Hyvin menee Muropaketin/Murobbs puolella (keskustelua uutisista, artikkelista ja foorumista)

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja tikkara, 01.11.2016.

 1. svk

  svk Apua, avatarini on sormi! Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 469
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  välinpitämättömyyttä. Surullista :sori:
   
 2. Atapio

  Atapio

  Viestejä:
  406
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  demas tykkää tästä.
 3. pertsavk

  pertsavk

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  Jokohan tämä ketju joutais lukkoon kun naapurissa taitaa olla vaan valot unohtuneena päälle mutta ei enää ketään kotona.. Sopiva päätöspostaus joltain sanasepolta ja se olis sitte siinä. Vähän niinkuin muistokirjoitus. Kuolleista ei saa puhua pahaa eikä kuollutta hevosta kannata potkia edes ylämäessä.
   
  Meteorismus, Focus0, L0nkero ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 4. Chloe

  Chloe Mestari

  Viestejä:
  8 477
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miksi tämä pitäisi lukkoon laittaa?

  Hyvä vaan olla ns. Muron hautausmaana jos ja kun tänne tulee käyttäjiä lisää, voivat kertoa omia fiiliksiään.

  e: Vähän sama kun jonkun leffan nähtyään siitä laitettaisiin threadi lukkoon. Tai no ei ihan, mutta... enivei :D
   
  Centteri tykkää tästä.
 5. pertsavk

  pertsavk

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  02.12.2016
  No oikeastihan edellinen postaus oli tarkoitettu herättämään hiljentynyttä keskustelua aiheesta, toimi :) Eivät ne uudet tulokkaat löydä täältä threadia kun en itsekään ensin löytänyt. Muistin sattumalta sen olemassaolon ja piti hakemalla hakea.

  (E: typo)
   
 6. Termos

  Termos

  Viestejä:
  148
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tarviiko sieltä vanhasta yhteisöstä ketään tänne väkisin houkutella? Kyllä siellä tiedetään tämä "uusi Muropaketti", eikä kukaan ikävöi tänne niitä sitkeimpiä trolleja, jotka edelleen onnistuneesti ajavat asiaansa siellä Murossa.
   
  Tonnin Seteli, Haisuli, Mechanical Man ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 7. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 681
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Pahalta alkaa näyttää kun Muro kosahtaa ja muroasenne leviääkin sitten tänne pikku hiljaa. Keskustelun tasoa sietää tarkkailla ja pohtia ketjussa kuin ketjussa, josko sitä voisi omalla panoksellaan kohentaa.
   
 8. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kyllähän tuo pelipuoli on aivan täysin kuollut, muutama trolli siellä on yrittäny aloittaa ketjuja tyhjästä mutta edes modeja ei kiinnosta noiden jätösten siivoilu.
  Aika karseaa katseltavaa kokonaisuudessaan.. :dead:
   
 9. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Alkuperäinen Muro ja ylipäätään muroasenne oli juuri oikea. Se oli samaa asennetta, jolla naurautettiin Jimmy-Kimmo-hillomiehiä, kusettajia ylipäätään ja luotiin legendaarisia lentäviä lauseita.

  Ei siis sillä, että täällä olisi jäljellä rahtuakaan sitä asennetta. Täällä lähinnä painellaan vasikkanappia ja tarjotaan syöttejä alttereilla verrattuna siihen. Leikitään, että ollaan jonkinlainen valtakunnallinen media, vaikka ollaan edelleen kokoelma niitä samoja poikia, jotka ovat lähinnä lihonneet, ostaneet keski-iän uhatessa bemarin ja ottaneet velkaa.
   
  Tommy Goldfish, eukaryootti, Make ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 10. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 681
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Juu, viittasinkin hetkeen hieman ennen Sampsan ja muiden lopettelua, milloin lähinnä röllättiin ja haukuttiin muita ja teksti oli pitkälti ihmeellistä ulinaa.
  En taida olla ollut edes mukana tuona aikana mihin viittaat, mutta olen itsekin toki kokenut nettihistoriassani hyviä aikoja, mutten kaipaa niistä mihinkään. Nykyhetki on hyvä hetki ja näillä eväillä mennään. Keskustelun sopii olla asiallista ja huumorin nokkelaa, kyllähän tällä palstalla on montakin huumorimiestä.
   
 11. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 876
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toisaalta jos miettii miten kävi Banaani-Tohvelin, Haydensin, T0mi:n, Tege:n jne niin en yhtään ihmettele miksei enää ole avoin ja toimiva ilmapiiri + useita kertoja vuodessa järjestellä livemiittejä, pidetä videochatteja avoinna, laiteta omaa kuvaa kuvaketjuun ja muuta sellaista. Kaikki jutut käydään muiden toimesta exelöimässä ja postia lähetellään vanhemmille, kotiin, puolisoille jne. Unohtamatta tietysti sitä että osassa syynä oli jopa moderaattori joka iloisesti siirsi ketjun YK:lle "ettei vaan katoa" R&T puolelta.
   
  Tonnin Seteli ja Aihio Sekasorto tykkäävät tästä.
 12. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olen todennut tämän aikaisemmin ja totean taas, se "legendaarinen" kauan sitten ollut muro-meininki oli oman aikakautensa tuotos jolloin tietokonefoorumilla pyöri lähinnä ne aiheesta kiinnostuneet tehokäyttäjät/nörtit ja jokunen sekalainen "hullu" eli toisinsanoen melko yhtenäistä porukkaa. Se oli aikaa ennen poliittisen trollauksen jolloin ei tarvinnut miettiä kenen tai minkä maan agendaa tässä nyt joku yrittää ajaa sillä se joka puhui pöhköjä oli joko harmiton trolli tai päästään hieman vialla.

  Muutenkin sitä mitä internetissä kukakin kirjoitti ei otettu todellakaan niin vakavasti kuin nykyään. En tiedä kaipaanko itsekkään varsinaisesti takaisin tuohon aikaan, mutta kyllä siinä jotain omalla tavalla viehättävää oli mitä nykyisin ei enää ole.
   
  Tommy Goldfish, Tonnin Seteli, neg0t ja 9 muuta tykkäävät tästä.
 13. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 681
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Tähän vielä kun hyvin lohkaisit: Ero on havaittavissa kyllä ja sen syy on suurempi yleisö; sen suurempi yleisö, sen enempi erilaisia tallaajia. Tätä palstaa kuin montaa muutakin lukee monen ikäiset ja kokoiset, jopa kukkahattutädit ja vastaavanlaiset tekniikasta ei niin kiinnostuneet ryhmät. Maailma kun kutistuu, niin käytökseltä vaaditaan tiettyä tasoa, tosin se ei tarkoita sitä että pitäisi huumoriaan tyhmälle alkaa selittämään, ehkä kielen käyttö tulisi kuitenkin hillitä.

  Tuona Muron auringonnousuna palstoilla pörräsi maltillisesti porukkaa ja jo nettimaksujen puolesta sinne vaivautui hyvin omistautunutta väkeä, joita todennäköisesti yhdistää jossain määrin samanlainen ajatuksen juoksu, se huumorintaju esimerkiksi. Tänä päivänä et pääse netissä piiloon valtavia massoja, ellet johonkin pimeään verkkoon perusta palstaasi tai perusta herrakerhoa kasvotusten yksityisiin tiloihin. Siltikin on riski että joku somettaa tapahtumia ja kohta aivan törkeä lohkaisu omista sukulaisista ja seurakunnastaan liikkuu merten yli. Moni tietysti pillastuu, mikä tarkoittaa sitä että elämme aikaa missä aika hyvin erotellaan ihmisten taito lukea tilannetta ja mediaa.
  Pahin kompastujahan on se joka kaikesta pahoittaa mielensä, eikä mielekästä luettavaa ollut myöhemmän Muron aikaiset jatkuvat suorat loukkauksetkaan. Käsittikö joku huvittavan herjan väärin ja käänsi ne loukkauksiksi mielessään? Mistä näitä tyhmiä ihmisiä sikiää?

