Eipä siinä mitään vikaa ole, ottaa vitamiineja purkista, mutta mielestäni on typerää aatteen takia rajoittaa syömistään niin, että joutuu ravintolisiä käyttämään.Itse en näe mitään ongelmaa siinä, että ottaisin jotain vitamiinia purkista, jos en sitä ravinnon kautta muuten saisi. Emme elä enää kivikaudella, eikä missään ole kiveen hakattuja sääntöjä, että kaiken ravinnon on oltava mahdollisimman luonnollista Nykyajan tehotuotettu liha jota syötetään kaikenlaisella rehulla ja lisäravinnolla ei sitä ainakaan ole, jos nyt luonnollisuuteen haluaa jonkin väitteensä perustaa. Toki tuokin aihe on tosin taidettu tarpoa läpi ketjussa jo useaan otteeseen.
Minun viestini vitamiineista oli vastaus toiselle keskustelijalle, joka... no jätetäänpä sanomatta.
Luonnollisuus on nykypäivänä aika kaukana sekä liha-, että kasvisruoissa. Sillä on hyvin vähän tekemistä liharuoka vs kasvisruoka -ketjussa.
Keskimäärin juu, mutta monet kasvisruokailijat, ja erityisesti vegaanit eivät, mikäli eivät siihen erikseen kiinnitä huomiota. Keskimääräinen tallaaja syö liikaa lihatuotteita ja vähentämisestä voisi olla hyötyä. Mutta tässäkin täytyy ottaa huomioon, että keskimääräinen tallaaja syö lihansa makkarana ja muuna paskana, eikä kananrintana tai naudan- tai lohifileenä.Mitä taas proteiinin saantiin tulee, niin sitä saa jokainen aivan riittävästi, vaikka suomalaiset vähentäisivät lihankulutuksensa puoleen. Ei tarvi alkaa pähkinäsotasille.
Jo pelkästään sillä olisi terveydellisiä hyötyjä kun makkarat ja muu paska jätettäisiin kauppoihin ja tilalle puhtaampaa lihaa.