io-techin Toimituksen Valinta -maininta: Lista tuotteista

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623io-techin Toimituksen valinta -maininta annetaan testissä erinomaiseksi todetulle tuotteelle markkinatilanne huomioiden.

Toimituksen valinta -maininta jaetaan tapauskohtaisesti testin jälkeen, useimmissa testeissä sitä ei jaeta lainkaan. Toimituksen valinta -mainintaa ei voi ostaa, vaan se annetaan tuotteelle puolueettomasta lähtökohdasta testattuna. Muita palkintoja io-techissä ei testatuille tuotteille jaeta.

Kysymme itse valmistajilta tuotteita testiin ja vastavuoroisesti valmistajat saattavat tarjota tuotteita testattavaksi. io-techin toimitus päättää itsenäisesti, mitkä tuotteet ovat relevantteja ja lukijoille kiinnostavia testata.
Tuotteita ei voi rahalla ostaa io-techin testattavaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
18.9.2018: Samsung Galaxy Note 9

Lähtökohtaisesti yli 1000 euron lippulaivapuhelimen pitäisi lähennellä täydellisyyttä ja Note9 on etenkin teknisiltä ominaisuuksiltaan lähempänä sitä kuin yksikään muu markkinoilta löytyvä älypuhelin. Samsung on korjannut useita edeltäjämallien puutteita, joka on erittäin positiivista. Kokonaisuudessaan Samsung on onnistunut luomaan huippumallin, jonka ostaessaan käyttäjän ei tarvitse tehdä juuri lainkaan kompromisseja. Jos puhelimeen sijoittaa nelinumeroisen summan, lopputuloksen pitäisi olla juuri jotain tämän kaltaista. Tästä syystä annammekin Note9:lle Toimituksen valinta -erikoismaininnan.


Testissä Samsung Galaxy Note9 - io-tech.fi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
19.11.2018 OnePlus 6T

OnePlus 5/5T:n tai aikaisempien OnePlus-mallien omistajille OnePlus 6T:tä voi suositella päivitykseksi suhteellisen varauksettomasti, mutta OnePlus 6:n omistajille päivityksellä ei saa samanlaista vastinetta rahoilleen eikä päivitystä voi suoranaisesti perustella. Siitä huolimatta OnePlus 6T on edeltäjiensä tapaan erittäin pätevä ja suositeltava älypuhelin hintaluokassaan ja siksi päädyimmekin myöntämään sille ”toimituksen valinta” -kunniamaininnan.


Testissä OnePlus 6T - io-tech.fi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
16.1.2019 NVIDIA GeForce RTX 2060 Founders Edition

Saimme vielä aivan artikkelin julkaisuhetkillä käsiimme Gigabyten GeForce RTX 2060 Gaming OC -mallin, joka on varustettu kolmen tuulettimen Windforce-jäähdytyksellä, se on ylikellotettu tehtaalla korkeammalle grafiikkapiirin kellotaajuudelle ja Suomihinta on noin 460 euroa eli se on 75 euroa kalliimpi kuin NVIDIAn oma Founders Edition -malli. Pikaisissa testeissämme huomattavasti kalliimpi Gigabyten malli osoittautui vain marginaalisesti paremmaksi, joka sinetöi päätöksen antaa NVIDIAn GeForce RTX 2060 Founders Editioinille Toimituksen valinta -maininta.


Testissä NVIDIA GeForce RTX 2060 (Founders Edition) - io-tech.fi
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 034
12.2.2019 Honor View20

Tekniset ominaisuudet ovat View20:ssä kärkikastia ja akkukeston ollessa myös erinomaisella tasolla, ei Honor View20:lle ollut vaikeaa myöntää Toimituksen valinta -kunniamainintaa, vaikka ohjelmiston toistaiseksi epävarma päivitystuki tuokin pienen lommon muuten tasapainoiseen kokonaisuuteen. Loppukaneettina voidaan todeta, että jos 550 – 650 euroa on uuden puhelimen budjetti, tarjolla on kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa. Jos kamera näyttelee tärkeää roolia omassa hankinnassa kannattaa katse siirtää Honor View20:n pariin ja jos taas grafiikkasuorituskyky, käyttöliittymä ja ohjelmisto sekä sen päivittyvyys on tärkeintä, kannattaa valinnassa päätyä OnePlus 6T:n puoleen.


Testissä Honor View20 - io-tech.fi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
27.6.2019 Asus ZenFone 6

Yhteenvetona ZenFone 6 on hintaisekseen erittäin monipuolinen ja vahva kokonaisuus, josta on hankala löytää suuria heikkouksia. 500–600 euron hintaluokka on nykypäivänä erittäin kilpailtu, mutta Asus kykenee vastaamaan kilpailuun hyvin. Tasapainoisen kokonaisuuden ohella kilpailijoihin verrattuna akunkesto on parempaa kuin Xiaomi Mi 9:ssä ja kameratoteutus on monipuolisempi kuin OnePlus 7:ssä. Muutamista pienistä puutteista huolimatta kokonaisuutta arvioidessa totesimme ZenFone 6:n toimituksen valinnan arvoiseksi puhelimeksi.


