Lidl vs K-market vs S-market

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Madrunner, 17.10.2016.

 1. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  1 741
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Lopetetaanpas asiattomuudet ja aletaan käyttäytyä.:swait:
   
  Viimeksi muokattu: 02.01.2018
 2. Tilipitappitippitappi

  Tilipitappitippitappi

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Herra/Rouva moderaattori varmaan osaa muutakin kuin hyssytellä ja kertoa missä kohtaa niitä asiattomuuksia esiintyy?
   
 3. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  1 741
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hupsista. Ei pitänyt olla lainausta vaan tarkoitus oli yleisenä huomautuksena.:beye: Pahoittelut.
   
 4. MikkiK

  MikkiK

  Viestejä:
  326
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Itse olen tilannut jo ~6kk ajan kaikki elintarvikkeet ja perus kotitaloustavarat netistä kotiinkuljetuksella. Hinnat jotain K-market tasoa, vähän pitää kattoa mitä tilaa jne.

  Syy tähän on että ei ole autoa käytössä, ja fillarillakin menee 45min vaikka ei ostaisi ku makaronilaatikko ainekset. Eikä kiinnosta töiden jälkeen erikseen lähteä kauppaan, kun ei osu helposti matkalle, niin kämpän kautta vauhtia. Vesi/räntä/lumisateella muutenkaan niin miellytä.
  Saan kahden viikon ostokset kerralla, ovelle kannettuna. Tavara on tuoretta kun on samana tai edellisenä päivänä tukusta/tuottajalta toimitettu. Ajallisesti säästöä tulee ~2-4h/viikko, minkä voi hyödyntää töihin tai harrastuksiin. "Toisella" viikolla saattaa joutua heviä täydentämään ja ehkä maitopurkin. Tai sitten tilaisi viikottain, mutta kuljetus muuttuu kalliiksi pienillä tilauksilla.

  Mitä olen seurannut paljonko menee rahaa tilaus vs. itse kävisi, niin ruokakustannukset on laskenut 30-40€/kk. Ei tule heräteostoksia, viikon ruokalista on kohtuu hyvin suunniteltu niin ei mene enää roskiinkaan sitäkään vähää. Ennenkaikkea vitutus on poissa kun ei tarvitse juosta maratoonia noissa megahypermarketeissa, odottaa kassalla jeesuksen toista tulemista, kuunnella lasten huutoa, pujotella siiderivalaiden keskelle väylää jättämien kärryjen välissä ja olla kuin flipperissä +50 ämmien kärryjen tönittävissä.

  Edit: Sinkkutalous kyseessä. Jos olisi perhe elätettävänä niin sitten hinnat on liian kovat. Autokin varmaan olisi siinä kohtaa pakkohankinta, mutta siirtyisin varmaan, mitä ainakin Kannelmäen Prisma tarjoaa, noutoasiakkaaksi ts. valmiiksi keräävät koko tilauksen.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2018
  P.a.s.i ja Tekila tykkäävät tästä.
 5. teho75

  teho75

  Viestejä:
  166
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Lähimmässä Lidlissä oli Crivit-urheilukerrastoja myynnissä ja jo reilu 3 vuotta sitten totesin noiden olevan parhaita mitä markkoinoilta löytyy, useiden kokeilujen jälkeen. Ostin 2 kerrastoa. Käykäähän katsomassa. Hyvältä tuntuu päällä noi.
   
 6. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  S-market mainosti taas halpuuttavansa tuotteita. Yksi tuotteiden listalla oli Kotimainen Kuningas marjasekoitus.

  Kyseinen tuote maksoi pitkään 2,59€, joskus 2017 loppuvuodesta hinta pomppasi -> 3,09€. Ja nyt hinta oli alennettu 2,75€. Näin se halpuuttaminen toimii.

  Varmasti muitakin vastaavia esimerkkejä löytyy, mutta tällaisen huomion tänään tein, kun tulee kys.tuotetta silloin tällöin ostettua.
   
 7. Kosamiitti

  Kosamiitti

  Viestejä:
  697
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Omalla paikkunnalla s-market ja prisma on selvästi halvempia verratuna cittariin, k-markettiin ja vaikka lidliin.

  Ennen tuli maidot ja jogurtit ynnä leivät ja osa kasviksista raahattua lillukasta, nykyään s-market on yhtä halpa ja maitoa ja jogurttia saa halvemmalla kuin lidlistä.
  Lisäksi natsikaupassa vituttaa ne jonot, ihan sama minne lidliin menet suomessa niin aina saat jonottaa kassoilla.Itsepalvelu s-marketista pääsee mukavasti ulos hetkessä jos ei ole isoja ostoksia ja kassoilla on harvoin jonoa ellet nyt Pe. iltana mene.

  Cittarista tulee joskus haettua niitä sisäänheittotuotteita jos on muuta asiaa lähistölle, ei viitsi turhaan muutamaa kilsaa ajella, lidlistä ei tule haettua kun muutamia tuotteita, pakastepizzat, jalissämpylät ja ciabatat sekä joskus leikkeleitä ja saksalaisia bratwursteja.Niin ja valmislasagne...yleensä lidlissä tulee käytyä jos on asiaa samalla alkoon, ei vaan jaksa sitä jonottamista...

  Muuten kaikki muu ääs-marketista, hintaero on niin pieni lidliin ja k-markettiin verrattuna että mieluummin otan ne 20-40€ bonareina takas joka kuukausi ja se vetää ääs-ketjun jo sen verran enemmän plussan puolelle kilpailijoihin verrattuna.

  Plussa kortti k-ryhmällä vaan on käsittämätöntä kusetusta noin niinkuin palautusten määrässä verrattuna ääs-korttiin, myyntihinnat tuotteilla pääpiirteittäin samat mutta ääs-kortilla saat hieman enemmän takaisin:cigar:
   
 8. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  2 669
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Marjoissa on luultavasti loppukesästä halvimmat hinnat, kun tarjonta on kovimmillaan.
   
 9. Jezme

  Jezme

  Viestejä:
  3 093
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikö pakastemarjojen hinta ole aika vakio? Tuoreissa toki heittelee sesongin mukaan.
   
 10. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  On vakio. Tuoreissa marjoissa tuo hinta elää.

  Halpuuttaminen - pannaan asiakasta halvalla.
   
 11. FiveBridges

  FiveBridges

  Viestejä:
  588
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Ja S-ryhmän alepoissa on hinnan korotukset menossa.
  Tarkistetaan hintoja ylöspäin,vähintään 10% :rage::darra::dead:
   
 12. Ylijumala

  Ylijumala

  Viestejä:
  107
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Lidl on boikotissa nykyisen radiomainoskampanjansa takia. Kasvisruokia mainostetaan kuin hitaille täysidiooteille. Tiedä vaikka tutkimusten perusteella ovat todenneet enemmistön sellaisia olevankin, mutta ainakin pientä osaa kohtaan se on erittäin loukkaavaa.

  Eipä siellä ole tultua muutenkaan asioitua kuin joskus paistopisteellä työpäivän aikana, mutta nyt en käy edes silloin.
   
 13. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 789
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Lidl räväyttää! – 10 prosenttia alennusta millä tahansa lompakosta löytyvällä kortilla
   
  Hesemonni, Raskolnikov, spede ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 14. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 067
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Tällaisista alennusmyynneistä suomalaiset menevät lähes yhtä sekaisin kuin ilmaisista ämpäreistä.

  Joskus nuorempana olen ollut isossa ruokakaupassa töissä niin asiakkaita oli varmaan 2-3 kertainen määrä normaalin verrattuna kun oli jotain "tuplapoonuspäiviä".

  Samoin jos kahvipaketteja myytiin sisäänheittotuotteena vaikka euron persnetolla per paketti (max. 2 pakettia per talous), niin asiakkaiden määrä kasvoi niinä päivinä varmaan yli 50 prosenttia.
   
 15. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa?
   
