Datatronic / Aina hyvä hinta ja vielä parempi palvelu. Tavoitteena paras.

7800x3d saatavuus pysyy heikkona ja taas tuli tietoon hinnannousua tähän prosessoriin. Tässä varmaan nyt käy niin, että AMD liian innokkaasti vähensi tämän tuotantoa 9000 sarjan edeltä ja kysyntä pääsi yllättämään.
Me jouduimme taas ja joudumme ehkä vielä 10 eurolla tarkistamaan hintaan lähiaikoina ja olisin aika yllättynyt jos tämä prossu olisi keihäänkärkenä seuraavassa black fridayssa. Mutta toivotaan että 9800x3d ehtii niihin kemuihin :)

Muutamia tuotepoimintoja:

Tilasimme isohkon noin 300 kpl erän Corsairin powereita ja saatiin hyvään hintaan! (erän saapuvat meille heti alkuviikosta, mutta hinta koskee jo olemassa olevia kappaleita)




Lisäksi uudet HAVN kotelot:


Aika nättejä :)
Onko nuo takuuajat oikein netissä? RMX 5 vuotta ja RMe 7v?
 
Ei. RMx on 10 vuotta, ellei datatronic yllättäen päätä olla antamatta valmistajan koko takuuta virtalähteelle vastoin aiempaa kantaansa.

RMe:n 7v takuu on oikein.

Kyllä se valmistajan takuun mukaan menee eli sivuillamme on taas tämä väärin. Tämä on korjattu näihin X malleihin jo monta kertaa ja jostain se aina automaattipäivityksissä päivittyy vääräksi :( Kyllä IT-jräjestelmät ovat niin mahdottoman ärsyttäviä aina välillä :D
 
PIDXLIGJU

En tiedä mikä teillä on käytäntö, mutta minulle kyllä sopii jos kaikki tulevat yhdessä paketissa vaikka seuraavan 2 viikon aikana.
Kaikki tilauksen tavarat tulevat yhdessä paketissa, jos haluaa tuotteet erikseen, pitää ne tilata eri tilauksissa. Mutta näistä toinen tuote on varattu tilauksellesi ja katsoin, että toista on saatavilla tukkurilta, jolle tilaus lähtee kyllä jo mananataina eli uskoisin, että Saksastakin saapuisi noi perjantaihin mennessä.
 
Toki, mutta jos tieto saatu tukkurilta, tukkuri todennäköisesti korvaa kaupalle seuraamukset.
Tukkurit eivät kyllä yleensä korvaa mitään :) Niillä on niin hienot sopimusehdot, että jos jotain korvaavat se on vain sen takia, että ne haluaa meitä miellyttää :) Mutta b-to-b kaupassa se on yleensä näin ja siihen olemme tottuneet.
Tuotetiedot eivät myöskään pääsääntöisesti tule tukkureilta. Heiltä tulee saldotietoa, nimike / EAN yms ja osalta voi tulla esim. takuutietoa. Pääosin tuotedata tulee ICECAT nimiseltä katalogitoimittajalta ja he eivät ota mitään vastuuta jos jotain mokailevat. Toki he ylläpitävät satoja tuhansia tuotteita eli aina matkaan mahtuu myös virheitä.
 
Kyllä se taitaa niin olla, että kauppa on vastuussa siitä mitä tietoja antaa asiakkaillensa.
Se on juuri näin, ja on meillä työtä siinä että verkkokaupassa kaikki tieto olisi aina oikein. Tuotemäärä on niin suuri jonka takia joudumme nojautumaan myös kumppaniemme tuottamaan materiaaliin. Vastuu on silti yksin meidän.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 695
Viestejä
4 458 516
Jäsenet
73 816
Uusin jäsen
Jebux

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom