Marvel Cinematic Universe / Avengers

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
8 116
On kyllä uusi Hämis hyvä leffa. Pitkästä aikaa kunnon Marvelia.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
247
Täytyy kompata. Todella hyvä leffa ja ylivoimaisesti paras näistä uusista.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 429
Tämä spiderihän oli hyvä filmi. Tosin intouvuin katsomaan spiderman 1sen ja kyllähän se vei satanolla tuota marvelin rainaa.
Voisin kahtoa mieluusti enempikin sen toisen universumin hämiksen tarinoita.
 
Liittynyt
30.12.2020
Viestejä
133
Ihan ok oli hämis, mut noi 4/5 5/5 revikat kyllä annettu täysin marvel lasit päässä.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
240
Hawkeye sarja:

Aika lapsellista menoa, hyvin epärealistisen typerä jopa Marvel-tekeleeksi. Olisi saanut jäädä tekemättä. Viimeinen jakso oli kaikista huonoin ja pitkäveteisin.

Sarjassa hypitään jatkuvasti täydellisen vakavuuden ja täydellisen pelleilyn välillä, eikä katsoja näin ollen oikein koskaan tiedä miten asioihin pitäisi suhtautua.

Sarja on kai tehty lapsille. Sarja tarjosi parhaat naurut omalla typeryydellään.

Arvosana sarjalle 2/5

Spiderman No way home:

Itse en tykkää näistä uusista spidermaneista, ovat liian teinimenininkiä. Miksi Spider-maneistakin pitää löytyä hölmöt siderkick-hahmot? Toisaalta se lihava kaveri on kyllä paikoin aika hauska, mutta silti tavikset taistelemassa sankarillisesti ja humoristisesti häritsee aina.

Elokuva oli myös aikamoista fanserviceä, vaikka pakko myöntää, että pari vitsiä oli kyllä tosi hauskoja, eli "My Back" ja "I'm something of a scientist my self"

Elokuvan parhainta antia oli Dr. Strange. Myös Goblinin hullut ilmeilyt olivat hyviä. Koen Tom Hollandin Spidermanin todella kiusallisena hahmona.

Arvosana elokuvalle 2.5/5. En katsoisi uudestaan.

Venom: Let there be carnage:

Huonoimpia Marvel-elokuvia koskaan. Vaikka katsoin IMAX-teatterissa, odotin vain, että elokuva loppuisi, että pääsisi pois (en ollut yksin, niin ei voinut keskenkään lähteä)

Arvosana 1/5.

Sanottakoon loppuun, että olen pitäny useimmista Marvel-elokuvista, mutta viime aikoina heiltä on ollut aikamoista kertakäyttökamaa. Myös viimeiset X-menit ovat olleet aika käsittämätöntä kuraa.

Kaukana ollaan Days of Future Pastin, Civil Warin, Thor Ragnarokin ja Infinity Warin viihteellisyydestä.

Thor Ragnarok osoitti, että huumoriakin voi olla paljon ja silti on mahdolista tehdä hyvä elokuva ilman, että elokuva menee aivan pelleilyksi.
 
Viimeksi muokattu:

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 244
30.3. alkaa, tosin en nyt muista oliko se jo aiemminkin tiedossa.

 
Liittynyt
03.01.2019
Viestejä
673
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 888
Endgamen jälkeen menty MCU:n puolesta vähän säästöliekillä, niin toivottavasti tuo Thor (ja Doctor Strange) antaa vähän vauhtia taas tähän universumiin.
Ne koittaa tarkotuksella pitää säästöliekkiä koska seuraavan pitää olla isompi. Mitä pitempään menee semirauhallisesti sitä "järkevämpiä" Phasen vikat leffat tulee olemaan. Tässä on myös selvästi kaksi tarinaa rinnakain joista toinen on earth after blip ja toinen multiversumi saga. Thor on vähän molempia koska tuo päämäärättömyysosio sopii tuohon ensimmäisen mutta ei sijoitu maahan
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
1 977
Kävin toissapäivänä katsomassa uuden tohtori Oudon. En odottanut oikein mitään, mutta silti petyin. Leffan ehdoton vahvuus oli Cumberbätsin ja Olsenin roolisuoritukset, visuaalit ja muutamat tylymmät splatter-kohtaukset. Muuten taas ei oikein hirveästi kehuttavaa löydykään. Juoni oli seitinohut McGuffin-jahti, jossa ei ollut ihan hirveästi mitään järkeä ja koko "multiversumi"-jutusta ei otettu oikein mitään irti.

On kyllä tähän mennessä kaiken kaikkiaan ollut todella heikkoa tavaraa tämä Phase 4, uusin Spidu poislukien ja sekin ratsasti hyvin vahvasti nostalgialla ja yksittäisillä roolisuorituksilla.
 
Liittynyt
29.03.2017
Viestejä
1 083
Melkoinen savotta ollut katsoa nämä Marvel leffat ja
End Gameen asti pääasiassa ihan viihdyttävää menoa ollut. Mukana oli niin helmiä kuin märkiä pieruja. Mutta sitten nämä viimeisimmät eli Black Widow, Shang-chi, Eternals ja mitä nyt eniten odotin niin Dr. Strange niin melkoista ripulia on kyllä tarjottu :spuking: . En jaksa ruotia leffoja sen enempää. Parempi vain unohtaa mahdollisimman pian.
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
1 977
Joo valitettavasti Phase 4 on kyllä ollut aika heikko.

Uusimman Thorin kävin tuossa katsomassa ja se vaikka nyt hikisellä marginaalilla nelosvaiheen parhaaksi leffaksi kirikin, niin kyllä sekin kokonaisuutena jätti aika paljon toivomisen varaa. Taika Waititi menee vaan vähän hukkaan MCU-leffojen puikoissa, kun toisaalta franchise rajoittaa mutta toisaalta Thor käyttäytyy tässä leffassa taas täysin eri tavalla kuin vaikkapa Russojen Thor.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
"When asked whether Phase 4's main theme is about "guilt and consequences," Palmer confirmed that to be the case, saying that Phase 4 is "all a reaction" by the characters to the events of Avengers: Endgame:

Richie Palmer: "100%. Cause Phase 4 is all a reaction - and I don't mean on our part as filmmakers, I mean the characters - it's a reaction to the trauma of Avengers: Infinity War and Endgame. We're still feeling those effects in these movies years later."

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 109
Rahaa Phase 4:n leffat kuitenkin tahkoo aikas hyvin, esim. uusin Spöderi on tuottanut 1,9 miljardia taalaa lippuluukulla coronasta huolimatta ja on sillä tuloksella kaikkien aikojen kuudenneksi eniten massia tuonut leffa.
 
Liittynyt
20.05.2019
Viestejä
240
Thor: Love and Thunder
Tähdet 1/5

Pidin todella Thor: Ragnarokista. Siinä oli oivaa huumoria, joka sekoittui sopivasti vakavaan tarinaan. Paljon erittäin hienoja kohtauksia.

Tämä sen sijaan oli pelkkää pelleilyä ja huumori meni aivan liikaa yli. Naurahdin kerran. Halusin poistua teatterista. Täyttä roskaa.

En pitänyt myöskään uudesta Dr. Strangesta. Sille annan 2/5.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
551


Pitkä on taas julkistuslista
Eikä kyllä aiheuta mitään riemunkiljahduksia. Listalla olevista elokuvista etukäteen kiinnostaa lähinnä GotG3 ja sarjoista Daredevil.

Tietenkin tätä uutta vaihetta on epäreilua verrata päättyneeseen Infinity saagaan, mutta heikolta nämä Marvelin uusimmat tuotokset ovat vaikuttaneet. Black Widow, Eternals, Thor ja Dr. Strange kaikki ovat pettäneet odotukset (jos niitä edes oli). Shang Chi on ollut tähän asti positiivisin yllättäjä.
Phase 5 ei näytä tuovan mitään uutta, lisää vain Disney+ pakkotilausta.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 044
Mua kyllä enemmän kiinnostaisi tällainen (taisi olla jossain Red Letter Median videossa alunperin), kuin tää Marvelin nykyinen tuotanto.
th-671871663.jpeg
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 411
Muutama leffa puuttuu:

Fantastic Four (November 8, 2024)
Avengers: Kang Dynasty (May 2, 2025)
Avengers: Secret Wars (TBA)

Avengers on jaettu kahteen osaan Infinity Warin tapaan.
Nuo kolme taitavat olla jo Phase 6 leffoja. Secret Warsin päiväys taisi olla marraskuu 2025, eli kaksi Avengers-leffaa tulisi samana vuonna.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 726
1658667984547.png

Syyskuussa seuraava eventti missä varmasti julkaistaan lisää
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
119
Thor love and thunder. Koitin pojan kanssa katsoa leffan. En pystynyt loppuun katsomaan, tuli lähinnä parodia mieleen. Thorista ja muista "jumalista" tehty ihme säheltäjiä ja suorastaan idiootteja. "Huumoria" oli ihan liikaa ja mautonta. Alarvoinen suoritus näin lyhyesti kommentoituna.
 
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 429
Mä en huomannut tosta thor love and thunder että missä kohti sitä huumoria oli? Ainakaan ne huutavat vuohet ei naurattanut. Otti lähinnä päähän.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
542
Eipä se eka Black Panther ollut mikään kovin hyvä, joten ihan ymmärrettävää ettei jatko-osa niin kiinnosta. Namor on toki kiinnostava hahmo sarjakuvissa, mutta eipä se niin tuttu ole isolle yleisölle. Tällä hetkellä DC on tullut ne mielenkiintoisimmat yksittäiset elokuvat.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 411
Kyllä mä kävin Wakanda Foreverin katsomassa teatterissa vaikka asunkin kehäkolmosen ulkopuolella. Kaikille tutuille olen vain sanonut, että ei kannata käydä katsomassa teatterissa, odota Disney+:aan tulemista, koska se on niin keskinkertainen/huono leffa. Mielenkiintoisten hahmojen haaskuuta. Ironheart'kin oli mukana vain, jotta voidaan pohjustaa sen tulevaa omaa sarjaa, itse leffassa ei tehnyt lopulta mitään järkevää.

Is That Black Enough For You?!? on jo katselulistalla.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 044
Onhan näitä Get Outeja ja alkuperäistä Black Pantheriakin vähätelty ja aliarvioitu ainakin kansan tasolla, kun ei ole kyetty tai osattu katsoa niitä elokuvia riittävän isosta perspektiivistä ja/tai spesifisesti "mustasta perspektiivistä", mille ne on kuitenkin enemmän tai vähemmän tehty jo tekijöidensä vuoksi. Joten tällöin elokuvan kokemus on jäänyt vajaaksi. Eikä tuo The Woman Kingkään tainnut viimeaikaisista elokuvista Suomessa järin isoa katsojamäärää tavoittaa (edit: n. 5300, sija 122). Ja näitähän tulee lisää ja lisää, koska juuri Get Out ja Black Panther näyttivät, että myös mustilla narratiiveilla voi tehdä isoa rahaa.
En ihan ymmärrä näkemystä, että leffasta tulisi pitää, koska se on tietylle kansanosalle merkittävä. Toki sen voi hiffata, että se on heille tärkeä, mutta miksi sen pitäisi vaikuttaa omaan mielipiteeseen tekeleestä? Noista mainitsemistasi Get Outin olen nähnyt ja se oli ihan jees, Black Panther taas mielestäni ehkäpä yliarvostetuin leffa ikinä. Ihan ok perus-Marvel, mutta Oscar-ehdokas parhaaksi leffaksi, mitä ihmettä ne siellä Akatemiassa oikein polttaa? Tulee aina mieleen se Red Letter Median pätkä leffasta, jossa T'Challa mättää teknosarvikuonoa ja alle ympätty teksti "Oscar nominee for best movie" tjsp. Tästä ja nelosvaiheen yleisestä latteudestakin johtuen myös Wakanda Forever jäi katsomatta leffassa. The Woman Kingiä en ole nähnyt, mutta enpä siitä juuri ole kuullutkaan. Ehkä siinä on osasyy huonoon menestykseen?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 044
Kommenteissa jengi tulee jo pöksyihinsä mutta minusta tämä(kin) näyttää aika väsyneeltä. To each their own I guess.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 207
Tuli käytyä eilen katsomassa uusin Ant-Man elokuvissa ja oli kyllä käymisen arvoinen. Puolessa välissä mietin, että onko se samanlainen kuin viime vuoden Dr. Strange eli potentiaalia on ja alkaa ihan hyvin, mutta lopussa lässähtää. No ei lässähtänyt vaan vedetiin vaan kovempia kierroksia. MODOK oli kyllä yksi huvittavimpia hahmoja marvel universumissa.
Harmi vaan että MODOK kuoli lopussa.
 
Liittynyt
08.08.2017
Viestejä
1 411
Itsekin tykkäsin uudesta Ant-Manista yllättävän paljon. Kyllä tämä oli selvästi parempi kuin valtaosa Phase Nelosen leffoista. Ainakaan tämä ei aktiivisesti yrittänyt saada mua suuttumaan tyhmyydellään. Loppukaan ei ollut lässähtänyt pannukakku.

Olisiko tässä saanut olla enemmän edellisten osien huumoria? Kyllä.
Olisiko tämä voinut olla parempi elokuva? Voi kyllä.

Mun leffapisteitä voi kyllä nostaa se, että tunnen Kangin entuudestaan, ja tiedän suurinpiirtein mihin suuri tarinakaari on menossa inkursioineen.

Leffan jälkeen mun vieressä istunut rupesi valittamaan kaverilleen kovaan ääneen kuinka paska Kang oli, "koska ei ollut heti samalla tavalla pelottava kuin Thanos". No, joo. Mutta tämä olikin joillain mittareilla hyvis-Kang, pahis-Kangit tulevat vasta myöhemmin
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
1 325
Mun leffapisteitä voi kyllä nostaa se, että tunnen Kangin entuudestaan, ja tiedän suurinpiirtein mihin suuri tarinakaari on menossa inkursioineen.

Leffan jälkeen mun vieressä istunut rupesi valittamaan kaverilleen kovaan ääneen kuinka paska Kang oli, "koska ei ollut heti samalla tavalla pelottava kuin Thanos". No, joo. Mutta tämä olikin joillain mittareilla hyvis-Kang, pahis-Kangit tulevat vasta myöhemmin
Lokissahan Kang oli täysi vitsi ja tuntui lähinnä joltain parodia-hahmolta ilman minkäänlaista uskottavuutta - eikä näyttelijä itsessään ja tai näyttelijän ohjaus vakuuttanut millään tasolla. Oliko tuo sitten jo Ant-Manissa paremmalla tasolla?
 

TheMeII

Übertaktungspotenzial
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
6 888
Lokissahan Kang oli täysi vitsi ja tuntui lähinnä joltain parodia-hahmolta ilman minkäänlaista uskottavuutta - eikä näyttelijä itsessään ja tai näyttelijän ohjaus vakuuttanut millään tasolla. Oliko tuo sitten jo Ant-Manissa paremmalla tasolla?
Itelle Lokissa tuo Kang oli kyllä uskottava, noita kuolemattomia on muutamia Marvelissa ja niillä on kaikilla ongelma että niillä on tylsää ja ne joutuu keksimään harrastuksia, kuten esim Keräilijä. Tuolla hahmolla on vielä suurempi ongelma kun se näkee / pystyy liikkumaan ajassa ja multiversumissa niin sille ei mikään ole yllättävää niin ajan loppu on mielenkiintoinen ajatus.

Mulle katselusuositus on jo tuo että huumoria on vähemmän kuin edellisissä leffoissa :thumbsup:
Tämä. Varsinkin uusi Thor tuntu välillä sitcomilta pakkohuumorillaan. Paitsi Luisin hahmo välillä on hauska, mutta sitä ei saa olla leffan aikana yli kmmentä minuuttia
 
Liittynyt
11.04.2022
Viestejä
54
Voi ny änkeröinen, pilalla on tuo MCU Viewing order Google Doc ( MCU VIEWING ORDER ).

Type sarake tuhottu ja laitettu jotain hyödyttömiä kuvia siihen ettei vaan pysty suodattamaan vain elokuvia aikajärjestykseen.

Noh, oli pätevä kunnes pilasivat :[

Ei tietoa jostain muusta sivusta jota päivitetään ja saisi aikajärjestylseen elokuvat ja tv sarjat?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 893
Viestejä
3 973 648
Jäsenet
68 021
Uusin jäsen
tjr.1989

Hinta.fi

Ylös Bottom