Dying Light 2

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Mikkos, 11.06.2018.

 1. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Elikkäs erinomainen Dying Light on saamassa jatko-osan joka paljastettiin E3 messuilla. Näillä näkymin julkaisupäivää ei ole julkaistu, joten toivotaan parasta.

  Itse ainakin odotan suurella innolla koska DL1 on jo koluttu moneen kertaan.

  Ja ensimmmäistä pelikuvaa ja traileria

   
  oestrus taurus, dafukki ja Sadness tykkäävät tästä.
 2. Nuppi

  Nuppi

  Viestejä:
  555
  Rekisteröitynyt:
  25.10.2016
  Tässä on muuten Chris Avellone mukana joten saattaa olla ihan pätevääkin juonen tynkää.
   
 3. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 984
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tätä odotetaan, ykkönen oli ja on edelleen loistavaa parkour-hyppelyä zombien seassa + yön pakokauhuinen selviytyminen talojen katoilla. :D
  Trailerin perusteella yöllä saa pelätä tässäkin.. :dead:
   
 4. Luukkonen

  Luukkonen

  Viestejä:
  2 684
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ykkösessä en ikinä liikkunut yöllä, ellei ollut pakko jonkun tehtävän kannalta. Muutaman kerran meni pitkäksi ja voi ristus sitä paniikkia:rofl:
   
 5. perato

  perato

  Viestejä:
  3 024
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ykösessä kyl ite liikuin nii öisin ku päivisin. Loppua kohen ihan mielellää öisin nii sai vielä lisää kokemuspojoja. Mutta kyllä joo siinä alkuvaiheessa varsinki se yöllä liikkumisen paniikki ja se auringonlaskun jälkeinen ja nousua edeltävä säkkipimeys oli kyl kylmiä väreitä herättäviä hetkiä.
   
 6. Pingviini

  Pingviini

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Ykkösen tunnelma oli kyllä aivan loistava (päivä/yö-vaihtelut ym.) ja peli oli todella hyvä co-opina. Harmi että juoni oli aika köykäinen ja vaikeusasteen nostaminenkin tarkoitti vihollismäärän kasvun sijaan sitä, että perus-möllit kestivät useampia lyöntejä. Silti yksi tämän konsoligenin lempparipelejä.

  Toivottavasti tässä kakkosessa tulee vastaan isompia zombie-laumoja. Messujen ehdoton top 5-peli itselleni ja takuuvarma ostos heti julkkaripäivänä. :tup: Kaksi toivetta kehittäjille; julkaisu mieluummin alkupuolella vuonna 2019 kuin loppupuolella ja Xbox One X enhanced-parannukset kehiin, kiitos. :)
   
 7. Mikkos

  Mikkos

  Viestejä:
  2 472
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Saisivat vaan muuttaa sen ykkösen loottaus-systeemin kokonaan. Tason nostaminen aivan liian helppoa, kiitos regeroituvien droppien takia. Samoin raha menetti arvonsa heti alkumetreillä koska kaikki tavarat ja romut regenoituivat jatkuvasti. Vähän loottaamista ja kaikkea tavaraa ja rahaa on niin paljon ettei koko loppupelin aikana tarvinnut niistä huolehtia. Semmonen kerta per boksi loottaus kuten Far Cry 3:ssa oli toimis paremmin. Kannustais oikeasti tutkimaan ja tekemään muutakin kun loottausta. Ja niitten "droppiluolien" mitä ykkösessä oli pitäis olla kertakäyttöisiä. Liian helposti saa tasoa niillä nostettua.

  Muuten toivon että tää tekis "Borderlands kakkoset" eli jatko-osa olis tuhat kertaa laajempi ja monipuolisempi kuin ykkönen. BL 2:ssa tosin oli toi sama ongelma tavaroiden ja rahan kanssa: niillä ei ole juurikaan merkitystä alun jälkeen. Rahan ja tavaroiden eteen ei juuri mitään tarvitse tehdä.
   
  GPO tykkää tästä.
 8. GPO

  GPO

  Viestejä:
  185
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Jep, tavaraa sai ihan liian helposti, kunhan vain viitsi hieman juoksennella ja pomppia ympäriinsä. Vaikeustason nosto tuota kautta olisi oikein tervetullut lisäys.

  Itse toivoisin myös jonkinlaista tukikohdan rakentamista, tai olemassaolevien tukikohtien parantelua, mukaan peliin. En tosin ole varma, sopisiko tuo Dying Lightin nopeatempoiseen luonteeseen.
   
 9. perato

  perato

  Viestejä:
  3 024
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ite en toivo mitää tukikohdan rakentelua, jossa ite joutuu rakentamaan. Ennemmin juuri sitä, että teet questeja tms. niin ne NPC:t tekee parannuksia.
   
 10. shakal

  shakal RGB ON Tukijäsen

  Viestejä:
  586
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2017
  Ei todellakaan mitään tukikohtien rakenteluja tähän peliin.

  Peli oli täydellinen juuri sellaisenaan kuin oli. Edelleen parhaimpia FPS pelejä joita olen pelannut. Olen kylläkin samaa mieltä edeltävien kanssa siitä että loottien generointi ja rahan turhuus olivat asioita joihin olisi syytä paneutua toisessa osassa.
   
 11. Henkka77

  Henkka77

  Viestejä:
  2 984
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Julkaisu kevät 2020. :drool:

   
  MarkusV tykkää tästä.