Marvel Cinematic Universe / Avengers

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja greenlight, 29.11.2017.

 1. hese_e

  hese_e

  Viestejä:
  1 258
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tavallaan. Tässähän paketoidaan pitkä tarinaputki, käsittääkseni seuraavat leffat ovat enemmänkin yksittäisen sankareiden tarinoita, eikä avengersia.
   
 2. Outrider

  Outrider

  Viestejä:
  370
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olihan se hyvä pätkä. Menee ihan MCU:n parhaimmistoon itsellä. Meinasi pariin otteeseen silmäkulmatkin kostua ja jotkut niiskuttivat teatterissa ihan tunteella. Tähän ei ole mikään aiempi MCU-leffa kyennyt.

  Ja mitä Phase 3:n lopetukseen tulee, niin muistelen lukeneeni, että seuraava Spiderman on phasen virallinen lopetus.
   
 3. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Itellä kävi sipulininjat kylässä, kun Captain Marvelin alun Marvel-tunnari on vain Stanin kameoita ja se loppui tekstiin "Thank you Stan" ja sitten yleisö taputti.
   
  Oxamin tykkää tästä.
 4. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllä siellä pitäisi "jotain" olla, nimittäin Marvel-logon aikana eli aivan lopussa jotain taustaääniä, jotka voisivat vihjailla jotain. Enpä kuitenkaan jaksanut tällä kertaa jäädä istumaan sitä ylimääräistä kymmentä minuuttia lopputekstien ajaksi.
   
  nukkesoturi tykkää tästä.
 5. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 874
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jaa kappas, enpä edes ajatellut asiaa vaikka istuin kaikki tekstit läpi.
  Nyt piti ihan googlata mistä oli ollut kyse....

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 6. Duke Nukem

  Duke Nukem

  Viestejä:
  129
  Rekisteröitynyt:
  01.09.2017
  Hyvä spoiler vapaa arvostelu:


  Kyllähän tämä massiivinen pettymys on. Kirjoitus on laiskasti tehty ja loi juoni aukkoja joita ei voi korjata jälkikäteen. Huonoin avengers leffa.
   
 7. Amon Düül IV

  Amon Düül IV

  Viestejä:
  57
  Rekisteröitynyt:
  04.09.2017
  Tuo yllä oleva video oli pelkkää valitusta että elokuva oli liian "woke". Se yksi kohtaus lopputaistelussa oli turhan alleviivattu mutta jos se pilasi leffan niin voi voi, pienet on murheet.

  Omaan makuun ehkä paras näistä Avengers leffoista, vaikka ei nämä Marvel leffat ehkä loista yksittäisinä teoksina, vaan enempi sarjana. Tämähän on vähän tällainen tv-sarjamainen koko tämä saaga, jossa seurataan tuttujen hahmojen seikkailuja tarinasta toiseen. Enemmän kuin yksittäiset elokuvat niin näissä parasta on jotkut hahmot ja hahmojen väliset sanailut ja sen sellainen. Juoni on mitä on, paha tyyppi pitää kukistaa ja lopputaistelut joka leffan lopussa se pakollinen efektirysäys, joka on se vähiten kiinnostavin osuus.

  Melko hienosti pysyi juttu kasassa tässä viimeisessä osassa vaikka hahmoja on helvetisti ja päähahmojen kaaret saatettiin päätökseen. Ei mikään mestariteos mutta tämmöisistä toimintaspektaakkelileffoista sieltä paremmasta päästä.
   
  jarhu ja Pzaz tykkäävät tästä.
 8. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei taida olla spoilerin arvoinen suoritus: yhdessä kohtauksessa siis monta naishahmoa kokoontuu yhteen ja osallistuu taisteluun yhdessä, omat muistikuvani ovat aika suppeat. Tämähän on oikeastaan Feigen tapa väistää keskustelu siitä, pitäisikö Marvelin tehdä all femakko leffa, missä pääosassa olisi vain naisia. Valkyrietä esittävä näyttelijä oli jo sellaisen perään huudellut Ragnarökin jälkimainingeissa.

  Nyt nämä naisihmiset ovat saaneet yhteispotrettinsa ja se roska voidaan haudata taas hetkeksi. Jonkinlainen spinoff lienee kuitenkin aikanaan luvassa, mikäli DC-hahmojen jo tuotannossa oleva leffa Birds of Prey menestyy hyvin. En kylläkään tiedä, onko Marvelilla edes mitään sarjakuvatarinaa, joka olisi naisvetoinen. Googlella löytyi vain tällainen tuore "A-Force", joka koostuu lähinnä tunnettujen mieshahmojen heikoista naisversioista eli ei ole tuotantokelpoinen millään tavalla.
   
