Elite: Dangerous

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Sen suurempia esittelyjä tuskin tarvinnee tämä David Brabenin avaruussandbox joka julkaistiin 2014.Peli sai Horizons-lisäosan joulukuussa 2015 joka jakautuu neljään laajennukseen:

-2.1 Engineers
-2.2 Guardians
-2.3 Commanders
-2.4 TBA

Alunperin Horizonsin laajennusten julkaisun oli tarkoitus jakautua tälle vuodelle tasaisesti siten että 2.4 julkaistaisiin loppuvuodesta 2016, mutta jo 2.1 myöhästyi keväällä sen verran pahasti että tätä kirjoittaessa 2.2 julkaisu on noin viikon päässä.

Muron vanha (ja nykyinen) ketju: Elite Dangerous (Elite 4) - David Braben & Frontier Developments

Eikä Eliteä ilman muroja..
Muroilla on pelissä oma private group, Inara Wing ja jopa minor faction ja sitä pyöritellään tällä hetkellä aktiivisesti.
Muro Squadronilla on myös oma Discord-kanava jossa turistaan päivittäin, tervetuloa juttelemaan kaikki muro-elitistit, Discord-invitelinkki sigussa. :)

Inara Wing: Muro Independents [INARA]
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
93
Täytyy vielä vilkaista mikäli muroon jotain höpinää tulee, mutta toivottavasti keskustelu siirtyy tänne. Muutaman kuukauden tauon jälkeen pölähdän itsekin taas avaruuteen, kunhan saan Warthog HOTAS:in kotiin. Yksi kappale kävi jo kääntymässä mutta siinä oli viallinen tikku. Piinaa ja tuskaa tämä odottelu.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Keskustelut on siirtyny itseasiassa aika tehokkaasti tonne Discoon, mutta kyllä ite ainakin tulen seuraamaan myös tätä ketjua kuten myös muron Elite-ketjua. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
93
Pitääkin tuo Disco ottaa sitten käyttöön kunhan sinne asti päästään.
 

459

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 068
Mikäs sen Murosysteemin tilanne on? Uskaltaako sinne mennä tekemään tehtäviä ja kelle?
Käsittääkseni illalla pitäisi muuttua server tickin yhteydessä statukseksi "Election". Sitä ennen älä tee oikeastaan mitään, koska influence-ero voi kasvaa liian suureksi ja homma menee käteen. Asiasta paremmin perillä olevat tahot tiedottavat tänne tai MuroBBS:n puolelle toivon mukaan asiasta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Juuri noin kuin 459 sanoi. Server tick tapahtuu tossa kasin aikoihin jonka jälkeen pending state on toivon mukaan vaihtunut electioniksi, eli vaalit edessä.
Vaalit taasen tarkoittaa että kaikki rauhanomaiset tehtävät Muro Independentsille auttaa voittamaan Social Muri Free factionin.
Vaalit voitettuamme saamme SMF:ltä yhden outpostin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
265
Ei muuta ku Väyrysen Pave naftaliinista ja tulevaisuuden vaalit on voitettu. Kepu sponssaa sitten asemalla paattiin ilmaset bensat.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
MURO INDEPENDENTS TILANNE:


Meillä on nyt vaalit Social Muri freen kanssa. Meidän influ on 26 % , Freen 24 %. Meidän täytyy saada vaalien aikana vähintään 5 % johto voittaaksemme vaalit. Voitettuamme saamme Freen omistamista outposteista toisen. Vaalit kestävät minimissään 3 päivää.


Seuraavat asiat vaikuttavat vaalien voitoon:


- tehtävät meille ( poislukien tehtävät jotka sisältävät taistelua
- Election support tehtävät meille, sisälti taistelua tai ei
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7
No perskeles, menitte sitten tekemään oman factionin. Ei auta muu kun lähteä auttamaan... Ajattelin muutenkin aktivoitua taas paremmin Elitessä nyt kun 2.2 tulee. Elokuussa lomilla tuli hankittua Cutter ja viriteltyä laivastoa siinä määrin että iski lievä Elite-ähky ja teki mieli tehdä välillä muita juttuja.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
MURO INDEPENDENTS TILANNE:


Vaalit on voitettu, meidän influ on 32 % , Freen 20 %, Gui wanda 39. Vaalit kestää silti vielä 2 päivää.


Nyt murissa ei kannata juuri mitään tehdä kunnes vaalien tulos realisoituu, tämän jälkeen otetaan Gui wanda kiinni.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
93
Uusi HOTAS saapui ja nyt on tikissä. Enää tarvitaan ihan p**keleesti harjoitusta ja eiku mukaan rähinöihin. Ihan "vähän" eroaa aiemmasta Logitechin tikku + G13-yhdistelmästä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Tiistaina pärähtää. :kippis:

Greetings Commanders,

We hope you’re geared up and ready for ship-launched fighters, the Beluga liner, VIPs, passengers, alien archaeology, volcanism, and much more, because The Guardians and Elite Dangerous 1.7 updates will be blasting out of the Frontier Developments’ fighter bay on Tuesday October 25.

The Guardians: Elite Dangerous

If you own Elite Dangerous: Horizons, or the Commander Deluxe Edition, in less than a week you’ll be able to download the 2.2 update and hire fighter pilots to assist you in combat situations, build smaller ship-launched fighters in your larger vessel and send them in to battle and pilot and carry passengers in the beautiful and vast Beluga liner to new and exciting tourist destinations.

Game-changing improvements for every Elite Dangerous Commander coming in 1.7

In addition to the amazing headline features in The Guardians there is also a huge host of changes and additions coming free of additional charge to all players of the main Elite Dangerous game too! They enhance every aspect of the Elite Dangerous experience.

Navigate your way across the galaxy map with increased ease using the navigation filters, take in the new, detailed and beautiful starport interiors, ferry passengers to the most amazing locations in the galaxy, store modules for more flexible use between ships, transfer your vessels making you ready for any occasion or visit Interstellar Factors – a shady group of contacts who will allow you to pay off your fines or collect combat bounties no matter where you are in the galaxy.

There’s so much to discover in both the Elite Dangerous 1.7 and The Guardians updates, but you’ll have to uncover some of the mysteries yourselves.

If you haven’t picked up the Elite Dangerous: Horizons seasons of expansions yet, you can take advantage of these game-changing features by visiting our store, or purchasing Horizons through Steam.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
Meidän tilanne 39 %, Free 16 % ja Gui wanda 37 %. Olemme saaneet Maler Colony outpostin. Jostain syystä vaalit on sitli aktiiviset, täytyy odottaa johtuuko sever ongelmista ja korjaantuu myöhemmin, luulisi että ainakin huomisen tickkiin mennessä ois kunnossa. Murissa ei siis täten ole juuri faction playn osalta tehtävää
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
93
Ihan mielenkiinnosta, millaisen laitoit?
TM Warthog, on kyllä jämäkkä tikku. Lisäksi Wraith:n layout, vaikuttaa pätevältä setiltä. TARGET-softalla saa kyllä koodattua aikamoiset asetukset, kun saa namiskoille monia toimintoja.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
786
TM Warthog, on kyllä jämäkkä tikku. Lisäksi Wraith:n layout, vaikuttaa pätevältä setiltä. TARGET-softalla saa kyllä koodattua aikamoiset asetukset, kun saa namiskoille monia toimintoja.
Warthogissa piisaa ainakin namiskoita. Itse olen lennellyt TM T.Flight Hotas X:llä, siinä on ihan liian vähän nappeja ja vipstaakeja. Ja onhan tuo muutenkin aika muovinen rimpula. Mutta tuohon twist rudderiin on tullut jo totuttua, eikä muutenkaan houkuta ajatus polkimista eli tippuu aika paljon vaihtoehtoja pois.

Tuota TM:n uutta TWCS:ää varovaisesti odottelen, siihen joku hyvä tikku kaveriksi niin vot... Kuulemma VKB Gladiator Pro:n seuraavaan versioon tulee saataville twist grip kahva.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Tuota TM:n uutta TWCS:ää varovaisesti odottelen, siihen joku hyvä tikku kaveriksi niin vot... Kuulemma VKB Gladiator Pro:n seuraavaan versioon tulee saataville twist grip kahva.
Itsellä on myös T-Flight ollu Eliten julkkarista asti ja hintaisekseen todella pätevä laite, mutta tosiaan nappien vähyys on ollu ongelma.
Mulla onkin tilauksessa Verkkiksestä tuo TM:n 16000M FCS uutuus-hotas jossa on juuri toi TWCS throttle, nappeja pitäs tossa combossa ainakin olla enemmän kun tarpeeks. Muovinen rimpulahan se tuokin on johkin Warthogiin verrattuna, mutta twist rudderista en itekään luovu, muuten olisin tuon Warthogin aikoinaan hommannu.
Marraskuussa pitäs tulla tuo FCS, laitellaan siitä sitten revikkaa kun tulee. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Nyt on Gui Wanden ja Muro Independentsin influt sen verran lähekkäin että nyt ei kannata tehdä tuolla Murissa käytännössä yhtään mitään kummallekaan osapuolelle.
Huomenna pitäisi sitten state olla pending ja sotaa odotellaan 3 päivän päästä ja päästään tappelemaan systeemin herruudesta. :smoke:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Murissa influenssit pompsahti sitten vähän miten sattuu. En tiedä onko joku bugi liittyen 2.2 julkaisuun, mutta ennen eilisiltaa influt oli meille 40% ja Gui Wandelle 39% ja sotaa odoteltiin.
Nyt nuo on 48% ja 32%, joten jotain outoa on tapahtunu.
Koska tuo voi tosiaan olla bugi, niin nyt ei kenenkään kannata tehdä Murissa yhtään mitään, seuraillaan tilannetta pari päivää.
 

sco

Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
10
No siinäpä ei menny kauaa. Saas nähä koskahan uusi hyppyanimaatio laitetaan tositoimiin ;)

Pre-2.2 Orca-kuskeja muistuttaisin bensatankin koon muuttumisesta. Vanhan aluksen tankin voi nyt vaihtaa isompaan. Uuden aluksen oston yhteydessä taitaapi tulla isompi tankki vakiona.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7
Jotenkin hölmöä että löytö tehtiin vertailemalla trailerin tähtikuvioita ja lentelemällä ympäriinsä kunnes taivas näytti samalta. Luulisi että pelissä on edelleen jossain se alkuperäinen vihje löytämättä joka olisi johtanut tähän Artefakti-sitelle kuten mitä on ollut artefaktin, proben ja hajonneen aluksen kanssa. No jännää silti.

Mitä noita kuvia tuli Canonnin threadistä vilkaistua niin ensimmäisenä tulee mieleen ettei näytä yhtään samalta kuin mitä se haaksirikkoutunut alus oli. Alus oli orgaaninen ja muodot kaaria ja pyöreyksiä. Lisäksi se hillitty kahdeksikko-teema (Thargoid?) aluksen keskiössä ja irto-osien määrissä. Tämä nyt löydetty mesta on pelkkää geometristä muotoa, kolmiota, neliötä, kulmiota ja ympyrää. Olisikohan pelissä tehty löydöksiä kahdesta ihan eri sivilisaatiosta, joista kumpikaan ei välttämättä ole se aiempien pelien Thargoidit vaan jotain ihan muuta. Eli "Guardians"... :geek: Menee mielenkiintoiseksi.

Edit: Jaahas, mestari itse onnitellut communityä trailer-bongauksesta. Taisikin olla tarkoitettua että saadaan selville tällä tavalla. Ja annettiinhan Scout shippiin vinkit myös Brabein haastatteluihin upotetuilla viesteillä.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Jotenkin hölmöä että löytö tehtiin vertailemalla trailerin tähtikuvioita ja lentelemällä ympäriinsä kunnes taivas näytti samalta. Luulisi että pelissä on edelleen jossain se alkuperäinen vihje löytämättä joka olisi johtanut tähän Artefakti-sitelle kuten mitä on ollut artefaktin, proben ja hajonneen aluksen kanssa. No jännää silti.

Mitä noita kuvia tuli Canonnin threadistä vilkaistua niin ensimmäisenä tulee mieleen ettei näytä yhtään samalta kuin mitä se haaksirikkoutunut alus oli. Alus oli orgaaninen ja muodot kaaria ja pyöreyksiä. Lisäksi se hillitty kahdeksikko-teema (Thargoid?) aluksen keskiössä ja irto-osien määrissä. Tämä nyt löydetty mesta on pelkkää geometristä muotoa, kolmiota, neliötä, kulmiota ja ympyrää. Olisikohan pelissä tehty löydöksiä kahdesta ihan eri sivilisaatiosta, joista kumpikaan ei välttämättä ole se aiempien pelien Thargoidit vaan jotain ihan muuta. Eli "Guardians"... :geek: Menee mielenkiintoiseksi.

Mää näkisin jotain yhtäläisyyksiä unknown probesta paljastuneesta "kartasta" ja nyt löytyneestä Ancient basesta.. :think:Oma veikkaus on että tuo löydetty "base" on The Missingin jäljiltä. Siis se porukka joka loren mukaan lähti perustamaan uutta siirtokuntaa satoja vuosia sitten ja katosi sen sileän tien.
Jokatapauksessa, erittäin mielenkiintoinen case ja tuon Canonn-triidin seuraaminen käy kyllä työstä kun viestejä tulee varmaan 10 minuutissa.. :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7
Joo totta. Itsekin mietiskelin äskettäin että kylläpäs Ancient basen pyöreä osuus tuo yllättävän paljon mieleen Unknown Proben spektrianalyysin kuviot.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
78
Gui Wanda on vaaleissa Harete systeemissä Harete Grimsonin kanssa
Nyt voi tehdä Harete systeemissä Harete grimsonillle tehtäviä jotta se voittaa vaalit, muutoin emme saa sotaa.
Samoin Murissa voi nostaa Freetä jonka influence todella alhainen ja myös siltä haluamme sen toisen outpostin

Tehtävät:

- Harete systeemissä kaikki rauhanomaiset tehtävät Hareta Grimson vision limitedille

- Murissa kaikki tehtävät Social Muri Freelle

- Murissa explorer datan luovutus Social Muri Freen outpostiin Gibson Landing
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Alkaa vissiin juoni tiivistymään alienien osalta, kun nyt parin päivän sisään on löydetty kaksi uutta alien ship wreck siteä joista viime yönä löytynyt on kaikista suurin. :eek:

 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 155
Vihdoin korkkasin Eliten. Rift ja vanha joystick peliin ja onhan tunnelma ainakin huikea.

Täytyy varmaan tuonne Inara wingiin tms liittyä, jos siellä voisi kysellä tyhmiä. Galaxy map on ainakin käsittämättön sekava ja melkeinpä käyttökelvoton kikkare.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Vihdoin korkkasin Eliten. Rift ja vanha joystick peliin ja onhan tunnelma ainakin huikea.

Täytyy varmaan tuonne Inara wingiin tms liittyä, jos siellä voisi kysellä tyhmiä. Galaxy map on ainakin käsittämättön sekava ja melkeinpä käyttökelvoton kikkare.
Riftin kanssa tiettävästi on ollu ongelmia galaxy mapin kanssa. Joinaapa tuonne meidän Discordiin, siellä pari komentajaa painii saman ongelman kanssa.
Inara Wingiinkin toki kannattaa liittyä, mutta livekeskustelu käydään tuolla Discossa.
Vivellä toi toimii imo oikein hyvin pienen totuttelun jälkeen ja nyt puolen vuoden käytön jälkeen tuo on jo ihan simppeli kaikessa vaikeudessaan. :D
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
7
Kolmannessa, isoimmassa eli uusimmassa crash sitellä oli pari punaista T-9:iä ja vieressä kanistereissa humehia, tupakkaa ja viinaksia. Tulipa mieleen elokuun lopun jahti:
Logan Kohl (Red Trader), found in Cail at 10:00, told us "One of my friends always lies. The system has a single M-class star." He also offered a second clue in exchange for narcotics.
Lisäksi Mahina Dillon vaati tupakkaa ja Otto Granger himoitsi Lavian Brandyä. Kukaan ei mielestäni ole virallisella forumilla teorioinut että tässäpä on saattanut kolmikko päätyä kylmäksi yrittäessään käydä alienien kanssa kauppaa tai jotain muuta hämärää toimintaa, joka on mennyt syystä tai toisesta mönkään. Se, tai sitten jotain perinteisempää kuten jengi on vaan pitänyt bileet community questien jälkihumuissa ja kokkelispäissään ajellut paattinsa paskaksi. :tup:

Mitäs muuten Muriin kuuluu?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Noi elokuun lopun tapahtumat on tosiaan jo yhdistetty tuohon crash siteen. Siellähän ne on kaikki noi hämäräheebot Kohlia myöten alustensa ja commodityjensä kanssa.
Äärimmäisen mielenkiintoista settiä meneillään.. :think:

Murissa loppuu huomenna vaalit, voitetaan toinen outpost Murissa ja sitten alkaakin perjantaina toivon mukaan sota Murin herruudesta kun aletaan tappelemaan hallitsevaa factionia vastaan. :)
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 155
Riftin kanssa tiettävästi on ollu ongelmia galaxy mapin kanssa. Joinaapa tuonne meidän Discordiin, siellä pari komentajaa painii saman ongelman kanssa.
Inara Wingiinkin toki kannattaa liittyä, mutta livekeskustelu käydään tuolla Discossa.
Vivellä toi toimii imo oikein hyvin pienen totuttelun jälkeen ja nyt puolen vuoden käytön jälkeen tuo on jo ihan simppeli kaikessa vaikeudessaan. :D
Joo, en ole keksinyt miten ihmeessä noita välilehtiä voisi tuolla Galaxy mapissa selata. Aika veemäinen kun ei voi waypointteja tehdä yms.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
251
Hittolainen, kyllä on melkosen diippiä s#%ttiä! Pakko ehtiä käymään kattomassa nuo rauniot ennen kun sota syttyy Murissa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
19
Joo, en ole keksinyt miten ihmeessä noita välilehtiä voisi tuolla Galaxy mapissa selata. Aika veemäinen kun ei voi waypointteja tehdä yms.
Riftillä tähden valinta galaxy mapista: zoomaa se sininen etsinrinkula tähden/planeetan lähelle VR:ssä, sitten paina a, s, d tai w. Helpoin bindata hiiren nelosnappiin joku noista toiminnoista optionseista. Hiiren kursorilla toimivat vain ne etualalla näkyvät valikot. Eli vasemman laidan menu ja pop-upit tähdistä ja planeetoista.
 
Liittynyt
06.11.2016
Viestejä
788
Riftin kanssa tiettävästi on ollu ongelmia galaxy mapin kanssa. Joinaapa tuonne meidän Discordiin, siellä pari komentajaa painii saman ongelman kanssa.
Inara Wingiinkin toki kannattaa liittyä, mutta livekeskustelu käydään tuolla Discossa.
Vivellä toi toimii imo oikein hyvin pienen totuttelun jälkeen ja nyt puolen vuoden käytön jälkeen tuo on jo ihan simppeli kaikessa vaikeudessaan. :D
Riftin kanssa ei tietääkseni ole sen kummempia ongelmia kuin Vivenkään kanssa: galaxy mapin käyttö vaatii tuon pienen em kikkailun, jonka scratch aikoinaan tuolla muron puolella opetti.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 155
Joo en ole hiirtä käyttänyt ollenkaan pelissä. Syy oli niinkin yksinkertainen kuin Q/E napeissa oli sekä Galaxy mapin pyöritys, että niiden tabien selaus. Pistin Galaxy mapin pyörittelyn numpadiin niin nyt toimii kaikki niinkuin pitääkin. Erikoista, että oletuksena oli päällekkäisiä bindauksia.
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 155
Jaaha, alkaa alkuinnostus loppua tähän peliin, kun taistelussa saa 100-0 turpaan kokoajan. Tein sitten datan kuljetus hommia, että sain paremman aluksen ja ostelin siihen varustusta kylkeen ja lopputulos jälleen sama. Conflict zonella elinaika noin 10 sekuntia. Oma alus kestää edelleen ehkä 3 osumaa kun vastustajaa saa nirheä ihan tosissaan, että saa shieldit pois. En ymmärrä...
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
251
Jaaha, alkaa alkuinnostus loppua tähän peliin, kun taistelussa saa 100-0 turpaan kokoajan. Tein sitten datan kuljetus hommia, että sain paremman aluksen ja ostelin siihen varustusta kylkeen ja lopputulos jälleen sama. Conflict zonella elinaika noin 10 sekuntia. Oma alus kestää edelleen ehkä 3 osumaa kun vastustajaa saa nirheä ihan tosissaan, että saa shieldit pois. En ymmärrä...
Mikä alus ja oliko high vai low cz? Heh, älä välitä, oon pelannu peliä about 800h ja huomasin itte saman joku aika sitten, että en pärjää yhtään CZ:lla, ihan sama mitä tein. Nyt sitten pari päivää sitten viimeksi kävin Vulturella (ei modatuja osia) räimimässä ja henkiriepu säilyi vähän paremmin, vaikka tuntui että tein kaiken ihan samalla tavalla :)

Edit. Nyt täytyy mennä tesmimään uudestaan tuonne Murin naapuriin kun näkyy siellä olevan rähinät päällä :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 308
Kannattaa kiinnittää vähän huomiota siihen kuka siellä on vastassa. Elite Anaconda vai novice Eagle..
AI:t on nykyään oikeasti pahoja jos vastaan tulee esim tuo Elite Anaconda joten tarkkana saa olla ketä lähtee sohimaan.. ;)

Myös power management on tappelussa äärimmäisen tärkeä hallita, koska esim shieldit 4 pipillä kestää iskua paljon enemmän kuin yhdellä tai kahdella.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
584
Niin, ja CZ:lle ei kannata todellakaan edes mennä ellei mittarissa ole tunteja jo useempi sata. Jos rahaa haluaa tehdä niin Hi-Res on siihen ylivoimaisesti paras ja helpoin paikka.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
154 326
Viestejä
2 913 158
Jäsenet
55 230
Uusin jäsen
Samjuzi

Hinta.fi

Ylös Bottom