielä saada koko video näyttämään joltain leffalta ahdettuna muutamaan minuuttiin, niin tämä on raikas tuulahdus vuodelta 2009.
Mun mielestä ainoa asia jota tää kaipaa on parempi huulisynkka joissakin kohdissa ja siinä kaikki.
Täysin kieli poskella tehty video ja kaikesta näkee, että jätkät vaan piti hauskaa ja tuota on myös hauska katsoa, koska se ei edes yritä olla mitään muuta.

 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
470
Wizardmetallin lähettiläät ovat täällä!

Vähemmä yllättäen Christopher Bowesin sivuproggis tämäkin.
 
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403
Nykyään kun musiikkivideoissa on kamera-ajot, pyrotekniikat ja lavastukset niin vimpan päälle ja usein yritetään vielä saada koko video näyttämään joltain leffalta ahdettuna muutamaan minuuttiin
Jep.. Ja en henkilökohtaisesti ole koskaan erityisemmin välittänyt musiikkivideoista.
Tekeleet joissa bändi vaan soittaa jossain varastohallissa tai mehtässä on nähty miljoonaan kertaan ja nämä tarinavetoiset harvemmin nappaavat.. Näistä heikkolaatuista CGItä hyödyntävistä tekeleistä en lähde edes avautumaan.
Toki jotkut videot ovat paikotellen visuaalisesti hienoja (vaikka Batushka spin-offin Parastas tekele) mutta harvemmin ne lisäävät mitään musiikkiin, useimmiten video tulee vilkaistua jos tuttu bändi tiputtaa uuden mutta kyllä useimmat voisi jättää tekemättä.. Tai ainakin katsomatta.
Itse kuuntelen paljon black metalin tasoista räimettä ja useimmat videot (joita tässä genressä ei ihan hirveällä tahdilla onneksi tule) ovat "ärrmurr ollaan pahoja jannuja, juodaan verta ja palvotaan saatanaa, pelätkää!" tason skeidaa joka pääasiassa aiheuttaa myötähäpeää vaikka musiikki klikkaisi.

Black metal sikseen, nuita kieli poskessa tehtyjä toki löytyy:

 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
131
Mitenkäs ei täällä kukaan ole kirjoittanut mitään Helloweenin uudesta albumista mikä julkaistiin tuossa kesäkuussa?
Mielestäni oikein hyvä töräys. Selkästi parempi levy kuin edellinen My God Given Right, mikä vieläkin kuunneltuna tuntuu lähinnä joltain välijulkaisulta. Tai ainakaan itse en vieläkään siitä saa mitään irti. Tämä uusin Helloween (2021) taas tuntuu hyvältä jatkumolta Keepers of the Seven Keysien jäljille.

Kisken ja Deriksen lauluvuorottelu toimii törkeän hyvin ja itse Kai Hansenkin pääsee ääneen muutamissa kohdissa pisin levyä.

Mutta piru vie noita helkutin alueellisia bonusbiisejä, kun Japanin versioon menivät laittamaan ihan pirun kovan bonusbiisin. Ei sillä nyt muuten väliä olisi, kun puuttuvat bonarit ladataan netistä, mutta itse ostan fyysisenä myös levyt, niin olisi ollut kiva omistaa kaikki biisit myös levyllä.

Japanin bonusbiisi:
Vielä ennättää :) Helloween Complete Edition [Limited Edition] [Japan Bonus Track] Helloween CD Album
 
Liittynyt
27.05.2017
Viestejä
15
PowerWolffin uudelta levyltä. Bonus levyltä löytyy vanhemmista biiseistä uusia versioita, mukana mm. Jari Mäenpää (Wintersun), Johan Hegg (Amon Amarth), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) jne...


 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
625
Norrmanin veljesten (October Tide, ex-Katatonia) Thenighttimeproject on kuin rauhallisempi versio In Mourningista. Toimii. :tup:

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
219
Tidal ehdotti tällaista bändiä kuin Ophidian I ja onhan kimuranttia tavaraa. Muistuttaa Allegaeonia kitaroiden osalta mutta rumpali vetää tuon aivan eri sfääreihin. Eli jos tekninen melodödö uppoaa niin ehdottomasti tsek Desolate-nimiselle albumille joka julkaistaan tässä parin viikon sisään muistaakseni.

 
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403


Video melko juustoinen ja paikotellen huonosti synkattu.
Inquisition on yksi niitä harvinaisempia raskaan musiikin bändejä joilla todella on se OMA soundi. Riffit hyödyntävät paljon avoimia sointuja koska bändissä ei ole basistia, bendejä tehdään myös normaalia enemmän. Vokaalit eivät ole ihan niin Kermit tasolla kuin joskus ovat olleet mutta kumminkin melko Mustaine/King Diamond linjalla, joko tykkää tai sitten vihaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 722
Uutta Maidenia:

Ekalla kuuntelu kerralla ei vaikuttanut mitenkään hyvältä biisiltä mutta nyt 10x kuuntelun jälkeen on ihan ok biisi, varsinkin kitarasoolo osuudet on perkeleen hyviä ja tulee vanha maiden mieleen. Saa nähdä sitten tulevan albumin suhteen. Odotan innolla sitä.
 
