GTA V

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
701
Hienoa että GTA B on nykyään free to play. Upeeta toimintaa Rockstar
 
Liittynyt
05.12.2017
Viestejä
200
Yritin ketjua selata muttei ainakaan osunut silmään tällaista ongelmaa, kaverin puolesta kyselen kun osti rx5700xt:n ja gta kaatuu joka kerta kun menossa peliin, yrittänyt googletella ajureita millä toimisi mutta lopputulema aina sama nyt kolmien eri ajureiden jälkeen. Löytyykö kohtalotovereita?
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
523
Kiittäkää Epiciä tästä :facepalm:
Tuotahan se online on ollut jo toista vuotta, eli aika paljon ennen kuin Epic aloitti ilmaisjakelun.
aivan hirveetä kuraa Epic store kokemus, että GTA V startti homma kosahtaa rockstar social club pakkoon ja im not robot kuva leikkiin. EI terve.
ei voi suositella. onneksi peli löytyy jo konsolilta ei tartte jatkaa enempää
Sama sosialistiklubin captcha-leikki löytyy myös Steamin kautta pelatessa. Kiitosta paha Epic. :think:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 059
Kiittäkää Epiciä tästä :facepalm:
No miten helvetissä se on Epicin vika ettei Rockstar osaa tehdä moninpeliinsä kunnon hax-suojauksia? Moninpeli on samaa paskaa haxorien ja muiden huijareiden kanssa jo vuodesta 2008 kun IV julkaistiin eikä mitään ole asialle tehty. Tai jos on niin saakelin huonosti.
 

Odi_

Tukijäsen
Liittynyt
06.06.2018
Viestejä
1 399
No miten helvetissä se on Epicin vika ettei Rockstar osaa tehdä moninpeliinsä kunnon hax-suojauksia? Moninpeli on samaa paskaa haxorien ja muiden huijareiden kanssa jo vuodesta 2008 kun IV julkaistiin eikä mitään ole asialle tehty. Tai jos on niin saakelin huonosti.
No onhan niitä haxoreita ollut jo pidempään kyllä, mut ei varmasti asiaa paranna jakaa peliä ilmaiseksi.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
104
Meillä eräs pelaaja teki vielä tästä bat tiedoston jolla koko homman sai automatisoitua, niin että ei tarvinnut itse säätää palomuuriin erikseen noita ip osoitteita.

Niin ja nykyään tulee kyllä pelattua edelleen GTA:ta lähes päivittäin FiveM muodossa, tullut jo lähes 700 tuntia itseasiassa täyteen ja siitä ei ole minuuttiakaan mitään rp sontaa.
Saisikohan mahdollisesti ko. tiedoston sisällön vaikka pastebin palvelun kautta. Tulisi tarpeeseen. :thumbsup:
 

pahnap

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
821
Saisikohan mahdollisesti ko. tiedoston
Tuossa on jotain tietoa:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
985
Ajattelin pelata pitkästä pitkästä aikaa alusta loppuun.

Onko jotain modisuosituksia?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
689
On kyllä viime aikoina kaikenlaista ongelmaa ollut GTA Onlinen kanssa.
- Välillä hahmo pysähtyy ja katoaa ruudulta, hetken päästä tulee virhe ja paluu story modeen
- Peli kaatuu ladatessa onlineen
- Yhdessä sessionissa taivas välkkyi rasittavasti, modaaja vaihtoi koko ajan säätä/kellonaikaa? Korjaantui sessionia vaihtamalla
- Kerran mennessä hamppufarmille sisään latasi ruutu mustana pari minuuttia ennen kuin pääsi liikkumaan sisällä. Toiseen suuntaan jaksoin odotella 5 min mutta mitään ei tapahtunut joten käynnistin pelin uudestaan
- Kerran interaction menussa ei näkynyt CEO/MC kohtia ollenkaan
- Tuntuu että peli pyörii nykyään huonosti varsinkin kaupungissa liikkuessa kun pelaajia on sessionissa monta (5+). Tyhjässä tai muutaman pelaajan sessionissa ei ongelmaa. Saattaa johtua omasta raudasta.

