Marvel Cinematic Universe / Avengers

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Marvel on piiitkän odotuksen jälkeen julkaissut ensimmäisen trailerin pohjustaessaan ensi vuoden huhtikuussa julkaistavaa Avengers-sarjan kolmatta osaa eli Infinity War -elokuvaa.

Infinity War kokoaa yhteen kaikki Marvelin kaanoniin kuuluvat leffasupersankarit ja sille on luvassa myös jatko-osa vuonna 2019, joka samalla päättää Iron Manista (2008) alkaneen, kymmenen vuotta kestäneen aikakauden.Oma mielipiteeni lyhyesti: 10/10. Aivan loistavaa.
 
Viimeksi muokattu:

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Tässä on täristy jo eilisestä fiilistelypätkästä asti että monelta traileri tipahtaa.
Sieltähän se äsken tuli. Sen verran tuli odotettua ja kytättyä, että kun notifikaatio tuli ja avasin videon niin katselukertoja oli huikeat kolme. :D

Itselle osu ja uppos aivan täysin. Katsottu jo kolmesti. :D
Ai että, ei jaksaisi odottaa. Niin, ja Infinity War ennen tulee kuitenkin vielä Black Panther....
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
551
Ihan hyvä traileri, mutta paljon pidetään vielä piilossa. Ja niinhän sen täytyykin olla. Surullista, että tässä on erään aikakauden päätös, mutta eiköhän Feige kumppaneineen pidä laadun edelleenkin korkeana tulevaisuudessa.

Paras MCU-traileri omaan makuun tähän mennessä on ollut Age of Ultron, kakkonen taitaa olla Ragnarok. Ultron ei ikävä kyllä sitten täysin lunastanut odotuksia.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 326
Oliskohan siinä peräti kahden miljardin lipputulot mahdollisia:
Marvel Studios rikkoi Sen ennätyksen uuden Avengers-elokuvan trailerilla | Muropaketti.com

Marvel Studios julkaisi kolmannen Kostajat-elokuvansa eli Avengers: Infinity Warin trailerin keskiviikkona. Mainosvideo on ollut eri elokuvasivustoilla viikon käsitellyimpiä aiheita, ja siinä sivussa se on kerännyt internetissä ennätysyleisön.

Hollywoodissa ei enää seurata pelkkiä elokuvien katsojamääriä ja lipputuloja. Studiot ja innokkaimmat elokuvien ystävät haluavat olla perillä myös elokuvia mainostavien trailerien katsojamääristä. Etenkin studion näkökulmasta tämä on hyvinkin ymmärrettävää, saahan luvuista hyvin vihiä siitä, millainen hype tulevan elokuvan ympärille on syntynyt tai syntymässä.

Marvel Studios ja sen omistaja Disney ovat tässä valossa varmasti erittäin mielissään Avengers: Infinity Warin trailerin katsojalukuihin, sillä video nousi 24 tunnin mittatikulla kaikkein katsotuimmaksi elokuvamainokseksi.

Katselukertoja kertyi Marvelin mukaan vuorokaudessa huikeat 230 miljoonaa.

Ennen Infinity Waria vastaavaa ennätystä piti hallussaan uusi Se-kauhuelokuva, joka ylsi 24 tunnissa 197 miljoonaan katselukertaan.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Kaksi miljardia meni rikki jo suhteellisen tasapaksun Episode VII:n voimin, joten enpä ihmettelisi, jos Infinity War yltäisi samaan tulokseen. Pelkällä trailerilla sitä ei kuitenkaan tehdä.
 
Liittynyt
14.07.2017
Viestejä
1 052
Yllättävää että Disney uskaltaa laittaa päätöksen tälle leffasarjalle, eipä noista kovin moni varsinaisesti hyvä ole ollut, mutta kuitenkin rahaa tehnyt Mikki Hiirelle. Itelle muutenkin tullut noista Marvelin leffoista jo kauhea ähky, kiinnostus loppui Age of Ultronissa joka oli vaan aiemman Avengersin kopio.

Iron Man (2008)
Avengers (2012)
Winter Soldier (2014)

Nämä kolme oli minulle ne parhaimmat ja mielenkiintosimmat tekeleet, ja jotka olivat hyviä muutenkin kuin vain "supersankarileffoina".
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Toki päätöksen on vielä kovin pitkä aika? Kuitenkin 2019 vuodelle kaavailtu jo 3 leffaa, joista yksi edelleen Avengers leffa.
Jopa 2020 on listattu Guardians 3.

