Marvel Cinematic Universe / Avengers

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 183
Olen kuullut huhua, että Krasinski ei edes halunnut roolia. Mikä on kyllä ihan ymmärrettävää, sillä Reed olisi iso rooli ja tarkoittaisi pitkäaikaista sitoutumista siihen. Jotkut eivät vain halua tehdä tuollaisia sitoutumisia.

Tuo kertadiili Multiverse of Madnessissä mahdollisti fanien ilahduttamisen, mutta vältti myös tuon pitkäaikaisen sitoutumisen.
 

Fox-x

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
875
Eikö jossain huhuissa Doomiksi veikkailtu Cillian Murphya? En kyllä jaksa uskoa että Cillian lähtisi marvelin hömppään mukaan.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 918
Cillian Murphy on tosiaan mainittu joissain huhuissa. Jos tekee Marvel-hömppää isoa rahasäkkiä vastaan, niin voi tehdä sitten taiteellisesti haastavampia elokuvia vailla huolen häivää.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 870
On niitä diilejä ollut ennenkin että näyttelijä tekee jonkun roolin mitä ei välttämättä niin haluaisi mutta saa sitten vastineeksi pari mieluisampaa.
 
Liittynyt
05.01.2021
Viestejä
5 237
Saisivat (Hollywood) kyllä nyt laittaa kaikki trikoot jonnekin kaapinperälle vähäksi aikaa pölyttymään. Ollut jo jonkin aikaa mittari täynnä näitä spandex elokuvia. Kai kaikella tuolla rahalla saisi aikaan oikeitakin elokuvia.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
493
Käytiin katsastamassa Deadpool&Wolverine yönäytöksessä, ja vaikka rima ei korkealla ollutkaan niin kyllähän tämä on parasta Marvelia aikoihin. Loki sarjan katsominen ei ole leffaa ajatellen pakkonakki, mutta kyllähän se tietenkin helpottaa kun tietää mikä on TVA ja mitä he tekevät. Spoilereihin parit cameot,
Wesley Snipes tekee paluun Bladena, samoin Dafne Keen X23 (Logan). Elektra nähdään, kuin myös Gambit jota esittää Channing Tatum.

Tykkäsin myös leffan pääpahiksesta joka onkin todella arvaamaton tapaus.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 918
Jep, helposti parasta Marvelia vuosiin. Tykkäsin veren ja goren määrästä. Vitsitkin toimi melkein aina.
Paikoin melkoista fanipalvelusta. Paikoin ehkä liikaakin, saattoi haitata itse tarinaa.
Hyvää kritiikkiä Marvelin multiversumi-suunnitelmia ja joidenkin elokuvien vaikeuksia kohtaan.

Henry Cavill vilahtaa pikaisesti Wolverine-varianttina. En edes tiennyt joidenkin fanien toivovan tuollaista castausta.

Lopun kammiokohtauksessa ärsytti miksei Wolverine mennyt vain kynsillä suoraan ovesta läpi muutamassa sekunnissa, vaan yritti puskea voimalla läpi. Jännityksen luomista jne, mutta oikeasti.
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
493
Tuli kyllä mieleen sekin että eikö
Loki olisi voinut pistää stopin koko touhulle kun eikös tämä ole nyt joku "god of time"?
Vaikka eipä ole ensimmäinen kerta kun mahdollisesti ratkaiseva hahmo pitää vapaata just kun nämä tapahtumat on käynnissä :lol:
 

Hetzer

Make ATK Great Again
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
493
YLEn kulttuuritoimittaja löysi sen olleellisimman:
"Lehdistönäytöksessä elokuva kirvoitti tasaisesti nauruja. Itse suhtauduin nuivemmin. Kokonaisuus tuntui kyyniseltä ja laskelmoidulta: metahuumoria, yleisön rakastamia (mies)sankareita"

Varsinkin tuo viimeinen lause, kun yleisö saa mitä haluaa se on kyynistä ja laskelmoitua. Eiköhän se toinen tie ole jo nähty...

 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
247 809
Viestejä
4 318 753
Jäsenet
72 116
Uusin jäsen
J0NSS1

Hinta.fi

Ylös Bottom