Syö kyllä hieman peli-intoa nämä asiat mutta kun löytää sopivan sessionin niin yleensä pystyy pelaamaan.

E: tänään ei asiaa onlineen ollenkaan, virhe ladatessa
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
758
Itsellä ei ole ollut paljoa ongelmia, kerran kaatui peli käynnistyksessä, sekä pari kertaa kun on ajanut kisaa ja pitänyt respawnata on kestänyt 15-20sek (tätä samaa on kyllä tehnyt ainakin xboxilla aina satunnaisesti).
Kaupungissa liikkuessa ei ole mitään ongelmia ollut vaikka porukkaa ollut toistakymmentä lähes näköetäisyydellä.
 
Liittynyt
05.12.2017
Viestejä
420
Tuli myös napattua Epicistä peli, kun pc-versio vielä uupui, aiemmin pelannut pleikkarilla.

No Online piti tietenkin aloittaa alusta niin ihan huvikseni kokeilin toisella hahmolla kuinka alhaisella rankilla voi täydet skill statsit jo hankkia. Rankkia ehti kertyä jopa 3, jos oikein tarkka olisi ollut niin varmaan olisi rank 2 hahmo :)

Aikaahan tuohon kokeiluun meni, mutta muuten on jo pitkälti koluttu Online niin piti jotain muuta keksiä. Työläin oli ehkä Driving statsi ja helpoin Lung capacity vaikka ei sillä mitään oikeastaan tee.
 

Liitteet

Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
772
minä en ymmärrä miten näin ison pelin online moodi vedetään niin kieliposkelle. tulee ihan fortnite sekoilu mieleen. on lentävät autot, avaruuspyssyt, muut lentävät härvelit. aika kaukana siitä perus gta kokemuksesta mitä voi olettaa single playeristä. täydellistä sekoilua online pelaaminen. Kumpa voisi asetuksista poistaa noi ylimitotetut härvelit.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
30.06.2017
Viestejä
338
minä en ymmärrä miten näin ison pelin online moodi vedetään niin kieliposkelle. tulee ihan fortnite sekoilu mieleen. on lähtävät autot, avaruuspyssyt, muut lentävät härvelit. aika kaukana siitä perus gta kokemuksesta mitä voi olettaa single playeristä. täydellistä sekoilua online pelaaminen. Kumpa voisi asetuksista poistaa noi ylimitotetut härvelit.
Voihan aina pelata onlinea yksin tai kaveriporukassa ja pelaa niin kuin itse tykkää.
 

a85

Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
1 009
Online hörppäs ison kasan sitä itteään modaajien osalta kun tätä jaettiin ilmaiseksi. Ei ole ollut sen jälkeen yhtään kertaa ettei olisi modaajiin törmäänyt onlinessa, ja yleensä jo joinatessa hahmosta kasvaa joulukuusi ja on valmiiksi lukittuna häkkiin. Mitä tekee Rockstar, jakaa banneja niille jotka vahingossa ovat saaneet muutaman tonnin modaajan tiputtamaa rahaa. Useimmat modaajat rikkoo vielä pelin niin pahasti, että tulee disconnectia ja joutuu taas sen 10min odotella jotta (ehkä) pääsee takas onlineen...

Tosiaan jos busineksia haluaa ylläpitää kavereiden kanssa niin se on pakko tehdä tuo solo public kikkailu. Monesti saa monta tuntia touhuta yksin tai kavereiden kanssa ennenkuin sinne joku joinaa, joskus joutuu tyhjentelemään useamminkin.
 

