• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Julkisia hankintoja - menikö oikein vai vetikö hyväveli-verkosto omaan taskuun?

Liittynyt
09.06.2023
Viestejä
974
Meinaat, että mamut ovat niitä, jotka Tampereella asuvat upouusilla asuinalueillam joille rakennetaan puukerrostaloja ja omakotitaloja? Vähän nyt eppäilen, vaikka ainahan mamut ovat syyllisiä kaikkeen.

Ehkäpä tuo johtuu enemmän alueen rakennustavasta, tuonne on infra rakennettu muutenkin valmiiksi ennen kuin asukkaat saapuvat. Esimerkiksi Lamminrahkan koulu on vielä isompi, mutta siellä oli aluksi vain seitsemän oppilasta alueelta (koulu toimi väistötilana toisille kouluille aluksi).
Mamuja kyllä kuskataan vähän sinne tänne. Oikeastaan olisi mahtavaa jos niitä kuskattaisiin juuri vähän arvokkaimmillekin alueille. Rikkauttahan on hyvä jakaa muillekin.
 
Liittynyt
18.08.2021
Viestejä
2 464
Saa nähdä runnotaanko tämä täysin idioottimainen "tunnin juna" nyt väkisellä läpi. Kustannusarvio 3 miljardia, eli todellisen loppukustannuksen voi kertoa vähintään kahdella.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
249 400
Viestejä
4 356 310
Jäsenet
72 403
Uusin jäsen
p3tjuzzaa

Hinta.fi

Ylös Bottom