House of the Dragon

dea

Liittynyt
09.09.2018
Viestejä
258
Ihan ok avaus. Odotukset olivat korkealla mutta loppu jäi myös omasta mielestä vähän vaisuksi. Olisi saanut olla rankempi. :D
 
Liittynyt
25.01.2019
Viestejä
3 955
GoT spinoffeihin liittyen, A knight of the seven kingdomsin tuotanto on alkanut:


Sarja perustuu GRRM:n novelliin The Hedge Knight. Sarja ajoittuu noin 100 vuotta ennen GoT aikaa- ja 100 vuotta House of Dragonin jälkeiseen maailmaan.
 
Liittynyt
31.08.2019
Viestejä
2 047
GoT spinoffeihin liittyen, A knight of the seven kingdomsin tuotanto on alkanut:


Sarja perustuu GRRM:n novelliin The Hedge Knight. Sarja ajoittuu noin 100 vuotta ennen GoT aikaa- ja 100 vuotta House of Dragonin jälkeiseen maailmaan.
Nuo 'Dunkin ja Eggin' seikkailut olivat kyllä erittäin mukavaa luettavaa, jatkoakin niille pitäisi tulla (ellei nämäkin kirjat jää yhdeksi Martinin ikuisuusprojekteista).

Jottei mene ihan OT:ksi; En ole katsonut House of the Dragonin 2. kautta. En taida kestää tuota jakso viikossa -meininkiä, katsotaan sitten kesälomalla useampi putkeen.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
1 734
Ihan ok kakkosjakso. Joku 75% ajasta meni todella nopeasti ja sitten tuntui, että ei tämä lopu koskaan. Alicentin ja Colen naimakohtaukset ja ensiksi mainitun kylvyssä oleminen alkaa olla jo nähtyjä. Sarjassa on paljon ihan asiallisia keskusteluja, mutta omaan makuun on vähän liikaa noita aivan pirun turhia kohtauksia aikaa viemässä. Joidenkin kohtausten jälkeen sitä miettii, että miksi tämä on ylipäätään kuvattu ja miksi se näytetään meille.

Kirjoitin tämän muutes ennen tuota eläimellistä juttua, mutta unohdin lähettää. Hieno peruste se, ettei tuo mitään uutta hahmoista esiin. Kiva että se tuo hahmoista esiin uusia puolia ku piipahdetaan kylvyssä tai esim tai nuo perinteiset seksikohtaukset. Taas erehdyttiin naiskentelemaan. Katsojatko luuli, että heidän parittelunsa on yhtäkkiä tullut tiensä päähän? Hyvähän se oli muistuttaa, että sama meno jatkuu. Noh, ehkä häiritsee vähän enemmän ku kumpikaan ei kuulu omiin näyttelijäsuosikeihinkaan tässä sarjassa.

Muutoin jaksossa nähtiin mielestäni aika hyvää näyttelemistä siellä sun täällä. GoT:hen verrattuna minusta tuntuu, että tässä tulee joka jaksossa esiin joku ihan outo hahmo, joka alkaa puhumaan jossain neuvoston kokouksessa tai heilahtaa muuten vaan paikalle. En tiedä onko se vaan omaa muistiongelmaa, mutta GoT:ssa en muista vastaavaa. Jotenkin ei vaan jää mieleen, että minkä nimisiä ne alhaisemmat neuvostolaiset ovat tai minkä nimisiä ja kenen lapsia kukakin on.

Esim käytävällä tummempi tyttö tuli Daemonia vastaan tuumaten "isä" niin tuli vähän WTF- fiilis, vaikka onhan noita tyttöjä näytetty silloin tällöin. Samoin siinä, kun Otto tuumasi Alicentille, että sullahan on siellä jossain vielä Daeron- poika.

Tutkin nyt vähän tuota sukupuuta ja isona yllätyksenä oli myös, että tämä Helaena on Aegonin sisko. Mitä helvettiä? Missä jaksossa tuo on tullut esille? Just oma kihlattu kyseli, että mistä tuo Helaena on tupsahtanut sarjaan niin yritin miettiä, että ketkähän hänet on alulle laittanut, enkä muistanut. Olikin melkoinen pommi, että tuo onkin sisko.

Oli joskus aiemminkin täällä puhetta kuinka sekavaa touhua tämä on ku noita lapsia tehdään ristiin rastiin ja ne vanhenee 10v kerralla. Eipä sitä tarvitse ihmetellä jos heidän kuolematkaan ei niin hirveästi säväytä. Pitää yrittää tästä lähin ehkä seurata paremmin, mutta joku tuossa kerronnassa mättää ja nämä sivuhahmot jäävät aivan tuhnuiksi jos niitä edes muistaa...
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
5 613
Tutkin nyt vähän tuota sukupuuta ja isona yllätyksenä oli myös, että tämä Helaena on Aegonin sisko. Mitä helvettiä? Missä jaksossa tuo on tullut esille?
En tiedä onko tässä sarjassa se tullut mitenkään esille, mutta jos sukunimi on Targaryen niin eihän tuo mitenkään yllätys ole.
 
Liittynyt
24.02.2017
Viestejä
401
Vähän latistaa, että tästäkin tehtiin taas yksi koko perheen sarja. Ei uskalleta shokeerata tippaakaan vs GOT:n ensimmäiset kaudet. Tuohon maailmaan ja ajankuvaan nyt vaan kuuluu väkivalta, seksi, ihmismielen julmuus ja kieroutuneisuus. Ja sitähän sarjassa periaatteessa onkin, muttei näytetä. Ehkä jos henkilöissä ja kerronnassa olisi karismaa/syvyyttä mielenkiintoisia käänteitä tuon voisi antaa anteeksi, mutta muutamaa hahmoa lukuun ottamatta kukaan ei ole millään tavalla kiinnostava tai merkityksellinen katsojalle. On tämä silti ihan katsottava sarja, mutta potentiaalia olisi niin paljon parempaan.
 
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
1 734
En tiedä onko tässä sarjassa se tullut mitenkään esille, mutta jos sukunimi on Targaryen niin eihän tuo mitenkään yllätys ole.
Ei se tuolla tavalla yllätys, mutta käsittääkseni eka näin raju (veli/sisko) tapaus ja vielä kuningas mukana tuommosessa.

Ehkä jos henkilöissä ja kerronnassa olisi karismaa/syvyyttä mielenkiintoisia käänteitä tuon voisi antaa anteeksi, mutta muutamaa hahmoa lukuun ottamatta kukaan ei ole millään tavalla kiinnostava tai merkityksellinen katsojalle. On tämä silti ihan katsottava sarja, mutta potentiaalia olisi niin paljon parempaan.
Helppo allekirjoittaa. Ne on helposti yhden käden sormilla laskettavissa, joiden kuolema hetkauttaisi pätkän vertaa. Kun vielä kombinaatio, että kuolee sellainen, joka ei niin kiinnosta ja vielä jollain silottelutyylillä ilman kunnon pohjustusta niin eipä se oikein toimi. Sarja on hienoa menoa enimmäkseen, mutta ei todellakaan tule katsottua uusiksi GoT:n alkukausien tyyliin.

Oikeastaan Otto on minulle ainoa, jonka kuolema voisi jollain tavalla tuntua ja sekin lähinnä harmittaisi. Muut on lähinnä sellasia, että toivois vaan niiden kuolevan, jotta nähdään vähemmän turhia kohtauksia. Okei, Aemondista voi tulla vielä jotain, mutta toistaiseksi aika piippuun on jäänyt. Eipä näy Cercein ja Olennan tyyppisiä hahmoja esim naisista tuolla. Aika helkutin ankeita hahmoja joka puolella.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 399
Viestejä
4 282 624
Jäsenet
71 663
Uusin jäsen
basicbobo

Hinta.fi

Ylös Bottom