Jooh, koitan freestyletä pötköt jotka on hiukan paikalla olevia tyynyjä paksumpia, kaipa sillä päästään haluttuun lopputulokseen.
Gigabyte jostain syystä ei minnekään ole listannut tai kertonut tarkkoja paksuuksia noista tyynyistä muutenkaan '

'
ei sillä tyynyjen paksuustiedolla sinänsä ole merkitystä, mallailet ja hieman silmällä kattelet, toki jos on tottumaton kyttäilemään millejä ni ei se varmaan samanlailla valkene.

Toki kaikkiin piireihin ei saa näköyhteyttä kuitenkaan, mutta varmaan niistä alkuperäisistä padeistakin voi lunttailla että onko ne 0,5-1mm-3mm vai mitä ikinä ja sen mukaan kuinka ovat puristuneet, että mikä se lopullinen tarvittava kontaktipaksuus. Tuollain oon pähkäillyt ja ohan tuossa perus digitönäriä jolla tarkastella siitä vanhasta lämpötyynystä.
Mutta puttyahan hommataan juuri siksi, jottei tarvitse miettiä rakoja, länttäät siihen sopivasti kolikonnäkösen tai muotoilet vaikka piirinmyötäiseksi, sitten tiukkailee. Ainoastaan jos olisi metallia shimmit tai kovaa lämpötyynyä, niin mitoilla on merkitystä, ainakin ite löytänyt noista isojen W/mK numeroiden padeista painavia, kovia, jotka eivät puristu ja muovaudu niin hyvin ja kontakti jää vajaaksi GPU:lta padien kantaessa. Joku sininen Arctic TP3 esim niin kuohkeata ja pehmeää, ettei mitään väliä millään.

Kyllä sen näkee jo ihan otsalla milloin on sopiva määrä puttya ja jos ei ymmärrä mitä on tekemässä, niin läksyt tehden tai pyytäen jotakuta apustamaan.
Enkä nyt tarkoita ettet kykenisi, hämmentää vaan tilanteet kun some täynnä mokia, kun kyvyttömät puuhattuilee ihan vaan sen takia että on trendikästä tehdä kun muutkin tekee. Itellä vuorostaan ei ole mielenkiintoa alkaa turaamaan stetsonista, vaan hieman tutustua siihen mitä yrittää.

Esim. eräältä "asus on niin huono lauta, kun ei ole mitään joka pitäisi suorittimen kiinni emolevyssä", kommentti liittyen AM4 Asus Strix B550 emolevyyn.

Lopputuloksena X3D prossua ja emolevyä hautaan, kun yritetty väkisin painaa prossua kantaansa, kammen ollessa lukitusasennossa.