Hyvä työtuoli?

Liittynyt
12.07.2023
Viestejä
614
Tämä herätti jo kiinnostusta kovasti tuossa aiemmin kun alkuvuodesta näkyi joku messuesittely. On kyllä omaan silmään mahdollisesti yksi parhaimman näköisiä työtuoleja melkeinpä millä tahansa mittarilla. Funktionaalinen ja riittävän säädettävä oikeista paikoista, ilman, että näyttää joltain lääkärin määräämältä teolliselta aputuolilta erityistarpeisille. Etenkin tuo erikseen säädettävä istuinsyvyys, alaselän tuki ja niskatyyny näyttää kyllä loistavilta. Siinä missä Noblechairssit tai Secret Labsit voivat olla tietystä muotista väännettyjen pelituolien creme de la creme, vaikuttaa tämä puolestaan olevan napsun verran parempien toimistotuolien kategoriaan hinnat alkaen malleihin kovaa kilpailua tuova jakkara. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten vertautuu käyttökokemus Martella Logic 220 tai jopa Herman Miller Aeroon - luulen, että voisi tarjota yllättävän kovan kilpailun. Luotettavuus ja pitkäkestoisuus selviää tietysti vasta ajan kanssa, mutta ihan hyvää tuo valmistajan 3/5v takuu lupailee, sanoisin.
Laadun suhteen voi päästä hyvinkin lähelle, kun ottaa huomioon että enenevissä määrin näissä perinteisissä laadukkaissa toimistotuoleissa on vaivihkaa siirrytty muovisiin osiin vrt. vuosituhannen alku. Ainakin kinnarpseissa tuollainen muutos tapahtunut.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
70
Löytyykö suosituksia tuolista, joka olisi parhaimmillaan reilusti takakenossa?

Suorassa jäkitykseen kotitoimistosta löytyy hyvä työtuoli, mutta kun hiiri/näppis vaihtuu peliohjaimeen olisi kiva vaihtaa tuolia mukavampaan. Nojatuolikin voisi toimia, kunhan se olisi joko sopivan kevyt siirreltäväksi tai siinä olisi pyörät alla.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 928
Viestejä
4 407 303
Jäsenet
73 074
Uusin jäsen
Finfox

Hinta.fi

Ylös Bottom