  Ei kannata vakavien ihmisten vaivata omaa oloaan, vaan jättää tosiaan huomioimatta kokonaan, sillä jo Mooseksen aikaan ei tyhmän kanssa kannattanut väitellä - tyhmä on itse maineensa ansainnut. Itse lähestyn mielenkiinnolla vallitsevia ilmiöitä enkä kanna niitä sisälläni. Sietääkin olla varovainen ettei ota vaikutteita liikaa siitä mitää lukee ja näkee.
   
 14. dataaja95

  dataaja95

  Viestejä:
  262
  Rekisteröitynyt:
  31.07.2017
  Itse kaipaan noita aikoja helvetisti jos saisin päättää somet deletoitaisiin, ja palautettaisiin kunnon vanha keskustelufoorumi ja murohenki takaisin! Darknet ja pimeä verkko on se nörttien viimeinen pakopaikka normoinvaasiota vastaan. Sanottaisiinko näin että normot, some ja ei tekniset käyttäjät nörttifoorumeilla pilasivat muron, ja jos emme ole varovaisia kohta tämäkin hieno foorumi on samaa paskaa mitä murokin loppuaikoinaan. En juuri ihmettele miksi enää ei esim livemiittejä järjestetä niinkuin esim vanhat muromiitit.
   
 15. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä tuon voisi aivan hyvin toteuttaa normaalissa netissäkin jos olisi vahvatahtoinen tyyppi pyörittämässä sitä.
   
 16. Lifeless

  Lifeless

  Viestejä:
  917
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sampsa pilasi muron myymällä sen taholle, jota ei vittuakaan kiinnostanut aihe.

  Onneksi toinen tuli järkiinsä.
   
 17. poskiholisti

  poskiholisti Team R&T

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Meinaat, että Muron osalta hommat kusivat jo vuonna 2000?
   
 18. Lifeless

  Lifeless

  Viestejä:
  917
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  2000 - 200x oli varmaan pahinta aikaa. Ainut IT forumi, jossa ei edes forumia saatu toimimaan.
   
 19. jorgelius

  jorgelius

  Viestejä:
  67
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Suomessa keskustelun ja "keskustelun" tappoi vihapuhelait.
   
 20. Trespasser

  Trespasser

  Viestejä:
  131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Voi olla, että muistan ihan väärin, mut joku muistikuva on että @Sampsa olis sanonut vaihtoehtojen olleen joko muron myynti tai lopettaminen, noin kärjistettynä. Eli jos sitä ei olis sille ehkä ainoalle halukkaalle ostajalle myyty, olis toinen vaihtoehto ollut "ei muroa lainkaan". Mut saattaa tosiaan olla, että muistan täysin väärin.
   
 21. kntkvtknt

  kntkvtknt

  Viestejä:
  115
  Rekisteröitynyt:
  13.08.2019
  Minusta on aika tyhmää siellä sääntö että yli kuukauden vanhaa viestiä ei saa nostaa. Pitää avata aina uusi, vaikka aihe liittyisi olemassa olevaan, muutenkin ihan kuollut paikka nykyään niin kuin matkapuhelinfoorumikin.
   
 22. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 570
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei se järkevyys vaan se miltä ne numerot (mainospaikkojen myyjien) tilastoissa näyttää.
   
 23. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  4 515
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tästä oli enemmän tarinaa Pekkisen haastattelun yhteydessä kohdasta 21:00 eteenpäin.
  Sivustoa pyöritettiin silloin enemmänkin harrastuspohjalta eikä silloisilla resursseilla sivuston ylläpitämisestä saanut elantoa. Sampsa päätti laittaa Muropaketin myyntiin ja laittoi kaksi s-postiviestiä Jippiille (Saunalahti) ja eDomelle (Sonera Plaza). Nuoruuden "rautaisella kokemuksella" hierottiin sitten hinta kohdilleen ja sivusto päätyi Sonera Plazalle. Sampsa kuitenkin jatkoi sivuston parissa työskentelyä työntekijänä ja Sonera Plazan resursseilla löytyi lisää resursseja ylläpitämiseen.
   
