Luottokortit

Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
1 160
Kun näköjään on paljon noita Amex-kutsuja jaossa, niin kiinnostaisi tietää ihan, miten ihmiset hyödyntävät tuota Amex Platinumia/Goldia? Hyödynnetkö hirveästi noita hotellietuja (noita Hotel Collection tai Fine Hotels & Resorts)? En tiedä, ovatko tuolla puolella hotelliyöt halvempia kuin esim. Bookingissa tai suoraan hotellien nettisvuilta? Tosin Amexilla taisi saada 100 euroa palveluiden käyttöön hotelleissa, mikä on ehkä ihan hyvä. Tai oletteko hirveästi hyötyneet noista hotellien bonusohjelmista? Jos ymmärsin oikein, niin esim. Hiltonin puolella olet Gold-tasolla. Tosin en tiedä tippuuko tuo Gold-taso, jos esim. ensimmäisen vuoden jälkeen ei oliskaan niin paljon yöpymisiä, tai uusiutuuko tuo Gold-taso aina joka vuosi?
Kaikkia etuja hyödyntämällä X-määrää ja kerryttämällä pisteitä ostoksista.

Sitä nyt en tosin tiedä onko kovan kysynnän takana jokin toivo napata tervetuliais pisteet pois ja sulkea jäsennyys, mutta tuohan ei toimi ja pelkillä pisteillä vuosimaksun kuittaus vaatisi noin 225k€ kulutuksen kortille, jos käytetään suoraan tarjouksen arvostusta.

Se hotellien Gold-taso kyllä pitäisi uusiutua ilman yöpymisiäkin, tai on tähän mennessä toiminut näin, mutta kaikki on aina mahdollista, vaikka hotelliketjun poistuminen edusta tms. Tason hyöty taas on sitten varmaan vähän makuasioita, eduthan näistä näkee hotellien sivulta, mutta vähän kuten kaikki vastaavat, eipä näistä kauheasti iloa ole, ellei kyseistä ketjua käytä usein.

Mitä taas tulee noihin kahteen toiseen hotelliohjelmaan, lähtökohtaisestihan nuo ovat saman hintaisia kuin hotellien sivuilta varattuna, koska varaus tehdään Platinan matkapalveluiden kautta, mutta saatan tässä olla toki väärässä koska en ole tuolta itse vielä matkaa varannut.
Mitä taas tulee Bookingiin vertailuun, niin en ihan ehkä saa kiinni mitä tuolla tarkoitat, mutta toinen on varaussivusto ja toisessa joku muu tekee varaukset puolestasi, jos taas kyse oli pelkästä hinnasta, niin epäilen, että jos yleensä varailee bookingin kautta, niin ohjelman hotellit eivät ehkä ole ne, mitä olisi varaamassa, vaan ovat nimensä mukaisesti niitä korkeatasoisempia ja myös hinnat ovat sen mukaiset.
 
Liittynyt
26.12.2016
Viestejä
40
Itselleni hyötyä ovat tuoneen:
korkeammat jäsenyystasot autonvuokrauksessa, ilmainen upgrade tai pari
platinan matkavakuutus kattaen vuokra-auton
Helsingissä lentokentän lounge-on-the-go
Hotellien tasot. -> ilmaista aamupalaa, upgradea yms pikkukivaa
Dining by Amexin ravintolaillalliset
asiakapalvelu kun kortille on ilmaantunut kutsumaton veloitus

nuo ainakin tulevat mieleen. Niin kauan kun perheessämme matkustetaan aika paljon niin töissä kuin vapaa-ajalla koen saavani kortista enemmän hyötyjä kuin siitä maksan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 535
Viestejä
4 362 835
Jäsenet
72 651
Uusin jäsen
Moukku

Hinta.fi

Ylös Bottom