• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Keskustelua Suomen maahanmuutosta, maahanmuuttopolitiikasta ja niihin liittyvistä ilmiöistä (KR 2.0)

Liittynyt
05.08.2017
Viestejä
409
Jos maahanmuutto koostuu 50+% kouluttautumattomista, alhaisen äo:n nuorista miehistä niin ei se ole oikeasti vaikeata hahmottaa mitä maalle tapahtuu vuosikymmenten kuluessa. Se kertoo vain tarinaa siitä että tulevaisuuden maahanmuutto ei taida olla mitään huippuosaajien etsintää vaan pakollista taakanjakoa Afrikasta tai lähi-idästä tulevien kanssa. Ruotsi otti tässä vähän etukäteen kiriä. Kyllähän Euroopassa on pyrkimyksiä että rajattaisiin maahanmuuttoa vaan ns. osaajiin tai koulutettuun väkeen, mutta sekin luultavasti lopulta epäonnistuu kansanvaelluksien edessä.

Edit: Tätä varmasti edesauttaa tuo aiemmin linkitetty EUn suunnitelma raahata tänne 70 miljoonaa afrikkalaista 2035 mennessä. Veikkaan että kyseinen luku on alakanttiin.
Onhan EU koventanut maahanmuuttopolitiikkaansa aika reippaasti, vaikkei se vielä ole läheskään tarvittavalla tasolla. Yleensäkin ihmisiä on alkanut vituttaa tuo pakollinen taakanjako siinä määrin, että tuskinpa se tulevaisuudessa ainakaan yhtään löysempään suuntaan tulee muuttumaan.

Samoin kehottaisin vähän lähdekritiikkiin tuota 70 miljoonan suunnitelmaa kohtaan, ainakin haluaisin nähdä asian jossain toisessa lähteessä. Hieman epäilyttää että tuollaista oikeasti oltaisiin toteuttamassa.

Tästä päättänee EU eliitti eikä niinkään puolueet. Se on ihan turhaa räpistellä vastaan kun linjaus tulee. Toivoa voi vaan ettei tule.
Mitäs EU aikoisi tehdä asialle, jos kieltäydytään yhteistyöstä samaan tapaan kuin Puola ja monet muun Itä-Euroopan maat? Rankaisutoimenpiteet kuitenkin vaativat jäsenmaiden yksimielisyyttä, jota ei tule. Pelkästään 2015 pakolaiskriisin tapauksessa toimenpiteet jäivät pannukakuksi, ja tuossa tilanteessa joukkoon olisi varmasti liittynyt muita maita kuten Itävalta ja Tanska, ja toivottavasti myös Suomi.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
661
Jos rotupuhtaus kiinnostaa niin veikkaan että sinimustasta liikkeestä löytyy sinulle hyvä vaihtoehto.
Ja mikä siinä rotupuhtaudessa on pahaa? Ennen se oli vakio ihan automaattisesti melkein kaikkialla, oliko Suomen väestössä perustavanlaatuisesti jotain vikaa 80-luvulla ja aikaisemmin? Onko diversiteetti meidän vahvuus ja sinun ideaali jokin kansalaisuuksien sekametelisoppa?
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Ja mikä siinä rotupuhtaudessa on pahaa? Ennen se oli vakio ihan automaattisesti melkein kaikkialla, oliko Suomen väestössä perustavanlaatuisesti jotain vikaa 80-luvulla ja aikaisemmin? Onko diversiteetti meidän vahvuus ja sinun ideaali jokin kansalaisuuksien sekametelisoppa?
Sen vaaliminen tapaa olla se, josta seuraa pahaa. Ei se, että se tapahtui itsekseen joskus kun ihmiset ei vielä liikkuneet.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
210

KREIKASSA neljä nuorta afganistanilaista turvapaikanhakijaa tuomittiin lauantaina kymmenen vuoden vankeusrangaistuksiin viimevuotisia Lesboksen saaren leiripaloja koskeneessa oikeudenkäynnissä.

Tuomittujen katsottiin sytyttäneen tahallaan paloja, jotka tuhosivat Morian siirtolaisleirin viime syyskuussa. Tuomiosta kertoivat syytettyjen asianajajat. Palojen takia noin 13  000 ihmistä jäi ilman suojaa.


Puolustuksen mukaan oikeudenkäynti kreikkalaisessa tuomioistuimessa ei ollut reilu. Kolme tuomituista oli puolustuksen mukaan pidätyshetkellä alaikäisiä, mutta Kreikan oikeusjärjestelmä ei kohdellut heitä sellaisina.

Jo maaliskuussa leiripaloista tuomittiin kaksi nuorta afganistanilaista. He saivat viiden vuoden tuomiot

Mikä tällaiseen mahtoi olla syynä?. En ymmärrä. Haetaan ensin turvapaikkaa, mutta muutetaan se turhapaikaksi.
 
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
578Mikä tällaiseen mahtoi olla syynä?. En ymmärrä. Haetaan ensin turvapaikkaa, mutta muutetaan se turhapaikaksi.
Paskaa puuroa tarjolla, iPhone lataus paikkoja liian vähän, rumia naisia jotka ei anna, ei diskoja eikä ison kaupungin hulinoita?
 
Liittynyt
09.03.2019
Viestejä
48
Ja mikä siinä rotupuhtaudessa on pahaa? Ennen se oli vakio ihan automaattisesti melkein kaikkialla, oliko Suomen väestössä perustavanlaatuisesti jotain vikaa 80-luvulla ja aikaisemmin? Onko diversiteetti meidän vahvuus ja sinun ideaali jokin kansalaisuuksien sekametelisoppa?
Kyllä taas eilen pk-seudulla ajellessa kesäisenä päivänä huomasi kuinka raakaa tämä maahanmuuttopolitiikka on. On enemmän sääntö kuin poikkeus ainakin pk-seudulla että suomitytyllä on kainalossaan maahanmuuttajamies, valitettavaa ja surullista ennenkaikkea kaikkien kantaväestön miesten näkökulmasta. Ei tää mene ihan oikein että kantaväestön miehenä joudun tyytymään elämään ilman naista.

Oittaalla oli rannassa mamujen istujaiset ja sinne larppas laumoittain suominaista. On se ihanaa kun suomalaiset naiset saavat tumman ja tulisen, pitkän ja komean miehen.

Loppuu itsellä veronmaksukyky täysin. Mielummin meen istumaan asian suhteen, sanoohan isot pojat että hyvän asian eteen kannattaa istua. :cool2:
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
724
On enemmän sääntö kuin poikkeus ainakin pk-seudulla että suomitytyllä on kainalossaan maahanmuuttajamies,
Sama kaava koko Euroopassa. Käys kävelemässä Amsterdamin tai minkä tahansa eurooppalaisen kaupungin kaduilla, niin paikallisten valkoisten naisten kainalossa musta mies. Mitä kauniimpi ja hoikempi nainen sitä mustempi mies.

surullista ennenkaikkea kaikkien kantaväestön miesten näkökulmasta. Ei tää mene ihan oikein että kantaväestön miehenä joudun tyytymään elämään ilman naista.
Olin aika kauan suominaisen kanssa kunnes (hänen toimestaan) liitto loppui ja myöhemmin, ihan vahingossa, rinnalleni eksyi mamunainen. Nyt ollaa pitkään oltu naimisissa ja lapsia. Suosittelen, aika paljon helpompaa elää kuin suomiämmän kanssa.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
874
Puhutko sä nyt siitä "suunnitelmasta", johon liittyen ei linkkejä edelleenkään toimitettu? Inexcessi tai diginatiivi ei toimittaneet eikä tässä kukaan estolistalainenkaan näy kirjoitelleen.
Päätöslauselmia ja "suunnitelmia"

Poimintoja uudesta päätöslauselmasta muuttoliikkeen edistämisen osalta:

Uusi EU–Afrikka-strategia
Euroopan parlamentin päätöslauselma 25. maaliskuuta 2021 uudesta EU–Afrikkastrategiasta – kestävää ja osallistavaa kehitystä edistävä kumppanuus (2020/2041(INI))

Kumpaakin osapuolta hyödyttävää liikkuvuutta ja muuttoliikettä edistävä kumppanuus

"Muistuttaa, että Afrikassa asuu yli miljardi ihmistä, että yli puolet koko maailman väestönkasvusta vuoteen 2050 mennessä odotetaan tapahtuvan Afrikassa. Korostaa, että EU:n vaikutusvalta perustuu sen syrjäisimpiin alueisiin sekä Atlantilla että Intian valtamerellä ja että sen syrjäisimmät alueet ovat historiallisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti sidoksissa useisiin Afrikan maihin; kehottaa integroimaan syrjäisimmät alueet paremmin alueelliseen ympäristöönsä ja lisäämään yhteistyötä Afrikan maiden kanssa yhteisissä kysymyksissä, erityisesti ympäristöön ja muuttoliikkeeseen liittyen.

On tietoinen monitahoisista haasteista ja mahdollisuuksista, joita muuttoliikkeet saavat
aikaan sekä Euroopassa että Afrikassa molempien maanosien vaurauden ja kehityksen kannalta. Korostaa, että muuttoliike on vastavuoroinen kestävän kehityksen väline molemmille alueille.

Huomauttaa, että Afrikan maat ovat vastaanottaneet suuren osan kaikista maailman pakolaisista ja maan sisäisistä pakolaisista. covid-19-kriisi on pahentanut entisestään heidän haavoittuvaa tilannettaan. Vaatii, että pakolaisista jaetaan vastuu maailmanlaajuisesti.

Pyytää hyväksymään muuttoliikettä ja liikkuvuutta koskevan EU:n ja Afrikan kumppanuuden, jossa pakolaisten ja muuttajien ihmisarvo on keskeisellä sijalla, joka perustuu yhteisvastuullisuuden, jaetun vastuun ja ihmisoikeuksien, kansainvälisen,
EU:n ja kansallisen oikeuden sekä pakolaisia koskevan oikeuden täysimääräisen kunnioittamisen periaatteisiin.

Elintarviketurvaan, väkivaltaan ja ilmastonmuutoksen kielteisiin vaikutuksiin, olisi
puututtava riittävällä rahoituksella. Katsoo, että kumppanuus voi onnistua, jos se parantaa merkittävästi
liikkuvuusmahdollisuuksia Afrikan ja Euroopan yhteiskuntien eri osien välillä.

Saadaan aikaiseksi aivotuontia aivoviennin sijaan; katsoo, että tämän saavuttamista voitaisiin tukea tehokkaammalla viisumipolitiikalla ja Erasmus+ -ohjelman rahoitusta lisäämällä. Korostaa, että on tärkeää kehittää aitoja kiertomuuttotoimia, joiden avulla ammattitaitoiset ja ammattitaidottomat työntekijät voivat hyötyä ammatillisen tietämyksen vaihdosta ja liikkuvuudesta EU:n ja Afrikan välillä.

Muistuttaa, että työntekijöiden liikkuvuus voi olla yksi ratkaisu EU:n väestöhaasteisiin,
työvoimapulaan ja työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmiin. Kehottaa EU:ta lisäämään uudelleensijoittamista ja muita laillisia väyliä koskevia unionin sitoumuksia. Suosittelee, että yhdenmukaistetaan katastrofien ja ilmastonmuutoksen vuoksi
siirtymään joutuneiden henkilöiden suojelua koskevat alueelliset mekanismit rajojen yli.

Korostaa tarvetta taata oikeudenmukaiset ja saavutettavat turvapaikkamenettelyt kansainvälistä suojelua tarvitseville sekä EU:ssa että Afrikan maissa ja noudattaa palautuskiellon periaatetta kansainvälisen ja EU:n oikeuden mukaisesti.
Kehottaa komissiota ottamaan huomioon Afrikan maiden muuttoliikettä koskevat painopisteet, jotta voidaan luoda todellinen
yhdenvertaisten osapuolten kumppanuus.

Kehottaa puhemiestä välittämään tämän päätöslauselman neuvostolle ja komissiolle."


Spoilerissa ennusteita, linkkejä artikkeleihin ja "suunnitelmia"
Eurostatin viimeisimpien väestöennusteiden perusskenaarion mukaan vuosien tasaisen kasvun jälkeen EU:n väestön ennustetaan saavuttavan huippunsa nykyisestä 447 miljoonasta 525 miljoonaan ihmiseen vuonna 2044 ja laskevan sitten asteittain.

Taidot ja kyky
EU on menettämässä tällä hetkellä maailmanlaajuisen kilpailun lahjakkuuden puolesta. Osaamisvaje on korjattava.

Tehokas solidaarisuus
Siirtolaisuuden hallinta on yhteinen eurooppalainen vastuu , mikä tekee siitä erittäin tärkeää.

Uusi muuttoliike- ja turvapaikkasopimus
Kokonaisarvioinnin perusteella komissio ehdottaa uutta aloitusta muuttoliikkeelle:
luottamuksen rakentaminen tehokkaampien menettelyjen avulla ja uuden tasapainon löytäminen vastuun
ja solidaarisuuden välillä.

Kotouttamista ja osallisuutta koskeva toimintasuunnitelma vuosiksi 2021–2027: Kysymyksiä ja vastauksia

Integraation ja osallisuuden toimintasuunnitelma 2021--2027: mitä vaikutuksia maahanmuuttajilla on?
"Varmistamme, että ihmiset, joilla on oleskeluoikeus, integroituvat ja saavat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Heillä on tulevaisuus rakentaa - ja taitoja, energiaa ja lahjakkuutta ”.

Action plan on Integration and Inclusion 2021-2027

EUROOPPALAINEN KOTOUTTAMISEN VERKKOSIVUSTO

Stephen Smith
La ruée vers l'Europe
Euroopassa on kolmenkymmenen vuoden kuluttua 150–200 miljoonaa afrikkalais-eurooppalaista, kun nykyään 9 miljoonaa.

Afrikan väestöräjähdys: "Kuolema ja haaste" Euroopalle

Jopa kaksi kolmasosaa Saharan eteläpuolisen Afrikan 1,1 miljardista väestöstä haluaa siirtyä Eurooppaan

Afrikan asiantuntija Stephen Smith on varoittanut, että seuraava siirtolaiskriisi on horisontissa, kun Afrikan väestö kasvaa edelleen ja että länsimaiden apu, erityisesti koulutus, voi auttaa afrikkalaisia etsimään parempaa elämää Euroopassa.
– Kun ajattelee haasteen suuruusluokkaa – nykyään saapuu 200 000 afrikkalaista joka vuosi – jos heitä tulee kymmeniä miljoonia, mitkään raja-aidat eivät pidättele, hän maalailee Euroopan tulevaisuutta.
Smith on yksi monista asiantuntijoista, jotka varoittavat Afrikasta tulevasta muuttoaallosta. Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker puolestaan on sanonut, että ”Eurooppa on mennyttä ilman siirtolaisuutta” ja vaatinut laatimaan keinoja lailliseen Eurooppaan suuntautuvaan siirtolaisuuteen.

Emmanuel Macronin mukaan Afrikan ”räjähdysmäinen” väestönkasvu merkitsee Euroopan siirtymistä ”ennennäkemättömään” massamaahanmuuton aikakauteen. Hänen mukaansa Eurooppa ja Afrikka jakavat yhteisen kohtalon. Macron viittasi Afrikka asiantuntija Stephen Smithiin, joka arvioi Euroopan afrikkalaisväestön määrän nousevan 30 vuodessa nykyisestä 9 miljoonasta 150-200 miljoonaan.
Siirtolaisten legioonat ryskyttävät lähes kaikkia Euroopan ovia, Unkarin pääministeri Viktor Orbán kertoi Kossuth Rádiólle.
Vuosien tasaisen kasvun jälkeen EU:n väestön ennustetaan nousevan nykyisestä 447 miljoonasta 525 miljoonaan ihmiseen vuonna 2044.
Tiedotusvälineet ovat vaienneet tästä asiasta järjestelmällisesti alustaen pohjaa luomalla positiivisia näkymiä mahdollisuuksista minkä massiivinen EU:n suunnittelema taloutta pönkittävä "aivotuonti" sekä "työvoima" meille tarjoavat.

Aika toteutukselle etenee tulevina vuosina vauhdikkaasti ihmisten hyväksyessä vuosikausia jatkuneen toitotuksen tämän muuttoaallon välttämättömyydestä kaikkien hyvinvoinnin kannalta.
Kansalaisia syyllistetään humanitäärisiin ja eettisiin oikeuksiin sekä menneisyyden taakkaan vedoten, joten on korkea aika kuitata velka.

Pinttyneimmänkin muuttoaallon kieltäjän joka ei näe mitä tapahtuu, tai sitä suosivan olisi korkea aika ottaa huppu pois päästä.
EU:n suunnittelema jo käynnissä oleva ja voimistuva synkeän tumman värinen tuhoisa tsunami hukuttaa meidät massallaan eikä niin suurta aallonmurtajaa suojavalleineen ole mahdollista rakentaa joka soisi meille suojan.
Nähtäväksi jää tuoko tämä meille hyvinvointia ja vakautta vai totaalisen kaaoksen pysyvällä kuvotuksen tunteella mihin ei ole lääkettä saatavilla.

Voimme kotimaassamme vielä yrittää lieventää pahoinvoinnin tunnetta vaikka lopputulos euroopassa on kaikkien tiedossa.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Päätöslauselmia ja "suunnitelmia"

Poimintoja uudesta päätöslauselmasta muuttoliikkeen edistämisen osalta:

Uusi EU–Afrikka-strategia
Euroopan parlamentin päätöslauselma 25. maaliskuuta 2021 uudesta EU–Afrikkastrategiasta – kestävää ja osallistavaa kehitystä edistävä kumppanuus (2020/2041(INI))

Kumpaakin osapuolta hyödyttävää liikkuvuutta ja muuttoliikettä edistävä kumppanuus

"Muistuttaa, että Afrikassa asuu yli miljardi ihmistä, että yli puolet koko maailman väestönkasvusta vuoteen 2050 mennessä odotetaan tapahtuvan Afrikassa. Korostaa, että EU:n vaikutusvalta perustuu sen syrjäisimpiin alueisiin sekä Atlantilla että Intian valtamerellä ja että sen syrjäisimmät alueet ovat historiallisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti sidoksissa useisiin Afrikan maihin; kehottaa integroimaan syrjäisimmät alueet paremmin alueelliseen ympäristöönsä ja lisäämään yhteistyötä Afrikan maiden kanssa yhteisissä kysymyksissä, erityisesti ympäristöön ja muuttoliikkeeseen liittyen.

On tietoinen monitahoisista haasteista ja mahdollisuuksista, joita muuttoliikkeet saavat
aikaan sekä Euroopassa että Afrikassa molempien maanosien vaurauden ja kehityksen kannalta. Korostaa, että muuttoliike on vastavuoroinen kestävän kehityksen väline molemmille alueille.

Huomauttaa, että Afrikan maat ovat vastaanottaneet suuren osan kaikista maailman pakolaisista ja maan sisäisistä pakolaisista. covid-19-kriisi on pahentanut entisestään heidän haavoittuvaa tilannettaan. Vaatii, että pakolaisista jaetaan vastuu maailmanlaajuisesti.

