Hyvät tarjoukset -keskustelu

Viestiketju alueella 'Yleinen rautakeskustelu' , aloittaja Tege, 16.10.2016.

 1. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 115
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuskinpa niille muutamalle tavaralle tarvitsee erikseen omaa ketjua tehdä, kun on kyseessä kuitenkin ihan ”yleinen tarjousketju”. Jos niitä tulee 1-2 / 5 sivua niin tuskin menee kenenkään maailma sekaisin. Mielensä voi tietysti asiasta pahoittaa, mutta sekin varmaan menee nopeasti ohi.
   
  PekoniMuuri, mineraalimies, Cumbo ja 32 muuta tykkäävät tästä.
 2. Outzei

  Outzei

  Viestejä:
  15
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  55"
   
 3. r_t

  r_t

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  17.09.2018
  Monologi, Peikka, miloytyn ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 4. shaaka

  shaaka

  Viestejä:
  519
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Eipä tullut katsottua etukäteen missä hinnoissa töllöt pyörivät, kun tykillä ajeltu useampi vuosi :rolleyes:
   
 5. Taneli-

  Taneli- ☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣ Premium-jäsen

  Viestejä:
  2 727
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Noh, nyt kun olet tykkiin kyllästynyt ja vaihtamassa TV:hen niin 55"
   
 6. shaaka

  shaaka

  Viestejä:
  519
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  65" koossa ehkä olisin ehkä vaihtanutkin, mutta tollaseen postimerkkiin ei ole vaihtamista.
   
  Ronttosaurus tykkää tästä.
 7. pagus

  pagus

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä nykyään helposti saa mielensäpahoittaja -leiman kun mielipiteensä esittää, argumentoinnin sijaan keskustelussa ohitetaan täysin mitä toinen on kirjoittanut, oma mielipide tuodaan väkisin esille ja nopeasti "lähetä vastaus" pohjaan.

  Saa argumentoida, nappasin nyt toisen esimerkin ja perustelen, miksi mun mielestä ko. tarjouksella ei ole paikkaa "hyvät tarjoukset"-ketjussa. Ja miten tuote taas olisi voinut saada mielestäni paikan ketjussa. Enkä edelleenkään kiellä etteikö saisi postata.

  Tarjous: Electrolux EKM6100 hintaan 299€, normihinta 399€

  • Hintaseurannasta näkee, että tuotetta on myyty samaan ja edullisempaan hintaan jo yli vuoden ajan. Ei ole mitenkään poikkeuksellinen hinta.
  • Tuote on erikoistuote, joka on yleisesti ottaen seuraavat 15-20v käytössä, pääpaino hankinnassa on todennäköisesti muualla kuin hinnassa: tuotteen lisäosissa, miten paljon se vie tilaa, miten helppo se on puhdistaa, onko varaosat ja lisäosat minkä hintaisia, onko melulla väliä, onko takuu eri pituinen riippuen kaupasta, jne.
  • Tuotteen elinkaaren ja ominaisuudet huomioon ottaen yleiskoneen päätöksessä painaa yleensä muut asiat kuin hinta, vähän sama kuin autossa, veneessä, talossa, kännykässä tai muussa. Muussa tapauksessa jokainen meistä voisi ajaa Lancialla ja käyttää puhelimena halvinta mitä kaupasta löytyy.
  • "No herra tarjouspoliisi pagus, mielensäpahoittaja ja kosmoksen hallitsija, miten sinun mielestäsi tuotteella olisi ollut paikka hyvät tarjoukset -ketjussa? 1) Jos tuote olisi ollut merkittävästi alempi kuin mitä on ennen ollut. 2) Tuotteen mukana olisi tullut 50€-100€ lisätarvikesetti joka yleensä myydään erikseen. 3) Tuote olisi voittanut juuri arvostettuja/kattavia testejä ja on todistetusti hyvä ostos jolloin kohta myydään "ei oota". 4) Tuotteeseen saisi 1-2v lisätakuun ilmaiseksi.
  Jokaisella on varmaan eri syynsä miksi tätä ketjua seuraa ja moni ns. luo tarvetta ja pakko ostaa jos on vaan hyvä hinta, kuten varmaan jokainen tunnistaa kenellä on 10-20kpl pino Corsairin tuulettimia "kun kympillä sai" ja kotelossa 4 paikkaa.

