Kerro miksi tänään vituttaa! :(

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja perusmuro, 17.10.2016.

 1. neoadec

  neoadec

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2017
 2. John Preston

  John Preston

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Laita täpinöissään prätkään tonnin kytkin, tee muu huollot, lähde koeajolle, kräks kytkin jumissa, avaa ja tutki, väärin kasattu. Voe vittuu, viskiä.
   
  Taika-Jim, Kaitzschu ja Melbac tykkäävät tästä.
 3. James_Potkukelkka

  James_Potkukelkka

  Viestejä:
  449
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Peugeot. 3 erillistä vikaa kuukauden sisään, jotka aiheuttivat vikatilan ja akuuttia rahan menoa... No huomen siirtyminen VAGin leiriin.
   
  tle88 ja ttjm tykkäävät tästä.
 4. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 616
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Silläkö se paranee, vai vitutuksen maksimontia?
   
  The Oath, Zacksa, Skøgø ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 5. munse

  munse

  Viestejä:
  470
  Rekisteröitynyt:
  09.10.2018
  Tänään on ollut hienot terassinöljyämiskelit. Otin hyödyn irti aamu- ja iltapäivällä.

  Illalla rupesi satamaan, ja näköjään kivasti liukenee Tikkurilan Valtti Plus. Eikä maksanut kuin vajaa satanen tuo öljypurkki.

  Vesiohenteinenhan se on, mutta luulisi hiukan nopeammin kuivuvan.
   
  The Oath, User29074, tle88 ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 6. Kurgan

  Kurgan

  Viestejä:
  42
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Yläkerran vessan halogeenit pimeänä. Ei kiinnosta koska käytän alakerran. Naisihminen huomauttelee. Kys. huomauttelija ja mukulat veke - olen reipas ja tutkin asiaa. Halogeenimuuntaja sökönä. Ei hätää, työautossa taisi olla sellainen. Haen kun vähän kerään voimia. Parin tunnin päästä tonkimaan. Olikin 24 v ledmuuntaja. Reippaana vieläkin, äkkiä hakemaan - kello lähellä seitsemää ja halpahallit kines tasalta.

  Anti olla. Maanantaina niitä saa töistäkin.
   
 7. tle88

  tle88

  Viestejä:
  885
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  @James_Potkukelkka ... tuolta sitten kättä pidempää sen uuden vag auton omistamisen ongelmiin, niin olet sen jälkeen itse oma herrasi. Ross-Tech: Home

  Nykyisten aikojen suoranainen tolkuttomuus pistää vituttamaan. En enää edes käsitä tätä maailmaa, siksi järjetön se jo on. Darwinismi kun ei enää toimi, niin tulos on sitten tämä. Enkä minä sitä Darwinismiakaan niin kovin halua takaisin, julmia aikoja ne olivat. Mutta että luovuttaa nyt päätäntävalta yhteiskunnassa ... no se. Täytyy vain enemmän miettiä sitä, että miten sitä itse selviäisi jatkossa mahdollisimman hyvin. Viisas katsoo eteensä, vai miten se nyt olikaan.

  Lopetimme paikallislehden tilauksen. Uutisoinnin taso alitti täydellisesti riman nyt sen yhden kerran liikaa. Jos lehdestä ei viitsi enää lukea muuta kuin sarjakuvat, niin onhan se järjetöntä maksaa tuollaisesta lehdestä rahaa. Koko toimittajakunta näemmä koostuu tietynlaisista sangen idealistisista ihmisistä, etupäässä vieläpä nuorista naisista, ja lopun voinette sitten jo arvata. Ei vain vanha mies jaksa enää. Valitsen mieluummin kuplautumisen tähän omaan todellisuuteeni. (Vaimokaan ei tunnu olevan eriä mieltä)

  Tuonkin rahan voi jatkossa laittaa vaikka nettiliitännän lisänopeuteen. Mietin vakavasti kaapeli tv:n peruspakettia ja sen mukana saatavaa 100 megan kiinteää nettiä. Pelkkä perustamiskustannus on yli 2000 euroa, mutta sen jälkeen se sitten olisi. 24/2 (toteutuu noin 18) maksaa sekin jo täällä 45 euroa kuukaudessa. Sama kai tuosta olisi maksaa vielä 15 euroa lisää, ja nelinkertaistaa tuo nopeus. Kuitu ei näemmä koskaan tule tänne saakka. Ei ainakaan niin, että sitä kytkettäisiin yksityisiin talouksiin. Kohta 15 vuotta sitä on tuotakin nyt odottanut, pitäisi kai jo vihdoinkin ymmärtää tuokin asia oikein.