Pyytää hyväksymään muuttoliikettä ja liikkuvuutta koskevan EU:n ja Afrikan kumppanuuden, jossa pakolaisten ja muuttajien ihmisarvo on keskeisellä sijalla, joka perustuu yhteisvastuullisuuden, jaetun vastuun ja ihmisoikeuksien, kansainvälisen,
EU:n ja kansallisen oikeuden sekä pakolaisia koskevan oikeuden täysimääräisen kunnioittamisen periaatteisiin.

Elintarviketurvaan, väkivaltaan ja ilmastonmuutoksen kielteisiin vaikutuksiin, olisi
puututtava riittävällä rahoituksella. Katsoo, että kumppanuus voi onnistua, jos se parantaa merkittävästi
liikkuvuusmahdollisuuksia Afrikan ja Euroopan yhteiskuntien eri osien välillä.

Saadaan aikaiseksi aivotuontia aivoviennin sijaan; katsoo, että tämän saavuttamista voitaisiin tukea tehokkaammalla viisumipolitiikalla ja Erasmus+ -ohjelman rahoitusta lisäämällä. Korostaa, että on tärkeää kehittää aitoja kiertomuuttotoimia, joiden avulla ammattitaitoiset ja ammattitaidottomat työntekijät voivat hyötyä ammatillisen tietämyksen vaihdosta ja liikkuvuudesta EU:n ja Afrikan välillä.

Muistuttaa, että työntekijöiden liikkuvuus voi olla yksi ratkaisu EU:n väestöhaasteisiin,
työvoimapulaan ja työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmiin. Kehottaa EU:ta lisäämään uudelleensijoittamista ja muita laillisia väyliä koskevia unionin sitoumuksia. Suosittelee, että yhdenmukaistetaan katastrofien ja ilmastonmuutoksen vuoksi
siirtymään joutuneiden henkilöiden suojelua koskevat alueelliset mekanismit rajojen yli.

Korostaa tarvetta taata oikeudenmukaiset ja saavutettavat turvapaikkamenettelyt kansainvälistä suojelua tarvitseville sekä EU:ssa että Afrikan maissa ja noudattaa palautuskiellon periaatetta kansainvälisen ja EU:n oikeuden mukaisesti.
Kehottaa komissiota ottamaan huomioon Afrikan maiden muuttoliikettä koskevat painopisteet, jotta voidaan luoda todellinen
yhdenvertaisten osapuolten kumppanuus.

Kehottaa puhemiestä välittämään tämän päätöslauselman neuvostolle ja komissiolle."


Spoilerissa ennusteita, linkkejä artikkeleihin ja "suunnitelmia"
Eurostatin viimeisimpien väestöennusteiden perusskenaarion mukaan vuosien tasaisen kasvun jälkeen EU:n väestön ennustetaan saavuttavan huippunsa nykyisestä 447 miljoonasta 525 miljoonaan ihmiseen vuonna 2044 ja laskevan sitten asteittain.

Taidot ja kyky
EU on menettämässä tällä hetkellä maailmanlaajuisen kilpailun lahjakkuuden puolesta. Osaamisvaje on korjattava.

Tehokas solidaarisuus
Siirtolaisuuden hallinta on yhteinen eurooppalainen vastuu , mikä tekee siitä erittäin tärkeää.

Uusi muuttoliike- ja turvapaikkasopimus
Kokonaisarvioinnin perusteella komissio ehdottaa uutta aloitusta muuttoliikkeelle:
luottamuksen rakentaminen tehokkaampien menettelyjen avulla ja uuden tasapainon löytäminen vastuun
ja solidaarisuuden välillä.

Kotouttamista ja osallisuutta koskeva toimintasuunnitelma vuosiksi 2021–2027: Kysymyksiä ja vastauksia

Integraation ja osallisuuden toimintasuunnitelma 2021--2027: mitä vaikutuksia maahanmuuttajilla on?
"Varmistamme, että ihmiset, joilla on oleskeluoikeus, integroituvat ja saavat tuntemaan itsensä tervetulleiksi. Heillä on tulevaisuus rakentaa - ja taitoja, energiaa ja lahjakkuutta ”.

Action plan on Integration and Inclusion 2021-2027

EUROOPPALAINEN KOTOUTTAMISEN VERKKOSIVUSTO

Stephen Smith
La ruée vers l'Europe
Euroopassa on kolmenkymmenen vuoden kuluttua 150–200 miljoonaa afrikkalais-eurooppalaista, kun nykyään 9 miljoonaa.

Afrikan väestöräjähdys: "Kuolema ja haaste" Euroopalle

Jopa kaksi kolmasosaa Saharan eteläpuolisen Afrikan 1,1 miljardista väestöstä haluaa siirtyä Eurooppaan

Afrikan asiantuntija Stephen Smith on varoittanut, että seuraava siirtolaiskriisi on horisontissa, kun Afrikan väestö kasvaa edelleen ja että länsimaiden apu, erityisesti koulutus, voi auttaa afrikkalaisia etsimään parempaa elämää Euroopassa.
– Kun ajattelee haasteen suuruusluokkaa – nykyään saapuu 200 000 afrikkalaista joka vuosi – jos heitä tulee kymmeniä miljoonia, mitkään raja-aidat eivät pidättele, hän maalailee Euroopan tulevaisuutta.
Smith on yksi monista asiantuntijoista, jotka varoittavat Afrikasta tulevasta muuttoaallosta. Euroopan komission puheenjohtaja Jean-Claude Juncker puolestaan on sanonut, että ”Eurooppa on mennyttä ilman siirtolaisuutta” ja vaatinut laatimaan keinoja lailliseen Eurooppaan suuntautuvaan siirtolaisuuteen.

Emmanuel Macronin mukaan Afrikan ”räjähdysmäinen” väestönkasvu merkitsee Euroopan siirtymistä ”ennennäkemättömään” massamaahanmuuton aikakauteen. Hänen mukaansa Eurooppa ja Afrikka jakavat yhteisen kohtalon. Macron viittasi Afrikka asiantuntija Stephen Smithiin, joka arvioi Euroopan afrikkalaisväestön määrän nousevan 30 vuodessa nykyisestä 9 miljoonasta 150-200 miljoonaan.
Siirtolaisten legioonat ryskyttävät lähes kaikkia Euroopan ovia, Unkarin pääministeri Viktor Orbán kertoi Kossuth Rádiólle.
Vuosien tasaisen kasvun jälkeen EU:n väestön ennustetaan nousevan nykyisestä 447 miljoonasta 525 miljoonaan ihmiseen vuonna 2044.
Tiedotusvälineet ovat vaienneet tästä asiasta järjestelmällisesti alustaen pohjaa luomalla positiivisia näkymiä mahdollisuuksista minkä massiivinen EU:n suunnittelema taloutta pönkittävä "aivotuonti" sekä "työvoima" meille tarjoavat.