 9. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  357
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
 10. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse vasta menossa tiistaina katsomaan tämän mutta nytten voi disney jo kävellä pankkiin hyvillä mielin:
  Avengers: Endgame (2019) - Box Office Mojo
  'Avengers: Endgame' Decimates Record Books with $1.2 Billion Global Debut - Box Office Mojo

   
 11. TSN

  TSN

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juuri niin. Phase 3:n lopettaa Spider-man: Far From Home. Samalla tavalla Phase 2:n lopetti pienempi leffa Ant-Man.

  Aika hyvin piti paikkansa alkuperäinen Phase 3 aikataulu. Vain Inhumans leffa jäi julkaisematta.

  Ja vielähän ei ole virallisesti varmistettu yhtäkään Phase 4 leffaa vaikka osa taitaa olla jo siirtymässä tuotantovaiheeseen.
   
 12. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Spoilereiden takia mitään ei ole vahvistettu vaikka tuskin kukaan odottikaan neljättä Iron Mania tai Captain Americaa... Guardians 3 sekä Black Pantherin, Doctor Strangen ja Captain Marvelin jatko-osat taas ovat selviöitä.

  Oikeastaan epäselvää on vain siinä, mitä uusia hahmoja tullaan esittelemään. Kuulemma jokin aasialainen kamppailulajien sankari saisi oman leffansa vaikkei hänellä ole supervoimia. Mitähän hyötyä sellaisesta hahmosta on seuraavaa supersankarien liittoutumaa ajatellen....
   
 13. MasterBlaster

  MasterBlaster

  Viestejä:
  51
  Rekisteröitynyt:
  03.12.2017
  Niin... Mitä supervoimia Black widowilla ja hawk eyellä on, ja silti saivat aivan liikaa ruutuaikaa ollakseen täysin turhat hahmot.
   
 14. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 874
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
 15. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin eli ilmeisesti osa leffoista tulee tukemaan Disneyn tv-sarjoja ja osa sitten rakentaa tätä MCU:ta ja tulevia "Avengerseja" – millä nimellä niitä sitten kutsutaankaan. Zang-Shi tai mikä olikaan on sitten siihen ensimmäiseen lokeroon kuuluva leffa.
   
 16. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Olipahan pläjäys ja ehkä leffasta kertoo jotain se että tylsää ei tullut lähes 3h aikana.
  Mutta silti yksi asia jäi harmittamaan, laitan spoilereihin tietty ja tämä ei paljasta mitää oeleellista hahmoista tai kohtaloista, vaan luonnetta:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Silti annettava 3/5 ja hieno päätös näille 21 elokuvalle, guardians of the galaxyeja tulen varmaan seuraamaan mutta en muita.
   
 17. Metsän Otus

  Metsän Otus

  Viestejä:
  5
  Rekisteröitynyt:
  09.12.2018
  Avengers Endgame on oman luokkansa Kuninkaan Paluu.  Vaikka itse elokuva on vain ihan tyydyttävä. On se kieltämättä huikea loppusaneeraus 22-elokuvan ”Ikuisuuden Rautahanska saagaan”. Sillä koskaan aiemmin vastaavanlaista ei ole tehty elokuvien maailmassa ja uskonpa, ettei myöskään tulla tekemään.

  Koko Supersankarielokuva vallankumouksen takana on yksi visionaarinen ja kunnianhimoinen sarjakuvanörtti nimeltä Kevin Feige, joka on ollut mukana Hollywoodin supersankarielokuva tuotannoissa jo Bryan Singerin Ryhmä X päiviltä. Se oli juuri Singerin Ryhmä-X, joka konvertoi Feigen sarjakuvien maailmaan. Hänen piti ymmärtää Ryhmä X:än tarinaa tuotannon aikana, miksi nämä trikoopöksyiset nuorisoaktivistit olivat niin suosittuja. Samalla, kun muut Hollywoodin studiot miettivät ja oikein tuskailivat, miten muuttaa heidän omistamiaan sarjakuva hahmoja toimiviksi elokuviksi. Feige vain luki sarjakuvia ja otti niistä sen sielun mukanaan.

