F1-lähetykset

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja -Kari, 21.10.2016.

 1. kapo

  kapo

  Viestejä:
  193
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Hyvin toimivat viime vuonna lähetykset. Pystyi samalle ruudulle jakamaan neljä eri kuvaa, päälähetys, data, varikko, incar... Käytän android appia + chromecast ja saa 50 fps kuvaa ulos. Pystyt siis valitsemaan erilaisia layoutteja joihin valitset haluamasi kuvakulmat.

  edit. Jos siis selasit vain kanavia cmoresta niin näit pelkän päälähetyksen. Formula 1 -valikon alta löytyy päälähetys 50fps, sekä muut striimit.
   
  Ormu ja Husse tykkäävät tästä.
 2. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 261
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Sehän "Timing-palvelu" on tainnut löytyä viime kausina joltakin maksuttomalta www-sivulta. Ilmeisesti joku piraattisivu joka niitä välittää ilman F1-sirkuksen lupaa.

  Taisi olla tämä sivu viime kaudella: Live Timing Aggregator

  Jos hinnassa ei ole eroa niin parempi kuva se siellä kaapeliteeveen hd-kanavalla on kuin nettipalvelussa www-sivulla ja toimii kuin junan vessa.

  Tosin jos taas reissussa on jossain kisan aikaan niin siitä oman kodin maksuteeveekanavasta ei juuri iloa taida olla.

  Noin 8 Mbit/s bittivirralla viime kaudella C More Max näkyi ainakin satelliitin kautta ja resoluutio oli 720p. Todennäköisesti kaapelissa on bitilleen identtinen lähetys.

  Joskus testasin millainen ero sillä C More Max kanavalla on kuvanlaatuun RTL HD ja Sky Sport 1 HD (DE) kanavan kuvaan jotka pukkaavat formulat jollakin 14-15 Mbit/s bittivirralla ja 1080i resoluutiolla. Ero on sen verran pieni että sitä on vaikea erottaa minun toisistaan. Ehkä aavistuksen enemmän yksityiskohtia niissä Saksan kanavien kuvissa. Ero on kuitenkin niin pieni että itse en osaisi äkkiseltään sanoa minkä kanavan kuva on kyseessä jos niitä ei voisi peräkkäin vertailla ja äänet ja kanavalogot olisi poistettu. Kisan ajan pukkaavat samaa lähetystä joka kanavalle. Joskus saattaa tosin RTL tai Sky Sport napata kesken kisan kuviin jotain keskeyttäneen kuskin haastattelua joka ei mene kansainväliseen jakeluun. Tosin ennen kisaa tuleva ennakko-ohjelma on niillä ylivertainen C Moreen verrattuna kun paikanpäälle varikolla on aina isot omat kameraryhmät ja toimittajatiimit ja saavat kaikkien kuskien ja muiden tärkeiden henkilöiden haastattelut suunnilleen ensimmäisenä. Sama koskee toki Englannin Sky Sportia ja Channel 4-kanavaa.

  Saksan Sky Sport luopui F1-oikeuksista joten itsellä ei taida ensi kaudella näkyä formuloissa varikkosuorakamerat ja incar-kamerat. Tosin niitä en jää kyllä kaipaamaankaan.
   
  Ormu tykkää tästä.
 3. Husse

  Husse

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  Ottaisin toki ehdottomasti kaapelin kautta, jos olis aina kotona. Pitäisi muistaa tallentaa ja siihen rumbaan ei enää heti halua palata. Täydellisin vaihtoehto olisi minulle: kaapelikanavat ja tarvittaessa sitten cmoren palvelusta jos ei satu kohdalle lähetys. Kyselinkin Elisalta huvikseni, vaikka tiesin vastauksen, että saako cmore kaapelikanava-asiakkaat tunnukset myös nettiin. No eivät saa, vaikka esim. Elisa Viihteen cmore-asiakkaat taas saavat. Kahta kertaa ei sentään viitsi maksaa samasta palvelusta.
   
  Ormu tykkää tästä.
 4. Husse

  Husse

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  No hyvä niin, harvinaisen puusilmä olen ollut. Toki monesti ei tullut katsottua livenä. Saa nähdä miten cmoren Android TV appi taas sitten toimii livelähetyksissä.

  Onko joku saanut katsottua kahdella laitteella samaan aikaan? Mun mielestä ei oikein onnistunut viime vuonna, vaan tuli vaan leffamainoksia toisella laitteella?
   
  Viimeksi muokattu: 14.03.2018
 5. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  F1 loppui tuolta jo kauan sitten viime kauden aikana, vähemmän yllättäen FOM:n yhteydenoton jälkeen.
   
