Tärkeä Epärehelliset kaupankävijät ja huonot kauppakokemukset

Liittynyt
27.07.2017
Viestejä
1 018
Thomasin 800€ lahjakorttiosto tyssäsi Verkkokaupan AML suojaan, eli oliskohan jokin kuukausilimitti tullut täyteen. Tässä tapauksessa lahjakortteja on koitettu ostaa muilla varoilla, ja sillä välin io-techin käyttäjiltä saadut varat käytetty toiseen tarkoitukseen, kun eihän kukaan käytä 600€ siihen että voi ostaa 800€ lahjakortin. Alkuperäinen raha on siis tullut ja mennyt, vaikka tuotetta ei vielä ole ollut toimitettavissa. Kaikki olisi mennyt osapuolten välillä "hyvin", jos lahjakortit/tavaran osto ei olisi stopannut estoihin. Tässä ei ollut siis kyse tarkoituksenomaisesta pikavippaamisesta, vaan muusta epäilyttävästä kaupankäynnistä, joka ei vaan onnistunut. Myyjä joutui ottamaan lainaa, jotta sai tarpeeksi pääomaa maksaakseen palautukset ja välttääkseen rikosilmoitukset. Jos myyjä tosiaan tarvitsisi nopeasti rahaa, niin ilmeisesti luottoa olisi vielä löytynyt ihan omasta takaa. Turhaan pikavippailu ja negatiiviset kauppapalautteet ei varmasti tekisi hyvää lahjakorttibisnekselle.
 
Viimeksi muokattu:

Taneli-

☤ Virallinen ⚔ testaaja ☣
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 216
Tuosta(kin) tapauksesta herää kysymys, mikä katsotaan sivutoimiseksi ja mikä sitten päätoimiseksi kaupankäymiseksi tällä foorumilla? Koska jos oikeasti jopa viikon sisällä kauppaa käydään tuhannen + euron edestä ja kuukaudessa useamman tuhannen euron edestä eikö se jo summana olisi sitten täysimittaista? Tai jos käydään kauppaa palautteiden mukaan jopa 5 kertaa viikossa (kaikki eivät anna palautteita joten 10+ kertaa viikossa) missä menee raja?

Ehkä ylläpidon olisi hyvä ottaa tähän kantaa? Näin henkilönä joka ei joka kuukausi käytä useampia tuhansia euroja ostaakseen lahjakortteja mitä sitten myy useamman satasen tappiolla per kortti tämä raja tuntuu hieman epäselvältä nyt...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
252 433
Viestejä
4 391 847
Jäsenet
72 992
Uusin jäsen
wilho87

Hinta.fi

Ylös Bottom