Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. Zefram Cochrane

  Zefram Cochrane The Engineer Make ATK Great Again Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  565
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016

  Aina ne vihervassarit jaksaa vinkua "rikkaiden" verojen alentamisesta.:facepalm:

  Aikalailla olisi laskettavaa erityisesti ylemmissä tuloluokissa, jotta päästäisiin edes muun Euroopan tasalle.;)  t.JPG
   
  Chekkit, Diziet Sma, savuläski ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. MikkiK

  MikkiK

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Paukahti selkä eilen ~klo11 töissä jossain välissä. Sinnittelin koko päivän, mikä vielä vittu venyi 12h pitkäksi. Ihan tuli tippa silmään ja hiki otsalle kun kannoin läppärilaukun toiseen kerrokseen, aikaakin meni varmaan 5min.
  Tänään sitten pitää tehdä dokumentaatiota etänä. Vartin kun istuu ja vartin seisoo, niin selkää ei niin stanasti särje. Molemmat on tosin minuuttien suorituksia. PRKL varmaan joku välilevyn pullistuma. Nyt ei tosiaankaan olisi aikaa jäädä saikulle (osakkaana firmassa).
   
 3. Diaz\

  Diaz\ Tukijäsen

  Viestejä:
  1 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eikä rikkaiden veroja edes olla laskemassa. Kyse on ainoastaan siitä nimenomaan laman kourissa tehdystä väliaikaisesta täysin erillisestä veronkorotuksesta, joka pitikin palauttaa ennalleen.
   
  Zefram Cochrane tykkää tästä.
 4. ScepticalFIN

  ScepticalFIN

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Helvetin laiskat perseennuolijat töissä! Nämä kaverit suorastaan pelkää työtä ja loistavat päivät poissaolollaan, kyykkien jossain nurkissa toimittamassa ties mitä. Eikö saatana riitä, ettei tee mitään, mutta täytyy vielä nakittaa hommia niille sinunkin työt tekevälle!?!? Kun viimein saavat ne loputkin omat työt nakitettua muille, niin täytyy vielä tulla neuvomaan ja toimittamaan jotain paskaa siihen viereen, kun itse yrität tehdä tämän jätkän viimeisetkin hommat!

  Ja auta armias jos joskun keksit jotain mikä helpottais työntekoa, niin se on sitten VITUN TURHA IDEA. Vaihtoehtoisesti se saattaa olla myös niin hyvä idea, että tämä työyhteisön loinen käy esittämässä ideasi esimiehille ja sitten ollaan niin hyvää työntekijää. Tässä on varmasti syy siihen, että nämä kaverit saavat pitää työpaikkansa!

  Sitten kun joskus sanot tälle kivestenkiillottajalle, että; "Lopeta nyt hyvä ihminen se paskanjauhaminen, tyhjäntoimittaminen ja rupea kerran elämässäsi tekemään töitä jotka sinulle kuuluu", niin heti ollaan itkemässä johtajan kopissa. Esimiehet pelkää tätä jannua, koska todennäköisesti kiristää heitä jollain vitun seksivideolla, en tässä enää muutakaan selitystä keksi. Itse keräät paskat sitten niskaan, kun koitat kertoa laiskoille yhteiskunnan luopioille sen, mikä esimiesten olisi pitänyt jo tehdä selväksi ajat sitten!
   
 5. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  OT: Sori lainasin vähän hassusti. Eräs nainen keksi hyvän idean ja kaksi miestä siinä vieressä ei edes kuullut kuin kait toisen kohdalla alitajunnan tasolla, koska toinen mies omi sen naisen idean hetkeä myöhemmin ja niillä miehillä tuli sitten keskenään sellainen heureka-tunnelma. "Olet sä Reino eri välkky tyyppi!"
  ..:facepalm:
   
 6. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella. Tukijäsen Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  OT Jatkaen: Tekstistäsi ei saa päätä eikä häntää.
   
 7. oestrus taurus

  oestrus taurus

  Viestejä:
  1 251
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No kyllä minä sain aika hyvin selvää, että naisen idean varasti se toinen ns."alitajunnan kuulija" joka sitten sai ne kehut tältä joka "ei kuullut".

  Heittomerkkejä kannattaa ainakin sarkasmissa selventää. On nimittäin totta, että samat ajatukset voivat muodostua jopa kahdella tai useammalla päässä. Varsinkin niiden "alitajuntaisena kuultujen sanojen" johdatuksella, joka ei silloin itsessään ole ideavarkaus.
   