  Vastuuvapauslauseke: Minä pagus en ole kieltänyt, en kiellä nyt enkä tulevaisuudessa yhtään tarjousta mitä ei saisi kirjoittaa "hyvät tarjoukset"-ketjuun. Eihän sitä tiedä koska Clas Ohlsonilla on 6-osainen jatkoroikka 13,9€ kun normisti kehtaavat pyytää parikymppiä.
   
  spacecat tykkää tästä.
 8. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kyllä täällä saa olla muutakin kuin atk:ta. Mistään muualtakaan ei voi nähdä vaikka keittiötarvikkeiden tms aleja.
   
  |le, Johnnyd82, Juzzi ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 9. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 767
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No niin, eiköhän tämä vatvotus riitä tältä erää.
   
  rogerpe, larez, J-Man ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 10. Zelll

  Zelll

  Viestejä:
  402
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus. Tarpeeton offtopic.
  Vinkki: Takki ja ovi
   
  Latezki tykkää tästä.
 11. Tege

  Tege

  Viestejä:
  1 903
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tämä ketju on ihan hyvä näin. Liian monta tarjousketjua on liikaa ja hyvät tarjoukset saattavat mennä ohi.

  Mielestäni pelitkin saisi tänne postata.
   
  larez, |le, rala ja 19 muuta tykkäävät tästä.
 12. typer

  typer

  Viestejä:
  109
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Minun mielestäni tämä tarjousketju palvelee oikein hyvin foorumin peruskäyttäjää. Toki painotus atk:ssa, mutta kun katsoo muutamia keskusteluja lukemiskertojen mukaan, niin kyllä porukkaa kiinnostaa autot, safka ja sen laittaminen, rempat jne jne. Muroista on tullut aikuisia. Omasta mielestäni linjaus on oikein hyvä, missä digitaaliset tuotteet ja ilmaistavarat/koodit on eroteltu erikseen. Ei tämä ketju kuitenkaan liikaa pauku vuorokauden aikana.
   
  Djeep8, |le, hytar ja 10 muuta tykkäävät tästä.
 13. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 966
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Toisaalta jos kaikki pistetään tänne niin selattavaa riittää eli voisi vaikka tehdä toisen threadin muille kuin tietokonetuotteille?.Tässä xenohorossa ei ole mahdollisuutta deletoida vanhoja viestejä eli joku 2vk vanhat viestit poistuu automaatisesti?.Tai mitään "tarjous voimassa xx välisenä aikana,poista sen jälkeen" juttua ei taida olla myöskään?.Myöskin bannilistan tyyppien viestit voisi näkyä tässä eli tässä threadissa ei toi ignore toimisi.

  /offtopic
  Olisi myöskin hyvä että jos ignore tyypin tekemä threadi näkyisi,nythän se ei näy.
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2019
 14. miksa82

  miksa82

  Viestejä:
  49
  Rekisteröitynyt:
  23.09.2017
  65 tuumainen LG C8 ei ole tulossa tarjoukseen samaan aikaan pienemmän mallin kanssa Powerissa? Jos tuo tai B8 tulisi tarjoukseen hyvällä hinnalla, niin ostoon lähtisi välittömästi.
   
 15. mineraalimies

  mineraalimies

  Viestejä:
  839
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2017
  Täysin tarpeetonta alkaa eri ketjuja tarjouksille avamaan kun tuohon (ei keskustelua) ketjuun tulee tyypillisesti vain pari viestiä päivässä.
   
  eRRo, ep-l, Johnnyd82 ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 16. thrill

  thrill

  Viestejä:
  479
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miten ei tarpeellinen rauta-tarjous itselle poikkeaa jonkun pizza-alekoodista tai 50% alennusta olevasta tikapuusta..vai onko kaikki rautatarjoukset ns. pakko-ostos kaikille? Eiköhän nämä tänne sopine kaikki. Toki järjenkäyttö on sallittua ostajallakin ja vähän perehtyä hintakehitykseen ettei osta vaan sillä perusteella kun tässä ketjussa on niin pakko olla lähes ilmainen.
   
