Laadukkaat kuulokkeet?

Liittynyt
23.05.2018
Viestejä
2 861
Beyerin DT1990 pro (430 Thomannilla 3 vuoden takuulla) ja paremmat Dekonin Elite Velour korvapehmusteet mahtuu budjettiin. Tosi hyvät, ellei jopa erinomaiset metalliluurit varsinkin tuonne death metal osastolle, vähemmän toiseen suuntaan. Päässä on helppo jakaa kaikki metalli kahtia joko weighty tai spacious/atmospheric ja 1990 juurikin painavaan, enemmän junttavaan puoliskoon hyvä.
Toimii kanssa pelaamiseen koska löytyy tosi hyvä äänien paikannusominaisuus ja dynaaminen basso.
Beyer ei myöskään oo mitään Kiinanpasketta vaan laadukasta tavaraa.
Siitä diskanttipiikistä kannattaa lukea ja miettiä onko itselle ongelma, mutta EQ:llahan se hoituu.
Puristus myös uutena liian kova, mutta pääpantaa saa venytettyä löysemmäksi.
Mulla oli toi sama kombo Topping ja 1990 pitkän aikaa mutta myin vaihtelun vuoksi.
Kuulokkeet ovat muuten yllättäen paljon vähemmän avoimet mitä Beyer antaa ymmärtää.
DT1990 Pro:t ei kyllä ole avoimet, ehkä puoli-avoimet?, mutta sinänsä mukavat oliot tietyille musikkimauille, EDM no, Heavy ehkä parempi. Maiskuteltu on.
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 552
Joo, aika neutraaleilta kuulostaa Maxwellit. Noiden Sonyn WH-1000XM4:sten jälkeen suorastaan bassoköyhiltä :D Mutta tottuu varmasti ja parilla biisillä tietää jo, että näillä pystyy kyllä musaa kuuntelemaan.

Jotenkin ootin jotain portaatonta säätöä pannalle, mutta tässähän saa veivata tuon irroitettavan kaistaleen kanssa.. ja tietysti sopiva ois just parin reikäparin välissä. Tämänkin kanssa tullee toimeen.

Rakenne tuttua Audezea ts. nää näyttää ja tuntuukin luureilta, kun eivät ole ihan pelkkää muovia pehmusteiden ympärillä. Nyt oikeastaan pitää enää testata, että parittuvat duunimacin kanssa kunnolla ja testata, miten tuo kantama. Muuten vaikuttaa siltä, ettei tarvii ainakaan palautella.
MM-100-mallin vastaavan korkeussäädön sain toimimaan, kun laitoin molemmat puolet eri reikiin. Täten korkeus oli kaksien reikien väliltä, vaikka panta hieman hassulta noin näyttikin. :D MM-100 oli itselleni todella ärsyttävän kuuloinen, joten en ylläty, että niitä löytyy jatkuvasti VK.com:in outletista asiakaspalautuksina.
 
Liittynyt
16.11.2020
Viestejä
2 702
MM-100-mallin vastaavan korkeussäädön sain toimimaan, kun laitoin molemmat puolet eri reikiin. Täten korkeus oli kaksien reikien väliltä, vaikka panta hieman hassulta noin näyttikin. :D
Kokeilin itse asiassa itekin just tuollai kans, ja joo, tuollai kai se tarvii jättää, vaikka näyttääkin tyhmältä :D

Positiivinen yllätys kyllä ihan musaluureinakin, kun kuunnellu viime ajat vaan noilla vastameluilla.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 601
Viestejä
4 350 374
Jäsenet
72 461
Uusin jäsen
Aitotumallinen

Hinta.fi

Ylös Bottom