Advertisement

FlickFetch

Viestiketju alueella 'Yleinen ohjelmistokeskustelu' , aloittaja darxide, 17.05.2017.

 1. darxide

  darxide

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Kaikkea sitä.

  v3.6.1.2 - 25.7.2017
  - Korjattu: Lasten Areena lakkasi toimimasta ohjelmalistassa edellisessä päivityksessä.
   
 2. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Ateenassa tulee aina silloin tällöin vastaan ohjelmia, jotka eivät ole enää katsottavissa, mutta jotka myöhemmin ovat tulossa uudelleen ladattavaksi. Jos sellaista linkkiä yrittää ladata, niin FlickFetch herjaa, ettei latauslinkkejä löydy Se on ihan ok.

  Jos sellaisen linkin yrittää lisätä ohjelmalistaan, niin FlickFetch herjaa, että ohjelman nimeä ei löydy ja ohjelmalistaan lisäys ei onnistu. Voisiko sen kuitenkin lisätä ohjelmalistaan ilman nimeä? Se varmistaisi sen että se tulee aikanaan ladatuksi kun ohjelma palaa Areenaan.
   
 3. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-) Tukijäsen

  Viestejä:
  2 012
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Sen voi nimetä itse samassa yhteydessä kun sen linkin liimaa siihen lisäysikkunaan kun se on jo nimetty itse se ei yritä hakea sille eri nimeä.


  PS Kuinkatiheään matkustat Ateenaan hakemaan ohjelmia ;-)
   
 4. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Thanks. Nyt ei tarvitse enää hakea ohjelmia Ateenasta asti. FlickFetch on minua paljon fiksumpi.
   
 5. saukko

  saukko

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  18.06.2017
  Debut on yksi tuollainen, aika hankala käyttää.
   
  oestrus taurus tykkää tästä.
 6. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  1 199
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Noilla tulee paljon frame droppeja, ovat käyttökelvottomia mihinkään järkevään käyttöön.
   
 7. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Mitenkäs FF:n oletusasetuksia pitäisi rukata, jotta mahdollisen latauksen epäonnistumisen sattuessa kohdalle siihenasti ladattu tiedosto ei häviäisi. Erityisen tärkeää tämä olisi tallennettaessa Yle-Areenan suoria (urheilu)lähetyksiä, siis niitä, jotka tulevat vain suorana verkossa, sillä nämähän eivät ole sitten enää myöhemmin saatavilla (mistään).
   
 8. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näinhän asia pitäisi oletuksena ollakin, eli keskeneräiset lataukset jäävät latauskansioon, ellei Asetukset/Lataaja/Tallenna olemassaolevien tiedostojen päälle -valintaa ole valittuna. Ja kaiketi tuonkin kanssa voi kesken jäänyt jäädä kansioon, ellei yritä uutta latausta. Ainakin täällä näin käy :)

  Suorien lähetysten osalta en osaa sanoa toimiiko tuo, kun en käytä, mutta muiden tallennusten kanssa toimii mainiosti.
   
 9. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Minulta tuntuvat keskeneräiset flv-tiedostot häviävän samalla hetkellä, kun lataus epäonnistuu. Sen sijaan keskeneräiset mkv-tiedostot jäävät talteen, jos lataus epäonnistuu. Nuo flv:thän ovat niitä vanhanmuotoisen Areenan tiedostoja, joita YLE käyttää edelleen urheilulähetyksissä.
   
 10. erihyva

  erihyva

  Viestejä:
  600
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  E
  Eikös ne suoran lähetyksen tallennukset ole .ts-tiedostoja?
   
 11. darxide

  darxide

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Suorat lähetykset tallennetaan .ts -tiedostoina, jotka sitten latauksen päätyttyä käännetään eri muotoon jos komentojono-valinta on käytössä. Mutta epäonnistuneessa latauksessa niiden ei pitäisi kyllä hävitä? On tietysti mahdollista että epäonnistuneenkin latauksen jälkeen yritetään ajaa komentojono, joka oletuksena kääntää sen .mkv:ksi ja poistaa alkuperäisen .ts -tiedoston. Ja jos kääntö ei onnistu, ei jää mitään tiedostoja. Tuohon voisi Areena TV Suora:n Komentojonoasetuksista ottaa pois rivin "del "%name%.ts"". Muuten FlickFetch ei kyllä ladattua tiedostoa itse poista...