  Jos autoilun kulut karkaavat jatkossa käsistä, myyn kesämökin pois. Kotimaan matkailu tuossakin kaikkein eniten häviää, mutta se ei ole minun murheeni. Viihdyn oman pääni sisällä, enkä tarvitse muuta kuin ongen ja tietokoneen. Pystyn lopettamaan liki kaiken kuluttamisen, mutta se tarkoittaa myös sitä, että lopetan liki kaiken maksamisen myös. Pihalla oleva täysalumiininen auto voi olla vaikka elämäni viimeisin auto, jos niikseen tulee. Osaan ja pystyn huoltamaan sen kokonaan itse. Vanhana äijänä lopulta maalailen sitä telalla ja hopean värisellä Hammerite maalilla, ja sitä rataa. Myös taloa lämmitän vaikka rypsi tai rapsi öljyllä, säätää ilmamäärän vain riittävän suureksi, niin palaa se tuokin aine. Aina se myyjä löytyy, kun rahalla maksaa.

  Aion todellakin ruveta täysipäiväiseksi Römpän Ukoksi.

  T -.-

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2019
  Zardon, Vaakajenga ja rane58 tykkäävät tästä.
 8. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 616
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vitun byrokratia, tee niin tai näin, niin aina väärinpäin. En omista kristallipalloa tai muita selvännäkijän kykyjä, tai voi tietää milloin joku Orwell systeemi lagaa.
   
 9. User29074

  User29074

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  11.03.2019
  Kyllä se on taas tää tuore hallitus mikä tänään vituttaa..
   
  Viimeksi muokattu: 04.06.2019
 10. User29074

  User29074

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  11.03.2019
  Terassiöljy kuivuu huonosti sateella /s
   
 11. User29074

  User29074

  Viestejä:
  110
  Rekisteröitynyt:
  11.03.2019
  Käytiin muutama vuosi sitten virossa ilamn passeja kun huomattiin tuntia ennen laivan lähtöä että passit on mennyt vanhaksi. Vähän jännitti takas tullessa kun viron tulli pysäytti portilla, halusi kumminkin vaan katsoa kassit eikä kysynyt passeja :nb:
   
 12. Damathacus

  Damathacus

  Viestejä:
  504
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Vitun mummot/papat päättämässä taloyhtiön asioista. Paikkakunnalle vedetään ihan urakalla valokuitua ja on molempiin naapuri talohin tulossa kanssa niin olis saatu aika edullisesti tähänkin taloon. Mutta kun suurin osa osakeenomistajista on noita mummeleita/pappoja niin eihän se niitä kiinnostanut vaikka miten koitti esittää että nostaa hyvin osakkeen arvoa kun on valokuitu jne.
   
  demo69, Eksuu, The Oath ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 13. rane58

  rane58

  Viestejä:
  834
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Ymmärrän vitutuksesi.... :think:
  Meilläkin iso osa asukkaista aikoinaan vastusti, nyt kysellään kuinka voitiin olla ilman, TV-kuva näkyy hyvin ja netti toimii.... :kahvi:
   
  Mechanical Man tykkää tästä.
 14. Ragnarokkr

  Ragnarokkr "Ei mikään turha jätkä"

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  Siitä nyt yli kolme vuotta kun telialle maksettiin koko naapuruston kanssa rahat mukisematta valokuidusta ja alkuperäinen telian lupaus oli että "kaapelit maassa ja yhteys toiminnassa vuodessa!"

  Kyrvät lähettivät jälleen tänään ilmoituksen aikataulujen myöhästymisestä.

  Eikä töitä ole edes aloitettu.
   
  The Oath, Mechanical Man, Memory ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 15. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meillä ainakin edellisessä kämpässä kun lähitaloihin vedettiin kuituja niin operaattorit veti ilmaseks kuidun taloon ja hommaan kuulu ilmainen 10 meganen. Kaikki extra toki makso sitten mutta näin meillä. Ja ihan kannattava homma operaattorinkin puolesta että vetää ilmaisen kaapelin ja saa kerralla yli 30 asiakasta lisää..
   