  Tämä yksinkertainen ratkaisu ei kuitenkaan tullut käytettyä kaikissa studioissa. Sonyn Hämähäkkimies leffasarja tehtiin vain, jotta siinä samalla seinäkiipeilijän leluja saataisiin myytyä. Muita supersankari elokuvia tehtiin joko ilman suurempia odotuksia tai ihan vain, että oikeudet saatiin pidettyä studiolla. Marvelin osake kärsi huonojen elokuvien myötä, puhumattakaan heidän brändi arvostaan. Korjausliikkeenä oli yksi mahdollisuus. Perustaa oma elokuvastudio ja ottaa elokuvat omien käsien haltuun. Elokuva studio perustettiin vuonna 2005.

  Marvelin elokuvien strategia oli erinomainen. Olkaa lojaaleja niille hardcore faneille, koska markkinointi termeissä he ovat Innovaattoreitta, jotka kannustavatvarhaiset käyttöönottajat mukaan tuotteeseen. Marvel Studion elokuvat ovatkin siinä vaiheessa, että elokuvat ovat massatuotetta ja Marvelin pitää vain varjella positiotansa kilpailijoilta. Tosin, koska kilpailijat sössivät ihan omalla taidottomuudellaan omat elokuvansa, ei position suojelu ole ollut vielä oikein tarpeen.

  Feige on siis sarjakuva nörtti, joka pääsi luomaan oman visionsa hänen uusista lempihahmoistaan. Asia, joista lähes kaikki nörtit unelmoivat, mutta vain harva pääse edes toteuttamaan. Oma taustani supersankarisarjakuvien lukemiseen alkoi aika lailla kiitos ensimmäisten Blade, Hämis ja Ryhmä X elokuvien ansioista. Luin suomennettuja sarjakuvia Stratyszkin hämmästyttävästä Hämähäkkimiehestä samalla kun pääsin tutustumaan Grant Morrisonin uuteen ryhmä x-ään. Myöhemmin rakastuin täysin Ultimate Marvel brändiin, jossa Kostajat esiteltiin uusille lukijoille nykypäivien teemoilla vahvistamana.

  Blade on kyllä edelleen siisteimmistä siistein supersankari, joka on vain niin perhanan aliarvostettu. Miksi Marvel ette tee hahmolla mitään? Blade jatko-osa, rebootti, televisiosarja, Yönvaanijat elokuva, antakaa minulle edes jotain! Ilman David S. Goyerin Bladea, meille ei varmaan edes olisi koko Marvel elokuvauniversumia. Toivon vilpittömästi, että Marvelin yliluonnolliset supersankarit saavat huomiota joskus. Miten olisi vaikkapa Aaveajaja vastaan Hurjapäät elokuva?

  Kun Disney osti Marvelin 2010 4 miljardilla, sitä ei koettu nerokkaaksi bisnesostokseksi. Disneyn osake sai turpiinsa, koska Marvel oli myynyt omistuksiensa jo valmiiksi Sonylle ja Foxille. Osakemarkkinat eivät osanneet arvostaa Kapteeni Armottoman, Viikinkijumalan tai Muurahaismiehen vetovoimaa. Merill Lynchin investointipankin skeptiset media-analyytikot eivät voineet ymmärtää yritysostoa mitenkään.

  Muistan vielä hämärästi Iron Man elokuvalevityksen. Se oli Finnkinon pienessä teatterissa, jossa taisi minun lisäksi olla pari muutakin. Elokuvasta en odottanut mitään, koska me kaikki olimme silloin Jokerista innostuneita, mutta Rautamies osasi yllättää ja se on edelleen Marvelin elokuvien ehdoton kuningas. Seuraavaksi tuli Thor, jossa oli ainakin tuttuja mukana, koska tietenkin kaikki metallipäät käyvät katsomassa, kun Midgardin puolustaja taistelee Lokia vastaan! Oikeuden Vartijassa oltiin sitten pienemässä salissa, koska kaikki teinitytöt vielä kuolasivat Potterin perään, eivätkä osanneet arvostaa amerikkalaisen perän puolesta.

  Feige ymmärtää sarjakuvat, fanit, supersankarien tarinan kerronnan ja hänen tiedollaan Marvelin universumista, hän loi Marvelille aivan oman brändin ja identiteetin, jossa Ryhmä X tai Verkkopäätä ei edes olisi ollut. Asiat ovat muuttuneet ja olemme saamassa uudet ihmeneloset ja ryhmä x elokuvat Mikki hiiren tehtaalta lähivuosina.

