Cooler Masterin MasterHUB saapuu vihdoin myyntiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 983


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Cooler Master on esitellyt tulevaa Stream Deckin ja muiden vastaavien hallintapaneeleiden kanssa kilpailevaa MasterHUB-projektiaan jo lukuisilla eri messuilla. Nyt MasterHUB on vihdoin saapumassa myös myyntiin.



Cooler Master MasterHUB pyrkii erottumaan kilpailijoistaan modulaarisuudellaan. Laitteen pohjana toimii Base Module -taustalevy, joka on varustettu magneetein ja pinniyhteyksin sen päälle asennettavia osia varten. Ainakin alkuun saataville tulee viisi erilaista moduulia: 15 IPS-näytöllä varustetun näppäimistön sisältävä moduuli, pyöriteltävä ohjain IPS-näytöllä, viisi liukukytkintä sisältävä moduuli, kolme pyöriteltävää ohjainta sisältävä moduuli ja lopulta kaksi pyöriteltävää rullaa sisältävä moduuli.

MasterHUB saapuu ennakkomyyntiin yhtiön Kickstarter-sivujen kautta, joskaan itse sivut eivät ole Kickstarterin alla eikä siellä näy sen enempää mitään tiettyjä maaleja, mitkä pitäisi saavuttaa. Sen sijasta sivut vaikuttavat normaaleilta ennakkotilaussivuilta, joilta voi lunastaa 25 % alennuksen 40 dollarin ennakkomaksua vastaan.



Aluksi saataville tulevat kolmen moduulin Basic-paketti 399 dollarin normaaliin ja ennakkotilauksella 299 dollarin alennettuun hintaan sekä kuuden moduulin Pro-paketti 549 dollarin normaaliin ja 399 dollarin alennettuun hintaan. Erilliset moduulit saapuvat ilmeisesti myyntiin yksittäisinä myöhemmin. Yhtiö ei ole vielä kertonut, milloin ennakkotilattujen tuotteiden toimitukset tullaan aloittamaan.

Lähde: Cooler Master

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
249 085
Viestejä
4 345 520
Jäsenet
72 348
Uusin jäsen
Vexix

Hinta.fi

Ylös Bottom