Testissä Asus ZenFone 6 - io-tech.fi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
14.10.2019 Xiaomi Mi 9T
Suomessa Mi 9T on saatavilla useilta jälleenmyyjiltä sekä operaattoreista DNA:lta, eli saatavuus on varsi hyvä. Perusversion (6 & 64 Gt) hinta artikkelin kirjoitushetkellä on tippunut jo noin 330 euron tietämille, mikä on erittäin kilpailukykyinen hinta ominaisuuksiin nähden. Jos ei ole tarvetta lippulaivaluokan hinnoille ja tehoille, tarjoaa Xiaomi Mi 9T käyttöliittymän ja sovellusten toiminnan osalta hyvin pitkälti samanlaista sujuvuutta puolella tai jopa kolmasosalla hinnasta. Kovin haastaja Mi 9T:lle löytyy Honorin uudesta Honor 20 -puhelimesta, jossa on tehokkaammat sisuskalut. Nykyisellä 330 euron hinnallaan Mi 9T:lle on oikeastaan vaikea lähteä hakemaan suoraa samanhintaista vastustajaa. Jos MIUI-käyttöliittymää ei koe esteeksi, Mi 9T on ehdottomasti varteenotettavimpia puhelimia hintaluokassaan ja tiukan harkinnan jälkeen päätimme myöntää sille Toimituksen valinta -erityismaininnan.

Testissä Xiaomi Mi 9T - io-tech.fi
 

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
8 623
25.10.2019 Apple iPhone 11 Pro
Yhteenvetona iPhone 11 Pro ei tarjoa oikeastaan mitään mullistavaa uutta, mutta se paketoi samoihin kuoriin tasapainoisen kattauksen hyvin toteutettuja ominaisuuksia, joita oikeastaan yksikään tämän vuoden high-end-puhelin ei ole onnistunut vastaavalla tavalla tarjoamaan. Samalla kyseessä on selvästi paras iPhone, mitä Apple on tähän mennessä valmistanut. Pieniä miinuksia toki löytyy, mutta ne eivät ole kokonaisuuden kannalta lopulta erityisen merkittäviä. Laitteen hinta on kova, mutta kun puhutaan älypuhelimien kalleimmasta hintaluokasta, on kuluttajien oltava valmis maksamaan saadakseen parasta tekniikkaa kaikilla osa-alueilla. iPhone 11 Pro pystyy hyvin pitkälti tarjoamaan sen ja huomiotta ei kannata myöskään jättää kilpailijoihin nähden selvästi pidempää ohjelmistotukea.

Markkinoilta saa toki rahoilleen suhteessa selvästi parempaakin vastinetta, mutta jos etsitään keskeisimmiltä osa-alueiltaan (näyttö, suorituskyky, akku, kamerat, ohjelmisto) kokonaisvaltaisesti markkinoiden tämän hetken parasta älypuhelinta hinnasta riippumatta, ovat iPhone 11 Pro –mallit lähimpänä kyseisen tittelin saamista. Tästä syystä päätimme pienen harkinnan jälkeen myöntää iPhone 11 Prolle Toimituksen valinta –kunniamaininnan.

Testissä Apple iPhone 11 Pro - io-tech.fi

 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 034
12.5.2020: OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro ei ole virheetön puhelin, mutta se ei kärsi merkittävistä heikkouksista ja se on selvästi tasapainoisin kokonaisuus tänä keväänä io-techissä testatuista lippulaivapuhelimista. Lisäksi hinta on mainittavasti edullisempi kuin esimerkiksi Samsungin Galaxy S20+ ja -Ultra-malleissa. OnePlus on paikannut useimmat viime vuoden Pro-malleja vaivanneet puutteet lähestulkoon kiitettävällä tarkkuudella ja 8 Pro ei ole enää mm. langattoman latauksen ja IP-suojauksen osalta altavastaaja ”tonniluokan” kilpailijoihin nähden. Toistaiseksi hyödyiltään varsin kyseenalainen 5G-pakotus on myös 8 Pron tapauksessa harmillista, mutta toisaalta se vaikuttaisi olevan pelin henki kaikissa tämän vuoden lippulaivapuhelimissa.

Kyseessä on joka tapauksessa tähän mennessä paras io-techin testaama lippulaivapuhelin ja se ansaitsee ”Toimituksen valinta” -kunniamaininnan.

 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 034
29.5.2020: Dan Cases A4-SFX v4.1
Hinnastaan huolimatta Dan Case onnistuu tuomaan äärimmäisen pieneen koteloon yllättävän paljon valinnanvaraa osien suhteen ja tehokkaan ilmankierron, jos vain käyttäjä on valmis tyytymään pieneen prosessoricooleriin. Dan Cases A4-SFX v4.1 onkin esimerkillinen kotelo luokassaan ja ansaitsee siksi io-techin toimituksen valinta -erikoismaininnan.

 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
92 857
Viestejä
1 900 610
Jäsenet
39 841
Uusin jäsen
Tipsu94

Hinta.fi

Ylös Bottom