Age of Ultron jälkeen tullut monta paljon parempaa pätkää.
Toki varmasti monta muutakin kellä tullut näistä ähky, mutta taso lähti mielestäni taas nousemaan post-Ultron. :)
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Joo, saksalainen tuotantoyhtiö Constantin Film omistaa Fantastic Four oikeudet. Ovat näemmä jopa tuottaneet kaikki tähän asti tehdyt Fantastic Four leffat. Constantin Film - Wikipedia

Tuossa vielä pari päivää sitten julkaistu Nerdist video aiheesta:Harmi että 1994 tehtyä leffaa ei ikinä julkaistu. :D
"Promotional still":


:rofl:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
Black Pantherista näkyy tulleen elämää suurempi rotukysymys, Rottenissakin täydet 100% varmaan just siks että on todella kympin leffa... (no ei näy olevan enää). Ei siinä mitään, toki toivon rainan olevan hyvä oikeasti mutta mutta.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Omalla kohdallani trailereiden typerä "slumminekrukulttuuri" sai hieman karsastamaan tätä elokuaa. Taidan kuitenkin pyrkiä näkemään Black Pantherin teatterissa asti. Leffa itsessään ei vaikuta olevan järin poliittinen tai sjw mutta media valitettavasti pyrkii maalaamaan päinvastaista kuvaa.

Black Pantherista näkyy tulleen elämää suurempi rotukysymys, Rottenissakin täydet 100% varmaan just siks että on todella kympin leffa... (no ei näy olevan enää). Ei siinä mitään, toki toivon rainan olevan hyvä oikeasti mutta mutta.
Vääriä arvosteluita ei lasketa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
Kyllähän tuossa tiettyjen teemojen alleviivaamista oli havaittavissa. Leffana ehkä 3/5
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
551
Hyvältähän tuo uusi traileri näyttää. Toivottavasti lopputulos on enemmän Civil War kuin Age of Ultron.
 

Tim Apple

Amazing!
Liittynyt
07.01.2017
Viestejä
707
En nyt tälle viitsi omaa ketjua tehdä, niin laitetaan tänne... Ostin tossa perjantaina uusimman Thorin UHD-levyllä (Prismasta), niin mukana tulleessa blu-ray-versiossa oli suomenkieliset tekstit, mutta 4k-versiossa ei ollut. On se nyt kummaa, että huomioiden elokuvan massiivisuus ja budjetti, niin ei saada edes tekstejä 30e maksavaan tuotteeseen. Kyllä tuo englanti sujuu hyvin, mutta silti vähän kusetettu olo...
 
Liittynyt
23.01.2018
Viestejä
351
Noh, marvelin leffoista yli puolet on kyllä aika mielikuvituksetonta tuotosta ja toistavat toinen toistaan.

Kävin siis katsomassa tuon Black Pantherin ja juonikuvio oli sama mitä Hulkissa, Ironmanissa, Antmanissa, tulevassa Hämähäkkimiehessä jne.

Black pantherissa Black Panther tappeli omaa Black Panther vastinetta vastaan. Sama toistui Hulkissa kun Hulk tappeli sitä harmaata Hulkkia vastaan. Ant-manilla on oma Ant-man vastineensa ja Iron Manilla omansa ja Hämiksellä tulee oleen sit se oma pahis-vastineensa (venom).

Sitten rakennetaan omat spinoffit joissa kaikki sakarit mukana ja historiaan nähden nää on ollu kyllä aika tuubaa: yksi yhteinen vihollinen jossa yksittäinen supersankari katkoisi sen pääpahiksen niskat nurin siinä ekassa kohtauksessa.

Tää menee tyyliin samaan kategoriaan kuten DC universumi. Flash ei ole yksittäinen spiideri vaan Flashejä on tyyliin tusina tuolla. Sit on se flashejä "syövä" flash (viitaten DC legends -sarjaan). Teräsmiehelläkin oli oma 'Teräsmies' -vastineensa.

Avengers: Infinity War:ssa kuulemma suurin osa screentimesta menee pääpahikselle ja Thorille. Siinä keskeisimmät hahmot. Thor Ragnarok:n jälkeen Thor vois vaan läsäyttää siinä leffan alussa pari salamaa Thanosin päälle ja katkasta sen niskat: leffan pituus 1 minuutti.

Ja supersankarit joilla über voimat vois oikeesti käyttääkin niitä. Teräsmies joka kaikkivoipa ois voinu vain tirrauttaa Bätmäniltäkin aivot pihalle yhellä huitasulla niin ois voinu säästyä siltä 2h kärsimykseltä. Bätmänin supervoimat on raha (viitaten Justice League:en ja Flashin kyssäriin).

Ok ok. olihan toi Thor Ragnarok ihan viihdyttävä pläjäys. Juoni oli ihan pazo ja täys sekametelisoppa, mutta leffassa käytetty huumori pelasti aika paljon. Batman vs. Superman oli kans ihan viihdyttävä ja siinä omat perkkinsä ja kivoja kohtauksia (mut aivot bättikseltä pihalle yhellä huitasulla - joo, tiedän ton kryptonite kuvion tosin kryptonite ei ollu jatkuvasti päällä tossa ja kun se oli pois, se faki huitasu). Black Pantherissa myös ihan omat siistit juttunsa jonka sit pilas Black Panther vs. Black Panther. :facepalm:

Mutta kaikki noi supersankari -leffat (oli se Marvel tai DC) jää jotenkin keskitiehen ja jumaa ideoiden puutteisiin ja ne toistavat toinen toistaan.

Oma arvio tosta Avengers Infinity Warista trailerin ja tähän astisten supersankareitten yhteenkokoontumis -leffojen ja niiden itsetoiston perusteella on 1/10.

Oon kyllä fani, mut nää on nykysin näkemättä :darra::facepalm:

Edit: jos jotain aidosti oikeasti hyvää marvel -tarinaa haluaa tiirata (siis ei sarjakuvia vaan juttuja ruudulta) suosittelen The Punisher sarjaa. Tuossa oli asennetta. Ja hahmolla mitään supervoimia. Tykkäsin myös Daredevil -sarjasta jossa Daredevil:n supervoimat liikahtelee siinä kuulon herkkyydessä. Se rappusissa käyty tappelu oli aika epic ja aidot altavastaajatilanteet oli aika herkullisia. Wolwerine on kans kiehtova hahmo (sarjakuvissa), ja noista se viimosin leffa (Logan) oli juonellisesti osittain ihan ok, joka tosin ampu paikoin yli esim. lapsinäyttelijöiden suhteen. Oli siinä Loganissa pellejä kohtauksia, mutta leffan luonne ja raadollisuus (esmes xavierin mökkihöperyys) nosti kyllä perkkejä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 326
Onko tämä yhä Part 1 kun tuossa trailerissa ei ollut siitä mitään mainintaa? Spoilerissa tuo aikaisempi julkaisuaikataulu.

Tokkopa noi huomiota part 1 alkaisi viemään kun part 2 tulee vuoden päästä.
Joten sanoisin 99% varmuudella olevan part 1 ja olihan tuossa samoja kohtauksiakin.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Ne tosiaan luopuivat tuosta Part 1 / Part 2 nimeämisestä. Osa sanoo että ihan vain siksi, että sellainen ei ole mitenkään pidetty tapa. Kun tavallaan varmaksi tietää että leffa loppuu cliffhangeriin. Nyt pidetään vähän kysymysmerkkinä kuviota.
Tosiaan vuosi vain seuraavaan Avengers leffaan, ja onhan se melkein varmasti tälle suoraa jatkoa ihan part 1/2 tapaan.
Toki välissä olevat Ant-Man 2 ja Captain Marvel alustavat jotain lisää siihen.
Varmaan etenkin Captain Marvel, vaikka
kuulemma sijoittuu 90-luvulle. Ehkä sitten ensi vuoden Avengers leffassa nähdään hahmo nykypäivänä.... vai voisiko eräs tohtorin esine oikasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
450
Tulikin eilen katsottua Ragnarök levynkäiseltä, muistelen että teatterikokemuksen jälkeen oli fiilis että noita huumoripläjäyksiä olisi voinut hieman leikata vähemmäksi mutta nyt nuo ei jostain syystä haitanneet ihan niin paljon. Vanhaan Kostajat-fania lämmitti kohtaus jossa Mjölnir oli naamioitu sateenvarjoksi, vaikka alter ego kuviota ei sen pidemmälle ole näissä Thor-leffoissa vietykään.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 406
Mäkin katsoin Ragnarokin sunnuntaina ja olin kyllä pettynyt siihen huumorin määrään. Muutenkin vähän sekalainen leffa.
 

KLF

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 719
Mulla on ollu Ragnarokistä sellainen fiilis että se olisi "tapahtumat Thorin kertomana" jälkeenpäin (vähän väritettynä parin tuopin ääressä) ja siksi huumoripitoisempi.
 
Liittynyt
23.01.2018
Viestejä
351
Mulla on ollu Ragnarokistä sellainen fiilis että se olisi "tapahtumat Thorin kertomana" jälkeenpäin (vähän väritettynä parin tuopin ääressä) ja siksi huumoripitoisempi.
Joo, mun näkemys koko leffasta oli että toi huumorin määrä pelasti sen. Otin sen komediana. Paras viittaus aiempiin Thor leffoihin oli kun Thor koki saman mitä Loki: Hulk nappas Thorin jaloista kiinni ja heitteli sitä samaan tapaan kuin Lokia aiemmassa leffassa. Ja ROFL ihan totaalisesti kun Loki heitti katsomosta sen hurraus-replan.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 326
Mitäh? Avengersit ovat sivuroolissa Infinity War -elokuvassa?

Käsikirjoittajat Stephen McFeely ja Christopher Markus kertoivat, että Thanos ei ainoastaan ole elokuvan pahis, hän on myös pääosassa.


– Monin tavoin se on Thanoksen elokuva… Hyvin usein yritämme saada kehitettyä käsikirjoituksessa sankaria, jollloin pahis on kantava voima sille. Tällä kertaa ei ole näin. Ehkä jopa päinvastoin. Sankarimme ovat kantavia voimia pahikselle, jonka tarina meidän täytyy kokonaisuudessaan kertoa, käsikirjoittajat tuumivat.

Marvel yrittää selvästi tuoda katsojien ihmeteltäväksi – varsinkin pahikseksi – poikkeuksellisen monisyisen hahmon. Ohjaajat Joe ja Anthony Russo menivät jopa niin pitkälle, että he vertasivat häntä Darth Vaderiin – kertaa kymmenen.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Mikäs siinä. Toki mietin myös että mitä sitten? :)
Noh, enää kuukauden verran niin pääsee ihmettelemään.
Kovat on odotukset.

Ehkä ensi vuoden leffa sitten flippaa asetelman. Thanos on nyt niin suuri juttu, että tällä leffalla alustetaan pahis kunnolla.

Black Pantherin ehdin viime viikolla vielä näkemään teatterissa, kun ensi-ilta viikolla ei päässyt niin sehän vähän jäi.
Ihan jees, mutta netin ylistyksiä en ihan ymmärrä. Esimerkiksi pahista kehuttiin kovasti, no jaa.
Hieman ehkä fiilis että sosiaalisen ilmapiirin takia satelee lisäpisteitä......
Ei siinä, ihan katsottava.
 
Liittynyt
24.06.2017
Viestejä
551
Ihan jees, mutta netin ylistyksiä en ihan ymmärrä. Esimerkiksi pahista kehuttiin kovasti, no jaa.
Tuota samaa ihmettelin itsekin. Ei tuo Killmonger ollut mikään erikoinen pahis. Hyvin suoraviivaisesti tuli kuvioihin, sitten pieni twisti ja lopun arvasikin.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Noh, marvelin leffoista yli puolet on kyllä aika mielikuvituksetonta tuotosta ja toistavat toinen toistaan.

Kävin siis katsomassa tuon Black Pantherin ja juonikuvio oli sama mitä Hulkissa, Ironmanissa, Antmanissa, tulevassa Hämähäkkimiehessä jne.

Black pantherissa Black Panther tappeli omaa Black Panther vastinetta vastaan. Sama toistui Hulkissa kun Hulk tappeli sitä harmaata Hulkkia vastaan. Ant-manilla on oma Ant-man vastineensa ja Iron Manilla omansa ja Hämiksellä tulee oleen sit se oma pahis-vastineensa (venom).
Venom ei ole osa MCU:ta, ja mikäli Disney ei kohtapuoliin osta Sonylta oikeuksia omiin sarjakuvahahmoihinsa, niin Venomia ei enää nähdä Spider-Manin kanssa samassa elokuvassa. Näillä näkymin seuraavassa Hämis-leffassa pahiksina ovat Scorpion ja Alistair Smythen poppoo.