 8. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella. Tukijäsen Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noh, en tiedä. Ehkä järkeni ei toimi näin töistä juuri palanneena.
   
 9. Marelee

  Marelee

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  30.07.2017
  Tilasin ps4:n ja lisäohjaimen keskiviikkona. Torstaina tuli ilmoitus että paketti on automaatissa ja odottaa noutoa. Perjantaina töissä ihan täpinöissään odottelin että päivä loppuu ja pääsee säätämään viikonlopuksi pleikkaria ja ottamaan vähän olutta:cigar2:, kaiken kruunas ps4 ale, mistä nhl17 irtos kympillä. Piti kehaista vaimollekkin miten nopsaa posti hoiti hommat, kun yhessä päivässä oli paketti perillä:sori::tup: no eikai siinä ku äkkiä cittarista olutta ja ruokaa mukaan ja automaatille syöttään koodi. Ovi auki ja mitä vittua, lokero tyhjä :jd: soitto postille, missä pahoitellaan ja sanotaa että paketti ei oo hukassa, vaan sitä on yritetty toimittaa, vaan ei oo onnistunut:wtf: saatanan saatana, ei kuulemma auta ku ootella....
   
  Memory tykkää tästä.
 10. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  1 043
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Teetkö yksinkertaista liukuhihna hommaa?
   
 11. jm82

  jm82

  Viestejä:
  2 582
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pahaa näköhäiriötä taas vaihteeksi. Ei oikein nää lukea ja joutuu vain kuunnella telkkaria :) Käsissä ehkä ihan lievää tunnottomuutta.

  edit: Kädet on tosiaan vähän puutuneet ja saattaa olla jaloissakin pikkasen osittan samaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.08.2017
 12. Zefram Cochrane

  Zefram Cochrane The Engineer Make ATK Great Again Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  565
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vittu, viinit loppu kun tuli yllätysvieraita. Taidan lähtee kapakkiin.
   
 13. Fact0ry

  Fact0ry

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Omilla vanhemmillani nykäisin oikeasta narusta, kun ehdotin vaihtamista saman sähköyhtiön määräaikaiseen soppariin (toistaiseksi voimassa olevasta). Tällä kuitattiin 2/3 siitä säästöstä, joka olisi ollut maksimissaan saatavissa vaihtamalla firmaa kokonaan.
   
 14. N1kkel

  N1kkel

  Viestejä:
  94
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Alle vuoden käytössä ollut Thrustmasterin T150 ratti päästi savut ulos ja siihen ei enää tule virtoja. Tapahtumahetkellä en edes ajanut, vaan oli virta kytkettynä. Varmaan virransyötöstä meni jotain rikki. Takuutahan sillä vielä onneksi on, mutta vituttaa alkaa postittelemaan sitä.
   
 15. Köntsä-Ana

  Köntsä-Ana

  Viestejä:
  10
  Rekisteröitynyt:
  26.06.2017
  En tiennytkään, että tällaisia leluratteja on vielä markkinoilla :D
   
 16. Memory

  Memory

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  28.12.2016
  Edelleenkin ilta-jaskojen videopätkät; aina kun niitä aikoo katsoa niin ilmoittaa että mainos kestää vielä 29s. sitten tyhmä videpläjäys 10s :(
  Periaatteessa jos tulee mainos niin heti menen muualle, ei jaksa tuollaista paskaa mainostamista!
  Jo riittää että kaupan kassista saa maksaa ja ilmaiseksi mainostaa sitä liikettä ympäriinsä :(
   
  Myrkky ja Jarger tykkäävät tästä.
 17. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  1 025
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eniten noissa ehkä vituttaa kun pakotetaan katsomaan jotain pikkuhousunsuojamainosta, katsele vittu väkisin tämä mainos siitä mitä kaikkea mun pitää tehdä jotta pilluni voi hyvin, voi vittujen kevät.
   
  pmatil2, Jarger ja Memory tykkäävät tästä.
 18. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  1 804
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  En nyt ihan varma ole, vai kuvittelenko vaan, mutta noiden varsinkin IS videoiden määrä on vähentynyt, ja tilalle tullut enemmän play napista katsottavia juttuja. Joita tosin en ole niitäkään katsonut. Muutamankin kerran laittanut palautetta, ja viimeksi sanoin että vmp, ja mulla mulla kaikki autoplay estot päällä, kelvotonta paskaa, eikä kiinnosta videot, korjatkaa systeenimme. Vs. IL jossa tilanne ei ole yhtä paha noiden videoiden kanssa.
  Noista mainoksista sitten mitään osaa sanoa, kun luen uutisia, en katsemaan videoita mistä 99% on paskaa luultavasti.