  EDIT: koska FFmpeg tallentaa suorat lähetykset, on niiden katkeaminen täysin FFmpegin käsissä eikä FlickFetch voi niille mitään, valitettavasti. Eikä kukaan (minä mukaanlukien) ole löytänyt FFmpegille sellaisia parametreja joilla se jatkaisi latausta väkisin vaikka se "katkeaisi" välillä. Itse teen suorien lähetysten tallennuksessa niin että laitan sen tallentamaan samaa suoraa lähetystä kaksi kertaa, usein käy niin että vain toinen katkeaa jos on katketakseen. Tai sitten molemmat... (tosin tässä kannattaa olla tarkkana ettei ole muuttanut "Asetukset / Päiväys / Tämänhetkinen päivämäärä ja aika" -asetusta niin että on poistanut sekunnit siitä - koska sitten ladataan kahta tiedostoa samalla nimellä toistensa päälle)
   
  Viimeksi muokattu: 06.08.2017
 12. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Kiitos Darxide ja Neko. Minun pitää vielä tutkia tuota suorien lähetysten tallentamistani. En ole tarvinnut sitä nyt, kun nuo Lontoon Areenassa suorana tulevat lähetykset tulevatkin myös tallenteina Areenaan. Tämä johtaakin toiseen ihmettelyyn:

  Vanhemmalla kannettavalla, jossa on Win XP, kaikki Lontoon MM-kisojen tallenteet tulevat iloisesti alas. Sen sijaan uudemmalla koneella, jossa on Windows 7, nuo Areenassa suorina lähetyksinä tulleet ja sitten Areenaan tallenteina lisätyt eivät tule, vaan FF antaa virheilmoituksen, että linkkejä
  ei löydy. Esimerkki tällaisesta linkistä on areena.yle.fi/1-4192048. Molemmissa koneissa on sama FF:n versio (uusin). Tuolla uudemmalla
  koneella linkit löytyvät kyllä niistä Lontoon MM:n kisalähetyksistä, jotka ovat tulleet televisiosta. Voisiko joku testata tuota kirjoittamaani linkkiä.
   
 13. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Näyttäisi toimivan. Windows 10, uusin FF. Hitaasti mutta kuitenkin.
  [​IMG]
   
 14. joku43

  joku43

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  ja onko sillä paljonkin väliä? o_O
   
 15. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Kiitos, Neko. Huomasin nyt testaillessani, että tuolla Win 7 -koneella linkkejä ei löydy mistään vain Areenassa tulleista ohjelmista mutta linkit löytyvät (YLEn) TV:stä tulleista ohjelmista. Vanhalla XP -koneella linkit löytyvät mukisematta myös näistä ainoastaan Areenassa esitetyistä ohjelmista. Esimerki linkistä areena.yle.fi/1-4193477 (naisten jalkapallon EM-kisojen Saksa-Tanska-ottelu) ei uudemman koneen FF löydä linkkejä. Onkohan kyseessä jokin keskeytysongelma koneessa? Mitään muuta omituista ko. koneessa ei ole ilmennyt.
   
 16. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  @Liisa En ymmärrä mitä tarkoitat keskeytysongelmalla tässä yhteydessä. Ehkäpä joku viisaampi. Mutta tämä ei liene oleellista, veikkaan.

  Yksinkertaisinta kai olisi kokeilla, josko FlickFetchin uudelleen asentaminen auttaisi. Eli lataat koko FlickFetchin apuohjelmineen sinulle sopivassa muodossa ja kylmästi wanhan päälle. Näin minä itse kokeilisin, sillä joku pieni asia joko apuohjelmissa (varsinainen lataaja väärä) tai asetuksissa ehkä jotain ongelmana, kun toisessa koneessa kerran toimii.

  Mutta jälleen, joku viisaampi ehdottanee parempia toimia jos niitä on.:tup:
   
 17. Liisa

  Liisa

  Viestejä:
  9
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Olin jo toki kokeillut tuota ohjelman uudelleenasentamista (eikä se siis ollut auttanut). Tuolla keskeytysongelmalla tarkoitin sitä, että erityisesti Win 7:lla on tunnetusti IRQ-ongelmia USB-porttien kanssa ja kun käytän USB-modeemia eli mokkulaa, niin arvelin, että siinä tulee juuri linkkien etsinnän aikana jokin katkos ja etsintä epäonnistuu. Tein kaikki normaalit temput, joilla mahdollisesta IRQ-konfliktista pääsisi eroon, mutta mikään ei tepsinyt. Ehkä minulla on raudassa vikaa, mutta softaongelman puolesta puhuu se, että vika kohdistuu vain ainoastaan Areenassa esitettyihin ohjelmiin, ei TV:ssä esitettyihin.

  Eikö tosiaan kukaan muu Win 7:aa käyttävä ole törmännyt samaan?
   
 18. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Minulla on useita kansioita, joihin FlickFetchin eri versioita on asennettu. Nyt FlickFetchin ohjelmalista on kadoksissa ja se näyttää avattaessa tyhjältä. Mikä ohjelmalistan nimi on? Tietokannan nimi on ilmeisesti database.txt. Tarkoitus olisi etsiä koneelta josko ohjelmalista jostain löytyisi ja ottaa siitä heti pari varmuuskopiota. FF hukkasi sen kun muokkasin asetuksia. Asetuksissa on kyllä mahdollista asettaa ohjelmalistan polku, mutta se on tyhjä.
   
 19. PenaEnska

  PenaEnska

  Viestejä:
  1
  Rekisteröitynyt:
  02.07.2017
  Oletusnimenä programs.cfg.
   
 20. MikeA

  MikeA

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  13.05.2017
  Löytyi yli kuukauden vanha kopio Windowsin Users-hakemistosta. Asennushakemistossa olevan tiedoston FF oli kirjoittanut täyteen NUL-merkkejä. Ottakee hyvät immeiset varmuuskopioita database.txt ja programs.cfg tiedostoista, sillä FF ei sitä tee.

  Tein oheisen flickfetch.cmd nimisen komentojonon, joka jatkossa käynnistää minulla FlickFetchin. Se ottaa aina käynnistyksen yhteydessä uuden varmuuskopion ja tallentaa yhteensä 3 viimeisintä varmuuskopiota.

  COPY /Y database.002 database.003
  COPY /Y programs.002 programs.003
  COPY /Y database.001 database.002
  COPY /Y programs.001 programs.002
  COPY /Y database.txt database.001
  COPY /Y programs.cfg programs.001
  flickfetch.exe
   
 21. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mennee joka päivä lisäävä levykuva, jonne tallentuu noikin. Tosin olen tehnyt batin joka tallentaa aina kaikki eri FlickFetch -kansiot (mullakin useita) yhdellä kertaa 7z-pakkaukseen joka on nimetty sen hetkisellä päiväyksellä ja ajalla, joten niitä on tarvittaessa useampia tallessa. Samoin olen tehnyt monelle muullekin, esim. Vivaldi-selaimen profiili otetaan talteen kerran päivässä, ollut pari kertaa todella hyödyllinen juttu.

  Joo, varmuuskopiointi kannattaa aina!
   
 22. Näppishemmo

  Näppishemmo

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  16.06.2017
  Varmaan jo tiedättekin tämän mutta MTV3 ja muiden kanavien ohjelmia voi tallentaa koneelle tällä lisäosalla: Elisa Viihde Vaatii tosin Elisa vihteen tilauksen mutta ei sitä digiboxia.
   
 23. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ja vielä parempi (mielestäni) on Elisa ViihdeX Media Manager (ko. sivun ensimmäisessä viestissä uusin versio), jossa ominaisuuksina mm. Wgetiä käytettessä se, että kesken jäänyttä latausta voi jatkaa (suurien HD-tallennusten kanssa aika must), en muista miten tuolla Chrome-laajennuksella homma hoitui. Se on kyllä paranutunut huomattavasti (kiitos mm. allekirjoittaneen tehneistä palautteista :lol:).

  Elisa ViihdeX Media Managerilla latauksien ja Elisan sisäisten siirtojen jne. lisäksi onnistuu myös tuplatiedostojen poisto, joka on aarre kun säännöillä lataa ohjelmia ja tulee se miljoona uusintaa. Samoin tallennusten poisto ei oikeasti poista, vaan siirtää ne ensin roskakoriin, erittäin hyödylliseksi havaittu toiminto.
  [​IMG]
  [​IMG]

  Tämä siis ihan vain tiedoksi, ei ole tarkoitus tehdä turhaksi em. laajennusta, mutta monessa mielessä ViihdeX Media Managerilla saa paljon muutakin aikaan kuin lataaminen. Kunhan halusin tuoda tämän mainion "softan" tietoon.

  Tiedossa on, että jos on F-sykerön tietomurhaohjelmisto, niin kaatanee Wgetin. Muilla tietoturvaohjelmilla ei ole raportoitu olevan ongelmia.

  PS. Jos jollakin on vaikeuksia löytää Wget ja saada muutenkin Elisa ViihdeX Media Manager toimimaan, voin tehdä paketin, jossa pitäisi olla kaikki tarvittava (lisään siis Wgetin mukaan, ja vähän siivoan "turhia" tiedostoja pois).