  22 elokuvaa myöhemmin ja loppupeleissä, suurin osa Marvelin elokuvista ovat kiitettävän tasoisia. Henkilökohtaiset lempparini ovat tietenkin Guardians of the Galaxyt, jossa kakkonen on parempi, kuin ykkönen. Pidetään faktat faktoina. Aiemmin mainittu Rautamies sekä Kapteeni Amerikan saaga. On aivan uskomatonta, miten jostakin hahmosta nimeltä Kapteeni Vitun Amerikka, on tullut kansainvälisesti kaikkien lempi supersankari ja hahmon isänmaallisuutta tai urhoollisuutta ei mitenkään sensuroitu tai vähätelty! Kevin Feige, Russon veljekset, James Gunn, Robert Downey Junior onnistuivat rakentamaan uskomattoman 10 vuoden elokuvasaagan, jota emme ole koskaan näe tai kokemaan uudestaan.
   
  techbit, Buff ja jarhu tykkäävät tästä.
 18. Apinamakina

  Apinamakina

  Viestejä:
  357
  Rekisteröitynyt:
  14.07.2017
  Tuli nähtyä Endgame tuossa eilen ja lyhyesti sanottuna oli ihan hyvä elokuva, Infinity War oli kuitenkin parempi, tiiviimpi tarinaltaan. Endgamen tarina tuntui vähän poukkoilevan sinne tänne, vaikkei se sekava kuitenkaan ollut.

  Endgame kuitenkin tuntui myös enemmän jäähyväislaululta tälle elokuvasarjalle. Ja mielestäni toimi ihan hyvänä lopetuksena ja moni hahmo sai hyvän lopetuksen tarinalleen, etenkin Captain America.

  Infinity Warista en keksinyt yhtään valittamisen aihetta, mutta Endgamesta kaksi isoimpaa ovat:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Itselle riitti nyt nämä Marvelin elokuvat, mitään tulevia Spider-Maneja ja muuta hömppää ei kiinnosta enää katsoa. Tämä oli tässä.

  Elokuvalle antaisin 4/5.

  Avengers-leffoista suosikkini ovat:
  1. Avengers (2012)
  2. Infinity War
  3. Endgame
  4. Age of Ultron

  Ja Marvelin leffasarjasta yleisesti:
  1. Iron Man (2008)
  2. Winter Soldier
  3. Avengers (2012)
  4. Infinity War
  5. Civil War
   
 19. Negan

  Negan Tukijäsen

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tykkäsin, erityisesti hienoa miten tässä tuotiin näiden supersankarien ihmispuolta esille.
   
 20. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  627
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
   
  jarhu tykkää tästä.
 21. Zyrppa

  Zyrppa

  Viestejä:
  1 068
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itse odotin että olisi ollut enemmän taistelua ja vähemmän haihattelua ja diipadaapa. Varsinkin joka leffasta tuttu lopputaistelu jäi aika vaisuksi vaikka olikin näyttävä.

  Lisäksi ärsytti vähän se, miten sankareiden supervoimien voimakkuus tuntuu näissä leffoissa vaihtelevan. Kärjistettynä sama henkilö saattaa jossain leffassa hävitä kuolevaiselle ja toisessa pistää kaikkivaltiaan tomuksi puhaltamalla. Tai toisinpäin.

  Ps. jotenkin se viimeinen viulusinfonia muistutti etäisesti paikoitellen Finlandia-hymnin säveltä.
   
 22. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mullekin tuli mieleen jokin suomalainen sävellys mutten osannut nimetä sitä.
   
 23. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  736
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Kannattaako tää katsoo 2dnä vai 3? End game siis.
   
 24. Sleipnir

  Sleipnir 2. SoAS infantry brigade Brig. Gen. Sleipnir Platinum-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  329
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Suosittelen normaalia 2D näytöstä. Ei taida olla kuin pari kohtausta, jossa 3D näyttää hienolta ja tälläisessa kolmen tunnin leffassa saattaa helposti alkaa päätä särkemään tai lasit ärsyttämään.
   
 25. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 874
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Itse olen katsonut käytännössä aina 3D, mutta tämän näin 2D.
  Ei kyllä mitään merkitystä omasta mielestä, ja sanoisin että 2D on jopa parempi.
  Olisiko näistä Doctor Strange ollut ainoa missä oli jotain lisäiloa 3D:stä, mutta muutenhan kuvanlaatu imho lähinnä kärsii siitä 3D. Ihan scape/isense salissakin.
   