 24. Sampsa

  Sampsa Sysop Ylläpidon jäsen Team PUBG Team Stream Team H2O

  Viestejä:
  7 658
  Rekisteröitynyt:
  13.10.2016
  Olet ihan oikeassa, ilman tuota Soneraplaza-kauppaa todennäköisesti Muropaketin taival olisi jäänyt ihan alkumetreille (olin silloin tehnyt saittia 1,5 vuotta harrastuksena) tai historia olisi ainakin hyvin erilainen.

  Toisen kerran meinasin lopettaa vuonna 2003, kun määräaikainen sopimukseni Telia Soneralle päättyi. Varsinaista kehitystä sivuston tekemisessä ei ollut tapahtunut, vaan edelleen tein sitä yksin ilman ihmeempää päämäärää. Tuolloin olin syksyllä aloittanut DI-opinnot TTY:llä ja ajattelin keskittyä niihin. Sovimme lopulta kuitenkin että perustan oman yrityksen, palkkaan mukaan toisen työntekijän (@Ville Suvanto) ja hommaa lähdettiin viemään eteenpäin yrittäjänä. Tuolloin koko sivuston tekeminen oikeastaan sai täysin uuden suunnan ja tarkoituksen ja sillä tiellä ollaan edelleen.
   
  ANTI_L, Meteorismus, Manakuski ja 22 muuta tykkäävät tästä.
 25. dataaja95

  dataaja95

  Viestejä:
  262
  Rekisteröitynyt:
  31.07.2017
 26. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  4 736
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
 27. micko

  micko

  Viestejä:
  596
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos vaikka kokeilisi ladata koko Muropaketin?

  Ei kyllä varmaan mitään tuollaista ole koskaan kukaan edes kuvitellut tekevänsä...
   
  neg0t tykkää tästä.
 28. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 269
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Voi sen suoremminkin sanoa: yhteisö muodostui keskimäärin älykkäistä ja analyyttisista yksilöistä, joten vasemmistolaisia ei juuri seassa ollut. Siispä ei ollut vihan kyllästämiä jankkaavia riitojakaan. Nykyään ei tarvitse kuin sanoa jokin aikuisen tolkun ihmisen mielipide, niin eiköhän joku rakasta äidinkieltä raiskaava ruumismato sano, että nyt oli transfobinen tai rasistinen tai ilmastodenialistinen mielipide. Tokihan näitä möykkääjiä ennenkin oli, mutta yleensä ne tulkittiin yksittäisiksi trolleiksi. Nykyään on heti 30 muuta vegaania taputtelemassa selkään ja lietsomassa lisää inhoa normaaliutta kohtaan. Näiden psykologinen väkivalta on jotenkin normalisoitu ja psykoosiin on lähdetty mukaan selittelemään sekä anteeksipyytelemään omaa normaalia olemista.

  Vieläkö nykyään löytyisi foorumi, joka nyrjähtäisi paskaksi pelkästään sillä, että joku meinaa ladata sieltä koko sisällön - enemmän tai vähemmän väkivaltaisin ja alkeellisin tavoin? Jos jossain on, niin varmaan Oravamedialla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.10.2019
 29. valexi

  valexi

  Viestejä:
  860
  Rekisteröitynyt:
  10.07.2017
  Mikäs tämä juttu on? Voiko joku asiasta tietävä avata lisää, mennyt aivan ohi. :think:
   
 30. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  948
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Minkä nettiin itsestäsi jätät, sen netistä myöhemmin löydät. Taisi kyseinen excelöinnin kohde itse maalitauluttaa itsensä, ja kakka napsahti tuulettimeen.
   
 31. Toxic

  Toxic

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2019
  Noniin... selvishän se mihin muron käyttäjät on kadonneet.. :D

  Täällä nyt siis minäkin..
   
  Tarnado, erihyva, jm82 ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 32. Jote

  Jote

  Viestejä:
  396
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Sen voi sanoa vielä suoremmin. Vanhaan hyvään aikaan Murossa ei ollut poliittista ja rasistista paskaa. Siellä oli tietokoneita ja kissavideoita(tms.). Vanhat hyvät ajat tulivat päätökseen yli puoli vuosikymmentä sitten.
   
  Hordak, skiip, Mono ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 33. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Noita asioita oli silloin aivan yhtä paljon, oikeastaan enemmänkin. Silloin pikemminkin kaikkea vain ei oltu politisoitu ja rodullistettu. Toisin kuin nyt. Ja toisin kuin nyt, tietyn äärilaidan edustajat eivät olleet paikalla hakkaamassa raporttinappia, koska silloin se kielikelloilu ei tehonnut.
   
  Tonnin Seteli, D`Walker ja Asiantuntija tykkäävät tästä.
 34. Tonnin Seteli

  Tonnin Seteli

  Viestejä:
  2 269
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Hyvin oleellinen muuttuja on se, että kaksikymmentä(20) vuotta sitten elettiin syvän rauhan aikaa, ja jossain määrin kymmenen vuotta sittenkin tunnelma oli vielä se sama. Tarvetta poliittiselle keskustelulle pikkuseikkoja lukuunottamatta ei moni tuntenut. Kasvoi pumpulisukupolvi, joka keski-ikäistyi ajatukseen, että Euroopassa on ikuinen rauha ja valtakunta. Ne sen ajan nuoret eivät saaneet varttua tässä illuusiossa, vaan menivät päästä vituilleen. Osa toki ihan omasta syystää vihaa sylkiessään. Ne samat painavat sitä raporttia nyt. Ei se kansanosa ollut kiinnostunut älyllisistä asioista kuten teknisistä keskustelufoorumeista. Alkoivat mölistä vasta kun näistä tuli genmay-chättialustoja.
   
  Aihio Sekasorto ja Pete tykkäävät tästä.
 35. null0

  null0

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  26.03.2017
  Aika moni vuosituhannen vaihteen aikoihin murossa pyörinyt on nykyisin ajatusmaailmaltaan hyvinkin "vasemmistolainen". Jopa tuon ajan nörttien suosima TV-sarja Babylon 5 oli hyvinkin "vasemmistolainen" arvoiltaan ja yllättävänkin yhteneväinen EU:n perusarvojen kanssa. Tuo sanomasi on yhtä totta kuin, jos sanoisin, että kaikki oli hyvin ennenkuin palstalle tuli oikeistolaista agendaa suoltavia ryssätrolleja.

  Eli ei. Ongelma ei ole siellä missä kuvittelet. Muro oli jo silloin täynnä eri tavalla ajattelevia ihmisiä, mutta siihen aikaan arvostettiin kanssakeskustelijoita toisella tavalla ja asioista keskusteltiin asioina eikä hyökätty vastakeskustelijaa vastaan. Toisille keskustelijoille ei lyöty vasemmistolaisen, rasistin tai suvakin leimaa vaan hänet hyväksyttiin tasavertaisena keskustelukumppanina jolle annettiin tilaa mielipiteen ilmaisuun vaikka itse oli eri mieltä. Suurin syy ilmapiirin muutokseen kuitenkin todennäköisesti on, että silloiset palstalaiset eivät niin kiinnostuneita edes olleet sen ajan poliittisesta keskustelusta. Silloin keskityttiin tekniikkaan, peleihin, tv-sarjoihin jo ihan palstan ikäjakaumasta johtuen.
   