 16. Tilipitappitippitappi

  Tilipitappitippitappi

  Viestejä:
  158
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kävin tänään Lidlissä töiden jälkeen ja aivan oikein, parkkipaikka liki täynnä autoja ja juuri se 2-3 kertainen määrä sakkia sisällä... jonot kassoille poikkeuksellisen pitkät ja jokaisella S-kortti kädessä valmiina :) Minulla toki riitti vain pankkikortti, sillä ostokset ei lähellekkään ylittänyt vaadittua 25€ -summaa :p
   
 17. FiveBridges

  FiveBridges

  Viestejä:
  588
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
 18. samiv

  samiv

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Nyt vois kyllä koittaa oikeasti hyödyntää tuota tarjousta. Onhan 10% ihan ok tarjous ja kun tänne juuri uusi Lidlikin avattiin ja siinähän se on lähes matkan varrella kun kauppaan ajelee.

  Mutta mitäs Lidlistä kannattaisi nyt käydä ostamassa näin lapsiperheenä, eli siis mitkä arjen perusraaka-aineista siellä on samanhintaisia kuin Prismassa, sellaistahan sieltä ei kannata ostaa, jossa alennus laskee tuotteen vain Prisman tasolle.

  Lidlissä tulee kyllä satunnaisesti käytyä, mutta normaalisti ei kyllä koskaan tule yli 25€ settiä ostettua.

  Maitotuotteet taitaa olla aika lähellä Prisman hintoja ja siis 10% alennuksella alle Prisman hintojen, mutta ei niistäkään vielä montaa euroa saa kokoon.

  Jokos Lidlin hinnat näkee netistä? Olis kyllä helppoa vertailla, jos hinnat näkisi jostain.
   
 19. Hesemonni

  Hesemonni

  Viestejä:
  380
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No ostat ihan peruselintarvikkeet, mitä muutenkin ostaisit? Osta vaikka vähän enemmän kuivamuonia ja muuta paremmin säilyvää tavaraa, jota muutenkin ostaisit jossain vaiheessa? Nyt vain ostelet jemmaan niin ei tarvitse kannella seuraavalla kerralla sieltä Prismasta?

  Pikaisella googletuksella jos se ruokakori nyt on halvin Lidlissä muutenkin ja tuosta nyt vielä saa sen 10% pois, niin kannattaako tuossa hirveästi alkaa arpomaan yksittäisien tuotteiden osalta? Ei se sinun fanittamasi Osuuskuntasi varmasti köyhtymään päse tämän Lidlin kampanjan johdosta.
   
  Jezme tykkää tästä.
 20. samiv

  samiv

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  No sen takiahan tässä kyselin jos jollain olisi jotain tärppejä halvoista mutta silti perusjutuista Lidlin osalta ollut. Ja kun en netistäkään löytänyt kuin tarjouslehtisiä niin helpottaa hiukan sitä kaupassa valinnan tekemistä.

  No noista lehtien ruokakorivertailuista en tässä ala vääntämään. Niiden turhuudesta ja viihdearvosta yksittäisen kuluttajan osalta varmaan keskustellaan muutenkin ihan tarpeeksi.

  Ja jos meinaa säästää eli hyödyntää tarjouksen potentiaalia, niin eikö silloin nimenomaan kannata ostaa jo valmiiksi kilpailukykyisiä tuotteita, ennemmin kuin tuotteita joiden mahdollinen kalleus söisi alennuksen edun pois. Samahan koskisi mitä tahansa kauppaa ja ketjua jos siellä noin hyvä tarjouskampanja olisi.

  Sieltä ostetaan mistä halvimmalla, järkevimmällä jne (mikä se kriteeri milloinkin sitten on) saadaan.

  Erään toisen hiukan vanhemman foorumin lidl ketjussa taidettiin olla sitä mieltä, että niin eineslihapullat, punainen maito kuin mausteosaston jauhettu kanelikin on paljon laadukkaampaa kun sen ostaa lidlistä. Taitaa ne yksittäisen ruokakaupan fanittelut ainakin netin palstoilla olla juuri lidl-mielisten heiniä.
   
 21. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 067
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Lidlissä purkkitonnikala on hyvää ja edullista.

  Samoin hiilihapotettu pullovesi 1,5 litran pullossa on hintaisekseen hyvää. Maksaa muistaakseni jonkun 60 senttiä per pullp josta suurimman osan saa takaisin vielä aikanaan panttipullosta. Myös jotain limsoja saa edullisesti 1,5-2 litran pulloissa.

  Saksalainen Milbona kevytmaito on myös hyvää. Maksaa noin 65 senttiä purkki eli hieman halvempaa kuin Prisman halvin kevytmaito.

  Myös se virolainen E-piim meijerin edam-juusto on hintaisekseen ihan hyvää. Maksaa jonkun 3,70 euroa kilolta.

  Tänään tuli käytyä tuossa paikallisessa isossa Lidlissä ennen ilta yhdeksää. Oli kato käynyt hyllyissä kun monet tuotteet oli myyty loppuun. Viinirypeleitä olisin ostanut muutaman rasian sillä 1,70 euroa tms. per 500 grammaa hinnalla, mutta tyhjää oli hyllyt täynnä niiden kohdalla. Sama kohtalo oli tarjouksessa olleella raejuustolla.
   
 22. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  226
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  On kyllä taas niin iltapaska otsikko kuin olla ja voi. Todellisuudessahan kyse ei siis ollut siitä että kortti, tässä tapauksessa maksukortti, ei olisi käynyt tuohon alennukseen vaan siitä että ei asiakas ei erikseen näyttänyt korttia pyydettäessä vaan löi sen mitään sanomatta sinne päätteeseen. Sitten vielä itekemään iltapäivälehteen kun omaa tyhmyyttään ei saanut sitä 10% alennusta.
   
  Raskolnikov, FiveBridges, Dragono ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 23. evakko

  evakko

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Esim. jos teillä tumma pasta ei ole ainoa vaihtoehto niin lapsiperheessä spagetti maistunee, Lidlin on muutenkin edullista ja minusta vielä ihan hyvää, viikonloppuna maksoi 0,23 €/500 g. Tosin jos @Lucas :n havainto sopii kaikkialle niin eiköhän ne ole säilyvinä jo menneet.
   
 24. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Katsoppas purkin kyljestä seuraavalla kerralla, että minkä maalaista se maito on. Ei ne nyt Saksasta asti lähde sitä roudaamaan.

  Itse joudun juomaan sitä maitojuomaa, ja empiiristen tutkimusten perusteella uskallan väittää että Juustoportin maito on näistä parasta. Sitä myydään jo monissa kaupoissa ihan juustoportin merkillä, mutta myös esim halpahallissa omalla merkillä. Tuo Milbona taisi tulla hämeenlinnan osuusmeijeristä?
   
 25. julppu

  julppu

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Kyllä ainakin paikallisessa Lidlissä on saksalaista kevytmaitoa tuon Milbonan lisäksi. Hinta tosiaan hieman edullisrmpi.
   
 26. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Seison korjattuna.
  [​IMG]
   
 27. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  641
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Melko tragikoomista kun Suomijuntit ostavat ruokakaupan tyhjäksi kun pientä alennusta tarjotaan. Työmatkalla menin Lidlin ohin vähän kuuden jälkeen aamulla ja L-kaupan oville oli kerääntynyt jo pitkät jonot tuulipukukansaa. Onkohan ämpäritkin tarjouksessa?
   
  oestrus taurus tykkää tästä.
 28. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitä junttia siinä on että ostetaan tavarat/ruoka sieltä mistä halvimmalla saadaan?
   
 29. BaTTman

  BaTTman

  Viestejä:
  426
  Rekisteröitynyt:
  08.11.2016
  Pakkohan se siellä on kyttäillä, jos ei eläke ja työttömyyskorvaukset riitä. Karutonta kertomaa (hyvinvointi) suomen nykytilasta.
   
