Cooler Masterin MasterHUB saapuu vihdoin myyntiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 987


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Cooler Master on esitellyt tulevaa Stream Deckin ja muiden vastaavien hallintapaneeleiden kanssa kilpailevaa MasterHUB-projektiaan jo lukuisilla eri messuilla. Nyt MasterHUB on vihdoin saapumassa myös myyntiin.



Cooler Master MasterHUB pyrkii erottumaan kilpailijoistaan modulaarisuudellaan. Laitteen pohjana toimii Base Module -taustalevy, joka on varustettu magneetein ja pinniyhteyksin sen päälle asennettavia osia varten. Ainakin alkuun saataville tulee viisi erilaista moduulia: 15 IPS-näytöllä varustetun näppäimistön sisältävä moduuli, pyöriteltävä ohjain IPS-näytöllä, viisi liukukytkintä sisältävä moduuli, kolme pyöriteltävää ohjainta sisältävä moduuli ja lopulta kaksi pyöriteltävää rullaa sisältävä moduuli.

MasterHUB saapuu ennakkomyyntiin yhtiön Kickstarter-sivujen kautta, joskaan itse sivut eivät ole Kickstarterin alla eikä siellä näy sen enempää mitään tiettyjä maaleja, mitkä pitäisi saavuttaa. Sen sijasta sivut vaikuttavat normaaleilta ennakkotilaussivuilta, joilta voi lunastaa 25 % alennuksen 40 dollarin ennakkomaksua vastaan.



Aluksi saataville tulevat kolmen moduulin Basic-paketti 399 dollarin normaaliin ja ennakkotilauksella 299 dollarin alennettuun hintaan sekä kuuden moduulin Pro-paketti 549 dollarin normaaliin ja 399 dollarin alennettuun hintaan. Erilliset moduulit saapuvat ilmeisesti myyntiin yksittäisinä myöhemmin. Yhtiö ei ole vielä kertonut, milloin ennakkotilattujen tuotteiden toimitukset tullaan aloittamaan.

Lähde: Cooler Master

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
225
Hinta melko tyyris ja ohjelmistopuolesta näyttäisi olevan niukasti tietoa. (Tällaisessa vehkeessä softaominaisuudet tärkeät, onko esim MIDI tukeaa yms.)
Lisäksi itsellä cooler masterin hiiri jonka hallintaohjelma on järkyttävän huono, joten luotto heidän softatiimiinsä on matala. (Yksinkertainen DPI asetuksen vaihto kestää yli minuutin kun joka klikkaus saa ohjelman jumiin usean sekunnin ajaksi)
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 281
Viestejä
4 352 682
Jäsenet
72 374
Uusin jäsen
erkkilee

Hinta.fi

Ylös Bottom