Dying Light 2

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 751
Elikkäs erinomainen Dying Light on saamassa jatko-osan joka paljastettiin E3 messuilla. Näillä näkymin julkaisupäivää ei ole julkaistu, joten toivotaan parasta.

Itse ainakin odotan suurella innolla koska DL1 on jo koluttu moneen kertaan.

Ja ensimmmäistä pelikuvaa ja traileria

 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
623
Tässä on muuten Chris Avellone mukana joten saattaa olla ihan pätevääkin juonen tynkää.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 494
Tätä odotetaan, ykkönen oli ja on edelleen loistavaa parkour-hyppelyä zombien seassa + yön pakokauhuinen selviytyminen talojen katoilla. :D
Trailerin perusteella yöllä saa pelätä tässäkin.. :dead:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 460
Tätä odotetaan, ykkönen oli ja on edelleen loistavaa parkour-hyppelyä zombien seassa + yön pakokauhuinen selviytyminen talojen katoilla. :D
Trailerin perusteella yöllä saa pelätä tässäkin.. :dead:
Ykkösessä en ikinä liikkunut yöllä, ellei ollut pakko jonkun tehtävän kannalta. Muutaman kerran meni pitkäksi ja voi ristus sitä paniikkia:rofl:
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
4 996
Ykösessä kyl ite liikuin nii öisin ku päivisin. Loppua kohen ihan mielellää öisin nii sai vielä lisää kokemuspojoja. Mutta kyllä joo siinä alkuvaiheessa varsinki se yöllä liikkumisen paniikki ja se auringonlaskun jälkeinen ja nousua edeltävä säkkipimeys oli kyl kylmiä väreitä herättäviä hetkiä.
 
Liittynyt
18.02.2017
Viestejä
1 673
Ykkösen tunnelma oli kyllä aivan loistava (päivä/yö-vaihtelut ym.) ja peli oli todella hyvä co-opina. Harmi että juoni oli aika köykäinen ja vaikeusasteen nostaminenkin tarkoitti vihollismäärän kasvun sijaan sitä, että perus-möllit kestivät useampia lyöntejä. Silti yksi tämän konsoligenin lempparipelejä.

Toivottavasti tässä kakkosessa tulee vastaan isompia zombie-laumoja. Messujen ehdoton top 5-peli itselleni ja takuuvarma ostos heti julkkaripäivänä. :tup: Kaksi toivetta kehittäjille; julkaisu mieluummin alkupuolella vuonna 2019 kuin loppupuolella ja Xbox One X enhanced-parannukset kehiin, kiitos. :)
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 751
Saisivat vaan muuttaa sen ykkösen loottaus-systeemin kokonaan. Tason nostaminen aivan liian helppoa, kiitos regeroituvien droppien takia. Samoin raha menetti arvonsa heti alkumetreillä koska kaikki tavarat ja romut regenoituivat jatkuvasti. Vähän loottaamista ja kaikkea tavaraa ja rahaa on niin paljon ettei koko loppupelin aikana tarvinnut niistä huolehtia. Semmonen kerta per boksi loottaus kuten Far Cry 3:ssa oli toimis paremmin. Kannustais oikeasti tutkimaan ja tekemään muutakin kun loottausta. Ja niitten "droppiluolien" mitä ykkösessä oli pitäis olla kertakäyttöisiä. Liian helposti saa tasoa niillä nostettua.

Muuten toivon että tää tekis "Borderlands kakkoset" eli jatko-osa olis tuhat kertaa laajempi ja monipuolisempi kuin ykkönen. BL 2:ssa tosin oli toi sama ongelma tavaroiden ja rahan kanssa: niillä ei ole juurikaan merkitystä alun jälkeen. Rahan ja tavaroiden eteen ei juuri mitään tarvitse tehdä.
 
  • Tykkää
Reactions: GPO

GPO

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
273
Saisivat vaan muuttaa sen ykkösen loottaus-systeemin kokonaan.
Jep, tavaraa sai ihan liian helposti, kunhan vain viitsi hieman juoksennella ja pomppia ympäriinsä. Vaikeustason nosto tuota kautta olisi oikein tervetullut lisäys.

Itse toivoisin myös jonkinlaista tukikohdan rakentamista, tai olemassaolevien tukikohtien parantelua, mukaan peliin. En tosin ole varma, sopisiko tuo Dying Lightin nopeatempoiseen luonteeseen.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
4 996
Ite en toivo mitää tukikohdan rakentelua, jossa ite joutuu rakentamaan. Ennemmin juuri sitä, että teet questeja tms. niin ne NPC:t tekee parannuksia.
 

shakal

RGB ON
Liittynyt
09.09.2017
Viestejä
1 332
Ei todellakaan mitään tukikohtien rakenteluja tähän peliin.

Peli oli täydellinen juuri sellaisenaan kuin oli. Edelleen parhaimpia FPS pelejä joita olen pelannut. Olen kylläkin samaa mieltä edeltävien kanssa siitä että loottien generointi ja rahan turhuus olivat asioita joihin olisi syytä paneutua toisessa osassa.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
4 996
Award winning gameplay.....? Joko ne nykyää jakaa palkintoja julkasemattomille peleille, vai viitataanko ykköseen?

Eniveis, näytti kyl siltä, että pitäähän tämä hankkia. Tuskin mitää ihan uutta ja ihmeellistä on luvassa verrattuna edelliseen. Aika vahamaiset ja pökkelöt hahmot ja ääninäyttely, mutta sit ite peli näytti taas sen verran kivalta, että teki mieli asennella ykkönen.

Ps. Hauska sinällään, et ku aikanaan kuulin ton Metricin - Help I'm Alive biisin nii tuli heti siitä fiilis, et tää sopis johonki zombi-peliin/leffaan.
 
Liittynyt
28.12.2016
Viestejä
247
Award winning gameplay.....? Joko ne nykyää jakaa palkintoja julkasemattomille peleille, vai viitataanko ykköseen?
Eikös nuo ole jo ikuisuuksien ajan jakanut palkintoja E3 yms. tilaisuuksisssa julkaisemattomille peleille. Usein väläyttelevät niitä trailereiden alussa, mutta harvemmin nyt otsikkoon sitä laittavat.
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
2 744
Kyllähän tuo vaan hyvältä näyttää. Edeltäjään verrattuna erityisesti itse tehtävät päätökset (ja sen myötä parempi uudelleenpelattavuus) ja tuon videon perusteella tehtäviltäkin voisi odottaa laatua. Taistelu ihmisiä vastaan näytti myös paremmalta, kun ykkösessä vihut eivät reagoineet mitenkään, vaikka huitaisi kirveellä niin, että veri lensi. Ostoon menee varmasti jossain vaiheessa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 979
Eilen just aloin katteleen game play videota tästä, kun Cyber Punkin viivästyksen takia jäi aukko kevään peleihin ja kerkesin jo innostua, että tässä on sitte hyvä korvike :kahvi:
Itsekin mietin tätä peliä viime vk ja kun Cyperia lykättiin niin miten tämän kanssa, no katsoin spring 2019 ja fiilikseni oli että tääkin lykkäntyy.
Ihan strategisista ja taloudellisesta syistä.

Jos hyvää pitää etsiä niin saavat viimeistellä kauemmin peliä, tuskin lykkäävät syksylle vaan veikkaisin loppuvuotta(Ma-Jou)
 
Liittynyt
28.08.2018
Viestejä
49
Pelistä on kuulunut viime aikoina kaikenlaista uutista. Puolalaislähteiden mukaan kehitys on kaaoksessa eikä projektinjohdolla ole oikein suuntaa.
Uutinen 1.
Uutinen 2.

