Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Huomio: This feature may not be available in some browsers.
Tyypillisiä Lidlin paistopistetuotteita mielestäni. Tavallaan ihan kiinnostava konsepti edullisella hinnalla. Kuitenkaan ei riittäväsi kysyntää, niin pois hyllytilaa viemästä. Ei yllättänyt, sillä oman kokeilun perusteella noiden laatua voi kuvailla arvosanalla "no jaa". Eli noita söi "pakon edessä", mutta ei muuten. Paistotuotteiden joukossa on pari hyvää tuotetta (kaurasydän, ruispalat ja pitat), mutta muuten laatu on kyllä aika heppoista (kaikkia ei ole toki tullut kokeiltua). Uunilämpimänä tietysti maistuu kehnompikin eväs.On tainnu paistopisteistä poistua vähin äänin ne "hampurilais" laarit jotka tuli kovalla kohinalla.
Lidliin on tullut paistopisteelle briossisämpylöitä myyntiin, suosittelen! Hintaa taisi olla 0,59e kpl.
Paistopisteeltä keksit ja kinkkujuustocroissantit ovat ainakin hyviä mikrossa lämmitettyinä.
Tämän itsekin havaitsin viime lauantaina. Olivat kyllä aikamoista kuraa jos vertaa vaikkapa Mäkin juustohampurilaiseen. Pihvi oli einestyyppinen ja mausteet kamalia.On tainnu paistopisteistä poistua vähin äänin ne "hampurilais" laarit jotka tuli kovalla kohinalla. Eipä ne kyllä kovin kaksisia ollu joten en ihmettele että häipyivät. Siinäkin olis ollu potentiaalia kun olisivat vähän satsanneet tuotteiden laatuun.
Tullu näköjään jotain uusia "double pepperoni" pakastelätty 2kpl pakkauksissa.
Todella omituisen makuisia. Mikrosta otettaessa (joojoo, pitäis tehdä uunissä) haisee jotenkin kinkulta ja salamit on todella omituisen makusia. Moni Lidlin salamituote maistuu aikalailla tuolta samalta, mutta ei noin väkevästi. Mikähän siinä on? Muiden valmistajien salamipitsat ei maistu/haise koskaan tolta.
Totta, mutta oli salami tai pepperoni niin samanlaista en muilla valmistajilla ole tavannut.Siis muiden valmistajien salamipitsat vai pepperonipitsat? Eihän pepperonin kuulukaan haista tai maistua tavalliselle (italialaistyyliselle) salamille kun siinä on paprikaa ja pippuria, muitakin mausteita enemmän. Toki noissa kestomakkaroissa muutenkin laatuskaala on aika laaja ja käytetyt raaka-aineet voivat vaihdella esim mitä pippuria tai pippureita käyttävät. Pakkausselosteita vertaamalla yleensä selviää mitä toisessa on sellaista mitä toisessa ei ole.
Itsekkin nuita kerran ostaneena täytyy todeta, että jäi kyllä viimeiseksi kerraksi juurikin tuon omituisen maun takia.Tullu näköjään jotain uusia "double pepperoni" pakastelätty 2kpl pakkauksissa.
Todella omituisen makuisia. Mikrosta otettaessa (joojoo, pitäis tehdä uunissä) haisee jotenkin kinkulta ja salamit on todella omituisen makusia. Moni Lidlin salamituote maistuu aikalailla tuolta samalta, mutta ei noin väkevästi. Mikähän siinä on? Muiden valmistajien salamipitsat ei maistu/haise koskaan tolta.
En muista onko jo tullut mainittua, mutta itselle uusi Kong Strong Colossus on yksi lafkan parhaita uusia tuotteita. Kyseessä Monster Ultra Whiten kopio huomattavasti huokeammalla hinnalla pärinävajeeseenPitkästä aikaa tuli kipastua lidlissä ja vihreä Kong Strong energiajuoma on kyllä mieluista. Iso peukku tälle (vaikka kopsujuoma onkin).
Valkoisen ultran kopio tää on, mistä meikä puhuu. Sokeriton luonnollisesti myös. Unohin, että noita colossuksia on kaksi:Vihree Monsteri se on.
