Elon Musk, messias vai narsisti?

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja DaKyy
  • Aloitettu Aloitettu
Maailma ehtii sinä helposti jo muuttua aivan toiseen asentoon. Ihmeitä pitää tapahtua, jos Elonin elinaikana edes yksi ihminen lentää Marsiin ja takaisin. Mutta ihmeitäkin toki tapahtuu ja sinänsä on hienoa että jollain on isojakin tavoitteita.
Toivottavasti muuttuu niin, että kuolemasta tulee sallitumpaa, asiat sujuisi paljon jouhevammin jos voisi lähettää vaikka jotain syöpäpotilaita yksisuuntaiselle matkalle. Miksipä ei vapaaehtoisiakin, moni varmasti mielellään lähtisi, vaikka kuolema olisi varma.
 
Jaahas, musk jatkaa putoamista Maga-salaliittokuoppaan ja nosti esiin vanhat valheet ääniä muuttavista äänestyslaitteista
There’s always this question of, say, the Dominion voting machines. It is weird that, I think, they were used in Philadelphia and in Maricopa County [in Arizona] but not in a lot of other places. Doesn’t that seem like a heck of a coincidence?
 
Olipa yllätys että tämäkin oli kusetusta kun ihmisest ohjasi näitä robottia :)

Elon Musk kärysi nolosta huijauksesta – Teslan ”edistyneitä” robotteja ohjailivatkin piilossa olevat ihmiset


Optimus-robotit tarjosivat tapahtumassa juomia, pelasivat pelejä ja huvittivat yleisöä muun muassa käsimerkeillä. Ne kulkivat yleisön seassa näennäisen sujuvasti, tekoälyn ohjaamina.

Vaikuttava parannus parin vuoden takaiseen, jolloin Optimukset tuskin pääsivät itsenäisesti lavalle.

Myöhemmin tapahtumasta julkaistuista videoista paljastui kuitenkin jotain epäilyttävää. Robotteja ohjailtiinkin etänä. Sivummalla oli ihmisiä erikoispuvuissa, joilla he kontrolloivat robottien liikkeitä.
 

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuista
256 060
Viestejä
4 448 389
Jäsenet
73 659
Uusin jäsen
zelga

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom