Lidl:n ruuat

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja -KH-
  • Aloitettu Aloitettu
Kävin hakemassa muutaman teemaviikon tuotteen ja saa nähdä miltä maistuu kun ei ole aikaisempaa kokemusta näistä.

DSC09395.JPG
 
Teslalla maga-lippis päässä vaan hakemaan.

Tosiaan noita snacksejäkin kuuluu valikoimaan, täytyy itsekin. Olisit nyt niitä pannareita myös ottanut.
 
Konsensus-testaus tärkeää niin ihmiset voivat haarukoida ja tietävät suoraan mitä ostaa mistäkin.
 
Brittiviikko sais välillä taas tulla. Silloin on saanut kunnollista pekonia, mitä ei muulloin saa suomesta oikeestaan mistään.
 
Brittiviikko sais välillä taas tulla. Silloin on saanut kunnollista pekonia, mitä ei muulloin saa suomesta oikeestaan mistään.
Onko paksumpia viipaleita eli ns. maalaispekonia? Tykännyt Englannin reissuilla just tuosta jöötimmästä siivusta.

Brittiviikoilla on myös sitä helvetin hyvää kermatoffeeta (fudge) yleensä.
 
Itse kaipaisin niitä brittityylisiä (liha)piirakoita/pasteijoita, Cornish yms, myyntiin. Kukaan ei Suomessa niitä myy.
 
Onko paksumpia viipaleita eli ns. maalaispekonia? Tykännyt Englannin reissuilla just tuosta jöötimmästä siivusta.
Just sitä. Joskus HK:lla oli valikoimassa jotain sinne päin olevaa Englantilaista pekonia, mutta Lidlin minusta lähempänä oikeaa.
Edit. Ja siis paksuuden lisäksi se on myös lihaisempaa. Näissä meillä myytävissä on rasvan osuus isompi.
 
Miten muuten ne pastramin nimellä myytävät leikkele-viipaleet näillä Jenkki-päivillä? Tosin 100g pakkauskoko naurettava.
 
Kreikka-viikon Gyrosliha on sellaista paskaa kalvoineen ja jänteineen, että oksat pois. Ei edes etäisesti muistuta Kreikassa syötyä possua.

Samoin nuo tölkissä olevat lihapullat. Oma oksennus maistuu paremmalle.
Pari kertaa ostanut gyroslihaa Lidlistä. Ei ole ollut tuollaisia ongelmia. Toisaalta jos lihapullat ovat mielestäsi pahempia kuin oksennus, voimme varmaan jättää kaikki mielipiteesi huomiotta.
 
Pari kertaa ostanut gyroslihaa Lidlistä. Ei ole ollut tuollaisia ongelmia. Toisaalta jos lihapullat ovat mielestäsi pahempia kuin oksennus, voimme varmaan jättää kaikki mielipiteesi huomiotta.

Se pahvirasiassa oleva gyros on aivan jäätävää kuraa. Ei tosiaan mitään tekemistä kreikkalaisen gyroksen kanssa.

Lihapullat voi jokainen itse testata. Se haju joka purkin avaamisen jälkeen tulee on ihan jäätävän paha.

Heikkoja tuotteita.
 
Tosiaan ne biftaka-valmislihapullat/frikadellit on hyviä, varsinkin se "ei gyros"-versio. Sekään ei paha mutta aiemmin ostamani toinen versio parempi, siinä jotain tuorejuustoa tms sisällä.
 
Minusta on tullut tällainen valitusautomaatti...

Se tulinen, mustakorkkinen chillikastike on pysynyt just sopivan tulisena, mutta miksi (tai arvaan jo miksi) siitä korkista on tehty sellainen, että tippojen sijaan sieltä lentää senttilitra sisältöä yhdellä heilautuksella. Yleensä itselle riitti viikoiksi yksi pullo. Nyt menee kolmannes pulloa yhden pizzan tulistamiseen. Suu kyllä kestää, lompakko ei.
 
Paskoivat sitten meikäläisen vakio viinamikserin eli karpalojuoman. Eipä tarvi tuotakaan enää ekan purkin perustella ostaa.
Vasemmalla vanha ja oikealla uusi versio

cranberry.jpg
Ai hitto, itsekin tuota aina joskus blandiksena käyttänyt. Nyt sitten sotkivat tuohon kaikkea muutakin joukkoon, prkl. Todennäköisesti makukin on sitten ihan erilainen?
 
Onko paksumpia viipaleita eli ns. maalaispekonia? Tykännyt Englannin reissuilla just tuosta jöötimmästä siivusta.
Ystäni (nainen) laittoi miehelleen ekan kerran pekoniaamiaisen. Stuart katsoi häntä ja tokaisi "kutsutko sinä tätä pekoniksi" Jatkossa Pirjo laittoi paksuja siivuja
 
Muistutetaanpas sitten taas, että tämä ketju on tarkoitettu Lidlin RUUISTA keskusteluun, ei kassoista, äpeistä, maksujärjestelmistä tms.
 
Olisiko sitten ollut parempi siirtää ne oikeaan paikkaan ennemmin kun poistaa? Niin voisi sitä keskustelua jatkaa oikeassa paikassa.
Niin... Kun edes tietäisi missä se "oikea paikka" sitten on, kun olen vain nähnyt yhden ketjun Lidlin ruoille ja toisen muille tuotteille. Mihin ketjuun tällaisista asioista keskustelu kuuluu? Välillä toivoisi, ettei moderointi olisi ihan näin kovaa mikromanagerointia, kun puhuttiin kuitenkin käytännössä näiden ruokatuotteiden ostamisesta.
 