 16. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  365
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Ilmanen 10meganen? Kuulostaa kyllä enempi taloyhtiösopparilta. Kaapeli saatetaan vetää ilmatteeksi, mutta epäilen vahvasti että ilmasta nettiyhteyttä ei kyllä anneta kuin ehkä joku maks. 6kk maistiainen.
   
  Mechanical Man tykkää tästä.
 17. Junaski

  Junaski

  Viestejä:
  934
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Meille vedettiin kuitu vuosia sitten, eikä kenelläkään ollut nokan koputtamista, kun on vuokrayhtiö. Alussa oli 10 megan ilmainen netti, ja nyt taitaa olla 20. Itsehän maksan tyhmänä satasesta 9.90 kuussa vaikka en pelaa nettipelejä.
   
 18. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Juu näin se oli. Muistaakseni ei tullu taloyhtiölle mitään lisäkustannuksia. 10 megainen kuulu vastikkeeseen (enkä tosiaan muista että olis mitään maksanu taloyhtiölle) ja kaikki lisäpalvelut, nopeampi netti, modeemi jne maksoi sitten erikseen. Vaikka halpaa se oli silti. 50meganne muistaakseni joku vitosen kuussa ja satanen kympin. Tästä pari vuotta aikaa, en tiiä miten nykyään.

  E: olikohan se niin että ainoa edellytys oli että siirryttiin Elisan verkkoon myös kaapeli tv:ssä..? tais olla noin.
   
 19. Johan_V

  Johan_V

  Viestejä:
  558
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meidän taloyhtiössä ei taloyhtiönettiä ei voi hankkia, koska kokouksessa käyvistä "monet ovat juuri tehneet 2 vuoden sopimuksen" :facepalm:
  ja loput eivät edes tiedä mikä sellainen internet oikein on.
   
  Memory tykkää tästä.
 20. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 973
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jep, tuttua touhua :D Yks syy miks halusin kerrostalosta pois. Kukkaistutukset ja leikkipaikkojen kunnostukset ja jatkuva talon puunaaminen on tärkeämpää kuin joku turhanpäivänen internet. Kuka sellaista muka käyttää?
   
 21. makke95

  makke95 Make ATK Great Again

  Viestejä:
  87
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Taas yksi ulisia hallituksesta, mutta jos hallitus ohjelma menis tollasenaan läpi aika kova iskuvyön alle.:beye: Aika lailla oma tilanne vihdoinkin työ näyttäisi vakiintuneen ja voisi alottaa kämpän kattomista jouluntienoilla PK-seudulta. N. 140-150k kaksio rivitalo asuntoa ja tuolla saa unohtaa kaikki alueet, että pääsisi järkevästi julkisilla töihin kellon ympäri eli auton tarve... Tietullit, yms auton kustannuksien nousut, asuntolainaa koskevat suunnitelmat jne jne:( Onhan tuossa mitä voisin pistää menemään 3 moottoripyörästä ajopyörän... Ja räpellys pyörän. Harraste museo laitetta ei voi pistää. Siinä menis viiminenki ilo.:itku:

  Edit: Moottoripyörä mikä ajopyöränä melkein +-0 jos lasketaan auton kustannuksia. Kaikki huollot yms teen aina ite mahollisuuksien mukaan. Muuten tässä oltaisi jo vararikossa.
   
 22. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 059
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  aattelin tuossa asennella jumperi kaapelit kaiuttimiin, mut yksi pätkä osasi eksyä johonkin enkä löydämistään. vaikka ne ollu tossa pöydällä kassassa

  edit: löytyhänse sitten roskapussissta prkl
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
 23. joku

  joku

  Viestejä:
  916
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä täällä on myös ilmainen 10 megaa tarjolla. Jo ollut vuosia.
   
 24. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  1 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Täälläkin on Elisalta näennäisesti ilmainen 10M, mutta kyllä tuo sitten loppupeleissä vastikkeessa/vuokrassa laskutetaan.