Kävin itsekin katsomassa Black Pantherin ja elokuva oli aika huono hypetykseen nähden, mutta toisaalta olinkin jo odottanut, että hype perustuu lähinnä rotuerottelun ihanuuteen eikä ansaittuihin meriitteihin.

Poliittinen ideologia, jos sellaisen haluaa elokuvasta kaivaa esiin, ei minua häirinnyt, koska loppuratkaisu eli T'Challan pään kääntyminen tapahtui vasta aivan viimeisillä hetkillä ja ilman fanfaareja. Traileri jätti slumminekrukulttuurillaan pahan maun suuhun mutta onneksi sekin puoli jäi hillityksi kokonaisuudessaan.

Mitä tulee yhden sankarin origin storyihin, niin en näe Marvelin kehittyneen sillä saralla ollenkaan MCU:n kymmenvuotisen historian aikana. Iron Man on edelleen genrensä paras ja omalla kohdallani myös ainoa Marvelin sinkkuraina, joka ei jollain tavalla pettänyt asetettuja odotuksia. (Myös jatko-osat huomioiden.) Antaisin vuoden 2008 Iron Manille 3,5 tai 4 tähteä ja kaikille lopuille ehkäpä kollektiivisesti tasan kolme, paitsi että Hulk saa yhden vähemmän.

(Kun kuulin Iron Man -elokuvasta silloin kymmenen vuotta takaperin, niin en itse asiassa edes ollut kiinnostunut. En muista, missä vaiheessa minä lopulta katsoin sen, mutta tuolloin Thor taisi olla jo tulossa teattereihin ja olinpa minä luullakseni jo katsonut Hulk-leffankin sitä ennen.)

Black Panther ei missään nimessä ollut kolmea tähteä parempi elokuvana. Väriloisto on sinällään mukavaa vaihtelua elokuvien visuaalista ilmettä ajatellen mutten näe sen oikeuttavan lisäpisteisiin. Tai oikeastaan väriloiston ansiosta voin ehkä rankata Black Pantherin kolmeen tähteen aavistusta heikomman pisteytyksen sijaan. Minuakin alkaa hieman kyllästyttää, ettei Marvel enää oikein edes yritä näiden ns. standalonejen kanssa vaan keskittää resurssinsa niihin elokuviin, joissa esiintyy useampi supersankari yhdessä.

Cgi:n määrä yhdistettynä heikkoon laatuun oli järkytys.

Omasta mielestäni Black Panther kärsii myös jonkin verran The Last Jedi -syndroomasta, eli juonta heikennettiin tarkoituksella tekemällä "shokeeraavia" valintoja, kuten Klauen tappaminen vähäisen roolisuorituksen jälkeen. En ainakaan itse osannut odottaa sitä etukäteen.

Kaikista eniten inhosin Michael Jordanin roolisuoritusta machona slumminekruna aksenttia / slangia myöten. Anteeksi nyt vaan. Inhoni perustuu vain ja ainoastaan siihen, että alitajuisellakin tasolla minua oksettaa Jenkeistä tuttu bling bling -räppärimachoilu.
 
Viimeksi muokattu:

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Hirveästi ei näytä aktiivisia Marvel-faneja olevan palstalla, mutta ensi yönä raukeaa nda Infinity Warin arvosteluita koskien. Elokuvan ensi-ilta on Suomessa myös huomenna keskiviikkona. Yritän itsekin päästä katsomaan elokuvan vielä ennen viikonloppua.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Kyllähän tässä on ensimmäiseen mahdolliseen eli tänään kello 14:00 näytökseen liput. :D
Hetki tätä leffaa on odotettu........
Arvosteluita en ajattellut lukea lainkaan.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
No nyt on nähty. Ei tuntunut niin pitkältä kuin on.
Marvel tapaan huumoria riittää, ja useamman kertaan sai taas jopa ääneen nauraa. Actionia löytyy, kuten ehkä voisi odottaa. Kyllähän Marvel hyvin CGI:nsä osaa.
Kovin analyyttisesti en jaksa asiaa pyöritellä, kun itselle nämä ovat täyttä viihdettä. Esim. onko käänteissä järkeä ja sellaista. Myöskään siihen en ota kantaa meneekö kuinka hyvin sarjiksien mukaan.