Kampanisu

Kultamestari
Liittynyt
27.01.2017
Viestejä
171
Tuli poistettua jo aikaa sitten koko peli, turhan usein oli ongelmia onlinessa vaikka kaverin kans privaservulla pelattiin. Lopussa meni hermo totaalisesti ku ei enää onnistuttu kaverin kanssa pääsemaan omalle online servulle, kaveri kyllä näkyi kaverilistassa online, mutta millään kikkailulla ei enää päästy samaan peliin, niimpä todettiin että tulihan tätä muutama vuosi tahkottua ja poistettiin koko peli. Ja tämä siis tapahtui ennen kuin epic jakoi ilmaiseksi peliä... eikä näytä paljon meno parantuneen o_O
 

pahnap

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
821
eikä näytä paljon meno parantuneen
Joo, tänään pelasin pitkästä aikaa pc:llä. Dispatch 3 gta online: ssa 4 kaveria pelasimme, mutta yksi, varmaan hakkeri oli jo valmiina kentällä räjäyttämässä konetta. Eihän siinä paljoakaan rp:tä ja rahaa tullut, kun missioni kesti n. 15 sekunttia.:rofl:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
758
Mitäköhän teen väärin, näkyy 24 tuntia olevan nyt pc:llä pelattu onlinea eikä vielä ensimmäistäkään hakkeria tullut vastaan :lol:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
758
Pari nollaa perään, niin johan alkaa näkymään. Avaruusalukseen lukittuna jne. :lol:
Xboxilla on jotain 2k tunteja ja vain kerran tullut törmättyä suoraan, sekin oli joku autobuusti tms kun meni kisassa yli 30 sek nopeampia kiekkoja. Useimmin törmännyt level huijareihin tehtavissä jne. Tietty konsolilla nuo hieman harvinaisempia kuin puuceellä :lol:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
PC:llä kyllä törmää helposti johonkin. Vähintään spawnailee jotain jumbojettejä keskelle kaupunkia niin että pelin fps tipahtaa yksinumeroisiin lukuihin.
 
Liittynyt
16.01.2017
Viestejä
432
Useamman vuoden jälkeen ajattelin pelailla rennosti GTA V yksinpeliä kesäpäivien ratoksi. PC-versio. Muistin pian miksi pelaaminen aikoinaan loppui lyhyeen vaikka paljon on hyviäkin aineksia.

Autoilla ajaminen on todella ikävää näppiksellä koska vastetta ei pysty säätämään ja ohjaus on erittäin kulmikasta ja hermostunutta. No nyt uuden pelisession innostamana ostin gamepadin jotta ajamiseen saisi fiilistä. Logitech F310 joka toimikin heti heittämällä, XInput-modessa ainakin kaikki toimi eikä mitään erillisiä ajureitakaan tarvinnut asentaa.

Mutta. Autojen ohjaaminen on edelleen kuraa. Vasemman peukalotatin deadzone on 50% luokkaa eikä sitä voi säätää pelin sisällä. Kameraohjauksen deadzonea toki pystyy säätämään, mutta auton ohjauksen ei, koska miksi pitäisikään.... Siis suomeksi sanottuna auton pyörät alkavat kääntyä vasta peukkutikun liikeradan puolessavälissä. Joku tätä sietänee, minulle täysin pelikelvoton :(

Googlailin aikani asiaa ja huomasin että ongelma ei rajoitu vain tiettyjen pädien käyttöön. Se Rockstarin deadzone setuppi vaan on hehtaariluokkaa jolloin ajamisesta tulee pakkopullaa. Ratkaisu on muutamilla käyttäjillä löytynyt käyttämällä softaa TocaEdit Xbox 360 Controller Emulator ( Xbox 360 Controller Emulator ) jonka avulla pystyy asettamaan pelikohtaisen "anti-deadzonen"