  Taloyhtiöille

  Siksi nuo loputkin nopeudet on kohtuu edullisia:
  50M 4,90€/kk
  100M 9,90€/kk
  250M 19,90€/kk
  1000M 29,90€/kk tai tuplalaajakaistan kanssa tarjouksena 12 kuukauden ajaksi 24,90€/kk.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
  Leo_Greta ja joku tykkäävät tästä.
 25. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  869
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Muutama vuosi sitten korvattiin Elisan kaapeli-tv silloisen Soneran valokuidulla kun kuitu tuotiin ilmaiseksi sisään. Vuosimaksu muistaakseni lähes sama mitä oli kaapeli-tv:ssä.
  Viime vuonna Elisa olisi halunnut kaivaa taloyhtiön tontin reunaa pitkin. Ehdotin saa jos tuo samalla kuidun sisään ilmaiseksi (hillitsemään tulevia Telian hinnannousuja) mutta muut hallituksen jäsenet oli sitä mieltä että ei missään nimessä saa kaivaa meidän tontille.
   
 26. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  365
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Just tuota tarkotin mitä @Desgorr sanoi, että se 10Mbps -liittymä voi olla "ilmainen" kun on se taloyhtiösopimus, jolloin se veloitetaan osana yhtiövastiketta tai vuokraa. Ilman sitä sopparia ei taida pahemmin ilmasia kymppi megasia löytyä.

  Omaanki luukkuun kuuluu se "ilmanen" 10Meganen ja lisänopeudet menee tuon Desgorin taulukon mukaan. Itellä on toi tuplalaajakaista 1000M + 100M 4G.

  Mitäääähh?? Minkälaisin perusteluin ne sen torppas? Kuulostaa taas aika erikoiselta meiningiltä.

  [edit] Unohtu vitutuksen aihe lisätä: Google Maps navi! voi PERRRRRR... sen kans meni hermot tänään aikasemmin päivällä kun siihen on tullu jossain vaiheessa uudistus, että se alkaa uudelleen reitittämään sua pakolla nopeammalle reitille, jos et sitä kiellä sitä tekemästä joka kerta kun se sitä ehdottaa! Tämä vaikka VARTAVASTEN oot valinnun sen toisen hitaamman/pidemmän reitin ennen lähtöä ja jopa kieltäytyny siittä nopeammasta reitistä moneen kertaan matkalla!

  Piti ensimmäisen 30km matkalla ajaa auto parkkiin 7-10 kertaa ja korjata se STANAN reitti halutuksi. Välillä se ei ees ilmoittanu sitä että on löytyny nopeampi reitti, jossa sen olis voinu estää vaan veti automaattisesti uusiksi reitin. Ja välillä se teki sitäkin et vaikka EN hyväksyny sitä nopeampaa reittiä, niin se @#!$@#%%$T korjas sen reitin siltikin siihen nopeampaan! Koko matkalla (vajaa 400km) noin 20 kertaa vaati korjauksen reittiin.

  Jumaleissön ku palo käämit "pariin kertaan"!!!! :sangry:
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2019
  The Oath, Desgorr, joku ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 27. perato

  perato

  Viestejä:
  3 224
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Tämmöset "Me ollaan nyt päätetty että et vain osaa, joten tässä automaattinen toiminta" valinnat on kyl välillä nii saatanan hajottavia. Varsinki mobiilit on täynnä näitä ratkaisuja, että ite ei voi valita mitään vaan kaikki tehdään automaattisesti puolesta "käyttäjäystävällisesti".
   
  The Oath, Jefes, Kaitzschu ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 28. Kubbih

  Kubbih

  Viestejä:
  3
  Rekisteröitynyt:
  06.06.2019
  Normaalisti teen 3mg nikotiinisekoituksen 2dl nesteeseen. Tilasin sitten special ry4 de functa ja tein vähemmän kuin 2dl sitä. Tottuneesti lisäsin kuitenkin sen saman määrän nikotiinia kuin ennenkin. 2vkoa annoin hautua ja ensipuraisulla tajusin, että nikotiinia on nyt liikaa. Neste on tosi hyvää, mutta sitä ei pysty vetämään kun niksaa on liikaa. Voi vietävä että vituttaa!!
   
 29. Leo_Greta

  Leo_Greta

  Viestejä:
  365
  Rekisteröitynyt:
  14.03.2019
  Niiiiiin totta! Sitteku vielä miettii mitä ne tekee nykyisillä softilla ja siihen keleen soppaan ku lisätään tulevaisuuden tekoäly-kehitys, niin alan ymmärtään niitä pelotteluja mitä tekoäly ja entistä autonomisemmat robotit plus muut tuo tullessaan.
   