Pelihän on ilmeisen kunnianhimoinen ja pelimedian mukaan pyrkii pois skriptatuista tapahtumista kohti laajemmin ja syvemmin reagoivaa pelimaailmaa, joka luo pelaajan valinnoista riippuvia erilaisia skenaarioita. Kokemus on potentiaalisesti jokaiselle (jonkin verran) erilainen. Ei näytä kuitenkaan onnistuvan ilman suuria vaikeuksia kehittää tuollaista peliä.

Alla myös kehittäjän vastine, joka ei suoranaisesti kiellä vaikeuksia kehitystyössä, mutta vakuuttaa työn etenevän.
Techlandin vastine.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 979
Tämän mukaan pelin kehitys olisi loppusuoralla:

Dying Light 2:n julkaisu on lykkääntynyt useita kertoja, ja tihkuneiden tietojen mukaan kaikki ei olisi hyvin puolalaisella Techland-studiolla. The Escapistille puhunut PR-pomo Ola Sondej on kuitenkin nyt vakuuttanut, että peli on kehityksensä viimeisessä vaiheessa.

"There's a whole team at Techland that works on the announcement of the release date for the game and every piece of info that accompanies it, and I know they want to surprise players, so I don't want to spoil it for them or our community. The only thing I can say is please trust us — it's the last stretch for this project, and we need your support."
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 494
Jospa se sieltä tänä vuonna vielä tulisi ja pahentaisi vaan tätä tämän vuoden helvetin kovien pelien tulvaa.. :dead:
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
4 996
Joko siellä on rahat loppu tai osalla tekemisen puutetta viimeistelyn ohella kun tulee kuitenkin tohon yköseen jatkuvasti kaikennäköstä lisä DLC:tä ja eventtiä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 751
Toisaalta ei varmaan kannata uutta puskee ku vanhakin suoltaa rahaa vielä kiitettävästi.
Ja voihan se olla että uuden konsolisukupolen myötä mennyt suunnitelmia vähän uusiks ja neuvottelevat parhaillaan mille alustalle peli julkaistaa exluna (vinkki: Epic :D )
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 979
No ei tää hyvältä näytä:

“It’s shit” - that’s the kind of feedback developers at Techland get from their leaders, the inner circle around CEO Pawel Marchewka. Interviews with ten current and former Techland staff, all of whom requested anonymity so as not to risk their careers, depict a studio marred by autocratic management, poor planning, and a toxic work culture that trickles down from the top. As one source claims, “The fish rots from the head.”

Over the course of my investigation, multiple people independently shared a story of an artist who turned in some work that management disliked. The feedback they received was "pedalski", which translates to "too f**got-like".

Speaking to Marchewka by email, he says this incident “touches on a very important issue” for Techland, which is trying to improve its communication standards.

“Our job, in a nutshell, is to invent and iterate,” he explains. “When we're in the inventing phase, we have lively discussions with each other, clashing different ideas and opinions. Therefore, I can imagine that in a tightly-knit team such words could have been said. Nevertheless, this is not our standard and those phrases do not meet our criteria in any way. We always remind our employees to make sure they communicate appropriately.

“Techland takes the welfare of our staff seriously and we are always evaluating ways that we can learn and improve - that is the key to long-term success. We expect all our employees to set a good example and treat others the way they would expect to be treated themselves. To support that, we are starting a series of different training sessions [this year], including with specialists from outside our organisation. It is important that all of our employees know that we do not discriminate against anyone based on gender, colour, or sexual orientation.”

According to those I spoke to, however, this is far from an isolated event. In another meeting, the team was discussing the "modern dark ages'' - one of the core design pillars of Dying Light 2 - and one lead blurted out, “At least they knew how to deal with women back then!”

“This situation happened a few years ago and clearly words like these are inappropriate,” Marchewka says. “The person who is responsible for these words was reported to our Human Resources department and swift action was taken to ensure it didn’t happen again. We have a strong representation of women at Techland and we want them to feel supported at all times.”

While my sources confirm this incident did see an intervention from HR, it’s not clear if the culprit was reprimanded in any meaningful way. On top of that, it’s hard to feel like complaints about sexism are being taken seriously when the main feature of the CEO’s office is a photo of a naked woman next to a cheetah.

