C More

Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
295
Uutisoitiin tänään kauppalehdessä ja Hesarin sivullakin.
http://www.kauppalehti.fi/uutiset/mtv-haastaa-netflixin-suoratoistopalvelullaan/hHfUXEWu

juttu ilmeisesti suoraan maikkarin tiedotteesta:

MTV vastaa suoratoistopalveluiden haasteeseen lanseeraamalla helmikuussa oman streaming-palvelunsa. C More on kuukausimaksullinen palvelu, joka aikoo haastaa Netflixin kaltaiset kansainväliset kilpailijat suomalaisella draamasisällöllä ja suomalaisten suosikkiurheilulla.

”Uudenlaisen jakelukanavan rakentaminen on meille luonnollisesti suuri askel, ja onnistumisen ratkaisee sisältö. Meillä on kuitenkin jo 60 vuoden kokemus suomalaisten viihdyttämisestä, joten voimme todellakin sanoa tietävämme, minkä parissa kansa viihtyy. Tulemme kevään mittaan julkaisemaan merkittäviä sisältökokonaisuuksia ja voimme luvata, että C More on kaikkien suomalaisten suoratoistopalvelu”, sanoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.


Paitsi että Bonnierin (maikkarin ruotsalainen omistaja) Cmore on ollut jo pitkään tarjolla Suomessa ja kaikissa pohjoismaissa netissä, kaapelissa ja äly tv:issä.

Mitä tämä uutinen oikeasti tarkoittaa ?
Bonnier alkaa ajamaan alas maikkarin suomalaisia palveluita, Katsomoa ja mtv Totalia kun
maksulliset ohjelmat siirretään Cmoreen.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 311
Jutun "infoboksissa":

MTV:n uusi suoratoistopalvelu, joka luottaa suomalaiseen ja pohjoismaiseen sisältöön, Hollywood-elokuviin sekä urheilun suomalaisiin suosikkilajeihin.

Lanseerataan helmikuussa 2017.

C Moren 9,95–24,95 euron hintaiseen palveluun kuuluu tilauksesta riippuen tv-sarjoja, elokuvia tai urheilua formula 1:stä MM-jääkiekkoon tai kaikki edellä mainittu.

MTV keskittää kaikki maksulliset sisältönsä C Moren alle. Katsomo jatkaa mainosrahoitteisena verkkopalveluna.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
918
Jotenkin sekava. Näkyykö siis vain F1 ja lätkä. Entäs tennis mikä ennen sisältyi mtv total sportiin?
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
295
Operaattoreilta tilatut nykyiset MTV Total, MTV Total Sport ja C More -kanavapaketit uudistuvat 1.3.2017. Kaikki MTV:n maksullinen sisältö on jatkossa C More -kokonaisuuden alla. Monipuoliset urheilu- ja viihdepaketit saat tilattua jatkossakin operaattorisi kautta.

Täällä total sivulla kerrotaan: http://www.mtv.fi/mtvtotal/mika-on-mtv-total

Tarkoittaneeko sitten sitä että cmore palveluun tulee total sport paketti lisähintaan.

Halvimmalla 9,95 hinnalla näkee vain sen mitä Cmore:ssa on tälläkin hetkellä lisättynä kotimaisilla sarjoilla + kaikki uudet sarjat tulevat ensin tuonne ja sitten aikaisintaan puolen vuoden päästä maikkarille.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
156
Vai että "MTV:n palvelu", jos CMore on nykyäänkin Bonnierin pohjoismainen palvelu niin miksi tuo muka yhtäkkiä siirrettäisiin MTV:n hallinnoimaksi. Ennemminkin kuulostaisi siltä, että esitysoikeudet on siirretty CMoren haltuun ja MTV:stä tulee halpamediayhtiö, jonka tehtävä on pyörittää jatkossa mainoksia ja lähettää uunoja uusintana.

CMore oli vuosi sitten vielä melkoista kuraa mutta nykyään ihan toimiva palvelu. Esim. oikea tuki airplaylle ym. mitä Katsomo ei koskaan saanut aikaiseksi löytyy. Ainoa kysymysmerkki on tulevien urheilulähetyksen framerate mutta tuskinpa tätä sössitään samalla tavalla kuin Katsomossa, jossa 50fps tuli kauan kilpailijoiden jälkeen ja oli sittenkin vielä "erityisominaisuus" valituissa lähetyksissä, toimi vain tietokoneella ja piti vielä laittaa erikseen päälle.