Valkoisen ultran kopio tää on, mistä meikä puhuu. Sokeriton luonnollisesti myös. Unohin, että noita colossuksia on kaksi:
Pakkauksesta jo melkein tunnistaa mitä nuo apinoi
No Lidlistä saa 1,09 eurolla kilon ransuja ja 1,05 eurolla 400 grammaa Dulanon valmistamaa uunilenkkiä. Kanian laatuketsupppi maksaa 0,49 euroa kilon tötsä. Näillä lähtisin rakentamaan. Suosittelen maustamaan ransut mustapippurirouheella ja mahdollisesti lisäämään päälle juustoa. Milbonan laadukas kermajuusto maksaa 3,75 euroa kilolta.En ole ainakaan 10v tehnyt minkäänlaisia makkaraperunoita, vkl:na voisi alkavien EM-kisojen vuoksi tehdä.
Aikoinaan tuli useastikin uuniin laitettua nuo "legendaariset" Oolannin perunat & HK Sininen makkara yhdistelmä.
Onko tämän päivän suosituksia makkarasta, perunoista, majoneesista ym. lisukkeista ?
No Lidlistä saa 1,09 eurolla kilon ransuja ja 1,05 eurolla 400 grammaa Dulanon valmistamaa uunilenkkiä. Kanian laatuketsupppi maksaa 0,49 euroa kilon tötsä. Näillä lähtisin rakentamaan. Suosittelen maustamaan ransut mustapippurirouheella ja mahdollisesti lisäämään päälle juustoa. Milbonan laadukas kermajuusto maksaa 3,75 euroa kilolta.
En ole ainakaan 10v tehnyt minkäänlaisia makkaraperunoita, vkl:na voisi alkavien EM-kisojen vuoksi tehdä.
Aikoinaan tuli useastikin uuniin laitettua nuo "legendaariset" Oolannin perunat & HK Sininen makkara yhdistelmä.
Onko tämän päivän suosituksia makkarasta, perunoista, majoneesista ym. lisukkeista ?
Onko ne parantunu kymmenessä vuodessa? Joskus ne oli kanssa hirveetä kuraa, samoilla "ominaisuuksilla" kuin noi liiterin halpikset..Mummon ranskalaisia kun kokeilee, niin ei ole Oolantiin palamista
Kyllä mie ainaki napostelen niitä mielelläni. Poimutettuja ja maalaisranskalaisia olen pääasiassa viime aikoina syöny.Onko ne parantunu kymmenessä vuodessa? Joskus ne oli kanssa hirveetä kuraa, samoilla "ominaisuuksilla" kuin noi liiterin halpikset..
Juuei, joku hampparikastike aika nounou. Taksariin edellisten lisäksi tomaattia, kurkkua, salaattia, sipulia ja kastikkeet maun mukaan.Makkaraperunoihin laitetaan toki poimutettuja ranskiksia ja kaupan halvinta lenkkiä. Päälle sitten ketsuppia, sinappia, kurkkusalaattia ja hampparikastiketta. Juomaksi maito, suoraan tölkistä. Tällä pääsee oikeaan grillikioski fiilikseen.
Juu ei. Ei mitään hampparikastiketta vaan sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja raaka sipuli. Siinä kaikki.Makkaraperunoihin laitetaan toki poimutettuja ranskiksia ja kaupan halvinta lenkkiä. Päälle sitten ketsuppia, sinappia, kurkkusalaattia ja hampparikastiketta. Juomaksi maito, suoraan tölkistä. Tällä pääsee oikeaan grillikioski fiilikseen.
Nää. Kaikilla mausteilla tilataan aina... eikä nöyristellä jättämällä jotain muillekin.Juu ei. Ei mitään hampparikastiketta vaan sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti ja raaka sipuli. Siinä kaikki.
Ne bokseissa olevat on mikroranuja.. ihan turha tunkee niitä mihinkään airfryeriin kun mikrossa tulee ihan yhtä hyvii. En tiiä miten noi on tehty, mutta Finduksella on samanlaisia ja nekin toimii mutta on kalliimpia.Noista Lidlin ranskalaisista, niitä tikkuperunoita tai poimutettuja isoissa pusseissa ei tule ostettua juuri koskaan kun kilpailevien merkkien(Oolannin, Mummon) ranskalaiset on paljon parempia. Rainbow-merkin ranskalaisetkin menee edelle noista Lidlin ranuista.