  Valittaminen kannattaa aina, ja suosittelen sitä kaikille.

  Edit: näin ne videot pitää hoitaa, ei mainoksia, saa olla estot päällä, ja silti videon voi halutessaan katsoa:tup:

  Saattoväkeä kohtasi makaaberi näky haudan reunalla New Jerseyssä – ”Valitettavaa, mutta tämähän on hautausmaa”
   
  Viimeksi muokattu: 14.08.2017
 19. rane58

  rane58

  Viestejä:
  442
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  [​IMG]
   
 20. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella. Tukijäsen Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vituttaa harvinaisesti kaksikin asiaa ja toisen olisin voinut välttää itse mutta kun ei malta. A) Heräsin joskus 13 pintaan ja illalla pitäisi mennä nukkumaan siten että jaksaa huomenna herätä klo 5. B) Huomasin heti sen jälkeen kun totesin A:n ja se on että nenä taas niin tukossa että meinaa hieman vituttaa. Itsellä on lähes 365vrk/vuosi nenä tukossa mutta nyt normaalia pahemmin.:rage::rage:
   
 21. xarot

  xarot Make ATK Great Again

  Viestejä:
  359
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Päänsärky, josta ei ole päässyt eroon. About sellainen 5 päivää viikossa vähintään lievästi jomottaa puolet päivästä, since 2014. En tiedä mitä silloin tapahtui, mielestäni ei mitään kummempaa, aiemmin oli vaan hartiat usein kireinä/jumissa. Nyt on pahimmillaan samanlainen olo kuin pahimmassa krapulassa ja meinaa kasetti yrittää päästä pihalle. Vanhempana käsittääkseni usein tämmöiset kireysvaivat helpottaa mutta kukapa sinne asti haluaisi odotella. :facepalm: Välillä toivoisi, että olisi joku muu vähemmän kriittinen paikka vaikka lopullisesti tohjona kunhan pääsisi tästä jotenkin eroon. Työstressi ja muu kiire vaan pahentaa tätä.

  Viime viikkoina lomalla onneksi keksin, että juurisyy ei ehkä olekaan kokonaan hartioiden alueella vaan jossain leukanivelten lihaksissa (ihmisen vahvimpia lihaksia), joita venytelläkseen pitää leukanivelet vääntää epänormaaliin asentoon. Yllättävän paljon sitä oppii omasta kehosta kun kaikkia asentoja ja paikkoja kokeilee. Voi olla jokin narskuttelu öisinkin syynä vaikka vaimo ei ole ainakaan moista koskaan huomannut, eli ehkä purentakisko tms. voisi auttaa.
   
 22. Memory

  Memory

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  28.12.2016
  Vitun eläkkeellä olo :(
  Ei paskan vertaa mitään tekemistä, välillä niin kiire ettei paskalle kerkeä usein sitä vaan lorvitaan.
  Sitten kun ajattelee että soittelee kavereille/tuttaville/sukulaisille niin nehän onkin tosi kiireisiä :(
  Tekisi mieli laittaa oma känny laatikkoon virrattomana ja sanoa himppeen tuleville sukulaisille etten viitti käyttää kännyä koska eivät sitä muutkaan käytä.

  Paskaa tästä luomaan joutaisi :(
   
  joku tykkää tästä.
 23. rane58

  rane58

  Viestejä:
  442
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Mulla taas olisi nyt eläkkeellä tekemistä vaikka kuinka paljon mutta kun ei pysty kykenee.... :sori:
   
  joku ja Memory tykkäävät tästä.
 24. Azumiar

  Azumiar

  Viestejä:
  52
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Vitun ötökät yrittivät jo invaasiota, ei pysty enää yhtään pitää ikkunaa auki, kun ei oo hyönteisverkkoa. Ehkäpä semmonen pitäis hommaa tänään.
   
 25. Bapsu

  Bapsu

  Viestejä:
  334
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pikkuhiljaa alkaa vituttaa tuo musiikkitarjonta tuolla ns. nuorten kanavilla mitä olen koko elämäni kuunnellut, eli nrj, loop ja kiss. Osapuilleen neljä vuotta sitten jokaiselta kanavalta puski laadukasta musiikkia jota jaksoi kuunnella.