  Edit. typoja, joita aina jää...:facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2017 klo 13:56
  Adasme tykkää tästä.
 24. Näppishemmo

  Näppishemmo

  Viestejä:
  19
  Rekisteröitynyt:
  16.06.2017
  Jos viitsit tai jaksat niin tuo olisi kiva. Löytyisi kaikki samasta paketista
   
 25. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämähän oli näppärä. Tuossa huomasin, että Areenassa on pari Kummelin pätkää joita ei löydy DVD-bokseistani ja etsin josko ne saisi ripattua Areenasta. Pari huomiota/kysymystä:

  1) Kaikissa "tiedostonimi"-asetussivuilla joissa on "tiedostonimieditori"-nappi, on jäänyt se napin teksti suomentamatta, paitsi "Areena TV":n kohdalla.

  2) Kun on esim. 1 lataus käynnissä ja sulkee pääikkunan, sen latauksen "download"-ikkuna avautuu (minimoituna tosin), siitä ikkunasta kun poistaa "Sulje kun lataus valmis"-checkbox valinnan, niin silti latauksen päätteeksi ikkuna sulkeutuu. Bugi?

  3) Pystyisikö Ruudun leffojen tietoja paremmin skrapaamaan? Nyt kokeilin kahta ei-ruutu+ leffaa ja se näyttää tällaisia tietoja:

  (foorumi lisää tuon linkin tekstin automaattisesti, eli on vain URL kun ohjelmassa hakee tiedot)

  (foorumi lisää tuon linkin tekstin automaattisesti, eli on vain URL kun ohjelmassa hakee tiedot)

  Tiedostonimiksi molemmille tulee vähän köyhä nimi, tyyliin: - <YEAR>-<MONTH>-<DAY>.ts

  Toisessa tapauksessa edes "descriptionista" ei pysty skrapaamaan oikeaa leffan nimeä.

  Nettisivulla kuitenkin on se tieto saatavilla, sorsakoodia tutkimalla, esim. title-tagissa, tai pikkaisen sen tiedon jälkeen mistä jo haetaan se description-teksti:

  Tosiaan kyllä näppärä softa, pystyy ottamaan talteen leffat ja sun muut siltä ajalta kun on joku streamipalvelutilaus voimassa. Kiitoksia!
   
 26. darxide

  darxide

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  1 & 2: bugeja näemmä, laitetaan korjauslistalle.
  3: Juu selkeästi tota voisi parantaa, en ole leffoilla tarpeeksi kokeillut :)

  ps. FF:n bugiraporttisähköpostilaatikossa odottaa kolmisenkymmentä bugiraporttia perkaamista, joten sorry niille jotka ovat lähettäneet, tuo purkaminen voi kestää ;)
   
  erihyva, neko ja TenderBeef tykkäävät tästä.
 27. neko

  neko Typottamista jo usenetistä lähtien Make ATK Great Again Team Retro

  Viestejä:
  693
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Koska asia ei liity FlickFetchiin, asia jatkuu täällä: Elisa Viihteen tallenteet omalle koneelle
   
 28. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tota noin, nyt ehkä vähän tyhmä kysymys mutta, miksi softasi näyttää tekevän jotkut nettiyhteydet "system(0)" prosessilla?

  Esim. olen antanut TinyWall-palomuurille luvan "update.exe":n ottamaan ulospäin yhteyttä, mutta kun tarkistaa päivitykset, niin TinyWallin omassa "connections"-ikkunassa nettiyhteys päivitysten tarkistaminen näyttää tapahtuvan "system(0)" prosessilla. Täytyy sanoa, että en ole ennen nähnyt vastaavaa tapahtuvan. Jos olen antanut luvan jollekin ohjelmalle ottaa yhteyttä nettiin, niin se näkyy tuossa TinyWallin yhteyslistassa omana prosessina.

  Annoin myös luvan "flickfetch.exe":lle, ja esim. "lataa"-napin käyttö aiheuttaa sen, että TinyWallin yhteyslistassa se näkyy omana prosessina normaalisti kuten odotettua.

  Sitten taas jos klikkaa "lataa"-napin vierestä pudotusvalikosta jonkun kolmesta, esim. "näytä tiedot" niin mitään ei tapahdu, ei ohjelmassasi, taikka TinyWallin yhteyslistassa ei näy mitään uutta ulospäin sallittua tai blokattua, ei millään prosessilla.

  En ole ennen törmännyt tällaiseen kun olen palomuurin kanssa sääntöjä tehnyt kaikille softille joita käytän.
   