Aika toteutukselle etenee tulevina vuosina vauhdikkaasti ihmisten hyväksyessä vuosikausia jatkuneen toitotuksen tämän muuttoaallon välttämättömyydestä kaikkien hyvinvoinnin kannalta.
Kansalaisia syyllistetään humanitäärisiin ja eettisiin oikeuksiin sekä menneisyyden taakkaan vedoten, joten on korkea aika kuitata velka.

Pinttyneimmänkin muuttoaallon kieltäjän joka ei näe mitä tapahtuu, tai sitä suosivan olisi korkea aika ottaa huppu pois päästä.
EU:n suunnittelema jo käynnissä oleva ja voimistuva synkeän tumman värinen tuhoisa tsunami hukuttaa meidät massallaan eikä niin suurta aallonmurtajaa suojavalleineen ole mahdollista rakentaa joka soisi meille suojan.
Nähtäväksi jää tuoko tämä meille hyvinvointia ja vakautta vai totaalisen kaaoksen pysyvällä kuvotuksen tunteella mihin ei ole lääkettä saatavilla.

Voimme kotimaassamme vielä yrittää lieventää pahoinvoinnin tunnetta vaikka lopputulos euroopassa on kaikkien tiedossa.
Voitko vaikka boldata kohdan, jossa suunnitelma 75.000.000 afrikkalaisen aktiivisesta maahantuonnista? Silmäilin tekstiseinän eikä osunut silmiin.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Leikkiähän se vaan oli. Ja kun ei niitä erota kuvista kun kaikki samannäköisiä. Huopalahden melkein hukkui tapaus. Syyte hylättiin. Laiturin alle jahdattu 14-vuotias poika huusi hädissään apua – Kuusijärven jutun syyte hylättiin
Menee kyllä pikemminkin meikäläisen oikeusjärjestelmän "mielipuolisuuden" piikkiin tämä, että jos todisteita ei saada, ei syytetä.

Kai sitä jossain maassa toimitaan niinkin päin, että kaikki läsnäolleet tuomitaan jos eivät osoita syyllistä...
 

Sceppe

Team Tokmanni - on kahisevaa
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
1 881
Menee kyllä pikemminkin meikäläisen oikeusjärjestelmän "mielipuolisuuden" piikkiin tämä, että jos todisteita ei saada, ei syytetä.

Kai sitä jossain maassa toimitaan niinkin päin, että kaikki läsnäolleet tuomitaan jos eivät osoita syyllistä...
Niin eli, että yhtä voitiin vain syyttää ja ei pystytty todistamaan, että mitä tämä yksi on oikeasti tehnyt.

Edit: yleisesti idioottia touhua
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 045
Menee kyllä pikemminkin meikäläisen oikeusjärjestelmän "mielipuolisuuden" piikkiin tämä, että jos todisteita ei saada, ei syytetä.

Kai sitä jossain maassa toimitaan niinkin päin, että kaikki läsnäolleet tuomitaan jos eivät osoita syyllistä...
Tämä antaa näille turreille mukavan tunteen että voivat vastaisuudessa tehdä mitä vaan. Saadaan mitä tilataan.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
194
Viime lauantaina tuli todistettua Espoon Kivenlahdessa jonkinlaista lähi-itä mamujen sukuriitaa. Nyrkkeiltiin ja näin kun lähi-idän miehen naamalle heitettiin kupposesta jotain nestettä. Mies jäi siinä pitelemään naamasta kiinni ja suvun naiset toivat vettä pulloissa, jota mies sitten kaateli naamaansa. Poliisit tuli paikalle koirapartion kanssa ja muutenkin varmaan lähemmäs 10 poliisia paikalla. Seuraavana päivänä jouduin antamaan todistajanlausunnon puhelimessa ja kerrottiin, että tutkivat asiaa törkeänä pahoinpitelynä. En tiedä mitä tämä sitten tarkoittaa. Onko happohyökkäykset tullut suomeen?
 

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
4 701
Viime lauantaina tuli todistettua Espoon Kivenlahdessa jonkinlaista lähi-itä mamujen sukuriitaa. Nyrkkeiltiin ja näin kun lähi-idän miehen naamalle heitettiin kupposesta jotain nestettä. Mies jäi siinä pitelemään naamasta kiinni ja suvun naiset toivat vettä pulloissa, jota mies sitten kaateli naamaansa. Poliisit tuli paikalle koirapartion kanssa ja muutenkin varmaan lähemmäs 10 poliisia paikalla. Seuraavana päivänä jouduin antamaan todistajanlausunnon puhelimessa ja kerrottiin, että tutkivat asiaa törkeänä pahoinpitelynä. En tiedä mitä tämä sitten tarkoittaa. Onko happohyökkäykset tullut suomeen?
Happoisku? Sehän on ihan normimeininkiä jos perheen tytär tms. ei suostu suvun pakotukseen tai muuten häpäisee perheen/suvun.

Voihan se mies olla jäänyt kiinni kaapista tulemisesta.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
661
Viime lauantaina tuli todistettua Espoon Kivenlahdessa jonkinlaista lähi-itä mamujen sukuriitaa. Nyrkkeiltiin ja näin kun lähi-idän miehen naamalle heitettiin kupposesta jotain nestettä. Mies jäi siinä pitelemään naamasta kiinni ja suvun naiset toivat vettä pulloissa, jota mies sitten kaateli naamaansa. Poliisit tuli paikalle koirapartion kanssa ja muutenkin varmaan lähemmäs 10 poliisia paikalla. Seuraavana päivänä jouduin antamaan todistajanlausunnon puhelimessa ja kerrottiin, että tutkivat asiaa törkeänä pahoinpitelynä. En tiedä mitä tämä sitten tarkoittaa. Onko happohyökkäykset tullut suomeen?
Happoiskulta kuulostaa. En olisi itse puuttunut asiaan tai antanut mitään lausuntoja poliisille. Selvitelkööt itse asiansa. Who cares.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 515

Atte Kaleva nousemassa lähes varmasti eduskuntaan. Hyviä ja terveitä ajatuksia maahanmuutosta ja pakolaispolitiikasta ja erittäin tervetullut bonus sen lisäksi että vihreiltä vietiin pormestarin paikka Helsingissä. :tup:

Tässä miehen kohua aiheuttanut kunnalisvaalivideo:
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829

Atte Kaleva nousemassa lähes varmasti eduskuntaan. Hyviä ja terveitä ajatuksia maahanmuutosta ja pakolaispolitiikasta ja erittäin tervetullut bonus sen lisäksi että vihreiltä vietiin pormestarin paikka Helsingissä. :tup:

Tässä miehen kohua aiheuttanut kunnalisvaalivideo:
Kalevalla on tuossa kyllä erittäin hyviä ajatuksia paljon. Maahanmuuttajien hajauttaminen maakuntiin tulee aiheuttamaan ajatuksenkin tasolla paljon peppukipua ihan molemmilla laidoilla.
 
Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
617
Kalevalla on tuossa kyllä erittäin hyviä ajatuksia paljon. Maahanmuuttajien hajauttaminen maakuntiin tulee aiheuttamaan ajatuksenkin tasolla paljon peppukipua ihan molemmilla laidoilla.
Lisää Kalevan kaltaisia ihmisiä ja linjausta Kokoomukseen, niin voisin jopa harkita äänen antamista kyseiselle puolueelle. Mutta taitaa valitettavasti olla pisara meressä...
 
Liittynyt
24.09.2020
Viestejä
402
Kalevalla on tuossa kyllä erittäin hyviä ajatuksia paljon. Maahanmuuttajien hajauttaminen maakuntiin tulee aiheuttamaan ajatuksenkin tasolla paljon peppukipua ihan molemmilla laidoilla.
Keskustalta luulisi tulevan kannatusta kun maaseutu elävöityy. En jaksa videota katsoa jos siinä on aiheesta mutta onhan tuo nykyinen systeemi aivan sairas että kuka tahansa köyhä voi vain "muuttaa helsinkiin" ja sossu maksaa ~750e vuokran (vai joko se on lähempänä 800e yksinasuvalta). Töitä tosiaan voi etsiä PKS myös sieltä maakunnasta ja muuttaa sitten kun on paikka saatu ettei tarvitse etukäteen muuttaa loisimaan. Koskee toki ihan kantasuomalaisiakin.
 
Liittynyt
07.08.2017
Viestejä
65
Eikö ne lähi-idän ihmeet alunperin olleet enimmäkseen hajautettu ympäri suomea mutta sinne etelän suureen kaupunkiin valuivat kuitenkin. Eivät elintasopakoiset jää maaseudulle tai pienempiin kaupunkeihin, ihan turha toivo.
Ne harvat töitä tekevät lähi-itämamut (niitäkin on, olen jopa pari nähnyt) ovatkin sitten toinen juttu ja niistäkin takuulla valtaosa pyrkii uudellemaalle.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Eikö ne lähi-idän ihmeet alunperin olleet enimmäkseen hajautettu ympäri suomea mutta sinne etelän suureen kaupunkiin valuivat kuitenkin. Eivät elintasopakoiset jää maaseudulle tai pienempiin kaupunkeihin, ihan turha toivo.
Ne harvat töitä tekevät lähi-itämamut (niitäkin on, olen jopa pari nähnyt) ovatkin sitten toinen juttu ja niistäkin takuulla valtaosa pyrkii uudellemaalle.
Kannattaa lukea tuo juttu. Sossu olisi sidottu määrättyyn asuinpaikkakuntaan.

Mutta ei tää valitettavasti tule kenellekään kelpaamaan.
 
Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
617
Tuo olisi kyllä siitä hieno ajatus, että tavallaan turvapaikanhakijat voitaisiin aina sitouttaa asumaan sellaisiin kuntiin, missä sitä matalan tason työtä ja heille asianmukaista palvelua on parhaiten tarjolla. Jos sitten haluaa sieltä itse muuttaa muualle, niin voi sen ilman tukia tai työn perässä tottakai helposti tehdä. Tuohon vielä rinnalle se esikarsinta lähtömaassa, niin homma toimisi näppärästi.
 
Liittynyt
22.02.2018
Viestejä
1 873
Tuo olisi kyllä siitä hieno ajatus, että tavallaan turvapaikanhakijat voitaisiin aina sitouttaa asumaan sellaisiin kuntiin, missä sitä matalan tason työtä ja heille asianmukaista palvelua on parhaiten tarjolla. Jos sitten haluaa sieltä itse muuttaa muualle, niin voi sen ilman tukia tai työn perässä tottakai helposti tehdä. Tuohon vielä rinnalle se esikarsinta lähtömaassa, niin homma toimisi näppärästi.
Ja miksi tämän pitäisi koskea vain maahanmuuttajia?
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Ja miksi tämän pitäisi koskea vain maahanmuuttajia?
No tää on hyvä kysymys toki. Jos haluaa elää sossun varoilla niin eikö olisi velvoite vähintään asettua paikkakunnalle, jossa panostaan arvioidaan tarvittavan?

Kalevan kommentit koski ei-kansalaisia mutta ei kai mikään varsinaisesti velvoita maata elättämään työtä tekemättömiä kansalaisiaankaan missä nyt lystäävät elellä? Etenkään jos voisivat jotain tehdäkin toisaalla.
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
1 093
No tää on hyvä kysymys toki. Jos haluaa elää sossun varoilla niin eikö olisi velvoite vähintään asettua paikkakunnalle, jossa panostaan arvioidaan tarvittavan?

Kalevan kommentit koski ei-kansalaisia mutta ei kai mikään varsinaisesti velvoita maata elättämään työtä tekemättömiä kansalaisiaankaan missä nyt lystäävät elellä? Etenkään jos voisivat jotain tehdäkin toisaalla.
Luultavasti oleskeluluvan saaneet ei-kansalaiset rinnastetaan täysin kansalaisiin joten jos joku koskee mamuja niin se koskee myös pottunokkia.
 
Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
617
Ja miksi tämän pitäisi koskea vain maahanmuuttajia?
Siksi, että heillä on täysin eri kulttuuri ja tarpeet. Ja turvapaikkaa hakiessa he eivät myöskään vielä ole tämän maan kansalaisia / turvapaikan tarve tulisi kestää vain sen aikaa, mitä tilanne lähtömaassa vaatii. Työllistymisen kautta heillä kuitenkin voisi olla mahdollisuus nopeampaan kansalaisuuden saamiseen (jossa velvotteena pitäisi olla vähintään työpaikka ja kielen osaaminen) Ja näin myös ne paremmat tulkkaukset yms. kielen opetukset voidaan järjestää tehokkaammin, kuormittamatta yksittäisiä kuntia/kaupunkeja.

edit:

Vaikka olen kyllä myös sitä mieltä, että tietyllä mittakaavalla tuon pitäisi koskea myös kantasuomalaisia. Ei valtion tarvitse mielestäni rahoittaa korkeita vuokrakuluja pääkaupunkiseudulla asumiseen, vaan ihminen voisi asua siellä mihin rahat ja perustuet riittävät.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
171
Kuulostaa kyl nopeesti loistavalta idealta joka on ihan omiaan luomaan rekkalastillisia lisää eristäytymis- ja mielenterveysongelmia. Hyvä tästä tulee.
 
Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
617
Kuulostaa kyl nopeesti loistavalta idealta joka on ihan omiaan luomaan rekkalastillisia lisää eristäytymis- ja mielenterveysongelmia. Hyvä tästä tulee.
Miten niin? Tutkimuksien mukaanhan maalla asuu onnellisempia ihmisiä, kuin kaupungeissa. Hyvä kun otit asian puheeksi, sillä tämähän olisi jo mielenterveydenkin kannalta järkevä ratkaisu! :cool:
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
1 093
Vaikka olen kyllä myös sitä mieltä, että tietyllä mittakaavalla tuon pitäisi koskea myös kantasuomalaisia. Ei valtion tarvitse mielestäni rahoittaa korkeita vuokrakuluja pääkaupunkiseudulla asumiseen, vaan ihminen voisi asua siellä mihin rahat ja perustuet riittävät.
Tässähän onkin asian pihvi. Olisin periaatteessa muutoin perustulon kannalla mutta kun siihen halutaan vielä sotkea asuinpaikkakohtainen asumistuki, niin homma menee perseelleen. Jos joka paikassa Suomessa olisi saman kokoinen perusturva niin jengi voisi itse päättää missä haluavat tuen avulla asua.
 

Timo 2

Tukijäsen
Liittynyt
11.02.2018
Viestejä
4 000
Tässähän onkin asian pihvi. Olisin periaatteessa muutoin perustulon kannalla mutta kun siihen halutaan vielä sotkea asuinpaikkakohtainen asumistuki, niin homma menee perseelleen. Jos joka paikassa Suomessa olisi saman kokoinen perusturva niin jengi voisi itse päättää missä haluavat tuen avulla asua.
Ongelma on siinä miten tuo perustulo mitoitetaan. Pakotetaanko kaikki muuttamaan hevonkuuseen, jotta raha riittäisi elämiseen asumismenojen jälkeen, vai saavatko hevonkuusessa asuvat elää ruhtinaalisesti? Lisäksi miten tuo vaikuttaa veroprosentteihin ja työhaluihin, jos hevonkuusessa pärjää perustulolla hyvin? Vai ruvetaanko työttömille järjestämään jotain työtä, kuten ennen vanhaan?
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Kai se idea olisi, että ihmiset menevät sinne, missä on työpaikkoja, joissa työskennellä sen perustulonsa lisäksi eikä se, että mennään sinne, missä on halpa olla mitään tekemättä.
 

Timo 2

Tukijäsen
Liittynyt
11.02.2018
Viestejä
4 000
Kai se idea olisi, että ihmiset menevät sinne, missä on työpaikkoja, joissa työskennellä sen perustulonsa lisäksi eikä se, että mennään sinne, missä on halpa olla mitään tekemättä.
Joo, mutta tässä pitää huomioida myös ihmisten vapaa-ajan arvostus. Kuinka moni olisi valmis muuttamaan hevonkuuseen, jos saa sillä valtavasti vapaa-aikaa. Lisäksi kun on sähköiset yhteydenpitovälineet, ei joudu elämään erakkona. Toki muita harrastusmahdollisuuksia se vähentää, kun kaupungin palvelut on kaukana, mutta perustuloa pitää miettiä myös tältä kantilta, ja pelkään että se ei ole niin hyvä, kuin monet ajattelee, tosin ei nykyinen mallikaan täydellinen ole.
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
1 093
Joo, mutta tässä pitää huomioida myös ihmisten vapaa-ajan arvostus. Kuinka moni olisi valmis muuttamaan hevonkuuseen, jos saa sillä valtavasti vapaa-aikaa. Lisäksi kun on sähköiset yhteydenpitovälineet, ei joudu elämään erakkona. Toki muita harrastusmahdollisuuksia se vähentää, kun kaupungin palvelut on kaukana, mutta perustuloa pitää miettiä myös tältä kantilta, ja pelkään että se ei ole niin hyvä, kuin monet ajattelee, tosin ei nykyinen mallikaan täydellinen ole.
No eihän se perustulo voi niin iso olla että sillä herroiksi voisi elellä. Nykyäänkin saa tietyn summan tekemättä mitään kun vain jaksaa hakea. PK-seudulla vielä enemmän vain sen takia, että asuu PK-seudulla.

Pointti on se, että asumistukea ei saisi niin vahvasti sitoa asuinpaikkaan.
 
Liittynyt
03.03.2018
Viestejä
617
Ylipäätään harrastusmahdollisuuksien ja palveluiden määrän ei minun mielestä pitäisi vaikuttaa mitenkään nuihin tukiasioihin. Jokainen voi mennä töihin tienaamaan/perustaa yrityksen, jos haluaa parantaa elintasoaan. Joskus se vaatii siirtymistä paikasta toiseen, mikä on ihan normaalia.

Valtion tulisi kustantaa vain minimin millä pärjää keskimäärin tässä maassa. Ei siis minkään ylihintaisen PK-seudun mukaan lisäbonuksia tukiin. Tähän toki se poikkeus, jos ihminen on juuri jäänyt työttömäksi tms. Mutta tämä nyt menee hieman offtopicin puolelle.

Turvapaikanhakijoille tämä olisi siis mielestäni oikea ratkaisu, joka ehkäisisi jumittumista omiin kupliin mikä hidastaa/estää integroitumista yhteiskuntaan. Hiekkadyynien vuohipaimenesta poropaimeneksi lappiin. Luulen että samalla myös into tulla tähän maahan pelkästään helpon rahan perässä saattaisi hieman laskea, kun ei kaikkea yleellisyyttä tule heti hopeatarjottimella.

