• Hyvät tarjoukset -alueen ohjeet ja säännöt

    • Uuden tarjouksen kohdalla valmispohjan ja etuliitteen käyttö on pakollista!
    • Otsikkomuotoilu: Tuote, kauppa, tarjoushinta
    • Ainoastaan tarjouksia, jotka toimitetaan Suomeen
    • Ei ref-linkkejä

Tekniikka LG 77" C3 OLED TV 1599e

Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
3 319
Linkittäisitkö sen paremman tarjouksen niin vaadin tuon "yli 100 euroa" tilille palautettavaksi? Vai kävikö vaan sillä tavalla, että lapsellinen kuittailusi meni aivan päin mäntyä? Vai onko sinulla heittää kuvaa siitä palautusrumbajonosta, joka liikkeiden kassoille on tämän takia muodostunut?

Vai oletko nyt jollain tavalla oikeassa, kun pelkkä jatkotakuu paikan päällä liikkeissä on halvempi? Jos et aiemmin hoksannut niin tarkoitin tietenkin televisiota, enkä mitään erikoisuuksia. Ei kai kukaan ala ennustamaan, että tuleeko jostain takuujutuista kampanjoita tai laskeeko vaikkapa Elcare kympillä hintaa 50 päivän sisällä.

Televisio maksaa edelleen 1599€. Omaani en ainakaan lähde viemään Giganttiin takaisin, varsinkaan, kun hinta juuri nyt tilaamalla olisi eurolleen sama. Niin näyttää olevan myös Elcaren on-site takuulla.
Vastauksesta päätellen osui ja upposi :D
Kyllähän se palautusrumba jo alkoi kun porukka perui tilauksia ja teki uuden tilauksen. Täälläkin todistetusti jo useampi on tehnyt niin. Moni täälläkin (arviolta puolet?) kertoi ottaneensa maksullisen jatkotakuun ja nyt sen saa ilmaiseksi 5 vuodeksi. Yli 100 euron etu viikon takaiseen tarjoukseen. Voit toki uskotella itsellesi, että viikon takainen tarjous on yhtä hyvä, mutta ei se valitettavasti sitä ole.

Edit. Olisi tuo näköjään sinullekin ollut halvempi tällä viikolla, mutta onneksi et lähde palautusrumbaan mukaan :thumbsup:

Lähti Gigantista tilaukseen on-sitella ja kynnystoimituksella.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
1 791
Vastauksesta päätellen osui ja upposi :D
Kyllähän se palautusrumba jo alkoi kun porukka perui tilauksia ja teki uuden tilauksen. Täälläkin todistetusti jo useampi on tehnyt niin. Moni täälläkin (arviolta puolet?) kertoi ottaneensa maksullisen jatkotakuun ja nyt sen saa ilmaiseksi 5 vuodeksi. Yli 100 euron etu viikon takaiseen tarjoukseen. Voit toki uskotella itsellesi, että viikon takainen tarjous on yhtä hyvä, mutta ei se valitettavasti sitä ole.
No joo. Vaikuttaa, että sinulle on turha selittää yhtään mitään, mutta kerrotaan vielä muille. Joskin nämä asiat ovat enimmäkseen itsestäänselviä.

Omat kommentoinnit liittyivät tietenkin tarjouksiin, jotka ovat kaikkien tilattavissa. Joku sieltä täältä saatava jatkotakuu ei ole ollut edes puheenaiheena.

Tilauksen peruminen ja uuden tilauksen tekeminen ei ole minun tulkinnan mukaan "iso palautusrumba". Tuotteen palauttamiseen vaaditaan se, että tuote on ylipäätään saatu. Muussa tapauksessa sitä on hankala palauttaa. Otin kantaa siihen, ettei 50 päivän sisään nähdä niin hyvää tarjousta, joka aiheuttaa palautusrumban. Vihjasin tällä siihen, ettei monikaan jaksa lähteä palauttamaan tällaista laitosta kovin pienellä kynnyksellä.

Vedät nyt mutkia suoriksi innoissaan tästä jatkotakuusta, joka koskee pientä osaa ostajista.

Mitä sekoilua tuo taas vaihteeksi on, että arviolta puolet otti maksullisen jatkotakuun? Sekoitat joko tietämättömyyttäsi tai tahallaan kaksi täysin eri asiaa. Moni otti on-site takuun, joka maksaa edelleen eurolleen saman verran. En jaksa selata jokaista viestiä, mutta en usko kovinkaan monen (jos kenenkään) maksaneen yhtään mitään pelkästä lisätakuusta, joka ei sisällä on-sitea.

Jos tilaisin television juuri nyt niin tilaisin edelleen saman Gigantin telkkarin 169€:n on-site:lla. Ei ole yksinkertaisesti tarjolla parempaa vaihtoehtoa. Mitään ilmaista lisätakuuta ei ole tarjolla muuta kuin paikan päällä ja se ei sisällä palvelua, jonka nimenomaan tarkoituksella tilasin.

Jos joillaki sattuu olemaan Gigantti tai Power kätevästi lähellä niin sieltä joistain liikkeistä saa lisätakuun ilman on-sitea. Siinä on merkittävä ero. Pelkällä lisätakuulla saat yhden vuoden lisää virhevastuun jälkeen. Yli 100€:n hyöty on silkkaa p#skanjauhantaa.

Olisi tuo näköjään sinullekin ollut halvempi tällä viikolla, mutta onneksi et lähde palautusrumbaan mukaan
No linkitä se halvempi tarjouspaketti niin laitellaan aspaan viestiä. Palauttamaan en missään nimessä lähde, mutta rahat kelpaa. Ostoskoriin lisäämällä näyttää eurolleen samaa hintaa, jolla tilasinkin.

Vai vertaatko nyt ihan oikeasti nettitilausta siihen, että 5v takuun ilman on-siteä saa ilmaiseksi muutamasta Gigantin kivijalasta, eikä edes niistä ole mainostettu saavan halvemmalla juuri tuota minun ja monen muun tilaamaa palvelua? Eli pitäiskö tässä nyt hommata pakettiauto lainaan jostaki ja palkata kantoapua, jotta voi lähteä television kanssa käymään 500km lenkin jossain kivijalassa kysymyssä, että saisko hyvitystä sellasesta, jota ette ole edes mainostaneet? Joo en osallistu palautusrumbaan vielä tämän rajatun kampanjan takia.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.12.2023
Viestejä
35
Ei muuten pysty lisäämään 5V lisätakuuta nettitilaukseen, harkitsen peruutusta ja vierailua myymälään, hieman ärsyttävää.
 

Hcc

Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
518
Kävin Gigantin tiskillä tilaamassa tämän tänään, sovittiin että haen huomenna kun lainaan kaverin pakua. Yritti ensin kysyä haluanko sen 300e lahjakortin diginä vai paperina, mutta ilmoitin että käytän sen tässä heti, kun kerran netissäkin sen saisi käyttää heti. Myyjä hieman synkällä äänensävyllä mutisi että no voi kai sen sitten niinkin tehdä... Oiskohan vaikuttanut hänen bonuksiin/provikoihin tms? :think:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 309
Viestejä
4 354 427
Jäsenet
72 382
Uusin jäsen
JusPA888

Hinta.fi

Ylös Bottom