Viihdyin kyllä varsin hyvin, ja isoja asioita tapahtuu...
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
"Ensi-illassa" oli yllättävän hyvin tilaa, joten innostuin menemään heti ensimmäiseen näytökseen. Yritin pitää odotukseni maltillisina ja siihen nähden en joutunut pettymään kuin yhdessä asiassa: elokuva ei vieläkään uskaltanut tehdä mitään peruuttamatonta. Bambissakin on enemmän draamaa kuin Infinity Warissa. Olen täysin eri mieltä kuin @TML: mielestäni mitään ei tapahtunut. Leffan viimeinen "juonenkäänne" oli suorastaan säälittävän heikko yritys, jonka ainoa tarkoitus on antaa jotain, minkä pohjalta kirjoittaa neljäs osa.

Seuraavaa Avengersia voinee pitää itsenäisenä elokuvana, joka tulee kirjoittamaan aikajatkumon uusiksi, ja se voi valitettavasti johtaa siihen, ettei Infinity War jätä jälkeään tähän maailmaan eikä MCU:hunkaan.

Tämä toki lienee yleistietoa kaikille Marvel-faneille, mutta Infinity War jättää aika isosti auki sen, kuinka se tulee tapahtumaan. (Siis: kuinka Thanos tullaan lyömään tämän jälkeen.) Tai no, helpoin vastaus lienee, että Ant-Man (multiversumit, jotka esitellään seuraavassa AM:n omassa elokuvassa) ja Captain Marvel (???) ovat ytimessä silloin. Tämä ei ole spoiler-kamaa vaan puhdas arvaus sen pohjalta, mitä esimerkiksi Kevin Feige on jo aiemmin kertonut tulevasta.

Ensimmäinen tunti, puolitoista oli hyvin viihdyttävää matskua. Sen jälkeen alkoi vähän tuntua siltä, ettei tässä mitään erikoista enää liene edessä. Ainoa kysymysmerkki oli minulle enää se, että saako Thanos kaikki kivet käpäläänsä jo tässä elokuvassa. Etukäteen veikkailin sitä, että yksi tai kaksi kiveä jäisi vielä hyviksille. Kiviin liittyen: mielestäni leffan heikoin-kautta-mielikuvituksettomin kohtaus oli se, kun osa Avengerseista taisteli Thanoksen kanssa ja yritti riistää taikahansikkaan häneltä pois.

Annetaan nyt kuitenkin neljä tähteä. Ei kannata ottaa liian raskaasti.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Niin, no. Isoja tapahtumia (tai tapahtuma), peruuttamattomuus onkin sitten eri asia. Kyllähän siinä sellainen viba on että asioita rullataan uuteen uskoon. Katsotaan miten käy.
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
400
Keides kaikkien sopimukset loppuu tähän leffaan? Tai vaiheeseen MCU:n osalta? Olisiko aika jo ottaa esiin esim. uusi Spider-Man Miles Morales? Joensuun näytöksessä klo 17-> useampi henkilö otti asiat erittäin vakavasti. Elokuvan loppupuolella Thanoksen alkaessa toteuttaa agendaansa ihmiset itkeä vollotti, huusi ja jopa hakkasivat penkkejään epätoivoissaan.
 

Purkutuomio

Team R&T
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
25
Keides kaikkien sopimukset loppuu tähän leffaan? Tai vaiheeseen MCU:n osalta? Olisiko aika jo ottaa esiin esim. uusi Spider-Man Miles Morales? Joensuun näytöksessä klo 17-> useampi henkilö otti asiat erittäin vakavasti. Elokuvan loppupuolella Thanoksen alkaessa toteuttaa agendaansa ihmiset itkeä vollotti, huusi ja jopa hakkasivat penkkejään epätoivoissaan.
Ootsä nyt ihan tosissasi vai koostuiko näytös jostain ala-astelaisista :confused:
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
400
Sellaisia 16-vee naisenalkuja tais olla. Saisivat aloittaa Englannin malliin K25-esityksiä elokuvista.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Eiköhän kaikilla jatkunut soppari vielä nelososaankin. (Infinity War ja sen jatko-osa filmattiin perätysten.) Olisi aika teennäistä, jos nyt nähdyn loppuratkaisun jälkeen osa vain poistuisi takavasemmalle. Kaikilla vanhan liiton miehillä eli Thorin, Iron Manin ja Captain American näyttelijöillä on ainakin sopimus päätöksessään ja olisin yllättynyt, jos heistä yksikään jatkaa seuraavan Avengers-osan jälkeen. Varsinkin Iron Manin kuolemalla on kiusoiteltu jo ensimmäisestä Avengersista lähtien. Taitaa sama tilanne päteä Hulkiin eli Ruffaloonkin.