Turvapaikka kuitenkin sitä oikeasti tarvitseville olisi tarjolla edelleen. Amerikan malliin "kaikki olisi kuitenkin mahdollista" kun siihen vain itse panostaa tekemällä ahkerasti töitä. Ongelmaa tuon suhteen ei varmaankaan pitäisi olla, ellei ajatus ole tulla vain loisimaan?
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
661
Me puhuttiin rotupuhtauden vaalimisesta ja vaihdoit nyt kansalaisuuden myöntämiseen.
Sillä tavalla Suomi pysyy suomalaisena. Ei kai Bladekill, enkä minäkään tarkoittanut sitä, että suomalaiset ja ulkomaalaiset keskenään lisääntyy. Lisäksi joissakin tapauksissa kaksoiskansalaisten kansalaisuus voitaisiin perua.
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
17 829
Sillä tavalla Suomi pysyy suomalaisena. Ei kai Bladekill, enkä minäkään tarkoittanut sitä, että suomalaiset ja ulkomaalaiset keskenään lisääntyy. Lisäksi joissakin tapauksissa kaksoiskansalaisten kansalaisuus voitaisiin perua.
Ei, kyllä mä uskoisin, että kukaan muu paitsi sinä ei kokenut mitään syytä rajoittaa eri maista olevien ihmisten välisiä suhteita. Noin huuruista juttua ei löydy tosiaan kuin sieltä sinimustien manifestista.
 

Timo 2

Tukijäsen
Liittynyt
11.02.2018
Viestejä
4 000
Ei, kyllä mä uskoisin, että kukaan muu paitsi sinä ei kokenut mitään syytä rajoittaa eri maista olevien ihmisten välisiä suhteita. Noin huuruista juttua ei löydy tosiaan kuin sieltä sinimustien manifestista.
Jep. Tulokärki on nimenomaan ollut negatiiviset vaikutukset valtion taloudelle, lisääntynyt rikollisuus, rinnakkaisyhteiskunnan synty jotka johtuu haitallisesta lähi-idän islamilaisesta kulttuurista. Ei alkaa ihon väriä tai kallon muotoja mittailemaan.

Eli jos maahanmuuttajan tänne tulollsi ei ole negatiivisiä vaikutuksia julkiselle taloudelle ja hän noudattaa lakia, eikä yritä perustaa omaa rinnakkaisyhteiskuntaa, eli sopeutuu tännen, niin tervetuloa. Muussa tapauksessa on parempi että hän ei tule tänne.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
661
Ei, kyllä mä uskoisin, että kukaan muu paitsi sinä ei kokenut mitään syytä rajoittaa eri maista olevien ihmisten välisiä suhteita. Noin huuruista juttua ei löydy tosiaan kuin sieltä sinimustien manifestista.
Mitä mä nyt kannatan? Juurihan sanoin, ettei huoleta ne suhteet, vaan kansalaisuuden antamisen höllyys. Toki tuo samalla varmaan tulisi vaikuttamaan niihin suhteiden määräänkin, siis ettei niitä koskaan syntyisi.

Jos kantasuomalaisilta kysyttäisiin pidätkö hyvänä juttuna, että tulevaisuudessa kantasuomalaisten suhde väestöstä tippuu merkittävästi, niin luulisin monen muunkin kuin vain pienen laitatuuheiston vastaavan, ettei ole hyvä juttu.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 515
Jos kantasuomalaisilta kysyttäisiin pidätkö hyvänä juttuna, että tulevaisuudessa kantasuomalaisten suhde väestöstä tippuu merkittävästi, niin luulisin monen muunkin kuin vain pienen laitatuuheiston vastaavan, ettei ole hyvä juttu.
Riippuu varmaan miltä kantasuomalaisilta kysytään. Eivät valkoiset suomalaisetkaan ole mitään mestarirotua. On perhesurmaajia, liimanhaistelijoita, intersektionaalisia feministejä, vihervassareita yms. haitta-ainesta.

Mielestäni Suomen ei tule koskaan ottaa tavoitteekseen monikulttuurisuutta tai mitään rotusekoittamista eikä näiden vastustamistakaan vaan antaa ihmisten tehdä itse omat yksilövalinnat sen suhteen kenen kanssa jakaa elämän tai jatkaa sukua. Ns. agnostinen suhtautuminen. Jos Suomi orgaanisesti ajautuu tuollaiseen suuntaan niin sitten se on ollut kansan tahto ja sillä selvä.

Tärkeintä on että nykyiset haittamamut kenkäistään kokonaan ulos ja uusia ei enää ikinä oteta sisään vaan harjoitetaan hyödyllistä/vastuullista maahanmuuttoa.
 
Liittynyt
07.07.2017
Viestejä
1 093
Riippuu varmaan miltä kantasuomalaisilta kysytään. Eivät valkoiset suomalaisetkaan ole mitään mestarirotua. On perhesurmaajia, liimanhaistelijoita, intersektionaalisia feministejä, vihervassareita yms. haitta-ainesta.

Mielestäni Suomen ei tule koskaan ottaa tavoitteekseen monikulttuurisuutta tai mitään rotusekoittamista eikä näiden vastustamistakaan vaan antaa ihmisten tehdä itse omat yksilövalinnat sen suhteen kenen kanssa jakaa elämän tai jatkaa sukua. Ns. agnostinen suhtautuminen. Jos Suomi orgaanisesti ajautuu tuollaiseen suuntaan niin sitten se on ollut kansan tahto ja sillä selvä.

Tärkeintä on että nykyiset haittamamut kenkäistään kokonaan ulos ja uusia ei enää ikinä oteta sisään vaan harjoitetaan hyödyllistä/vastuullista maahanmuuttoa.
Enpä voisi olla tästä enempää samaa mieltä.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
661
Ja mitä tuli siihen, että miten saataisiin syntyvyyttä nostettua, niin voitaisiin lisätä aivopesua lapsille kuinka lapsien tekeminen on hyvä juttu, ihan niin kuin nyt koitetaan aivopestä ilmaston lämpenemisestä ja monikulttuurin ihanuuksista. Suomalaiset on neljättä kertaa maailman onnellisin kansa, tekemällä lapsia lisäät onnellisuutta maailmassa ;)
 

Timo 2

Tukijäsen
Liittynyt
11.02.2018
Viestejä
4 000
Varmaan myös Ruotsissa 70- ja 80-luvulla naurettiin väestönvaihtosalaliittoteorioille. Nyt Ruotsissa 20% prosenttia on syntynyt muualla (Demographics of Sweden - Wikipedia). Voidaan vain arvailla paljonko enemmän ei ole kantaruotsalaisia.
Miten tämä nyt liittyy edellisiin viesteihin?

Jos ruotsissa olisi pidetty huoli, että sinne tulevat maahanmuuttajat ei ole rasite julkiselle sektorille ja he kotoutuvat, niin nykyisiä ongelmiakaan ei olisi. Ei tässä tarvita mitään väestönvaihtoteorioita mihinkään.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
135 863
Viestejä
2 634 042
Jäsenet
51 441
Uusin jäsen
Kkonta21

Hinta.fi

Ylös Bottom