 17. Datsyuk13

  Datsyuk13

  Viestejä:
  799
  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Tarjousketju on kevyesti netin paras ketju. Minua ei kiinnosta pätkän vertaa jos kahen tonnin näyttiksen saa hintaan 1900e tai jos Ivalon kyläkaupassa on yksi kappale jotain tuotetta tarjouksessa. Jonkin verran näkee sellaisiakin postauksia, joita ei voi tarjouksiksi sanoa. Onhan se pienoinen pettymys, kun lukee sähköpostista, että SSD tai kahen tonnin näyttis on myynnissä nyt euron halvemmalla kuin viime viikolla :)

  Sehän on vaan hyvä asia, ettei jokainen tarjous ole kiinnostava just itelle. Tulis muuten aika kalliiksi ketjun seuraaminen. En ole varma onko ketjun seuraamisella tullut säästöä vai tuhlausta. Kämpästä löytyy melkoiset määrät ketjun tuotteita. Tv, kaiuttimet, subbari, ps4 (+ohjaimet, vr, pelit), tietokonetuoli, hiirimatto, näyttö, koneen sisältöä, soundbar porukoilla (Komplett-case), euron silitysrauta, alle euron kahvimylly, veitset jne jne. Lisäksi on kaapit täynnä hygieniatuotteita ja muuta käyttötavaraa Tokmannin tarjouskoodin ansiosta. Plus kaikenmaailman ilmaset suoratoistokoodit. Pääosin siis laatukamaa edullisesti. Näyttiksen uusin kerran kymmenessä vuodessa, mutta saippuaa käytän joka päivä.

  Olen helvetin tyytyväinen, että nämä tuotteet ovat löytyneet ketjusta, vaikka näiden seurauksena on auennut perse muutamaan kertaan. Kiitokset postaajille! Parhaat tarjoukset tunnistaa tykkääjien määrästä. Silloin tietää, että moni on hyötynyt tarjouksesta. Äkkiäpä sen ei niin kiinnostavan tarjouksen voi ohittaa.

  Eniten harmittaisi jos joku Tokmannin -30% koodi tai muu harvinainen huipputarjous jäisi laittamatta ketjuun, koska mahdollinen postaaja pelkäisi jonku pahastuvan kun siellä ei ole näyttiksiä. Jatketaan samaan malliin!
   
  tulenohjaaja, Vision, Djeep8 ja 52 muuta tykkäävät tästä.
 18. BOT

  BOT

  Viestejä:
  1 599
  Rekisteröitynyt:
  14.11.2016
  Minä laitoin ketjuun viestin lampuista, missä yksi ei ollut tarjouksessa ja yksi vain todella pienessä tarjouksessa. Oma ajatukseni oli kun joku ennen minua lampuista tarjouksen laittoi, että nythän pimeiden tullessa kannattaa parhaimman hintaiset lamput ketjuun laittaa hyvästä kaupasta kuten Valostore, jossa on tyytyväistakuu tuotteille, niin ei varmasti tule rahoja vahingossa tuhlattua vaikka tarttuisikin laittamaani linkkiin. Selailin jonkin aikaa kaupan valikoimaa ja halusin laittaa yhden tasku- ja otsalampun yhdestä hintaluokasta ja paremman tasku- ja otsalampun ylemmästä hintaluokasta, että lukija löytäisi helposti viestini avulla näistä kahdesta hintaluokasta minun mielestäni parhaat vaihtoehdot. Tätä lähestymistapaa en tietenkään alkanut selittämään samaisessa viestissä ja vielä on mainittava että kaikki tuotteet olivat tarjoustuotteita ennen kuin joku mainitsi minulle, ettei kahta tuotetta ole enää saatavilla, joten loppunut tuote oli vaihdettava tarjouksettomaan.