 6. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 724
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tjaah.. joko sitä pitää kohta taas uusia CMoren tilaus.. :think:
   
 7. nandroid

  nandroid

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mites toi Cmore toimii Elisa Viihteen kautta? Voiko esim mökillä avata läppärin ja katso kisan yms netin kautta kun kirjautuu E-V:seen?
   
 8. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 724
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ainakin Sonera Viihteen kautta toimii kuin tupakka laitteella kuin laitteella. Android vaatii toki Sonera Viihde-sovelluksen joka sekin toimii erinomaisesti, tai toimi ainakin viime vuonna.
  Joten voisin olettaa että Elisan kautta toimii ihan samaan tyyliin.
   
 9. Jii85

  Jii85

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ois kyllä hienoa kun kukaan ei suostuisi ottamaan tota cmorea.
   
  Tersi ja arzib tykkäävät tästä.
 10. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  no mitäs siinä olis niin hienoa?
   
 11. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  En oo testannu mutta Cmoren sivuilta lainattuna.
  "
  Tunnuksen samanaikainen käyttö usealla eri laitteella
  Voit katsoa yhdellä tunnuksella C Morea samanaikaisesti kahdelta eri laitteelta. Sillä ei ole merkitystä, ovatko laitteet samassa verkossa tai käyttävätkö ne samaa IP-osoitetta.

  Käytännössä siis samalla tunnuksella, mutta eri laitteilla voidaan jännittää yhtäaikaa suomalaiskuskien taistoa formuloissa ja taistella sankarillisesti Loganinkanssa. Jos puolestaan rakennat formulastudion mökille, perheenjäsenesi voi myös kotiosoitteessa samanaikaisesti viihtyä esimerkiksi Muumien seurassa.

  Ohje päivitetty/toiminnallisuus muuttunut 10.1.2018."
   
 12. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 724
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Niin miksi? Jollain laittomilla striimeillä kikkailu on sitten hienoa? :confused:
   
 13. Jii85

  Jii85

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ehkä voitais saada takaisin mahdollisuus ostaa pelkkä F1 "paketti".
   
  Bonanza, arzib, Taker ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 14. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 261
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Niin tai hinta voitaisiin saada tasolle joka ei olisi maailman kallein.

  Taitaa olla Suomessa maailman kallein hinta mitä noista F1-lähetyksistä joudutaan maksamaan.

  Toki F1 lähetykset maksavat Englannissakin Sky Sportin muodossa perkeleesti, mutta siihen hintaan sisältyy muun muassa maan suosituin urheilulaji eli potkupallokin. Ruotsissa taas F1 lähetykset sisältyvät Viashitin urheilukanavapakettiin josta tulee paljon muutakin katsottavaa. Saksassa taas jokainen kisa näkyy maksutta RTL kanavalta mainosten kera.

  Suomessa maikkarin maksama hinta F1-oikeuksista lienee myös maailman korkein per maan asukas. Jostakin muistelen lukeneeni em. tiedon vaikka salaisia ne sopimushinnat ovat.

  Aikoinaan kun F1 lähetykset alkoivat tulla MTV3 kanavan lisäksi MTV Max (tms.) kanavalta, niin Matti Kyllösen kaverin kommentaattorina ollut kaveri hehkutti studiossa miten se ei maksa katsojille kuin kahden iltapäivälehden hinnan kuussa. Nykyään hinta taitaa olla lähellä sitä vuodessa mitä maksaa viikon matka Kanarian saarille äkkilähtönä.
   
  SR50La ja kekkeruusi tykkäävät tästä.
 15. Husse

  Husse

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  No lopetin jahkailun ja otin sitten cmoren taas kehiin. No nyt kun saa cmoreltakin Android TV appsin, niin ei muuta kun asentelemaan sitä Nvidia Shieldiin. Ihme ja kumma ei toimi ( videota ei voi toistaa). Toimii kyllä ipadilla ja Android puhelimella. Eivät osanneet cmoren aspasta oikein auttaa, tutkivat asiaa? Onko kellään toimivaa Cmoren appia esim Android telkkarissa? Vissiin liian tuore lisäys, kun eivät oikein tienneet aspassa mitään.

  -edit nyt toimii, Freedomen sekoilua
   
  Viimeksi muokattu: 15.03.2018
 16. Taker

  Taker

  Viestejä:
  251
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Täällä toimii sekä nuo suorat kanavat maxit ja juniorit yms. Kuin myös elokuvat ja muut vastaavat "tallenteet".