  Poistaja tykkää tästä.
 30. Hesemonni

  Hesemonni

  Viestejä:
  380
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kieltämättä, ehkä se ruokakauppaan jonottaminen menee jo vähän överiksi...:eek:

  Ihan mielenkiintoista seurata, miten Lidlin logistiikka onnistuu pitämään tavaraa hyllyissä, jos kansa on sankoin liikkeellä. Liikkeellä kun ei ole käsittääkseni muutenkaan ole ollut tapana pitää viikkoja kuutiokaupalla appelsiineja (esim.) märkänemässä, kuten eräillä toisilla ketjuilla.
   
 31. Oravamedian käpy

  Oravamedian käpy

  Viestejä:
  641
  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Eläkeläiset ja työttömätkö siellä ovat hamstraamassa ruokaa peräkärryt täyteen? Samat yhteiskunnan sankarit jonossa kyykkivät, jotka kyttäävät Tokmannin ilmaisia ämpäreitä ja Gigantin 50 euron XBox-jääkaappeja.
   
 32. Poistaja

  Poistaja

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Kai sitä, että kuvitellaan säästettävän rahaa hamstraamalla hirveät määrät turhaa mättöä. Oikeasti suurin osa säästäisi samat eurot karsimalla roskaa pois ja samalla he pääsisivät lähemmäs ihannepainojaan. Kampanjajonottamisesta säästyneen ajan voisi käyttää vaikka ruuan valmistamiseen itse.

  Sen perusteella mitä erilaisia ihmisiä tuntemalla olen oppinut, uskallan väittää, että Lidlissä jonottajista suurin osa ei elä niin optimoitusti ja harkitusti, että kampanjaa varten rohmuamalla voisi parantaa tai edistää elämäänsä.
   
  Cereal killah ja Oravamedian käpy tykkäävät tästä.
 33. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei, vaan ihan tavalliset suomalaiset joilla ei ole varaa käydä töissä jos ostaa normaalihintaisia tuotteita.
   
  zZzz ja BaTTman tykkäävät tästä.
 34. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  1 516
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Leipää, juustoa, leikkeitä, pekonia pakkaseen. Säilykkeitä (tonnikala, ananas, tomaattimurska). Makaroonit, riisit, murot, myslit, mausteet, kananmunat, kahvi, sokeri, suola, hillot jne. Vessa/talouspaperi, nenäliinat hygieniatuotteet..
  Kyllä sitä paljon löytyy ihan arkipäivän tavaroita jotka ovat Lidlissä muutenkin edullisia ja sitten saa vielä 10 pinnaa pois ni tyhmähän se on jos ei tilaisuutta käytä.
   
 35. Poistaja

  Poistaja

  Viestejä:
  28
  Rekisteröitynyt:
  11.06.2017
  Listaamiesi tuotteiden välttämättömyydestä voi olla montaa mieltä, mutta se keskustelu ei kuulu enää tänne. Itse ehkä säästäisin sen pari euroa jättämällä kehnon hillon pois ostoskorista ja kävelisin kauppaan, jossa ei tarvitse jonottaa. Tämä on toki vain oma mielipiteeni.

  Ja vielä edittinä, että ei Lidlissä käynnissä itsessään siis mitään junttia ole. Mutta, jos suuret joukot hullaantuvat hamstraamaan, niin ei siinä mielestäni paljoa järkeä ole. Täytynee silti käydä itsekin Lidlissä tänään katsomassa kuinka markkinointitemppu on purrut kansaan. :vihellys:
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2018
 36. Raskolnikov

  Raskolnikov

  Viestejä:
  239
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Toi on vain järkevää hamstrata kaapit täyteen sellaisia tuotteita, mitkä säilyy pitkään ja mitä käyttää säännöllisesti. Esim. itsellä:

  - riisi
  - kaurahiutaleet
  - linssit
  - kahvi, mausteet jne.

  Noi tuotteet on jo valmiiksi halvempia kuin Citymarketissa tai Prismassa, joten ihan fiksua toimintaa mielestäni. En toki itse jaksanut toimia näin, koska logistisia ongelmia, kun polkupyörällä kuljen.

  Siinä taas ei ole mitään tolkkua, jos ihan vaan ostamisen pakosta on sitä ruokaa hamstrattava, kun kerran halpaa on.
   
 37. Armatt

  Armatt

  Viestejä:
  446
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Melko hiljasta oli paikallisessa Lidlissä kun pyörähdin siellä tunti sitten kotimatkalla. En huomannut, että mikään olisi loppunut.

  Normaalisti jää tuo ostoskori alle parinkympin, mutta ostin satsin pakasteita niin sai muutaman euron alennuksen.
   
 38. Gize

  Gize

  Viestejä:
  915
  Rekisteröitynyt:
  18.12.2016
  Olikos se 10% nyt yli 25e ostoksista, vai ostosten ylittäessä 25€ koko summasta? :think:
   
 39. samiv

  samiv

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Noniin tuli työpäivän päätteeksi käytyä Lidlissä ja ostettua sellaisia tuotteita, jotka sieltä kannatti ostaa.

  Tein niin, että normaaliin alkuviikon kauppalistaan merkkasin valmiiksi tuotteiden normaalihinnat Prismassa ja jos Lidlissä oli jokin sama tai vastaava tuote halvemmalla tai samalla hintaa niin ostin sitten Lidlistä.

  n. puolet ostoksista pystyi tällä metodilla ostamaan Lidlistä nyt kun oli tuo -10% tarjous, eli hatusta heittäen sellaisen 5-7% halvemmaksi tuli kokonaisuutena nuo tuotteet nyt kuin normaalisti ostaen (jos 5,5% bonukset huomioi).

  Normaalistihan sitten edelleenkin kannattaa pääosin ostella Prismasta kun Lidl on normaalihinnoiltaan joko kalliimpi tai samanhintainen (eli bonuksen verran kalliimpi jos normihinta sama).

  Muutaman tuotteen osalta sitten ei lidlissä ollut edes verrokkia. Esim. kauraleseitä ei ollut ollenkaan jostain syystä. Ja jugurteista puuttui normaalit perusjugurtit 1litran koossa kokonaan. Oli vain sellasta karmeaa korvikelitkua (vastannee ns. "arkijugurttia" joka on aika karmeaa ja sitten jotain über-premium jugurttia yli 2€/l.
   
 40. samiv

  samiv

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Koko summasta kun ostokset ylitti 25€
   
  Gize tykkää tästä.
 41. Jote

  Jote

  Viestejä:
  261
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Kyllä huomasi Hyrylän Lidlissä käydessäni, että ihmiset ovat liikkeellä. Moni tuote oli poikkeuksellisen loppu. Siinä oli pari tuotetta, jota piti saada seuraavalle päivälle ja se sitten söikin ison osan 10% edusta. Leipähylly on liian usein huonossa jamassa, mutta tällä kertaa oli lähes loppuunkaluttu.
   
  Oravamedian käpy tykkää tästä.
 42. Tarnado

  Tarnado

  Viestejä:
  104
  Rekisteröitynyt:
  02.04.2017
  Paha mieli tuli Lidlissä, en ehtinyt edes korttia kaivaa lompakosta kun -10% iskeytyi ruudulle. :( Melkein voisi Iltalehteen valittaa tälläisestä huijauskampanjasta jossa tarjouksen saa ilman työtä.

  Ei muuten ollut ruuhkaa, ja hyllytkin oli vielä tuotteita täynnä.
   
 43. Taika-Jim

  Taika-Jim

  Viestejä:
  261
  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Lidlistä tulee ostettua lähinnä kohtuutuoreita leipiä tms. ja kasviksia. Purkkitavara, pavut, paseerattu tomaatti ja maustekurkut on ihan edullisia. Tonnikala myös. Perusmakaroonia ja riisiä tarttuu ostoskoriin usein. En näyttänyt mitään korttia tänään, mutta ei kyllä harmita yhtään. Enimmäkseen vituttelee nuo "kampanjat"
   
 44. David ":DA" Imodium

  David ":DA" Imodium

  Viestejä:
  1 128
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kävin normiostoksilla tänään ja löivät -10% ilman mitään korttia ja alennusta pyytämättä. Noinhan se toki pitääkin mennä mutta suomimarketeissa on tottunut siihen perinteiseen sääntönysväilyyn.
   