  Sääntöä siis hieman rikoin sillä tarkoituksella, että opastan tässä kuluttajaa, mutten nyt jatkossa enää laittele tänne noin heppoisia tarjouksia enempää. On silti outoa että asiasta tarvitsee edes mainita, kun lähtökohtaisesti jokainen tietää mitä on ostamassa, eikä pitäisi sen perusteella ostaa kuinka hyvä tarjous on edessään. Lamppua etsivälle linkkini ovat varmaan kohtuu houkuttelevia, muille taas ei. On hankala kuitenkaan sanoa mitä tarkoitusta ketjun pitäisi palvella muuta kuin heräteostosten tekemistä, kun jokainen ostaa lopulta tavaransa silloin kun sellaista tarvitsee ja yleensä tekee samalla hintavertailua netissä tai muutoin. Tästä syystä itse siis miellän tuon ketjun lähinnä mainoslangaksi, mistä voi halun syttyessä napata jonkin tarjouksen, eikä sen siksi tule olla mikään alimpien hintojen vertailupaikka.

  Sääntöjen puolesta olisi kuitenkin tärkeää noudattaa ketjulle tehtyä pohjaa ja laittaa sen lisäksi sinne niin vähän ylimääräistä tekstiä kuin mahdollista, ettei varmuuden varalta tarvitse kaikkea höpinää sieltä lukea, jos höpinässä sattuukin lukemaan jotain tärkeää tarjoukseen liittyen. Tämän sorttisia sääntöjä minusta tulee noudattaa että palsta pysyy järjestelmällisenä lukea, ei tosin 100 % orjallisesti tietenkään, mutta aina silloin kun ei ole mitään edes haisua antavaa tarvetta ylimääräiselle tekstille. Sääntöjä siis korostetaan minusta tarjousketjun puitteissa väärässä paikassa ja jätetään noudattamatta myös väärässä paikassa. Eikö kannata aina miettiä sitä onko se oma viesti muiden mielestä kiva lukea ja millainen olisi oma unelmapalsta, kuten nyt tarjousketjun puitteissa, että miten sen saa näyttämään siistiltä ja helpoksi lukea? Armeijan on moni mies käynyt, mutta oppinut ei ole mitään.

   
  Viimeksi muokattu: 26.08.2019
  Boboombang tykkää tästä.
 19. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  857
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  @BOT

  Mielestäni juuri ATK:n ulkopuolisessa kamassa on syytä laittaa vähän tarkenteita muutamalla ranskalaisella viivalla.

  Lamput on hyvä esimerkki. Niissä on paljon tekijöitä jotka vaikuttaa sen ei-harrastajankin käytettävyyteen, eikä aina ole helposti selvitettävissä: flood vai spotti, tint-lottoveikkaus, reguloinnin laatu, moodit ja UI, onko PWM, jne...

  Olen muutamankin kerran oman harrastepiirin ulkopuolelta löytänyt sen hyvän tuotteen, hyvällä hinnalla kun olen tarvinnut (esim. audiokamoja), täältä ja parilta muulta laudalta vinkattuna.

  No, itse tuli runoiltua yhteen tarjoukseen ihan liikaakin (taas).

  Ja totta hitossa jostain ison valikoiman liikkeen prosenttialeista saa ja pitää kertoa, kun ne on jotain muuta kuin tavallista vaate/urheiluväline/huonekalu - tuubaa.
   
  Jhsss tykkää tästä.
 20. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 966
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tuolla pelit osiossa on kaksikin threadia.Näihin voisi laittaa jonkun "vahdin".
   
 21. Tege

  Tege

  Viestejä:
  1 903
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Eikö toinen ole keskusteluille? Olen tuota pelitarjoukset ketjua kyllä seurannut.
   
 22. axxu

  axxu

  Viestejä:
  417
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Tällä saa hydrauliikkavideoihin ihan uutta ulottuvuutta :tup:
  Plex media server mainio tämän kanssa niin ei joudu käsin siirtelemään videotiedostoja koneelta.
   
  ep-l ja BaTTman tykkäävät tästä.
 23. Kuppikuumaa

  Kuppikuumaa

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kiitokset tästä, pidemmän aikaa ollut joku kiva töllö hakusessa ja tämä lähti tilaukseen. :tup:
   
 24. Manala

  Manala

  Viestejä:
  371
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Onko tällaisille joitain muita järkeviä kuluttajaluokan käyttökohteita kuin nuo mäntäfilmit, jos ei pelaamista lasketa?
   