  Laitteina on testattu Philips 55PUS7272 android tv nougatilla ja myös tuolla nvidia shield tv 2017 pro laitteella.

  Auttaako jos kirjaudut ulos ja takaisin sisään tai poistat tuon sovelluksen ja asennat sen uudelleen.

  Jollei se tule kuntoon ennen kauden alkua, niin yksi keino on toki ladata chrome nettiselain ja katsoa sen kautta kisat c-moren sivulta käyttäen "tietokonenäkymää".

  Tai sitten jos löytyy puhelin jossa tuo c-more toimii, niin nvidia shieldin sisäänrakennettu chromecast olisi kanssa yksi vaihtoehto kunnes tuo sovellus alkaa toimimaan.

  Lähetetty minun TA-1004 laitteesta Tapatalkilla
   
 17. Husse

  Husse

  Viestejä:
  192
  Rekisteröitynyt:
  19.11.2017
  No nyt toimii Shieldilläkin, tais Freedome kiukutella taustalla vaikka ei ollut ”suojaus” muka päällä.
   
 18. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Tuleehan cmorelta myös motogp joten omasta mielestä tuo hinta ei mikään niin kauhea ole. Jos nyt potkupallosta tykkää löytyy mestarien liiga ja eurooppa liiga. Tietenkin itsekkin maksaisin pelkästä F1 pienempää hintaa mutta luulempa että jos ottais F1 ja motogp erikseen ei se ainakaan halvempaa olisi( esim. motogp.com sivuilta, pelkkä videopass motogp:hen 19.90kk tai 2018 kausi 140 )
   
 19. Bonanza

  Bonanza

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ketä kiinnostaa paljonko mopogp maksaa erikseen? Kyllä nykyaikana pitäisi olla mahdollisuus ostaa mitä tahtoo ilman että hintaa nostetaan teennäisesti tunkemalla pakettiin kaikki mahdollinen paska. Mutta sehän ei ole hyvää bisnestä, no ilmeisesti se on etten ole heidän asiakas.
   
  Veetiboy, SR50La ja Taker tykkäävät tästä.
 20. Jii85

  Jii85

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tämä juuri! Järkyttävää että tuota korkeaa hintaa yritetään valkopestä jollain hiton motogp:llä. Iso osa haluaisi varmasti maksaa pelkästä f1 "tuotteesta.
   
  Veetiboy tykkää tästä.
 21. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Mitä vattua taas , kerroin vain oman mielipiteeni miksi MINULLE motogp.n takia tuo paketti ei ole kallis. näköjään järkyttää joitain ihmisiä kun kaikki ei naamapunasena hauku maikkaria joka asiasta.Iso osa haluaisi kaiken ilmaiseksi mutta yleensä kaikki maksaa.
   
 22. Bonanza

  Bonanza

  Viestejä:
  12
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Oma kaapelioperaattori ylisti hinnan nousua samoilla argumenteillä. "Nyt tähän pakettiin kuuluu jalkapalloa ja jopa golf-kanava, tämähän on suorastaan edullinen." Hinta pompsahti 14,95 -> 25,95 tai jotain. Lienee tarpeetonta mainita että lopetin tilauksen.
   
  Veetiboy ja Jii85 tykkäävät tästä.
 23. Lucas

  Lucas

  Viestejä:
  3 261
  Rekisteröitynyt:
  27.05.2017
  Melko aneeminen tuo C Moren urheilutarjonta on:

  C More – Wikipedia

  Jalkapallon Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga C Morelle 2018-2021!

  List of UEFA Champions League broadcasters - Wikipedia

  Mestarien liigan potkupallo tulee tuonne, mutta katoaa ensi kaudella hiihtolajien maailmancup.

  Joku tuollainen 26 euroa kuussa plus korttimaksu voisi olla käypä hinta jos kanavalla olisi kattavasti ne Suomessa kiinnostavimmat urheilulajit ja liigat. Eli formuloiden lisäksi esimerkiksi jääkiekon sm-liiga, NHL, Englannin Valioliiga plus muutama muu potkupalloliiga ja yleisurheilua, tennistä, ammattipyöräilyä, ammattinyrkkeilyä ja vastaavaa.

  Nythän se maksullinen urheilutarjonta on jakaantunut Suomessa vähintään neljälle eri maksukanavalle ja maksavat yhteensä yli sata euroa kuussa. Mikään niistä ei ole keskittynyt oikein mihinkään vaan esimerkiksi jääkiekot ovat jakaantuneet niille kaikille (Viasat NHL ja KHL, Ruutu [pian Telia] jääkiekon sm-liiga, C More SHL ja CHL ja Eurosport olympiakiekko). Sama koskeen esimerkiksi myös potkupalloja ja moottoriurheilua.
   
 24. kekkeruusi

  kekkeruusi

  Viestejä:
  5 683
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  No, ei millään pahalla, mutta tuo kommentti ei ole millään tavalla merkityksellinen muille tässä keskustelussa. Kuvittele, että sinun MotoGP-tilauksesi hinta nousee vaikka 50% ja sitä perustellaan sillä että saat samaan rahaan lacrossea sekä naisten seiväshyppyä. Olettaen, että juuri sinua ei kumpikaan kiinnosta.

  Toivotuin tarjonta kai kaikille olisi se, että saisi valita vain ne lajit jotka itseä kiinnostaa. Sen sijaan että lähetyksiä välittävä yhtiö päättäisi ne paketit muiden puolesta.
   
  Panze ja Veetiboy tykkäävät tästä.
 25. jm82

  jm82

  Viestejä:
  6 581
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itse voisin katsoa formuloita ja motoGP:tä, mutta en mitään muuta urheilua.

  Telialta onkin nyt kuukaudeksi kokeilussa cMore ja ruutu+ kokonaan, mutta ei ole tullut vielä mitään katsottavaa ohjelmaa. Hinta noille paketeille oli kai noin 50€/kk. Ehkä pari elokuvaa cMorella näyttää myös olevan.

  Niin ja motoGP:stä en ole valmis maksamaan mitään, vaikka katsoa voisikin.
   
 26. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Alun perin kirjoitin Tietenkin itsekkin maksaisin pelkästä F1 pienempää hintaa, mutta perään miksi MINULLE( ei siis yleinen totuus ) tuo nykyinen hinta ei paha ole( kun motogp mukana, oli vissiin liikaa tuo). Mutta hei, tuli näemmä niin paljon pahaa verta että antaa olla
   
 27. zak69

  zak69

  Viestejä:
  335
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2017
  Juu ei tuollaista riistohintaa viitsi maksaa että formulat näkee, striimeihin se on taas turvauduttava.
   
  joku tykkää tästä.
 28. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
 29. maiden838

  maiden838

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Onko jollai vapaita harjoituksia ace streamille tiedossa?
   
 30. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Viimeksi muokattu: 23.03.2018
 31. maiden838

  maiden838

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Paljon kiitoksia!!
   
 32. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Kahlasin nuo just läpi ja paras on:

  ce2dc183c3cc70184613f89d6343f7070f30a4c5
   
  Panze, zak69 ja kekkeruusi tykkäävät tästä.
 33. maiden838

  maiden838

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  joo toi ketstreami tais kaatua
   
 34. Jii85

  Jii85

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mites tuo cmore toimii. Pystyykö katsomaan useammalla laitteella samaan aikaan?
   
 35. Emeron

  Emeron

  Viestejä:
  712
  Rekisteröitynyt:
  02.11.2016
  Kahdella samaan aikaan
   
 36. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  3 724
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jaaha, Telian Android-sovellus vaatii että se käydään ensin aktivoimassa Oma Telia-sivuilta. Ihmettelin kun ei kirjautuneenakaan näkyny harjoituksia ohjelmalistauksissa mutta piti mennä tosiaan aktivoimaan tuo ensin.
  Että tiedoksi jos jollain on sama ongelma.
   
 37. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends

  Viestejä:
  3 609
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kätevä kun porukoilla tuo CMore Elisa viihteen kautta, itse katselen sitten heidän tunnuksillaan Elisa Viihde sovelluksesta Chromecastin avulla. :)
   
 38. alanmies

  alanmies

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Kiitos koodista!
  Hyvin näyttää toimivan - ainakin tänään. Huomenna kaikki voi olla toisin.

  Tätä en ole kokeillut, olen edelleenkin täysverisen pöytäkoneen omistaja.
  Ace Stream Media – Android-sovellukset Google Playssa
  Mutta saahan sieltä (kännykästä) telkkariinkin kuvan langattomasti jonkun €uron hilavitkuttimen avulla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2018
 39. Jii85

  Jii85

  Viestejä:
  364
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mietin vaan että uskaltaisko sitä ottaa jonkun kanssa tuota cmorea vaikka puoliksi...
   
 40. akse

  akse

  Viestejä:
  1 644
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Morningstreams | Home

  täältä kannattaa katella aina uusimmat ace:t tuonne yleensä tulee eri laaduilla koodit.
   