Koitin näillä asetuksilla:

how to use "x360ce" for GTA 5: - download 64bit version of x360ce: http://www.x360ce.com/ - extract the "x360ce_x64.exe" to the mainfolder of GTA 5 - run "x360ce_x64.exe" there as ADMIN! - create the "xinput1_3.dll" it asks for - "search automatically for settings" click next, and finish with the setting it found - click on the "Advanced"-tab, - check "Force Feedback Pass Through" to keep rumble effects(leave "Pass Through" unchecked) - click on "Left Thumb" - for X-Axis set "Anti-Dead Zone" to 22%(my exact value is 7209 :p), and "Sensitivity - Make less.." to 50% - for Y-Axis "Anti-Dead Zone" to 21%(my exact value is 7038), and "Sensitivity - Make less.." to 50% aswell - click on "Game Settings", "+Add" and choose the "GTA5.exe" - on the right field, check "64-bit v1.3" and click on "Apply/Synchronize Settings" - DONE, you can close the x360ce program, and start GTA 5 like you usually do, and should hear a windows standard sound at the start, to confirm that the "x360ce" settings are in use

...ongelmana on että asetukset eivät aktivoidu pelissä millään. Olen jokseenkin vakuuttunut, että syynä on tuo Rockstar Launcher jota nykyään täytyy käyttää. Jos yrittää käynnistää suoraan GTAV.exellä, silloin kuuluu kaiuttimista merkkiääni joka ilmoittaa x360ce:m olevan toiminnassa. Mutta peliähän ei nykyään voi käynnistää suoraan exestä. Kun käynnistää launcherin kautta niin emulaattorin merkkiääntä ei kuulu eivätkä ne asetuksetkaan tosiaan aktivoidu.

-----------------------

Lyhyesti: Miten saan deadzonen säädettyä minimiin Logitech F310 gamepadilla GTA V PC-versiolla? En ainakaan saa tuota emulaattoria aktivoitumaan pelissä. Mahtaisiko toimia Direct-Input -moodissa Logitech Profilerin avulla...? Ei viitsisi joka vapaailtaa käyttää pelkkään testaamiseen jos jollakulla olisi vaikka valmis resepti olemassa miten tämän saa toimimaan :/
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
63
Osaako kukaan auttaa? Tein tuon palomuurikikan, millä pääsee solona public serverille. Miten tuonne saa lisättyä niitä kavereiden IP:itä niin että he pääsevät samalle serverille. Käytössä se Microsoftin perus Win 10 palomuuri.
 
Liittynyt
17.12.2016
Viestejä
25
Minkälaista rautaa pitää koneessa olla että pyörii 1920x1080 kohtalaisilla grafiikoilla suhteellisen kevyesti. Tulee paljon tahkottua netissä tuota RageMP:tä.
 

omenanraato

Team Tesla
Liittynyt
22.10.2017
Viestejä
4 469
Minkälaista rautaa pitää koneessa olla että pyörii 1920x1080 kohtalaisilla grafiikoilla suhteellisen kevyesti. Tulee paljon tahkottua netissä tuota RageMP:tä.
Muksulla läppärissä joku umpisurkea 2gt näyttis ja pyörii noin 50-60fps paremmilla graffoilla kuin pleikkarissa. Eli eipä se kovin kummoista vaadi.
 

atomi

tieteen hypoteesi
Liittynyt
11.07.2017
Viestejä
1 877
modinkäyttö on siitä hyvä itsekkin käyttää ku voi laittaa anti modet päälle, nii ei modaajaat häirihe . useempi vuos menty ilman banaaneja
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
100
Los Santos Summer Special julkastiin tänään, spoilerissa muutoksia/parannuksia mitä toi tullessaan.

