- Liittynyt
- 22.12.2016
- Viestejä
- 18 154
Maustettujen pähkinöiden suolapitoisuuksissa on muuten järkyttäviä eroja. Pahimmillaan on jotain kolmeakin prosenttia ja parhaimmillaan noin 1,0%. Noissa kannattaa olla tarkkana... Viimeeksi tänään näitä tutkailin kaupassa.Ei itsessään, mutta elintarviketeollisuudessa lihaan lisätään suolaa (kuten myös pähkinöihin eli pähkinätkin kannattaisi syödä ns. naturel), ja useiden syömät lihat sisältävät liikaa suolaa terveydennäkökulmasta. Lihan rasvat ei myöskään ole terveellisemmästä päästä, eli moni hyötyisi terveyden puolesta lihansyöntiään vähentämällä. Ylipaino on valtava ongelma länsimaisissa yhteiskunnissa, ja liha ei auta tuota yhtään, vaan joissain tapauksissa päinvastoin.
Ruuissa on ylipäätään liikaa suolaa ihan turhaan. Ainahan sitä voi jokainen itse lisätä jos tarve vaatii, sitä paitsi ruuan päällä oleva suola maistuu voimakkaammalta kuin sisään sotkettu.