  Viimeisen kolmen vuoden aikana musiikin taso on tippunut oikein ryminällä, samaa paskaa kelataan päivästä toiseen eri kanavilla ja vielä jumalauta samaan aikaan. Ja jossei se paska soi niin on mainostauko. Tarkoitan paskalla lähes kaikkea mitä tuolla soitetaan, eli Bieberiä, Nordinia, Tuiskua ja kaikkia muita uushomoja jotka jollakin ihmeen kaupalla ovat saaneet tuon äänensä kuuluviin. Tuleeko tuolta enään mitään muuta kun noita miehiä jotka laulavat jotakin sontaa falsetissa? Ihan oikeasti, 10km kauppareissulla vaihdan kanavaa vähintään 20 kertaa ja paskaa tulee joka tuutista. Mitä tuolta oikein pitäisi kuunnella? Ei oikein jaksa viiden minuutin takia viritellä sitä auxiakaan kiinni.
   
  rane58, Jarger, Busso ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 26. Lyd

  Lyd

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  13.04.2017
  Täällä sama ongelma, mutta paska musiikki on se pienin vitutus. Näiden radiohahmojen jutut, ihan sama kuka se on ja millä kanavalla niin ei niitä juttuja täysjärkinen kauan jaksa kuunnella. Vaihdoin jossain vaiheessa Yle Extremelle ihan vaan sen takia etten ymmärrä siitä molotuksesta mitään. Musiikit on yhtä paskaa kuin muuallakin...

  Ja ne mainokset... :btooth:
   
  Bapsu tykkää tästä.
 27. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen

  Viestejä:
  217
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Yle puhetta ite kuuntelen tai sitten tikulta musiikkia..
   
 28. Antwerp

  Antwerp

  Viestejä:
  69
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Miksi edes kuuntelet radiota jos juontajien jutut ei kiinnosta ja musiikki on paskaa? :)
   
 29. Bapsu

  Bapsu

  Viestejä:
  334
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  No kai se nyt selvisi jo tuosta minun sepustuksesta? :)

  Monesti haluaa jotakin kuunnella, mutta lyhyemmällä reissulla ei jaksa viritellä sitä luuria kiinni mihinkään. Usbi onkin kätevä kun alkaa samantien luukuttaa tavaraa kun laittaa auton käymään.

  Ja joo, noi on kyllä kanssa täysin kamalia nuo lätinät mitä sieltä saa kuunnella. Muistan, kun siellä oli vielä ihmisiä studiossa jotkan puhui asiaakin...
   
 30. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella. Tukijäsen Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vituttaa suunnattomasti kun kysytään asiaa mutta ohjeet on sellasia mistä ei kukaan meinaa saada mitään selvää. Kiva sitten yrittää lyijykynällä kirjottaa asiaa mistä ei tiedä että menikö se edes oikein. Ja vituiksihan sekin meni.

  Ei liity millään tavalla koulun käymiseen, älkää kysykö että mihin liittyy. Vituttaa vaan niin ettei tiedä mitä sanoa.
   
 31. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  264
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Vituttaa, että lähikauppias rupesi kyselemään tekemästäni google arvostelusta. Mielestäni kallis kauppa niin kuin pikku kaupat yleensäkin ja rajattu valikoima. Koen, että 3/5 arvosanani täysin sopiva, mutta selvästi kauppiaan mielestä liian alhainen eikä ollenkaan kallis! Nyt pelottaa, että saanko pakettejani kyseisestä paikasta enää ollenkaan, se kun toimii UPS pickup pointtina. Tämäkin tosin vain silloin kuin UPS ei kuse hommia jo muutenkin:rage::nb:
   
  rane58 tykkää tästä.
 32. Busso

  Busso

  Viestejä:
  171
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Tuohon radiojuttuun..

  Eniten vituttaa mainokset, kiva ajaessa fiilistellä, heittää radio päälle ja iskee emätintulehdusmainos, ai että! No, imo NRJ:ltä, Loopilta, Kiss:ltä tulee välillä hyviäkin biisejä, mutta sitte kun väleissä on monta paskaa, ikuisuuden pituset mainostauot sekä samoja biisejä uudelleen ja uudelleen niin johan alkaa kanavat vaihtua jatkuvasti. Radio City ja Rock soittaa harvemmin Tuiskun tai Robinin tasosta tuubaa, mutta omassa genressään taas samat soi jatkuvasti.