The photo in question is by a famous English artist and conservationist David Yarrow, who I appreciate for his artistry, passion, and dedication to work, and I had never considered that it might offend anyone,” Marchewka explains. “I find him one of the best if not the best wildlife photographer. That's why I hung it in my office. But I want to make sure I set the right example so if any of our employees, anonymously, report that they feel uncomfortable with it I will remove it immediately.”

While the offer to ensure his staff are comfortable is surely welcome for the hundreds of developers at Techland, you might find it difficult to report a concern about your boss when the HR manager is his wife.

Techland’s CEO originally hired his wife, Aleksandra “Ola” Marchewka, to handle interior design and construction for the company’s new offices. Before Techland, she was a freelance legal consultant, according to her LinkedIn profile. After two years as a consultant, she became the only female board member at Techland. In February 2020, she took on the role of acting chief HR officer - according to her public work history, without prior experience in HR. Does Marchewka consider this a conflict of interest?

“No I don’t,” he tells me via email. “My wife is a professional and we have a professional relationship at work.”

According to my sources, Aleksandra Marchewka is a friendly, approachable person, but her relationship with the CEO makes it hard to come to her with work-based concerns. On the flip side, she also has the CEO’s ear, and people can sometimes use that to their advantage. Convince Aleksandra Marchewka of your idea, and she might be able to convince her husband for you. Elsewhere in the company, Pawel Marchewka’s sister is head of international sales.

Just like those familial bonds in upper management, the CEO’s influence can be felt across almost every department, from the story team to art, and even marketing.

Marchewka is an ideas man, and he had some ideas to promote Dying Light 2. One plan was to drive an unmarked van down to the Mexican border and offload a pile of body bags, sparking a macabre ARG that would eventually reveal itself to be part of the game’s marketing campaign.

“In search of original solutions during brainstorming, we come up with a variety of sometimes crazy or simply impossible ideas,” Marchewka tells me. “Some of these ideas serve only to separate the imagination from limitations, and to be able to come up with unconventional and original concepts, and from there we will critique and evaluate the ideas presented. But it’s clear our team would not execute an idea like that.”

Another idea that was floated, just around the start of the pandemic, was to send out medical test kits. People would test themselves and get results back telling them whether or not they were susceptible to the game’s fictional pathogen. Because the kits were for real diseases, though, you might also find out you have something seriously wrong with you. Elsewhere, the team considered working with the United Nations to create a video advertisement. This advert would have a UN spokesperson talk about a place where people are scrambling to survive, fighting over water. It would reflect what’s happening in developing countries, as well as Flint, Michigan. The twist? It wasn’t a real city at all; instead it would be the fictional metropolis from the game.

“This is an idea that came up during the creative brainstorming session,” Marchewka says. “I support a working environment where everyone is free to suggest ideas and not every idea is a good one, and most of them will never see the light of day.”

So, who acts as the buffer between these ideas and their execution? Łukasz Janas is Techland’s new creative director of marketing. He joined the company from Kinguin, which is like a smaller G2A-style operation - a PC key reseller that’s extremely disliked in the Polish games industry. When he first joined the company around May 2020, the team was hopeful.

With limited knowledge of the games industry and the global market as a whole, that hope was short-lived. Many team members are of the opinion he doesn’t have the experience for the job. From an outsider’s perspective, you can see a decline in quality on the company’s Facebook page, with gaudy Cyberpunk 2077 congratulation graphics and a post that misspells “Christmas”.

“[There’s] the general consensus in Techland that marketing is not doing much and seems incompetent,” one source tells me.

“When projects do not move forward, you look for new solutions,” Marchewka tells me about his decision to hire Janas. “For many years we had been lacking a creative director that our marketing and PR needed. By employing Łukasz, we have gained a leader who strengthens the team, points it in the right direction, and has ambitions of a very high level of quality. From our time working together so far, I can tell that he has brought freshness, new solutions, and ideas to Techland.”

Of course, the problems at Techland run deeper than marketing - Janas is just a symptom of another issue. “The fish rots from the head.”

You can trace it all the way back to 2011 and the original trailer for Dead Island. A huge success for publisher Deep Silver turned into a curse for Techland. It was a CGI trailer, played backwards, that had very little to do with the content of the game itself. But it put Techland on the map. Marchewka has been trying to recapture that bottled lightning ever since. He’s even floated the idea of doing it again - creating a trailer for the studio’s other games and playing them backwards.

Marchewka wants to work with the best people in the industry, and so the studio constantly hires new experts. Presumably, this also helps to refill the ranks, since staff turnover is high - in the past couple of months, at least 20 people have left Techland, a studio of 400. That’s five percent of the workforce. Over years, the churn is much worse.

“Techland has a history of hiring people for which the team had ‘high hopes’, but it ended up in nothing,” a source explains. “One such case for the designers was the hiring of Marc Albinet, a former game director from Ubisoft, that was supposed to restructure how design is done in the studio. Even he, a veteran with 30 years of experience, couldn't break through upper management that is harder to change than the spin of the fucking Earth.”

“Whenever an expert starts advising things that are not aligned with the board’s agenda, they slowly get isolated from the project and responsibilities,” another source tells me. “That leads to them leaving or eventually getting fired. To make a career at Techland, you have to be subservient.”

According to Marchewka, the high staff turnover is just a natural aspect of triple-A game development. “We have been operating on the market for 30 years and many of our employees have been with us for a long time,” Marchewka says. “Making games is tough and it is normal that sometimes there is a need to change the workplace and look for new challenges. I am very sorry that some of our employees left us and decided to find their way outside the structures of Techland but I’d always wish them the best.”

Multiple sources tell me about a cult of external consultants. They claim Marchewka trusts outsiders more than staff, and often brings outside experts into the fold. Once they’re Techland employees, there’s a grace period of a couple of weeks where their ideas are still listened to - but that trust, too, soon dissipates.

Paweł Zawodny worked as a software developer at Techland for ten years before moving into a role as chief development officer, which he held for nine years. He and Marchewka had a high-profile falling out because Zawodny wanted to introduce a traditional development pipeline to make the company’s workflow easier. After the arduous work was completed on the first Dying Light, the unanimous sentiment at the studio was: “we can’t do that again”.

The chief development officer wanted to let developers iterate within widely used game engines like Unreal or Unity before introducing those changes to the studio’s proprietary engine, Chrome Engine 6. Marchewka wanted everything to go through Techland’s own engine. “It slowed everyone down and that frustrated everyone,” says one source. “He would ask why people aren’t working faster and it was because the tech isn’t up to speed. We can work faster, but we have to go here, and you’re not allowing us to go there. The experts know what the goal is, and they should be allowed the flexibility to do what’s best.”

“Techland has its very own way of producing games,” Marchewka says. “With each title, it is constantly adapted to the needs of the project, the size of the team, and other aspects affecting our work. I think that is what most companies across the world do.”

Zawodny had brought in consultants who mapped out how things work at studios such as EA and Ubisoft, but many of their suggestions to improve workflow were rejected. One of the things that came up during that time was that the CEO can’t be involved in every milestone check meeting.

“The person trying to implement it was blocked at every corner,” one source tells me. “They had a huge falling out. He went on leave for three months and never came back.”

Marchewka sees the situation differently. “Together with Paweł, we worked to improve the development process, following the example of other studios creating triple-A games,” he explains. “It was and still is very important to me. This work continued until Paweł decided to leave Techland and it still continues today.”

Zawodny went on to found his own studio, Strange New Things, which was acquired by CD Projekt Red shortly after.

"After decades of creating titles that were dictated by so-called market demand, [we] all reached a point when we decided to do something different - something that comes from ‘us’,” Zawodny said in a telling statement at the time. “We also felt that the way the industry giants work is outdated. We want to adapt to a new way of working and fostering teamwork - an evolutionary approach described as Teal - where there are no predefined hierarchies or roles. It’s time that we change the industry from the inside."

The current method of workflow in Techland is “a production pipeline that changes so quickly and rapidly that it might as well not exist,” according to one source. Techland has hired more producers to bring some kind of order to Dying Light 2’s production, but the old guard blocks anything the new blood attempts to implement.

“What's also strange regarding producers is they have a say in design,” a source explains. “They cannot hold the pipeline or milestones together, but they [have] time to redesign or argue about design.”
Mitehän tää touhu kuulostaa melkein liian tutulta ja vielä toisesta puolalaisesta peliyhtiöltä :hmm:
Joten tämän pelin osalta kannattaa oikeasti laittaa varoitus kelloja soimaan ennakkotilauksensa varalta.

Voiskin melkein aloittaa uudestaan Dying Light pelaamisen ja on vielä kokeilematta se Battle Royal pelitilakin.

Edit: Onko siitä ekastakin osasta jo kuusi vuotta aikaa.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 979

Jos tuosta voisi jotain päätellä niin ei ihan heti ole ilmestymässä.
Toivottovasti pojat saisivat pakan kasaan.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
7 751
Devien AMA 2:

-Vastauksia liittyykö tämä jotenkin ykköseen
-Sekalaista "turhanpäiväistä" jorinaa
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
1 584
Vissiin kohta tulee se julkasupäivä. Nää julkasee videoita, jossa on sana kerralla.

 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 494
Sen tekee, noiden Discord huutaa joka helvetin päivä notifikaatiota yhden sanan takia.. :facepalm:
Vaientaakaan ei voi kun voi tulla jotain tärkeää tiedotusta :nb:
 

PCB

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
849
Vesi kielellähän tätä on vuosia odotettu, mutta ei millään jaksais tuollaista heruttelua, jossa joka päivä jollain videolla lasketaan päiviä johonkin, jossa ehkä paljastetaan julkaisu. Kaipa tuolla niitä klikkauksia saa, itseäni vaan lähinnä vituttaa. Löisivät vaan julkaisupäivän tiskiin.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
1 695
Co-op neljälle, parkourliikkeet tuplattu ja erilaisia animaatioita niille on 3000 :geek:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 494
Khuul. Tuumasinkin että julkaisupäivän ne sieltä paljastaa.
Sellanen peli itelle että vois jopa pistää jonkun superhyperultraextended-editionin tästä.. :think:

Aloittivat samalla ilmeisesti jonkinlaisen dev diary tyyppisen videosarjan:

 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.02.2017
Viestejä
304
Jotakuinkin noin. Joku syy siinä on, että peli on viivästynyt aivan älyttömästi. Pelikuva kyllä näytti houkuttelevalta, mutta jos lopulta paljastuu että pelistä löytyy monta juttua vasemalla kädellä tehtynä, en näe järkeväksi ostaa julkkarissa.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 052
Joo luulisi että viimeistään Cyberpunk olisi opettanut ihmisille,että maltti on valttia.
Odotan peliä kyllä itse kovasti, mutta rahoja en missään nimessä laita ennen kuin on saatu ihan rehellisiä arvioita pelistä.
 
Liittynyt
25.10.2016
Viestejä
322
Ensimmäinen Dying Light oli kyllä helvetin hyvä parkour ja mättöpeli. Mutta Cyberpunk2077 kyllä opetti ettei mitään, siis mitään peliä ennakkotilata :sshock: Early-access pelitsit erikseen joissa tietää ostavansa keskeneräistä.
Tuotakin voi odotella muutaman kuukauden että on patchattu kuntoon.

PS: techland on polakki-firma kuten CDPR :darra:

PS. en oo sortunut pre-orderiin sitten Mafia 3:n jälkeen joka kyllä opetti kerrasta :rofl2:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
166 832
Viestejä
3 099 030
Jäsenet
57 216
Uusin jäsen
Cronus

Hinta.fi

Ylös Bottom