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403
Ekalla kuuntelu kerralla ei vaikuttanut mitenkään hyvältä biisiltä mutta nyt 10x kuuntelun jälkeen on ihan ok biisi
Vähän sama efekti oli itselläkin. Ensimmäisellä kuuntelulla oli aika hajuton ja mauton, mutta kolmannen kerran jälkeen aukesi ja on ihan käypä kipale.
En mikään suurin Maiden fani ole mutta Brave New World tuli joskus ostettua ja sillä lätyllä oli muistaakseni jokunen hyvä biisi, en sitten tiedä miten tämä albumi rankkaantuu diehard Maiden fanien keskuudessa.
 
Liittynyt
05.02.2020
Viestejä
128
Tuli luettua ketju kokonaan läpi. Muutamia uusia levyjä sai kirjastoon. Kiitos näistä:thumbsup:

Toivomuksena olisi että porukka laittaisi bändin nimen ja kappaleen YT linkin kaveriksi. Alkupäässä ketjua on monia kymmeniä kuolleita YT linkkejä - Video ei ole käytettävissä.

Omia suosikkilevyjä ei ketjussa näkynyt niin laitetaas nyt.

Tästä KHONSU - A Jhator Ascension. The Xun Protectorate levyllä painellaan menemään ulkoavaruudessa suurella avaruusaluksella eikä asiat ole hyvin. Mahtava tunnelma.




Toisena suosikkina Hath - Of Rot And Ruin. Massiivinen soundi, voimakkaat karjunnat ja maistuvat harvinaiset puhtaat laulut. Helpoin kappale aloittaa levy - Rituals. Tästä albumista tuntuu oikeasti saavan fyysistä voimaa lisää ihminen. Lyriikat Dark Soulsin inspiroimia.

 
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403
En tuohon ole koskaan oikein päässyt sisään mutta samantyyppistä, "avaruus"bläkkistä jos haet niin Mare Cognitum.



Ja toki myös Lustre, vaikka melkein valkoista kohinaa on.
Lustre on ehkä vähän liian "one-trick pony", varmaan kaikki biisit joita olen heiltä kuullut, perustuu tuohon äänivalliin jonka päällä on jonkinlainen padilla väännetty melodia.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
10.10.2018
Viestejä
403


Tuo 1:40 lähtevä melodia.
Koko Hvísl Stjarnanna on melko tasaista vetoa, omasta mielestä yksi parempia albumeita mitä 2019 julkaistiin.



4:05 ja samat kuin edellisen kohdalla.

Olen alkanut vuosien saatossa pitämään tuosta Islantilaisen bläkkiksen eräänlaisesta "armottomuudesta".
Sinmara ei ehkä paras ole tätä kuvastamaan mutta Svartidauði ja Misþyrming ovat melko hyviä esimerkkejä.
 
Liittynyt
24.03.2019
Viestejä
694
Siinähän se olisi eka maistiainen uudelta levyltä ja helvetin hyvältä se jälleen kuulostaa.

 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 282
Impe kehuu tälläistä Kreikkalaista kevyempää perusheviä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
11 282
Ajaton klassikko koko levy suuri sääli että jäi yhteen levyyn kaari.

 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 722
Löysin pari klassikkoa NWOBHM scenestä mitä en ollut kuullut aiemmin, tai saxoniin tutustusin keväällä. Huippu biisejä mielestäni. Täytyy kuunnella noi muutkin Brucen soolo albumit läpi kun aiemmin olen kuunnellut vain "Balls to picasso" ja "The chemical wedding" albumit moneen kertaan.
Näin Maiden/Bruce fanina hävettää että jäänyt tämäkin kuuntelematta, mutta "never too late" :). Ja innolla odottaen Iron Maidenin uutta albumia. Katsotaan mihin vanhat äijät vielä kykenee.



 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
627
Löysin pari klassikkoa NWOBHM scenestä mitä en ollut kuullut aiemmin, tai saxoniin tutustusin keväällä. Huippu biisejä mielestäni. Täytyy kuunnella noi muutkin Brucen soolo albumit läpi kun aiemmin olen kuunnellut vain "Balls to picasso" ja "The chemical wedding" albumit moneen kertaan.
Accident Of Birth ehkä paras Brucen albumi. Toki muutkin ovat erittäin hyviä, mutta viimeisin levy eli Tyranny Of Souls on itselläni ollut vähiten kuuntelussa, ja sen biisit ei ole niinkään tuttuja.

Harmi että Dickinson ei vieläkään saanut uutta soololevyä valmiiksi kun IrMa oli ”tauolla”. Nyt siihen ei varmaan taas pariin vuoteen tule mahdollisuutta kun Maiden aktivoituu kiertämään. Omasta mielestäni herran soololevyt pesee kaiken mitä Maiden on Brucen ekan aikakauden jälkeen saanut aikaiseksi. Silti, toki hieno nähdä Maidenkin ensi kesänä pitkästä aikaa, mikäli Rockfest silloin saadaan normaalisti järjestettyä.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
625
Swallow The Sun – announce new studio album “Moonflowers”

In all the silence, Finnish death doom masters, SWALLOW THE SUN, have written, recorded and mixed a new album called “Moonflowers”. It is done and ready and will be released on November 19th, 2021.

Along with some of the album formats, there will also come a full bonus album featuring very special instrumental versions of all the regular album tracks. This instrumental album has been composed for strings and recorded at Sipoo Church in Finland. The strings were performed by the group called “Trio NOX” from Finland.

Starting today, all these instrumental songs will be launched as animated videos, which were created by Dronicon Films. One by one every week, leading up to the first single release of the main album.
Watch the first video HERE https://youtu.be/XWNi1J5mw-Q
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 478
Viestejä
4 163 584
Jäsenet
70 414
Uusin jäsen
O&G

Hinta.fi

Ylös Bottom