Espoossa ei teatterissa ollut ylimääräistä säheltämistä. Lopussa kun oli se yksi kohtaus, missä tuli kuolemanhiljaista, niin teatterissakin maltettiin olla hiljaa, mitä nyt joku urpo melkein suoraan takanani potkaisi penkkiä. Vieressäni istunut 30+ nainen kyllä nauroi ja taputti melkein mille vaan. Captain America ja Thor vaikuttivat olevan hänen suosikkejaan. Hyvä kun penkissään pysyi.
 

TML

yolo
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
4 243
Kyllä omassakin näytöksessa ainakin yksi vollotti ihan niin että kuulu jokusen penkkiriviä.
 
Liittynyt
27.12.2016
Viestejä
400
Puhelimet piippaili aika tiuhaan Joensuussa mitälie whatsapp ja snapchat -ilmoitusääniä. Never again to the premiere.
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Jotain tuommoista minäkin odotin mutta tosiaan yllättävän hiljaa siellä oltiin. Nykyään eivät karkkipussitkaan rapise niin pahasti, kun Finnkino tarjoaa ekologisesti vain muovipusseja. Salissa oli myös jonkin verran ylimääräisiä tyhjiä paikkoja. Moni lienee ostanut lipun hyvissä ajoin ennakkoon ja sitten kaikki eivät pääsekään paikalle.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
205
Espoossa osa taputti kun elokuva loppui...

Itse leffasta pidin kyllä kovasti ja Thanosta ja sen motiiveja avattiin ihan kivasti. 4,5/5 arvosanaksi pidemmittä puheitta.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 262
Pakko myöntää: yllätyin positiivisesti. Black Pantherkin jäänyt välistä ja en ole tainnut yhtään MCU-leffaa katsoa elokuvissa, mutta niin vain ilmaislipun turvin raahustin tylsän illan täytteeksi elokuviin ja pitemmittä puheitta Brolin Thanoksena oli kirkkaasti leffan tähti. Ei varmasti ole ole helppo puhkua violettiin sarjispahikseen luonnetta ja syvyyttä, mutta näin se vain teki.
 
Liittynyt
25.03.2017
Viestejä
332
Spidermanin jatko-osa on jo "luvattu" vuodelle 2019, joten eiköhän kuolleet sankarit ja loputkin kuolleista palaa henkiin Avengersin jatko-osassa. Toisaalta MCU on voinu vaan trollata ja ilmottanut, että tulee jatko-osia myös näille kuolleille sankareille ja seuraavan Avengers leffan jälkeen ilmottavat, että jekku jekku ei tulekkaan.

Furyn lähettimessä näky Captain Marvelin logo
 

greenlight

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 635
Spidermanin jatko-osa on jo "luvattu" vuodelle 2019, joten eiköhän kuolleet sankarit ja loputkin kuolleista palaa henkiin Avengersin jatko-osassa. Toisaalta MCU on voinu vaan trollata ja ilmottanut, että tulee jatko-osia myös näille kuolleille sankareille ja seuraavan Avengers leffan jälkeen ilmottavat, että jekku jekku ei tulekkaan.
Äkkiseltään näytti siltä, että vain alkuperäinen Avengers-kopla jäi tuhoamatta. Haiskahtaa hieman siltä, että neljännen Avengersin alku on tribuutti alkuperäiselle porukalle "one more time" -hengessä. Captain Marvel ja Ant-Man tulevat toki jollain tavalla liittymään mukaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 837
Viestejä
3 978 888
Jäsenet
67 962
Uusin jäsen
timpah

Hinta.fi

Ylös Bottom