Forsbergin Saara floppasi?

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kraikas, 19.05.2018.

 1. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 224
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jos menee kaupungille ja tekee hetken analyysin 20-30 vuotiaista naisita niin ei tuo mitenkään harvinainen näky ole, muuta kuin pituudeltaan.

  Täytyy kuitenkin pitää mielessä että puhumme henkilöstä joka ei ole koulutukseltaan näyttelijä tai muuta, vaan kokki. Hän nyt onnenkantamoisena sattui singahtamaan some julkkikseksi mutta se nousu somejulkkiksesta ihan vakavasti otettavaksi näyttelijäksi tai artistiksi on jyrkkä ja ala todella kilpailtu. Ulkonäkö merkkaa, varsinkin isossa maailmassa, mutta pitää siellä olla myös muutakin jos meinaa menestyä.
   
 2. strummer

  strummer

  Viestejä:
  25
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  No olipa hyvä esimerkki valittu. Toki isot tyypit saa pahisrooleja tai "erikoisrooleja" (joku alien tai jättiläinen jne), mutta liika pituus ei ole hyvä. Jos vaikka naisnäyttelijä on 190cm niin ohan se pirun pitkä, moni mies jää lyhyemmäksi ja sen takia valitaan muu vastanäyttelijäsi. Samaten miehillä, ei tuollainen 206cm voimamies voisi perusjamppaa näytellä, pitäisi se koko aina huomioida jotenkin ainakin parilla repliikillä.

  zvELh3hL77KF-zGfrw7t5KA_ARNcqnGMS16VE05cP5c.jpg
  0GqflYZ.jpg
   
 3. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Hollywoodin ykkösluokan miestähdet on olleet pituudeltaan ihan järestään noin 170-180 cm, ja sille on tietenkin kuvaustekniset syynsä, ei se ole sattumaa.

  Esim. Tom Cruise 170 cm, Matt Damon 178 cm, George Clooney 180 cm, Sylvester Stallone 177 cm...

  Poikkeuksia on molempiin suuntiin, mutta on tässä tietty linja havaittavissa.

  Vaikea kyllä kuvitella 185-senttiselle naiselle oikein mitään tulevaisuutta viihdeteollisuudessa, etenkin jos on vielä lihava kaiken lisäksi... Ei pelkällä äänellä vielä pitkälle pötkitä. Ellei ole joku oopperalaulaja..
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019
  Seppo77 tykkää tästä.
 4. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  1 939
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kerro lisää, mikä on tämä kuvaustekninen syy?

  Yli 180 cm näyttelijöitä: Uma Thurman, Sigorney Weaver, Nicole Kidman, Saffron Burrows, Famke Janssen ...

  Ei sillä että Forsberg olisi mihinkään pääsemässä, mutta kyllä nuo teidän perustelut on todella heikkoja.
   
 5. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Ei tämä ole mikään mielipide vaan yleisesti tiedetty fakta. Liika pituusero mies- ja naisnäyttelijöiden välillä aiheuttaa ongelmia kuvauksessa, ja vaikka näitä ongelmia pystytäänkin kiertämään, on ne silti ongelmia.

  Elämässä yleensä miehelle on eduksi olla miltei mahdollisimman pitkä, mutta elokuvabisneksessä on parempi olla "maltillisen pituinen". Ellei halua tyytyä johonkin kuriositeettirooleihin.

  Ja naisille puolestaan liiasta pituudesta on haittaa sekä elämässä yleensä että viihdeteollisuudessa. Liiasta painosta puhumattakaan.
   
  teppo mörkö ja Seppo77 tykkäävät tästä.
 6. Stanley H. Tweedle

  Stanley H. Tweedle

  Viestejä:
  1 939
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Faktahan on se, että eripituiset näyttelijät ovat näytelleet samoissa elokuvissa niin kauan kuin elokuvia on tehty.

  Pituus on lähinnä ongelma lyhyille "sankarinäyttelijöille*", jotka joutuvat seisomaan jakkaralla lähikohtauksissa niin miesten kuin naisten kanssa. *Tom Cruise

  Eipä kukaan tietäisi Forsbergiakaan pitkäksi pelkkien kuvien tai videoiden perusteella.
   
 7. ?..

  ?..

  Viestejä:
  317
  Rekisteröitynyt:
  06.04.2018
  Tuo tyyppi on ollut jossain yhdessä sarjassa ja thats it. Kyllä esim kääpiöillä on paljon paremmat mahdollisuudet tulla oikeiksi hollywood tähdiksi. Kuten alla oleva esimerkiksi osoittaa.

  [​IMG]
   
  Cereal killah tykkää tästä.
 8. Edqar

  Edqar

  Viestejä:
  989
  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Jep, ja peltiämpäri päässä ilman vuorosanoja :D
   
 9. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  4 184
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Saaralla on kuitenkin enemmän tilaajia youtubekanavallaan kuin Suomen menestyneimmillä suomeksi puhuvilla tubaajilla, joita ei pidetä floppeina vaan menestyneinä. Elättävät itsensä höpöttömällä videoilla.

  Saara siis pystyisi elättämään itsensä pelkillä tubevideoilla, jos haluaisi.

  Mitä nut katsoin, niin sen ongelma on ettei se tee säännöllisesti videoita. Pitäisi olla vähintään yksi video viikossa, jos aikoo tuota työkseen tehdä. Saaralla voi olla yli kuukauden taukoa videoiden välillä, joten näyttää lähinnä siltä että se vain yrittää pitää kanavan hengissä, mutta ei panosta siihen ollenkaan.
   
  Seppo77 tykkää tästä.
 10. joku

  joku

  Viestejä:
  630
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ei mitään koulutusta näyttelemiseen, sieltä ei töitä saa. Sosiaalisessa mediassa tulot perustuvat yhteystyösopimuksiin. Tuskin tuo semmoisiakaan saa.
   
 11. N1kkel

  N1kkel

  Viestejä:
  605
  Rekisteröitynyt:
  24.02.2017
  Naismarkkinoilla tai tappelussa lienee eduksi, mutta on pitkänä hujoppina olemisessa käytännön haittapuolensakin. Jatkuvasti lyö päätään ovenkarmeihin ja lamppuihin, autoissa ja lentokoneissa voi olla ahdasta, peilistä ei näe omia kasvojaan ja yleensäkin ihan kaikki on suunniteltu lyhyemmille ihmisille. Vaikeampi löytää hyvin istuvia vaatteita, enemmän selkävaivoja kuin lyhyemmillä, vaikeampi saada kunnon näkyvät lihakset, vaikka kuinka bodaisi ja näyttää kukkakepiltä pitkine käsineen, jos massaa ei ole suhteessa pituuteen tarpeeksi.
   
 12. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 224
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Youtube kanavien tilaajamäärät on minusta kauhean harhaanjohtava numero, sillä esimerkiksi itsellä on noin 20 kanavaa joihin olen "liittynyt" mutta oikeasti niistä on vain 3-4 sellaista joista katson edes alusta pätkän uudesta videosta. Lopuissa riippasen tilastossa haamuna koska en ole jaksanut poistaa tilausta mutta en kyllä yleensä heidän videoitaan katsele juuri ollenkaan.

  Esim saaran
  SAARA - Sangria (ACOUSTIC)
  ei ole kiinnostanut kuin noin 5% Saran subscribaajista näin katselukertojen perusteella.(ja tosiasiassa osa katselukerroista on niiden jotka eivät edes ole tilanneet kanavaa)

  monet muutkaan puolen vuoden sisällä ilmestyneet lätinät tubessa eivät ole kiinnostaneet edes puoliakaan tilaajista joten lienee aika paljon ilmaa tuossa Saaran luvussa.
   
 13. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Jos tarkoitus on näytellä muiden ihmisten kanssa lähikuvissa, niin kyllä 185 sentin pituus on naiselle kiistatta ongelma.