  Tommy Goldfish, Keimo, skiip ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 36. micko

  micko

  Viestejä:
  596
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Pääosin näin. Oli niitä tulenarkoja aiheita ennenkin, huomattavasti vähemmän vain. Muistan esim sivarikeskustelun, joka itselleni oli ajankohtaista 15v sitten. Ei todellakaan hyväksytty tasavertaisena keskustelukumppanina siellä.
   
 37. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 097
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mutta ei kaikki aikoinaan pelkkää ruusua ollut.
  Ei ollu eka eikä toka kerta ku käytiin debattia Nätti Tyttö säikeessä et onko tuo paidan läpi näkyvä nänni ohjesäännön mukainen ja siotä paitsi kuvassa näkyy pornosaitin nimi :D
   
 38. Monologi

  Monologi

  Viestejä:
  3 029
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Murossa kävin viimeksi ehkä vuos sitten..

  OT: Tietyt triidit menee vahvasti agendalla ja siellä on se oma aktiivinen vakava märehtijäporukka jauhamassa sitä samaa paskaa nännit kovana. Sitten on näitä hyvin pitkälti agenda vapaita triidejä niin voi jäädä faktat jäljelle.

  En ihmettele yhtään miksi offtopic on vahvana monessa triidissä, kun ei ole tolkullista avata uutta triidiä aiheesta alustuksineen, kun se katoaa heti tai toinen postaaja kyseenalaistaa jo koko triidin. Ihan yleistä millä tahansa foorumilla ja ihan ulkomaisellakin.
   
 39. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Se vasemmisto on sitten joko muuttunut laumaksi radikaaleja idiootteja tai heidän äänensä on vaimentunut äänekkäämmän lauman alle. Oli kuinka oli, se vasemmisto on vuosia loistanut poissaolollaan.

  Arvostusta sen aikaisessa Murossa ei ollut yhtään enemmän. Silloin vain ylläpito ei pitänyt Muroa minään totuus- tai valemediana, vaan ihan silkkana keskustelufoorumina. Eikä sitä vasikkanappia hakattu kuten nyt.

  Keskustelu oli vapaampaa, mielensäpahoittajille ja syöttien heittäjille ei annettu valtaa päättää. Nyt on toisin.
   
  Vaakajenga ja Tonnin Seteli tykkäävät tästä.
 40. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 507
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kolme vuottako sen selviämiseen meni? :confused:
  Vai istuitko Muroforkalla todella 3 vuotta tajuamatta mitä ympärillä tapahtuu?

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  mRkukov, Pete, Freeze ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 41. Kermus

  Kermus

  Viestejä:
  107
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muro on nykyään kuin Pohjois-Korea... Ei sieltä niin vain lähdetä pois :rofl:
   
 42. Toxic

  Toxic

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2019

  No aika monta vuotta on menny ettei juuri oo tullu käytyä, johtuen juuri siitä siellä vallinneesta keskustelukulttuurista. Nyt viimeaikoina taas lurkkaillut useammilla foorumeilla, mm. murossa ja tosiaan nyt vasta niin sanotusti "löi silmille" se kuinka kuollutta siellä oikeasti onkaan..
   
  Henkka77 tykkää tästä.
 43. Aihio Sekasorto

  Aihio Sekasorto

  Viestejä:
  1 131
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tosin, onko kuollut sitten yhtä paha kuin olla kävelevä ruumis, onkin hyvä pohdinnan aihe. Teoriassa Murolla ei olisi kuin yksi suunta eli ylöspäin.
   
 44. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  3 097
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Toisaalta murohan uudistuu käyttäjien ehdoilla joten aina pääsee alemmaksi.
   
 45. Muumi

  Muumi

  Viestejä:
  160
  Rekisteröitynyt:
  24.12.2016
  Murossa uusin viesti elektroniikka ja hw alueella 22.9.2019. todella surullista.
   
 46. Albireo

  Albireo

  Viestejä:
  607
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja eiköhän sekin pian moderoida, kun joku mode sen uuden viestin huomaa. Vieläkös se yksi pelle ilman oikeaa työtä ole siellä modena huseeraamassa?