 25. Docweird

  Docweird

  Viestejä:
  2 246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voihan tuolla Netflixiä, ym katsella ja (3D) leffoja?
   
 26. Cuthalu

  Cuthalu

  Viestejä:
  411
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Porno.
   
 27. evakko

  evakko

  Viestejä:
  280
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Vaikka mode jo vähän vinkkasi että alkaa riittää niin sanon kuitenkin että minusta nykyinen tilanne on hyvä tarjouksille. Periaatteessa jos tietyn ryhmän kuten auto-, rakennus- tms. tarvikkeita alkaisi näkyä päivittäin niin voisi harkita niiden erittäymistä. Mutta mitään ATK ja muut jakoa en kaipaa, luulen että kumpaankin tulisi ilmoituksia esim. muistikorteista, yhdelle ovat Raspia varten, toiselle kameraa. Myöskään "ostetaan kun tarvitaan" -tuotteiden rajaaminen pois olisi huono. Sillä perusteella juuri em. muistikortteja (ja -tikkuja) ei saisi ilmoittaa koska ei niitä kannata ostaa varastoon jatkuvasti laskevan hinta/koko-suhteen takia.
   
 28. Höyrykone

  Höyrykone

  Viestejä:
  111
  Rekisteröitynyt:
  30.12.2016
  VR on pitkään kiinnostanut mutta korkeat hinnat pitänyt poissa, onko tuo Oculus GO mistään kotoisin? Voiko sitä käyttää esim. näytön korvikkeena?
   
 29. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 723
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Heräteostoksena panin Oculus Go:n tilaukseen, kiitokset vinkistä. Amazon-tililläni oli lahjakorttikatetta lähes koko hinnan kattamiseksi, mikä helpotti päätöstä
   
 30. edup

  edup

  Viestejä:
  2 115
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ainakaan Riftiä ei kyllä pysty käyttämään näytön korvikkeena yhtään pidempiä aikoja. Resoluutio ei vaan vielä riitä.
   
  Höyrykone tykkää tästä.
 31. iltanen

  iltanen

  Viestejä:
  507
  Rekisteröitynyt:
  14.08.2017
  Siis tarkoitatko, ettei riitä TV:n korvikkeena? Käyttö olisi elokuvien katsomista ja Xbox One X pelaamista.
   
 32. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 723
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elokuvia tuolla varmasti katsoo, mutta Xboxin pelaaminen tuskin tuntuu kovin upealta.

  HDMI-porttia ei ole eikä dedikoitua Xbox-striimausratkaisua, joten kai sen saa toimimaan käytännössä vain seuraavalla setupilla: Windowsin Xbox-appissa striimaus päälle, sitten peilataan PC:n kuva Oculukseen Virtual Desktop (tms.) -appilla. Tämä aiheuttanee pelikelvottoman viiveen ainakin nopeatempoisiin peleihin.
   
  iltanen ja Höyrykone tykkäävät tästä.
 33. Esinahkahouset

  Esinahkahouset

  Viestejä:
  34
  Rekisteröitynyt:
  14.09.2018
 34. krapu

  krapu

  Viestejä:
  299
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Viimeksi muokattu: 26.08.2019
 35. jobbus

  jobbus

  Viestejä:
  574
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onko kokemusta toimiiko noi ohjaimet hyvin win10 kanssa. Googlettamalla löytyi vähän ristiriitaisia kokemuksia, jollain toimii ja jollain ei. Jos ne toimisi sujuvasti niin eipä olisi paha hinta jo pelkistä ohjaimista.
   
 36. Pakastin

  Pakastin

  Viestejä:
  184
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Varmaan kannattaa yleisesti myös muistaa että täältä löytyy lenkkarit:
  runrepeat.com
   
 37. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 767
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei mitään tietoa. Itse en ostaisi noita ohjaimia päivittäiseen käyttöön jo pelkästään tattien puuttumisen vuoksi. Toki jos pelaa esim vain tappelupelejä, eiköhän nuo aja asiansa.
   