  Miesnäyttelijöillä on sitä parempi, mitä "yleiskäyttöisempi" pituus sillä on, mutta tottakai hyvin pitkillekin miehille jotain keikkaa järjestyy. Mutta ei siitä yleisesti ottaen hyötyä ole. Toisin kuin elämässä muuten. Ei esimerkiksi ole ihan pelkkää sattumaa, että USA:n presidentti on 190 cm pitkä. 170 sentin pituiset kääpiöt pääsee niihin hommiin vain väkivalloin kuten Venäjällä. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2019
 14. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  4 184
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Totta. Mutta ei niin kaukaisissa videoissa on 200-500 000 näyttökertoja. Ne on todella hyvää kotimaista tasoa ja sillä pitäisi saada hyvin sponssidiileja.

  Oikeastaan Pewdpie lienee ihan omalla tasollaan tuossa, että seuraajia on 80 miljoonaa, mutta yksittäisiä videoita katsotaan jotain 5-8 miljoonaa kertaa.

  Yllättävän monella on, että monissa videoissa on enemmän katselukertoja kuin seuraajia.
   
 15. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  4 184
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jenkeissä ei kauheasti katsota onko näyttelijäkoulutusta. Ei siitä tietenkään haittaakaan ole, mutta kyllä siellä edelleen voi päästä leffoihin täysin piirien ulkopuolelta. Suurin osa varmaankin kuuluisia muista hommista, kuten urheilusta, mallin urasta jne.
   
 16. Algron28

  Algron28

  Viestejä:
  1 224
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin, kunhan on vain riittävän lahjakas. Toisaalta koulutuksesta on varmasti hyötyä, varsinkin jos se toimii jonkinlaisena todisteena jostain lahjoista. Kuitenkin jopa sinne koulutukseen on pyrkijöitä paljon ja parhaat valitaan.
   
 17. Lallijuoppo

  Lallijuoppo

  Viestejä:
  4 184
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Siellä kilpailu kyllä hoitaa karsinnan.
  Kyllä siinä pitää olla pirusti tuuria, että breikkaa, vaikka olisi kuinka hyvä.

  Oikea leffa, oikeaan aikaan ja sitten pitää vain itse onnistua voittamaan yleisö puolelleen. Toki vielä se päälle, että markkinoinnin pitää onnistua ja leffan jakelu pitää olla kunnossa. Ehkä jotain muutakin, mistä itsellä ei ole aavistustakaan.
   
 18. JCSH

  JCSH Premium-jäsen

  Viestejä:
  3 318
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ja se on etenkin ongelma aloittelevalle näyttelijälle.
  Jos sulla on Tom Cruise ja Charlize Theron castattuna samaan elokuvaan niin sitten varmasti kuvaaja on valmis kiskomaan ties mitä temppuja hatusta jotta saa tuon näyttämään siltä että Tomppa ei ole kääpiö.

  Mutta jos ollaan castaamassa sitä "random tsiksi #5:ttä" jolla on kokonaiset 8 vuorosanaa leffassa mutta useasti kuvassa Tompan kanssa niin veikkaan että siinä vaiheessa se 185cm aloitteleva näyttelijä saa väistyä sivuun jonkun alle 170 senttisen tieltä.
   
 19. Erkki_erikeepperi

  Erkki_erikeepperi

  Viestejä:
  1 467
  Rekisteröitynyt:
  22.12.2016
  Kaiken huippuhan on se, että 147-senttisestä Danny DeVitosta tuli iso elokuvatähti, joka on näytellyt elokuvissa myös suhteellisen normaalipituista miestä eli miehen lyhyys on yritetty piilottaa mahdollisimman hyvin...

  Mutta tämähän on juuri niitä poikkeustapauksia, jotka vahvistaa säännön eli eipä tuonkokoisen miehen mahdollisuudet elokuva-alalla yleensä ole häävit paitsi lapsi- tai kääpiörooleissa... Tai sitten toisesta ääripäästä parimetristen miesten mahikset on yleensä myös hyvin rajalliset.

  185-senttinen nainen on myös melkoinen friikki viihdealalla ja valitettavasti pituus rajoittaa mahdollisuuksia aika lailla.