Feature Updates & Improvements

  • Calls such as those from LJT have been reduced to messages. Bryony continues to annoy the fuck out of us, though.
  • An additional two garage slots has have been added as well, so yay!
  • Added a timer to the Lucky Wheel! Anytime you get near it seems you will see how much time you have left to wait until you can spin it again.
  • Looks like it's now possible to return ANY personal vehicle back to storage. Rockstar is killing it!
  • The colors in the MCT for MC businesses regarding stock and supplies have been fixed, so good luck getting used to that change now!
  • The MkII's 5 minute cooldown is now applied to the regular mechanic as well.
  • Vehicles with missiles show a counter with how many missiles are left if their capacity is limited.
  • Staying stationary or going in the wrong direction in Open Wheel Races makes you non-contact.
  • Snacks can be bought from Wendy and the interaction menu!!!
  • The Casino Heist Gold Glitch seems to have been patched.
  • During Open Wheel races you are now able to change your tire compound (soft/medium/hard) when stationary in the pits by pressing right on the D-Pad or right-arrow key on PC.
New Content:

  • Stock vehicle wheels have been added to the new 'Street' category to be applied on any vehicle.
  • The new yacht missions pay about GTA$ 14,000-25,000.
  • Arcade Games: Ace of Fury (GTA$ 666,000) and Qub3d (GTA$ 333,000).
  • A new business battle on the aircraft carrier has been added.
Legendary Motorsports:

  • Benefactor BR8 (GTA$ 3,400,000)
  • Declasse DR1 (GTA$ 2,997,000)
  • Lampadati Tigon (GTA$ 2,310,000)
  • Invetero Coquette D10 (GTA$ 1,500,000)
Southern San Andreas Super Autos:

  • Canis Seminole Frontier (GTA$ 678,000)
  • Dundreary Landstalker (GTA$ 1,220,000)
  • Imponte Beater Dukes (GTA$ 378,000)
  • BF Club (GTA$ 1,280,000)
  • Maibatsu Penumbra FF (GTA$ 1,380,000)
Benny's Original Motorworks:

  • Bravado Gauntlet (GTA$ 615,000)
  • Bravado Youga (GTA$ 195,000)
  • Benefactor Glendale (GTA$ 200,000)
  • Declasse Yosemite (GTA$ 485,000)
  • Albany Manana (GTA$ 10,000)
Clothing:
  • Popped Leather Jacket (White/Gray/Tan/Black/Red/Brown)
  • Bomber Jacket (Various, 15 Designs)
  • Short Service Shirt (9 colours)
  • Double Shirt (Three styles, various colours)
  • Long Sleeve Baseball Tees (7 designs)
  • Polo Shirt (7 designs)
  • Sports Tops (21 designs/colours (Brucie cosplay?))
  • Office Shirts (whole category, 20 colours)
  • Cargo Pants (8 colours)
  • Sports Track Pants (21 designs/colours (Brucie confirmed))
  • Gloves, Armoured (8 colours)
  • Sports Masks (8 designs)
  • Animal Masks (12 designs)
  • Sports T-Shirts (white/purple, 14 designs)
  • Shirts (open/rolled variants of old designs, 39 designs)
  • Suit Pants (25 colours)
  • Sport Shorts (15 colours)
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
758
Jotain vissiin poliiseille tehty kanssa, hetken kokeilin tuota niin kaksi kertaa tuli tähdet syyttä, toisella kerralla olin autossa ja tutkiskelin uusia autoja ja aloin ihmettelemään miksi sireenit kuuluu. Toisella kerralla taas ajoin vain kaupungilla enkä edes osunut mihinkään. Täytyy varmaan viikonloppuna kun on aikaa hieman perehtyä noihin uusiin tehtäviin.

Syksyllä vissiin tulossa seuraava päivitys joka on ilmeisesti isoin tähän mennessä?
 

pahnap

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
821
Poistuin kerran missionista, kun netti katkesi,ja heti oli dunce hattu päässä. Olin itse hostaaja.
Pelaajien ajoneuvoja en ole koskaan tuhonnut, kuin ehkä joskus vahingossa.
Nyt kävi eilen samoiten ja 15 päivää revähti karanteenia.:mad:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 457
Onkos tuohon yksinpeliin tullut mitään lisäsisältöä?
Netti on huono ja random porukalla ei oikein jaksa onlineä. Varsinkin kun muutama vuosi sitten lopetin pelaamisen sen takia kun piti vaan grindata aivan älyttömästi että sai juttuja hommatuksi.
Pitkästä aikaa kuitenkin tuli fiilis että olisi kiva vähän pelailla, joten ei haittaisi jos olisi jotain uuttakin pelattavaa.
 