 26. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
 27. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eivät ne kivet mitään lihasvoimaa anna vaan niiden voimia käytetään hansikkaan kautta. Tämä näytettiin Infinity Warissakin monta kertaa. Se taasen selitettiin jo Guardians of the Galaxy -elokuvassa, että edes yhden kiven kantaakseen täytyy olla hirvittävän voimakas jo luonnostaan, sillä muuten kiven voima tuhoaisi kantajansa.

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 28. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 29. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 040
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 30. Juhamies

  Juhamies

  Viestejä:
  488
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  "Avengers: Endgame rikkoi kahden miljardin dollarin rajan tänä viikonloppuna. Elokuvan maailmanlaajuinen tulos on tällä hetkellä 2,18 miljardia dollaria."

  Edellä on enää Avatar elokuva. Aika vauhdillahan tuo Avengers on noita dollareita rohmunnut ja itse uskon että Avatarin ohi menee vielä piakkoin.
   
 31. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei taida ihan riittää sinne asti. Avatar julkaistiin kahteen eri otteeseen ja sillä se teki tuon huiman tuloksensa.
   
 32. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  627
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En menisi vannomaan, eroa kuitenkin on "enää" ~600 miljoonaa. Ellei Endgamen suosio ihan hetkessä romahda, on tuo saavutettavissa.
   
 33. Kirottu

  Kirottu

  Viestejä:
  627
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
   
  jarhu tykkää tästä.
 34. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olikohan tuo ensimmäinen kerta, kun Captain Marvel mainittiin nimeltä? Trailerin perusteella en osaa odottaa oikein mitään mutta Spider-Man kiinnostaa nyt Marvelin "omistamana" hahmona sen verran, että leffa tulee katsottua aika nopsaan ilmestymisen jälkeen.
   
 35. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  736
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Tuo spiderin traileri sitten spoilaa endgamea.
   
 36. Negan

  Negan Tukijäsen

  Viestejä:
  154
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niinhän tuo hämisjantteri heti alussa sanoo...
   
  Skøgø tykkää tästä.
 37. Korppikuningas

  Korppikuningas

  Viestejä:
  1 717
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kävin kattoo sen end gamen tänää ja en oo kaikkia leffoja nähny, ni voiko joku selittää

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2019 klo 18:58
 38. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  277
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Korppikuningas tykkää tästä.
 39. rewind

  rewind

  Viestejä:
  309
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 40. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Turhaan varmaan enää spoilereissa keskustella aiheesta.

  Olisihan hämisleffa voinut sijoittua aikaan ennen Infinity Waria, mutta kuitenkin ekan hämyn tapahtumien perään.
  Laimea vaihtoehtohan se olisi ollut. Nyt kuitenkin pohjustetaan "uutta maailmaa" Engamen jälkeen.

  Ja mitenkäs se huhuttu Black Widow:n leffa? :confused:
   
 41. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 874
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllähän se on kai tekeillä, ja arvauksien mukaan aika piankin tulossa eli ensi vuonna.

  Toki
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
 42. lunkwill

  lunkwill

  Viestejä:
  964
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  No sitäpä veikkaava ei varmaan kauheen väärässä ole.

  Käsittääkseni kuitenkin Spödermanin ensi-illan aikaan/jälkeen Marveli tuulettaa kaappeja ja kertoo tulevista leffoista tarkemmin.
   
 43. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  1 874
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Juu, niin ne sanoi että se kun on alta pois voidaan julkaista jotain info jatkosta.
  Tosin ehkä tuossa vähän taukoa voi olla?
   
 44. greenlight

  greenlight

  Viestejä:
  1 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No jotain puhetta oli, että tulevaisuudessa osa leffoista olisi irrallisia spinoffeja, joten siihen tuollainen Black Widow -raina sopisi hyvin. Taukoahan tässä tulee olemaan noin vuosi kuitenkin ja jos seuraava leffa on pienemmän profiilin seikkailutarina, niin sekin antaa lisää aikaa hengähtää. Minua ei ainakaan luultavasti kiinnosta mikään tyhmä origin storyn kaltainen tarina hahmolle, joka on ollut osa MCU:ta jo kymmenen vuoden ajan. Captain Marvel sentään ei ollut todellinen origin story mutta sekin sijoittui menneisyyteen.