  Anonyymi, fidelity, TheTappara ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 41. zak69

  zak69

  Viestejä:
  335
  Rekisteröitynyt:
  20.08.2017
  Voisko joku vinkata aceplayerin asetuksista sen verran ettei bufferoisi kokoajan? Joskus nuo oli kaikki kohdillaan mutta käyttis uusiksi niin eihän noita enää muista :confused:
   
 42. Heicci

  Heicci

  Viestejä:
  281
  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  [​IMG]

  Caching luvuksi laitan aina itse 30000 ja toimii hyvin.
  Tuo siis löytyy sieltä mihin acelinkki laitetaan.
   
  zak69 tykkää tästä.
 43. River Hudson

  River Hudson

  Viestejä:
  646
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Onkos kukaan kokeillut toimiiko tuo F1:n virallinen lähetys täällä vpn:n avulla?
   
 44. Yak

  Yak Hiilivelallinen Tukijäsen Köyhä

  Viestejä:
  209
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Jos pelkästään F1:n vuoksi Cmore:n ottaa, niin koko kauden näkee seitsemän kuukauden tilauksella pienellä kikkailulla. Eli peruu tilauksen ennen seuraavaa kuukautta ja ottaa uuden vasta seuraavan kisaviikonlopun perjantaina. Tuo Cmoren systeemi ei ota huomioon oston kellonaikaa, ja voimassaolo menee siis tyyliin 23.3-23.4, 27.4-27.5 jne.


  [​IMG]
   
  Ormu, Vision ja fidelity tykkäävät tästä.
 45. alanmies

  alanmies

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Itse asiassa Aceplayerillä katsottaessa homma perustuu tiedoston jakamiseen torrent-tekniikalla.
  Joskus, kun Turre Legalilla oli netissä kysymys/vastaus -tunti, he vastasivat asiaa koskevaan kysymykseeni yksiselitteisesti.
  Pitivät hommaa laittomana tekijänoikeusrikkomuksena. Siitä (ACE-jakamisesta) ei varmaan vielä kukaan ole jäänyt kiinni.
  Mitä VPN:ään tulee, niin se toimii ja sitä voi käyttää jos vain on nopea palveluntarjoaja ja joka hyväksyy torrent-liikenteen.
  Palveluntarjoajan kyvyt kannattaa testata speedtestillä. Ja silläkin, minkä kaupungin/maan valitsee, niilläkin on eroja.
  Minulla ruåtsalainen VPN ja Tukholma näyttää olevan nopein ainakin jos lataa Thepiratebaysta.
  Sky F1:htä en ole testannut. Voi olla että Lontoo on nopein. Tiedä häntä.
  Mielenkiintoinen tulee olemaan F1 TV. Väittävät, että VPN:llä ei pääse siihen käsiksi. Itseäni lähinnä kiinnostaa englanninkieliset maat. Englannissa sitä ei kuitenkaan pariin vuoteen tule olemaan.
  Piruuttani aion kokeilla F1 TV:tä lisäksi Tor-verkon kautta. Maavalinnan pitää olla aina se sama mistä olet rekisteröinyt palvelun. Saa nähdä minkälaista elävää kuvaa sieltä tulee?
   
 46. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Yleensä tuo ID ei toimi kuin sen yhden session ajan, jos streamaaja lopettaa lähettämisen.
  Tuo Android-sovellus toimii, se tosin ei ole soitin itsessään vaan ID avataan sen kautta erilliseen soittimeen (esim. VLC). Chromecastikin toimii tuon kanssa, mutta korkeammilla laaduilla voi tulla ongelmaa ilmeisesti Chromecastin toteutuksen vuoksi.
   
 47. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Sitä ei ole vielä olemassa kun se viivästyi. Virallista avauspäivää ei ole tiedossa mutta "as soon as possible".
   
  River Hudson tykkää tästä.
 48. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 655
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tor-verkko on niin hidas, että onnea diashown katsomiseen... Tor Browserissa ainakaan et myöskään voi valita maata. Toria ei ole muutenkaan tarkoitettu streamauspalveluiden geoblokkeriksi joten se on periaatteessa väärinkäyttöä ja hidastaa Tor-verkkoa entisestään.
   
 49. alanmies

  alanmies

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Donatoin Hennoa jo viime vuonna. Kannattaa maksaa PayPalilla pikkuraha hyvästä yrityksestä.
   
 50. alanmies

  alanmies

  Viestejä:
  7
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Maan pystyy valitsemaan, mitta hidashan se on.
  Mitä itse väärinkäyttöön tulee, niin hämärän rajamaillahan useat kommentaattorit täälläkjn liikuskelevat.