Shikanjyo

#low&slow
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 311
Onkos tuohon yksinpeliin tullut mitään lisäsisältöä?
Netti on huono ja random porukalla ei oikein jaksa onlineä. Varsinkin kun muutama vuosi sitten lopetin pelaamisen sen takia kun piti vaan grindata aivan älyttömästi että sai juttuja hommatuksi.
Pitkästä aikaa kuitenkin tuli fiilis että olisi kiva vähän pelailla, joten ei haittaisi jos olisi jotain uuttakin pelattavaa.
Ei tuohon yksinpeliin tule edes niitä autoja mitä onlinessa...
 
Liittynyt
23.10.2018
Viestejä
561
Odotin kyllä että tähän olisi tullut dlc:tä yksinpeliinkin, mutta tosiaan niinkuin yllä sanottu, ei ole yksinpeliin tullut mitään ekstraa.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Siitä on nyt jo yli vuosi kun tuli Casino päivitys ja sitä kyl odotettiin ja silloin tuli pelattua aivan himona tätä vielä. Nyt ei ole yli vuoteen jaksanut edes käynnistää peliä. Kesä päivitys oli aika meh. Jossain vaiheessa vois ne jahti tehtävät käydä tekemäs. Mut tää peli tarttee isoo päivitystä ja se tulee ehkä joulukuussa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 044
Siitä on nyt jo yli vuosi kun tuli Casino päivitys ja sitä kyl odotettiin ja silloin tuli pelattua aivan himona tätä vielä. Nyt ei ole yli vuoteen jaksanut edes käynnistää peliä. Kesä päivitys oli aika meh. Jossain vaiheessa vois ne jahti tehtävät käydä tekemäs. Mut tää peli tarttee isoo päivitystä ja se tulee ehkä joulukuussa.
Eipä tuo ole ollut pelattavassa kunnossa enää viiteen vuoteen (PC:llä siis). Modaajia ihan perkeleesti ja EGS:n ilmaisjako tuskin ainakaan helpotti tilannetta. Vaikka ongelmaa modien kanssa ei olisikaan, niin R* itse teki pelistään sellaista kuraa, että oksat pois. Räjähtäviä ammuksia :facepalm:, wallhack lämpökiikarin muodossa :facepalm::facepalm:, Oppresser Mk2 :facepalm::facepalm::facepalm: ja tusina muuta.

PC-puoli taitaa olla R*:lle toissijainen markkina, joten seuraavan osan online on todennäköisesti sekin p2p.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Eipä tuo ole ollut pelattavassa kunnossa enää viiteen vuoteen (PC:llä siis). Modaajia ihan perkeleesti ja EGS:n ilmaisjako tuskin ainakaan helpotti tilannetta. Vaikka ongelmaa modien kanssa ei olisikaan, niin R* itse teki pelistään sellaista kuraa, että oksat pois. Räjähtäviä ammuksia :facepalm:, wallhack lämpökiikarin muodossa :facepalm::facepalm:, Oppresser Mk2 :facepalm::facepalm::facepalm: ja tusina muuta.

PC-puoli taitaa olla R*:lle toissijainen markkina, joten seuraavan osan online on todennäköisesti sekin p2p.
Niin no kuka mistäkin tykkää. Siinä oot kyllä oikeessa että Rockstar veti överiks ton GTA Onlinen laittamalla siihen Opressor MK2, yms. Overpowered kamaa.

Ei se kuitenkaan mua estänyt pelaamasta.

Itsellä ei oo pahoja kokemuksia huijareista. Jos oon huomannut niitä, niin oon yleensä vaan vaihtanut heti sessionii.

Itsellä lähinnä se ongelma tuossa pelissä, että rahaa on todella paljon, mutta ei ole mitään uutta kiinnostavaa. Toivon että Rockstar laittais kartanot sun muut myyntiin niin tekis mieli taas pelata.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Siitä on nyt jo yli vuosi kun tuli Casino päivitys ja sitä kyl odotettiin ja silloin tuli pelattua aivan himona tätä vielä. Nyt ei ole yli vuoteen jaksanut edes käynnistää peliä. Kesä päivitys oli aika meh. Jossain vaiheessa vois ne jahti tehtävät käydä tekemäs. Mut tää peli tarttee isoo päivitystä ja se tulee ehkä joulukuussa.
Itse sanoisin että tähän peliin ei ole tullut julkaisun jälkeen mitään lisäsisältöä. Ei ilmaista eikä maksullista.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Yksinpeliin ei ole joo. Onlineen on tullut paljonkin kaikkea.
Jep ja Onlinen luokittelen täysin eri roskapeliksi joka on vain jostain ihmeen syystä pakkoasennettu jokaisen GTA5:n kylkeen turhaan viemään tilaa ja puskemaan suuria päivityksiä joilla ei tee mitään.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Jep ja Onlinen luokittelen täysin eri roskapeliksi joka on vain jostain ihmeen syystä pakkoasennettu jokaisen GTA5:n kylkeen turhaan viemään tilaa ja puskemaan suuria päivityksiä joilla ei tee mitään.
No se on sun näkemys. Yksinpeli oli kiva, en sitä kiellä, mutta Rockstar keskittynyt nyt täysin Onlineen, koska se on niille niin tuottoisa. Toivon että GTA 6 Yksinpelikin on hieno kokemus, mutta kai ne taas keskittyy Onlineen.

Onlinessa on se hieno puoli että voit luoda oman hahmon ja tehdä sille oman tarinan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
No se on sun näkemys. Yksinpeli oli kiva, en sitä kiellä, mutta Rockstar keskittynyt nyt täysin Onlineen, koska se on niille niin tuottoisa. Toivon että GTA 6 Yksinpelikin on hieno kokemus, mutta kai ne taas keskittyy Onlineen.

Onlinessa on se hieno puoli että voit luoda oman hahmon ja tehdä sille oman tarinan.
Onlinessä ei ole hienoja ja hyviä puolia. Aivan järjetöntä grindausta ja jos yrittää jotain tehtäviä tehdä niin muut läpijuoksee ne eikä pääse näkemään tarinaa. Olisin vain halunnut vaikka ihan maksullisia dlc:tä yksinpeliin että olisi saanut oikeasti jotain uutta pelattavaa. Online on täysin pelikelvotonta roskaa. Antaisivat edes pelata yksin niitä tehtäviä ja heisteja.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Onlinessä ei ole hienoja ja hyviä puolia. Aivan järjetöntä grindausta ja jos yrittää jotain tehtäviä tehdä niin muut läpijuoksee ne eikä pääse näkemään tarinaa. Olisin vain halunnut vaikka ihan maksullisia dlc:tä yksinpeliin että olisi saanut oikeasti jotain uutta pelattavaa. Online on täysin pelikelvotonta roskaa. Antaisivat edes pelata yksin niitä tehtäviä ja heisteja.
No en nyt ihan noinkaan sanois. Oon saanut Onlinen kautta kavereita ja sit on ollut kiva kaveriporukalla tehdä vaikka niitä heistejä.
Mutta tehtäviähän pystyykin tekemään yksin. Aika paljon on tullut tehtyä yksin siinä ihan kaikkea, paitsi ehkä niitä heistejä, koska ne vaatii muita pelaajia.
Uusi kasino heisti kuulemma vaatii vain yhden pelaajan sun lisäksi, mutta sitä en ole pelannut.

Varmaan moni muukin toivoi DLC:tä GTA V, mutta koska Online kasvoi niin isoksi ja suosituksi, niin Rockstar hylkäsi idean jatko-osasta yksinpeliin.

Mutta ei siinä. Toivottavasti GTA 6:sta kuullaan pian. Luulen kyllä että se menee tuonne vuoteen 2022.
 
  • Tykkää
Reactions: Hcc
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Mutta tehtäviähän pystyykin tekemään yksin.
Mistä lähtien? Joskus kokeilin niin ei antanut vaan piti vähintään yksi muu saada mukaan.

Eniten toki kaipaisin yksinpeliin tavan saada tarpeeksi rahaa että voi ostaa kaikki kiinteistöt jne. Ja ennenkuin joku sanoo että säästä kaikki rahat ja tee salamurhatehtävät lopuksi ja osakikkaile niiden kanssa niin se juna on mennyt jo.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Mistä lähtien? Joskus kokeilin niin ei antanut vaan piti vähintään yksi muu saada mukaan.

Eniten toki kaipaisin yksinpeliin tavan saada tarpeeksi rahaa että voi ostaa kaikki kiinteistöt jne. Ja ennenkuin joku sanoo että säästä kaikki rahat ja tee salamurhatehtävät lopuksi ja osakikkaile niiden kanssa niin se juna on mennyt jo.
Contact missioneita, niitä vanhoja on ainakin aina pystynyt tekemään ihan itekseen yksin. Uusista en ole varma, koska en ole pelannut nyt yli vuoteen ja siihen on kuulemma tullut uusia tehtäviä.

Ei taida olla muita helppoja keinoja kuin toi stock market kikkailu yksinpelissä, jos haluat paljon rahaa. Itse sain kaikille hahmoille yli biljoonan juurikin sijoittamalla rahaa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Contact missioneita, niitä vanhoja on ainakin aina pystynyt tekemään ihan itekseen yksin. Uusista en ole varma, koska en ole pelannut nyt yli vuoteen ja siihen on kuulemma tullut uusia tehtäviä.

Ei taida olla muita helppoja keinoja kuin toi stock market kikkailu yksinpelissä, jos haluat paljon rahaa. Itse sain kaikille hahmoille yli biljoonan juurikin sijoittamalla rahaa.
Tuo sijoittamishomma meni itseltä täysin ohi läpipeluun aikana. Varsin typerästi toteutettu että ainoa keino saada rahaa pelissä on tuollainen kikkailu.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
1 381
Tuo sijoittamishomma meni itseltä täysin ohi läpipeluun aikana. Varsin typerästi toteutettu että ainoa keino saada rahaa pelissä on tuollainen kikkailu.
Omasta mielestä se oli oikeastaan aika hauska lisä. Mutta en usko että välttämättä Rockstar tekee seuraavan peliin sen.

Hieno kattoo kun tippuu kymmeniä, ehkä satoja miljoonia pankkitilille kun olet nukkunut yön tai kaks.

Mutta siis joo. Se kolmen hahmon systeemi oli kiva, kun sitäkin aina kritisoidaan. Itse tykkäsin pelailla Michael ja Franklin. Ei se Trevorkaan niin huono ollut, mutta ei oikein meitsin kuppi teetä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 069
Omasta mielestä se oli oikeastaan aika hauska lisä. Mutta en usko että välttämättä Rockstar tekee seuraavan peliin sen.

Hieno kattoo kun tippuu kymmeniä, ehkä satoja miljoonia pankkitilille kun olet nukkunut yön tai kaks.

Mutta siis joo. Se kolmen hahmon systeemi oli kiva, kun sitäkin aina kritisoidaan. Itse tykkäsin pelailla Michael ja Franklin. Ei se Trevorkaan niin huono ollut, mutta ei oikein meitsin kuppi teetä.
Enpä itse ole saanut kuin kymmeniä tuhansia korkeintaan ulos sieltä osakeperseilystä. Ihan turhake roska.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 574
Viestejä
4 166 761
Jäsenet
70 425
Uusin jäsen
Juhizi

Hinta.fi

Ylös Bottom