  Omaa musiikkia taas en ole juuri viimeaikoina kuunnellut kun en jaksa esim 10min työmatkalle alkaa valkkaileen biisejä mitä haluan kuunnella. Haluaisin oikeestaan vaan randomilla jotain hyvää musiikkia ilman ennaltamäärättyä soittolistaa, varmaa Spotifystä sellasenkin toiminnon saa, entie.
   
  Memory tykkää tästä.
 33. Ryydike

  Ryydike

  Viestejä:
  646
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Seuraavalla kerralla sitten annat pseudonyymin turvin arvosanan, niin ei tartte pelätä että kauppias tai muu yrityksen henkilö tee kepposia sinulle tai sinun ostoksillesi.
   
 34. living_death

  living_death ★ Still alive ™ Tukijäsen

  Viestejä:
  607
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Selkää kutittaa ihan helvetisti, mutta ei saa raapia kun sinne laitettiin tänään lapputesti eli epikutaanitesti. Perjantaina vasta otetaan pois ja sitä ennen selkää ei saa kastella.

  Alla oleva kuva ei ole omasta selästä, mutta suunnilleen tältä se nyt näyttää :D

  [​IMG]
   
  Jarger tykkää tästä.
 35. Waldo

  Waldo Niin elämä kuin videopelitkin tunteella. Tukijäsen Team NVIDIA Team Intel

  Viestejä:
  492
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Jarger ja living_death tykkäävät tästä.
 36. Diaz\

  Diaz\ Tukijäsen

  Viestejä:
  1 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Samanlaisia ne radiokanavat oli 4 vuotta sitten ja 10 vuotta sitten. Soittolistaradio ei paljon huonommaksi tai paremmaksi muutu.
   
  Lagittaja tykkää tästä.
 37. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  1 025
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Harmi kun on hieman viileitä päiviä, tuon kanssa olisi ollut tyylikästä kävellä ulkona ilman paitaa :think: Ketähän varten nuo "ÄLÄ OTA POIS" teipit on :D
   
  Memory tykkää tästä.
 38. living_death

  living_death ★ Still alive ™ Tukijäsen

  Viestejä:
  607
  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Mulla ei lue mitään, mutta otin peilin kautta kuvan noista tarralapuista ja pelkästään oikealla puolella selkää niitä on 35kpl ja vasemmalla puolella vielä vähän enemmän :vihellys:

  Omakanta -palveluun oli kirjattu: Epikutaanitestien perussarja, säilytesarja, hoitoainesarja.
   
 39. ScepticalFIN

  ScepticalFIN

  Viestejä:
  24
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Varmaan nyt pari-kolmeviikkoa on vituttanut niin suunnattomasti! Tiedättekö te tunteen, kun vituttaa koska vituttaa! En pääse tästä saatana yli, koska en voi purkaa tätä mihinkään, vaikka oikeasti voisin (todennäköisesti). Oikeasti todella säälittävää tämä, muttakun asun yksin ja käyn töissä asiakaspalvelu työssä, niin keinot käy vähiin!
  Ensin menen päiväksi nuolemaan asiakkaiden perseitä, ja sekään ei vittu riitä! Taas on joku luomu pinaattilätty loppu, ja juuri se missä on puolukkahillo mukana, niin ne muut luomu pinaattilätyt ei kelpaa. Tilannehan ei lopu tähän, koska minun täytyy seistä siinä kuuntelemassa kuinka vaikeaa ja yksinäistä näillä "olen parempi kuin sinä" idiooteilla on. VITTUSAATANA!?!?!

  Sitten mä menen kotiin, ja pelaan jotain fps peliä -_-
  Voisiko joku nyt vaikka vittuilla mulle? Antaa tulla, auttaisi suuresti kun joku antaisi tulla oikeen kunnolla, eikä vaan työkaverit lässytä kaikkia päiviä!
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2017 klo 15:04
  joku ja Memory tykkäävät tästä.
 40. Memory

  Memory

  Viestejä:
  347
  Rekisteröitynyt:
  28.12.2016
  Tiedän tuon tunteen, sitä tuntee itsensä jopa "vaaralliseksi" muille, kun on pakko käppäillä kaupungissa niin tekee mieli tirvaista jokaista älykääpiö vastaantulijaa nenään, itsellä tuo tilanne nollautuu nukkumisella.
  Aspassa ollessa on todellakin haastavaa jos joku oikein alkaa piilovattuilee niin pidä siinä sitten pokkaa "anteeksi että olen olemassa" :(
   