Olisiko sitten ollut parempi siirtää ne oikeaan paikkaan ennemmin kun poistaa? Niin voisi sitä keskustelua jatkaa oikeassa paikassa.
Riippuu vähän tilanteesta. Väärässä paikassa käydyn offtopicin siirtämisestä koituu aina ylläpidolle ylimääräistä vaivaa ja joissain tilanteissa tietyn yksittäisen ketjun määritteleminen on hankalaa, jos offtopicia ei ole käyty minkään tietyn ketjun aiheen puitteissa. Yleensä siirrän, jos ei ole muita työkiireitä, siirto on yksioikoinen ja suoraviivainen tehdä ja jos offtopicista ei ole ketjussa hiljattain huomautettu. Ja sitten kun tekee tulkinnan viestin sisällöstä tai siirron kohteesta välillä väärin, tulee kitinää perään.
Niin... Kun edes tietäisi missä se "oikea paikka" sitten on, kun olen vain nähnyt yhden ketjun Lidlin ruoille ja toisen muille tuotteille. Mihin ketjuun tällaisista asioista keskustelu kuuluu? Välillä toivoisi, ettei moderointi olisi ihan näin kovaa mikromanagerointia, kun puhuttiin kuitenkin käytännössä näiden ruokatuotteiden ostamisesta.
Tällaiset ketjut löytyi ainakin nopealla hakemisella:
Yleistä keskustelua ja vertailua ruokakaupoista: Lidl vs K-ryhmä vs S-ryhmä
Keskustelua Lidlin etuasiakasohjelmasta: LIDL Plus-etuasiakasohjelma (käytännön asiat, yksityisyys yms)

Ei tämän asian suhteen ole mitään poikkeavaa verrattuna yleiseen moderointilinjaan foorumilla. Keskusteluketjuissa on lähtökohtaisesti tarkoitus keskustella aiheesta joka otsikossa ja aloituksessa on määritelty. Nämä aiheet on lähtökohtaisesti ihan käyttäjien itsensä määriteltävissä ja asioista voi keskustella eri rajauksilla, jos vain keskusteltavaa riittää. Raporttien perusteella tässä ketjussa ihmisillä on selvästi halu keskittyä keskustelemaan otsikon mukaisesti juurikin kyseisen kauppaketjun ruuista.

Jatkokeskustelut tarvittaessa moderointiketjuun.
 
Otin noita pari tossa 1-2 viikkoo sitten, yllätyin miten hyviä oli ja enemmän yllätyin että oli melko tulisiakin, mutta silleen sopivasti. Kunhan noita tulee taas jossain vaiheessa niin pitää ottaa nippu pakastimeen.

lidlpizza.jpg
 
Ilmeisesti alppikylän päiviltä wienerleikkeet ja potkat pakastepuolelta ns "pakkoostoja"? Tälläistä pöhinää kovasti netissä.
 
Ilmeisesti alppikylän päiviltä wienerleikkeet ja potkat pakastepuolelta ns "pakkoostoja"? Tälläistä pöhinää kovasti netissä.
En pidä niistä wienerleikkeistä, potkat kuvottaa, mutta Kaminwurstit on hiton hyviä, mutta alkaa niilläkin olee joa aika paljon hintaa.
 
Otin noita pari tossa 1-2 viikkoo sitten, yllätyin miten hyviä oli ja enemmän yllätyin että oli melko tulisiakin, mutta silleen sopivasti. Kunhan noita tulee taas jossain vaiheessa niin pitää ottaa nippu pakastimeen.

lidlpizza.jpg
Nää on hyviä. Ne Diavola versiot on vielä parempia.
 
Ilmeisesti alppikylän päiviltä wienerleikkeet ja potkat pakastepuolelta ns "pakkoostoja"? Tälläistä pöhinää kovasti netissä.

Ne raakapakastetut wienerleikkeet ovat olleet hyviä tähän asti. Pitää vaan osata paistaa ne oikein, pannulle riittävästi rasvaa joka ei maistu Castrolilta. Ts. jos meinaa kuivana käristää uunissa tai edes pannulla niin ei kannata vaivautua.

Potkat ovat valmiseineeksi ihan hyviä, varsinkin hintaan nähden. Ne suuremmat ovat ehkä parempia kun on enemmän syötävääkin, mutta aika samanmakuisia ovat olleet toistaiseksi koosta riippumatta. Tässäkin sellainen reunaehto että jos on fileisiin tottunut simasuu jonka fileessäkään ei saa olla näkyvää rasvaa, sidekudoksia tai muuta mistä elukat ovat tehty niin ehkä kannattaa jättää ostamatta.
 
Kyllähän rasvaa pitää lihassa olla, siksihän oikeanlainen kasslerkin on hyvää koska rasva tuo mehevyyden. Lihatuotteethan noin yleisesti ovat aivan liian rasvattomia nykyään, aivan turhaan. Kukaan ei ole kuollut siihen että lihassa ollut rasvaa.
 
Kyllähän rasvaa pitää lihassa olla, siksihän oikeanlainen kasslerkin on hyvää koska rasva tuo mehevyyden. Lihatuotteethan noin yleisesti ovat aivan liian rasvattomia nykyään, aivan turhaan. Kukaan ei ole kuollut siihen että lihassa ollut rasvaa.
Offtopic, mutta makuja on monia. Itse en tykkää rasvaisista leikkeistä ja pihveistä koska rasva niissä on kuvottavaa, kuten kassler ja entrecotee. Jauhelihassa ja pitkään haudutettuna kassler toimii, mutta pihvit on parhaita rasvattomina. Enkä nyt puhu mistään marmoroinnista vaan entrecotee ja kassler tyyppisestä rasvasta.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
267 955
Viestejä
4 633 641
Jäsenet
76 134
Uusin jäsen
ilone

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom