• TechBBS:n politiikka- ja yhteiskunta-alue (LUE ENSIN!)

    Politiikka- ja yhteiskunta-alue on TechBBS-keskustelufoorumilla ala-osio, joka on tarkoitettu poliittisten ja yhteiskunnallisten aiheiden sekä niiden ilmiöiden ja haasteiden käsittelyyn.

    Ohjeistus, säännöt ja rangaistukset koskevat vain tätä aluetta, muilla alueilla on käytössä TechBBS-foorumin tavalliset säännöt.

    Ylläpito valvoo, ohjeistaa ja moderoi keskustelua, mutta ensisijaisesti alueen keskustelijoiden pitäisi pyrkiä aktiivisesti ylläpitämään asiallista keskustelua ja myös selvittämään mahdollisesti syntyviä erimielisyyksiä ilman ylläpidon puuttumista keskusteluun.

Elokapina

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 814
Valehtelu tuntuu kuuluvan ainakin Suomen poliisin repertuaariin nykyään kun esimerkiksi suureen ääneen selittävät miten perusteena ylilyönneille olisi että se aiheutti vaaraa vaikka kaikki seikat tukevat sitä että liikenne oli ihan turvallisesti pysähdyksissä, joissain tapauksissa ihan itsensä poliisin toimesta.



Jutussa siteerataan Amnestyn asiasta julkaisemaa tiedotetta jossa katsovat että voimankäyttö oli liiallista ja käsitellään tuo että mitään liikennettä joka olisi pakottanut poliisin tuollaiseen ei noilla väylillä ollut käynnissä. Sen olivat joko mielenosoittajat pysäyttäneet siirtymällä tielle valojen vaihtuessa vihreäksi tai sitten poliisi itse jo pysäyttänyt kauempaa.

Ihmetyttää kyllä mitä poliisi kuvittelee sitten tällä saavuttavansa. Sikäli kun asia johtaa syytteisiin ja tutkintoihin niin videokuvaa ja silminnäkijöitä riittää kyllä siihen että valheelliset argumentit kumotaan ja saavutukseksi jää turha vastakkainasettelun lietsominen poliisinkin puolelta ja luottamuksen nakertaminen itseensä.
Amnestyhän ei määrittele sitä onko voimankäyttö ollut liiallista, olisi suorastaan uutinen jos Amnesty ei katsoisi kaikkea henkilökohtaiseen koskemattomuuteen kajoamista "liioitelluksi". Jos moottoritiellä makaavat eivät noudata kokoontumislakia pysymällä pois paikoista joihin ei ole lupaa järjestää mielenosoitusta sekä poliisin ohjeita ja poistumiskäskyä, sekä sen jälkeen lyöttäytyvät esittämään kuollutta, niin voi vitun voi, että sinut raahataan vaikka toisesta jalasta tien reunaan. Pitäisikö heidät sitten yksitellen kantaa kenties kuninkaantuolissa sivuun ja katsoa kun apinat kohta taas juoksee takas ajoradalle tai urputtaa oikeuksistaan poliisin nenän edessä häiriten heidän työtänsä.

Kuten jo aiemmin sanoin, he hakevat tässä vain konfliktia poliisin kanssa, että voivat itkeä niitä krokotiilin kyyneleitä mediassa. Tämä "ongelma" on vain ja ainoastaan heidän itsensä rakentama ongelma, jos ei ole lupaa osoittaa mieltä keskellä moottoritietä, ei se muutu lailliseksi oman mutun tai fiiliksen mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

living_death

★ Still alive ™
Liittynyt
15.11.2016
Viestejä
6 983
Taas tuli muutama kommentti liityen aiheeseen ja sitten ollaan taas ilmastonmuutoksessa.

Kaikkia ei vaan kiinnosta lukea ilmastonmuutoksesta juuri tässä ketjussa.
 
Liittynyt
25.03.2024
Viestejä
54
Kuten jo aiemmin sanoin, he hakevat tässä vain konfliktia poliisin kanssa, että voivat itkeä niitä krokotiilin kyyneleitä mediassa. Tämä "ongelma" on vain ja ainoastaan heidän itsensä rakentama ongelma, jos ei ole lupaa osoittaa mieltä keskellä moottoritietä, ei se muutu lailliseksi oman mutun tai fiiliksen mukaan.
Jep, tuo taktiikka on kerrottu avoimesti, tarkoituksena on provosoida väkivaltaa heitä kohtaan, mistä tulee kansan sympatia ja vallankumous. Toinen tarkoitus tukkia liikenne niin, että yhteiskunta sortuu ja tulee taas se tavoiteltu vallankumous.

Meillä on kyllä surkea media, liikkeen luojat vapaasti kertoo suunnitelmansa ja tavoitteensa ja niistä ei puhuta mitään.
Tuossa esimerkiksi yksi juttu, täysin samoja juttuja huutelevat täälläkin, mutta silti larpataan, että kyseessä on vain joku ilmastojuttu, eikä äärivasemmistolainen vallankumousliike.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 906
Viestejä
4 296 170
Jäsenet
71 732
Uusin jäsen
Esa007

Hinta.fi

Ylös Bottom