 41. Divi

  Divi Make ATK Great Again

  Viestejä:
  548
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  @ScepticalFIN Suosittelen lämpimästi liikuntaa. Ainakin itellä auttaa tehokkaasti nollaamaan työjuttuja. Voimia asiakaspalvelutyöhön. :tup:
   
  Sivustakatsoja tykkää tästä.
 42. Diaz\

  Diaz\ Tukijäsen

  Viestejä:
  1 800
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  No haista vittu sit. :mad:
   
  ScepticalFIN ja MikkiK tykkäävät tästä.
 43. MikkiK

  MikkiK

  Viestejä:
  125
  Rekisteröitynyt:
  20.12.2016
  Tänään ei kyllä menny niinku Strömsössä. Piti mennä lisäämään 4G-kapasiteettiä, lopputulos oli että siellä on nyt vähemmän kapaa mitä aloittaessa. Vitunvittu.

  Matkaakin on Googlemapsin mukaan 167km. PRKL. Eikä edes ollu oma moka.

  Edit: Työkaverit vielä tyri alkuviikosta yhden paikan, se olisi pitäny käydä tänään kanssa korjaamassa. Siellä ei 4G toimi ku puolella teholla. Tana kele, pitäisköhän avata Etusivu- TE-palvelut
   
 44. outonaapuri

  outonaapuri Pro Tukijäsen

  Viestejä:
  217
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Paras tapa nollata asiakaspalvelutyön vitutus on haistattaa raakasti vitut päin naamaa muutaman kerran ja sitten ansiosidonnaiselle eheytymään.
   
  Memory tykkää tästä.
 45. zirkoni

  zirkoni

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  24.07.2017
  Tupakanpolttajat. Tupakansavuun verrattuna esim. sianpaska haisee ruusuille. Pitäis lailla kieltää tommonen toisten hengitysilman pilaaminen. Tai ainakin vähintään 1000% haittavero tupakalle. Naapurustossa about joka toinen polttaa, ei voi kesällä pitää ikkunoita auki, kun jatkuvasti pihalla leijailee tupakankäry.

  Tai sais nikotiiniriippuvaiset laittaa aineet suoraan piikillä suoneen niin kuin kovempien aineiden käyttäjät, ei aiheuttais haittaa muille.
   
  joku tykkää tästä.
 46. maitopurkki

  maitopurkki

  Viestejä:
  358
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2017

  Vihdoinkin joku samaa mieltä :D Se helvetin tunne kun edessä kävelevä polttaa tupakkansa loppuun ja rupeaa räkimään räkälimppejänsä ympäri katua
   
 47. Zerrod

  Zerrod

  Viestejä:
  348
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itse en tupakoi mutta olen koko elämäni henkittänyt tupakansavua kiitos äitimuorin joka polttaa sisällä. Kiva kun koneen ropellitkin ovat jossakin nikotiini pölyssä joka ei lähde edes kirveellä.
  Mielenkiinnolla odotan sitä kun muutan omilleni ja rupean saamaan vieroitusoireita :dead:
   
  Memory tykkää tästä.
 48. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  947
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  oliskohan joko ihan pölyä tai nokea(nämä lähtee kyllä irti niistä koneen tuulettimista) mitä tulee autoista,voimaloiden savupiipuista yms esim kaupungissa?.En ole ikinä nähnyt tätä sun "nikotiiinipölyä joka ei lähde kirvelläkään" tuulettimissa ja tietokoneita on tullut räplättyä >20v.Selitä nyt vielä että valkoisten paitojen tummuminen kaupungissa johtuu tupakansavusta kun kuivaat niitä ulkona.:D
   
 49. Sivustakatsoja

  Sivustakatsoja

  Viestejä:
  65
  Rekisteröitynyt:
  09.11.2016
  Vähän asian vierestä. Pari viikkoa olen ite ollu nyt polttamatta ja en voi kuin yhtyä tähän. En aikaisemmin "tajunnut" miten pahalta tuo savu haisee.
   
 50. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  947
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Olet kai myös huomannut kuinka pahalta muut ihmiset(ja niiden dödöt) sekä autojen pakokaasut yms haisee?.:D