 30. E_Mustakari

  E_Mustakari

  Viestejä:
  523
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Huoli pois. Tekoälyttömyyden vastavoimana tulee aina olemaan vaihtoehtoisia käyttöjärjestelmiä, laitteita ja ohjelmia.
   
 31. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 059
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  rupesin hölskyttääsriracha kastike purkkia kädessä ei sitten ollu korkki kunnolla kiinni niin pisarat lenti suoraan silmään.

  kyllähänse polttaa silmässäkin, ellei ehkä jopa enemmän :D
   
  The Oath, Leo_Greta ja Paalausmestari tykkäävät tästä.
 32. Cereal killah

  Cereal killah

  Viestejä:
  3 039
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kannattaa kokeilla munien kaivelua tulista ruokaa kokkaillessa
  t. nimimerkki kokemusta on :tup:
   
  GadnenMulkoSilmä, Alceste ja Leo_Greta tykkäävät tästä.
 33. ttjm

  ttjm

  Viestejä:
  5 300
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ilmastonmuutos omassa kämpässä. Lämpömittaria ei löydy, mutta CPU:n lämmöt pyörii melkein 10 astetta korkeammalla kuin normaalisti.
   
 34. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 190
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Aamulla lähti kaksi viisaudenhammasta mäkeen.
  Ja nyt puudutuksen vaikutus on jo lakannut.
  Ja haavat vaan jatkaa veren vuotamista.
  Jääkaappi täynä herkkuja (hampurilaispihvejä, Currywurstia, jne.) ja minä se joudun lipittämään jotain saamarin keittoja.
   
  Kermus tykkää tästä.
 35. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 059
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  itellä kesti edellisen hampaan kanssa 14h pienivuoto ja reilunviikon päästä sama homma edessä, mut eihänse oolekkaan ku jo 12 hammas joka revitään suusta :wtf:
   
 36. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  432
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Hoida hampaitas :(
  Itellä ei ole kun kerran revitty hammas joskus junnuna.
   
 37. Munavoi

  Munavoi

  Viestejä:
  118
  Rekisteröitynyt:
  19.09.2018
  2 tunnin yöunien jälkeen ylösnousemus, ja nyt kuunnellut toista tuntia tinnitusta. Not good. no god.
   
 38. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 059
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  sen takiahan niitä on revitty. nuorempana otettu pois kun ollut ns ylimääräisiä ja hammasraudoilla vejetty lovet umpeen. muutama oli kasvanut ihmeellisesti hammasrivistön alle leukaluuhun kiinni,ne piti ottaa leikkauspöydällä pois. sen jälkee sai syyä kolmeviikkoo vaa velliä.

  muutamissa reijät paikattu jotai 20vuotta sitten niine paikat alkaa murenee ilmeisesti käyttöikä tulee vastaan, niin samalla sitten lohkeehammas
   
 39. muppelo

  muppelo

  Viestejä:
  954
  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Onneksi en syö teillä :D :D :D
   
  demo69, The Oath, Ihime ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 40. PornReindeer

  PornReindeer

  Viestejä:
  447
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Minun edellisessä puhelimessa iän myötä antennien perffi alkoi kadota niin oli kivaa hommaa navigoida kun sijainti aina välillä katoaa. Google mapsista on mukava ominaisuus joka kertoo kyllä hetken päästä että GPS katosi, mutta se ei kerro paikannuksen palautumisesta.

  No ajelin jonnekin tuntemattomalle mökille pikkuteitä ilman autotelinettä, sellainen normaali muutaman tunnin korpireitti eli riittävästi käännöksiä. Ei viitsi jatkuvasti pysähtyä selaamaan puhelinta kun kuuluu "GPS signal lost", mutta koko ajan yrittää kytätä että ennen seuraava käännöstä olisi sijainti päivittynyt oikeaksi ja kuulisi ohjeet kääntyä... :D
   
  Leo_Greta tykkää tästä.
 41. Gwilherm

  Gwilherm

  Viestejä:
  432
  Rekisteröitynyt:
  30.11.2017
  Ai no tuollaset ihan ymmärrettäviä syitä. Ajattelin jo että hoitamattomuutta tulehtuneet hampaat revitty, kun noin monta on otettu, anteeksi.
   
  Jasov ja tsube552 tykkäävät tästä.
 42. marinthes

  marinthes

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2017
  Vituttaa neljän makkaran makkarapaketit jotka ei painakkaan sitä totuttua 400g vaan pauttiarallaa 300g-350g. Minähän en kyseiseen ansaan haksahda, että edellä mainittuja vajavaisia paketteja ostaisin, mutta kun kauppojen mainoslehtisiä lukee niin kyllähän siellä ihmisiä pyritään viilaamaan linssiin täysin häikäilemällä ja siekailemalla euron kuvat silmissä.

  Suosittelen muitakin jättämään hyllyyn kaikki neljän makkaran paketit jotka ei täytä vaadittavaa 400g.
   
  Viimeksi muokattu: 07.06.2019
  Kermus ja joku tykkäävät tästä.
 43. Ragnarokkr

  Ragnarokkr "Ei mikään turha jätkä"

  Viestejä:
  259
  Rekisteröitynyt:
  21.12.2016
  pitänee kaivaa varastosta puntari ja alkaa kantamaan sitä kauppareissuilla mukana, ties missä muussakin ne rahanahneet kauppiaat kusettaa että saavat kaikki eurot irti tavallisista pulliaisista!
   
  Leo_Greta tykkää tästä.
 44. Kaitzschu

  Kaitzschu

  Viestejä:
  318
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onhan kaupoissa hedelmävaa'at :greedy:
   
  Leo_Greta tykkää tästä.
 45. Josef

  Josef Ебать с Америкой, Россия снова велика.

  Viestejä:
  306
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Eikös niissä paketeissa lue se paino?
   
 46. atomi

  atomi tieteen hypoteesi

  Viestejä:
  1 059
  Rekisteröitynyt:
  11.07.2017
  sairaudet vituttaa, sokeri koholla, huimaa ja heikottaa. kilpirauhanen kuumottaa+ ilmalämpötila lämpöhalvaus kolkuttelee ovella. Kirsikkana kakunpäällä niska/Kaula jänne tulehtunu joka ilmeisesti nostaa pientä lämpöä 37½

  huomenna pitäisi näissä oloissa jaksaa lähteä hautajaisiin, olisi ainenkin monttu lähellä mihin kaatua.
   
  The Oath, Mop, Ragnarokkr ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 47. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Naapurin parvekkeella, onneksi kauempana, äijä yskii keuhkonsa ulos. Sitä se tupakointi aiheuttaa. COPD on melkoinen tapa lähteä.

  Niin, vatuttaa kuulla tuota yskintää, nyt kun on pakko pitää kaikki luukut auki näiden "ihanien trooppisten öiden vuoksi" (toinen asia joka vatuttaa). Ainut lohtu on, että hemmo kuulostaa siltä, ettei enää ensi kesänä ole yskimässä aamu/päivä/ilta/yö/aamuyötupakilla.

  "Polta, polta tupakkaa
  Henkeen vedä jotta keuhkot halkeaa
  Vielä luona taivaan portin, pyhä Pietar tarjoo Nortin
  Siis polta, polta tupakkaa"
   
  demo69, The Oath, VeGe- ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 48. rth

  rth

  Viestejä:
  254
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kollega vois olla hiljaa edes hetken ja olla neuvomatta kokoajan muita. Tämä käytös oikein korostuu jos tulee pomoja työmaalle. Ihme pelle.
   
 49. t11ker1

  t11ker1

  Viestejä:
  71
  Rekisteröitynyt:
  03.11.2016
  Sama vika täällä, ja sama tulevaisuus varmaan, toimii hyvänä herätyskellona kun joka aamu samoihin aikoihin akka menee röökille ja yskii keuhkoja pihalle. Myös tosiaan nuo helteet kyrsii - ei niinkään itseni takia, vaan koiran puolesta.
   
 50. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kappas. Niin täälläkin enemmän eläimen, kissan vuoksi. Joo, todellakaan kaikki kissat eivät pidä lämpimästä/kuumasta. Viime kesä oli hellvetistä, aina kun sisälämpötila nousu yli 29 asteen, niin alkoi kissa voimaan huonosti. Muutenkin kun ruoka ei maistu, niin oksentelu ei ole hyvä asia.