 38. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  1 182
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Oculus Go on lähtökohdiltaan itsenäinen pelikonsoli eikä siinä ole fyysisiä liitäntöjä muita laitteita varten.
  Eli ulkoisten laitteiden liittäminen kuva lähteeksi on joko täysin mahdotonta tai hankalaa. Esimerkiksi Windows-ympäristössä se menee näin: https://www.google.com/amp/s/www.androidcentral.com/how-use-your-oculus-go-monitor-your-pc?amp

  Tuolta löytyy enemmän keskustelua VR seteistä: VR-keskustelua (Oculus Rift, HTC Vive, GearVR ja PSVR)
  Itseltä siis löytyy Lenovo Explorer (199€ alennuksesta). Ei noita oikein kannata taikka voi käyttää TV:n korvaajana. Metkoja vehkeitä VR-pelien pelaamiseen, mihin ne on tarkoitettu.
   
 39. Merkava

  Merkava מרכבה

  Viestejä:
  857
  Rekisteröitynyt:
  16.12.2016
  Pelaaminen ja masturbointi. Eikö siinä ole käyttökohteita ihan riittävästi?
   
  Thoth tykkää tästä.
 40. Zat

  Zat

  Viestejä:
  1 723
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No siis tai retropelejä analogitatteja edeltävältä ajalta (tyyliin NES/SNES/MegaDrive ym.). Kuulemma ihan hyvä D-pad noissa, parempi kuin useimmissa moderneissa ohjaimissa.

  Äkkiä googlaten on nuo toimineet porukalla vähintään käyttäen jotain monista button remapper -softista, mutta automaattisella tunnistuksella on ollut vähän hit or miss.
   
  Calden tykkää tästä.
 41. Manala

  Manala

  Viestejä:
  371
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Noi Gigantin sivut edes toimineet mulla kun yritti laittaa noutokoriin tai katsoa edes, että missä myymälöissä sitä Classicia enää olisi. Nyt kun taas toimii niin lähin noudettavissa jostain hevonperseestä PK-seudulta katsottuna, kuten niin usein muutenkin näissä Gigantin perseilytarjouksissa.
   
  Mika__ tykkää tästä.
 42. ep-l

  ep-l

  Viestejä:
  262
  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Enää ei harmitakaan niin paljoa että ostin tuon jo silloin kun hinta laski 29,90:een.
   
 43. Samat

  Samat

  Viestejä:
  655
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Näyttäisi ihan perus tarjoukselta tavaralle, josta myydään viimeiset kappaleet varastosta pyörimästä pois. Tuurista kiinni mistä saa.
   
 44. glomerulus

  glomerulus

  Viestejä:
  70
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Rakutso ja Kaitzschu tykkäävät tästä.
 45. Niilomaan

  Niilomaan

  Viestejä:
  88
  Rekisteröitynyt:
  09.04.2017
  Xbox One:n saa stiimattua Androidin OneCast appiin, jonka saa myös sideloadattua Oculus Go / Quest -laitteisiin. Itsellä on sekä Go että Quest että Xbox One X, mutta jostain syystä en ole jaksanut viritellä tuota toimintaan. Ehkä pelailen yhä mieluummin OLED TV:n ruudulta jos konsoliin kosken..?

  Go:lle on jotain hauskoja pelejä ja kyllä sillä Netflixiä tai muita videoita ihan mielellään katsoo. Siihen voi myös striimata jotain PCVR-pelejä esim. ALVR:llä tai Virtual Desktopilla.

  Tuossa mun reilu vuoden takainen arvostelu tuosta vekottimesta: Cheapest but not close to weakest - MRTV - Mixed Reality TV
   
 46. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  1 304
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ei löydy enää? :(
   
 47. Docweird

  Docweird

  Viestejä:
  2 246
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oli vain muutamassa (7-8) kivijalassa.
   
 48. antero

  antero

  Viestejä:
  2 733
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Lopeta kyttääminen ja vahtiminen. Käsittämätön tyyppi.
   
  nkossu tykkää tästä.
 49. Holmberg

  Holmberg

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  01.03.2018
  Ootteko saannut XXL lahjakortteja jo?
   
 50. noppa6

  noppa6

  Viestejä:
  23
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  eilen tuli tänne