Mutta ne Lidlin mikrovalmiit ranskalaiset pikku boxeissa mitä on kahta sorttia, on aivan huippuja.
Airfryerissä 3min ja aivan loistavia niin koostumukseltaan kuin maultaan, kaiken lisäksi nopea valmistaa.
Noita on tullut suosittua myös omien makkaraperunoiden tekemisessä.
Lidlin ranskalaiset ja Lidlin Herran Lenkki, tietysti sitten kaikkilla mausteilla, eli sinappi, ketsuppi, kurkkusalaatti, raaka sipuli silppuna sekä vähän majoneesia.
Se majoneesi vain toimii niin hyvin ranskalaisten kanssa myös makkaraperunoissa.
Ne bokseissa olevat on mikroranuja.. ihan turha tunkee niitä mihinkään airfryeriin kun mikrossa tulee ihan yhtä hyvii. En tiiä miten noi on tehty, mutta Finduksella on samanlaisia ja nekin toimii mutta on kalliimpia.
Kokeileppa tehdä ohjeen mukaan mikrossa.
E: jaa olihan se tiedossa että oli mikroranuja
Jenkkiviikkojen McEnnedy tuplahampurilainen testattu. Tuossa siis tuplapihvi ja kaikki perustäytteet valmiina.
Oli kyllä melko kauhea kokemus. Pihvit oli just niin teollista paskaa kun vaan voi olla ja maistu kauheelta. Suolakurkut oli jotenkin jumalattoman happamia ja suolasia.
Ei kyllä mee jatkoon. Olis kiva kun joskus tulis markkinoille oikeasti hyvä valmishampurilainen, mutta ei. Kaikki samaa teollista paskaa.
Emmä tiedä mutta ne pahvipurkeissa olevat McDonalds kopiot oli ihan ok. Ei mitään herkkua mutta voitti nää McEnnedyt kyllä ihan satanolla. Niissä pihvi ei ollu niin teollisen makuinen ku tässä.Ne edelliset "premium" purilaiset vai mitä ne oli, joissa oli kaikki höysteet valmiina olivat niin hirveitä että en edes kehdannut ostaa noita uusia testiin.
Hyvä että varmistit epäluuloni noista.
Toi kanakebu on kyllä hyvää. Mun mielestä parempaa kuin se nautakebu. Ainoo vaan että paistaessa irtoo aivan helvetisti nestettä ja sitä pitää lusikoida jatkuvasti pois jos haluaa paistaa eikä keitää.Itse olin heti aamusta seiskalta tuossa mun lähimmässä Lidlissä ja mukaan sain taas kerran Göransin kanakebabia, on hyvää, jopa parempaa kuin se nautakebsu niiltä joka on kanssa ihan oivallista.
Lisäks täällä oli cevapicia kehuttu minkä tiedän että on hyvää mutta nyt oli tarjolla sitä ajvarversiota jota täälläkin oli muutama kehunut niin tesmitään se että onko millaista. se normaalikin on jo hyvää.
Lidlissä kyllä se "huono" puoli että aina tulee ostettua "ooohhh tää näyttää hyvälle, maistetaan" ja sit onkin 40 litran reppu täynnä ja lasku 50€ ja yli...
Itse olin heti aamusta seiskalta tuossa mun lähimmässä Lidlissä ja mukaan sain taas kerran Göransin kanakebabia, on hyvää, jopa parempaa kuin se nautakebsu niiltä joka on kanssa ihan oivallista.
Lisäks täällä oli cevapicia kehuttu minkä tiedän että on hyvää mutta nyt oli tarjolla sitä ajvarversiota jota täälläkin oli muutama kehunut niin tesmitään se että onko millaista. se normaalikin on jo hyvää.
Lidlissä kyllä se "huono" puoli että aina tulee ostettua "ooohhh tää näyttää hyvälle, maistetaan" ja sit onkin 40 litran reppu täynnä ja lasku 50€ ja yli...