 29. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ja kun softan käynnistää, se ottaa heti yhteyttä näin (tällä kertaa katsoin Sysinternals TCPView ohjelmalla):

  Koodi:
  [System Process]  0  TCP  ******  2947  server2.bplaced.net  http  TIME_WAIT
  Liittyy ilmeisesti päivitysten automaattiseen tsekkaukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2017 klo 17:25
 30. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vai johtuuko tuo "system(0)" siitä, että se download.exe update.exe sulkeutuu niin nopeasti? Saattaapi olla.

  Ihmettelen tässä tuota "lataa"-napin vieressä pudotusvalikossa olevia toimintoja, esim. "näytä tiedot", ei näytä toimivan ollenkaan Yle Areenan linkkien kanssa. Mutta esim. Ruudun jonkun leffalinkin kanssa toimii. Tosin jos tälle linkille The King's Speech kokeilee "näytä kaikki jaksot" niin tulee virhe:

  Ja onko tosiaan niin kuin näyttää oman testin perusteella, että vanhojen (flash) videoiden lataus Areenasta ei pysty lataamaan tekstityksiä myös?
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2017 klo 23:42
 31. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vastaan itselleni/muille: näköjään ei voi luottaa Areenan lisätietoihin, ei ainakaan tekstitystietoihin. Kokeilin 7 eri Areenan flash videota selaimessa, kaikissa oli listattu, että tekstitykset löytyy mutta vain 3:ssa oikeasti oli luvatut tekstit. Ja FlickFetch osasi noutaa juuri noiden 3:n tekstit.
   
 32. darxide

  darxide

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Itseasiassa en edes tiedä mikä tuo system(0) prosessi on. Kaikki yhteydet ulospäin on toteutettu käyttäen .NET Frameworkin WebClient -classia (WebClient Class (System.Net)), joka hoitaa kaiken yhteyteen liittyvän taka-alalla. Mitä tulee tuohon Lataa-napin pudotusvalikkoon, siinä näyttäisi olevan jälleen kerran tuo https-bugi, eli se ei tee mitään jos osoitteessa on https://. Kokeile muuttaa osoite muotoon http://, niin homma toimii. Pitää korjata :)

  Automaattinen päivityksen tarkistus hoidetaan flickfetch.exe:llä käynnistyksen yhteydessä jos automaattitarkistus tai tiedostojen tarkistus on päällä. Se lataa neljä tiedostoa serveriltä: ffverinfo, ffver, md5_ff, md5_dl. Nuo pitää sisällään päivitystiedot, uusimman versionumeron, md5-tiivisteen ff:n tiedostoista sekä lataajista. Itse päivitys noudetaan update.exe:llä. Ainoastaan jos update.exe jostain syystä puuttuu, noudetaan sekin flickfetch.exe:llä.
   
  erihyva ja TenderBeef tykkäävät tästä.
 33. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kiitoksia vastauksista. Eli pari bugia löytyi vielä lisää. :)

  Lisäyksenä sen verran, että kun tekee manuaalisen tarkastuksen, niin se on "update.exe" joka hoitaa sen tarkastuksen (ja hakee versiohistorian erilliseen ikkunaan).
   
 34. TenderBeef

  TenderBeef

  Viestejä:
  302
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vielä yksi juttu, sori vaan, kovasti sulle hommaa: Tiedostonimieditorissa %duration% antaa (ainakin Areenan matskussa) merkkijonon sekunteina. Mulla ei ainakaan niin kova matikkapää ole, että pystyisin nopeasti päättelemään, että jonkun ohjelman 7628 sekuntia on 2h 7m 8s. Ja käsittääkseni RegEx ei taivu aritmetiikkaan. Saman ohjelman "näytä tiedot"-ikkunassa sama tieto esitetään "Kesto: 127 min". Se olisi paljon parempi tuonne nimieditoriinkin.
   
 35. darxide

  darxide

  Viestejä:
  97
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tämä totta :)

  Tuota %duration% hommaa ei ole edes dokumentoitu, koska sen alkuperäinen käyttötarkoitus oli vain lataajan prosenttitietojen näyttöä varten niissä tapauksissa joissa ohjelman kokonaisaikaa ei saada lataajan toimesta (=Ylen radio-ohjelmat). Sitä ei siis ole edes tarkoitettu tiedostonimissä käytettäväksi, vaikka toki se toimii. Editoriin lisäsin kaikki muuttujat jotta näkee helpommin jos joku ei toimi. Toki sinne voisi uuden, vaikka %durationmin% tms. muuttujan tehdä joka ilmoittaa keston minuuteissa. Laitetaan listalle odottelemaan...
   
  erihyva ja TenderBeef tykkäävät tästä.