 45. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 789
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Suomalaisperhe osti 6 lavaa lonkeroa marketista- vartijat paikalle, perhe takahuoneeseen!

  Citymarket Jumbossa taas onnistuttu. Tosin ihmetyttää, että mistä vartijat moisen huomasi?

  Korjattu oikea kauppa.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2018
 46. joku

  joku

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Isot oli kärryt, kun lavakaupalla lonkkua sisälsivät. Olikohan eurolavoja vai Finlavoja.
   
  Poppamies tykkää tästä.
 47. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 067
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Viime vuosina rakennetuissa S-ryhmän kaupoissa on niin hyvät valvontakamerat että niistä näkevät myös ne rahat millä ostokset maksaa. Tuli huomattua kun pari vuotta sitten olutta ostin S-ryhmän kaupasta ja maksoin setelillä ja kassa antoi rahat takaisin pienemmän setelin arvosta. Sanoin samantien että maksoin sen ja sen suuruisella setelillä ja vaihtorahat antoi väärin. Siinä sitten minuutti intettiin asiasta ja vartija tuli paikalle ja sitten vartija lähti kuvatallenteilta tarkistamaan asiaa. Sitten odottelin 15 minuuttia ja vartija palasi paikalle ja sanoi että asiakas maksoi sillä setelillä millä sanoikin. Kassa antoi rahat takaisin eikä edes pahoitellut virhettä. Sen jälkeen ei ole kyseisessä kaupassa koskaan tullut enää asioitua. Jälkeenpäin tuli vasta mieleen että olisi pitänyt tehdä petoksen yrityksestä rikosilmoitus.

  Vartijathan kyttäävät pääasiassa niitä tiettyjä tuotteita kaupassa. Kuten alkoholijuomia, Gillette-partateriä ja aiemmin tupakoita kun niitä sai itse ottaa automaatista muualta kuin kassalta. Kenties jollakin tukkimiehenkirjanpidolla merkitsevät paperille että tuon näköinen asiakas otti hyllystä 48 tölkkiä olutta ja sitten seurailevat asiakasta kameroista maksutapahtumaan saakka että tuleekos ne kaikki maksettua.
   
 48. joku

  joku

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kävin äsken Lidlissä. Loppusumma vähän päälle 25e. Mukana oli 2 tölkkiä ja 2 pulloa olutta. Kysyin, saanko alennuksen? Tuttu kassa sanoi, saat. Tosin oluista ei alennusta annettu, mutta tänään ei mitään korttiakaan kysytty.
   
 49. lusmux

  lusmux

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
 50. turboahdin

  turboahdin

  Viestejä:
  3 789
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Sen voi päätellä. Myymäläpäällikkö ja lähes tonnin ostokset. Joku vantaan puskaradioon kuuuluva voinee asian vahvistaa.
   
 51. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  1 067
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Jutussa lukee ainakin tällä hetkellä:

  "Perhe osti K-Citymarketista suuren määrän ruokaa ja juomaa.
  --
  Iltalehti tavoitti Jumbon K-Citymarketin kauppiaan Matti Himbergin, mutta tämä ei halunnut kommentoida poliisitutkinnassa olevaa tapausta millään tavalla."

  Kyllä tuosta voi päättelemättä lukea, että K-Citymarket Jumbo on on kyseessä.
   
  VilEko, Hesemonni ja turboahdin tykkäävät tästä.
 52. Pavosen Heska

  Pavosen Heska

  Viestejä:
  199
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Lonkut on useimmiten pan-lavoilla, eurolavan kokoinen mutta vahvistettu. Melko janoinen perhe...
   
  Poppamies ja joku tykkäävät tästä.