MTV kun menetti suurin piirtein kaiken mielenkiintoisen paitsi formulat niin jospa CMorella pystyisivät taas kilpailemaan muistakin lähetysoikeuksista. 25€ on vaan liikaa pelkästään formuloista, jotka näkee vaivatta muutenkin hyvällä laadulla. Jos esim. Liiga osoittautuu liian kalliiksi Neloselle ja CMore saisi sen seuraavalla tarjouskierroksella haltuunsa niin enpä panisi pahakseni (riippuen tietenkin CMoren tulevasta lähetysten laadusta)
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
475
Varmaan tulee kokeiltua CMoren nettipalvelua kun formulakausi alkaa. Eipä tuo 25 euroa ole paha hinta, mikäli leffa- ja sarjatarjonta ovat kohtuulliset ja siihen päälle tulee sitten vielä formulat (ja lätkän MM).
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
4 112
Jotenkin sekava. Näkyykö siis vain F1 ja lätkä. Entäs tennis mikä ennen sisältyi mtv total sportiin?
Tennis kuuluu, kuten myös Timanttiliiga ja hiihto

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/712720?toista

Jos olet MTV Katsomon asiakas

Voit jatkaa maksuttomien sisältöjen katsomista MTV Katsomossa samaan tapaan kuin aina ennenkin. Tähän ei ole tulossa mitään muutosta.
Käytössäsi ovat tutut Katsomo tunnukset, joilla pääset jatkamaan maksullisten ohjelmien/tapahtumien katselua uudessa C More -palvelussa helmikuussa. Huomaathan, että tuotteesi hinnassa ja sisällössä tulee olemaan pieniä muutoksia, seuraathan siis sähköpostiasi tiedotteidemme osalta.
Jos sinulla on muutoshetkellä joku ohjelma kesken, ei hätää, voit jatkaa katselua uudessa palvelussa.
Jos olet cmore.fi:n asiakas

Valitettavasti joudumme teknisistä syistä johtuen lopettamaan tilauksesi helmikuun alussa.
Toivomme sinun jatkavan täysin uuden C Moren parissa myös jatkossa. Palvelun avauduttua pääset tekemään itsellesi uuden tilauksen osoitteessa cmore.fi. Uuden tilauksen yhteydessä sinun tulee luoda itsellesi myös uudet tunnukset.
Seuraa tarkasti sähköpostiasi, lähetämme sinulle toimintaohjeet ja hyvän tarjouksen palkkioksi vaivannäöstäsi.
http://www.mtv.fi/cmore
 
Liittynyt
21.11.2016
Viestejä
5 812
Jotenkin ei kyllä tuo Cmore kiinnosta yhtään ainakaan tämän hetkisten tietojen perusteella.
Aika laihasti mitään oikeaa tietoa siitä, mitä sisältöä palveluun on tulossa. Tuolla kerrottiin joku 8 leffaa ja sarjaa joita palveluun tulee saataville ja muuten vain perus liibalaabaa parasta, mahtavinta, upeinta ja pohjoismaisinta sitä ja tätä. Tuo urheilupuoli kun ei itseä kiinnosta pätkääkään niin jäi aika vähän mitään mikä kiinnostaisi tuolla. Yhtäkään noista mainituista sarjoista en seuraa ja leffoista kiinnostaisi lähinnä Deadpool, ja muutenkin mainoslause "8 nimikettä ja tuhansia muita" ei kerro sitten tarjonnan laadusta juur mittään..

No katsotaan mitä sinne tulee saataville kun palvelu aukeaa.
Tällä hetkellä on Netflix ja Viaplay tilauksessa, ja tuskin muutoksia tulee jos ei tuonne jotain seurattavaa sarjaa saada tai leffatarjonta ole erittäin kovatasoista...
 
Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
111
Vähän epäilen, että HBO:n kanssa tehty sopimus ei anna Maikkarille oikeutta esittää tuolla mainostettua Game of Thronesia kovinkaan reaaliajassa. Mutta toki hienoa yrittää myydä palvelua Game of Thronesilla. Night Manager on pyörinyt Maikkarilla jo kahdesti läpi, Girls on myös HBO:n sarjoa, Silta on tainnut pyöriä kyllä YLEllä jo ja Young Pope tulee muistaakseni myös HBO:lle.

Urheilupuolella CHL:n oikeudethan loppuvat tähän kauteen ja en jaksa uskoa, että laittavat enää yhtään rahaa tuohon. Sen verta huonosti ovat sitä promonneet kaksi viimeisintä kautta.

Leffapuolella voivat pärjätäkkin, mutta ovat silti kaikkien muitten puristuksessa. ViaPlay, Flix, HBO ja Amazon poimivat kyllä osansa.

Itse odotan sitä itkumyrskyä, kun Salkkari/Putous -fanit tajuavat, että heidän innolla seuraamansa sarjat siirtyvät maksumuurin taakse. Veikkaan, että eivät ole kauhean iloisia. Myyköhän MTV mainoksia myös striimattaviin sarjoihin/elokuviin?
 

Yeenoghu

Neighbour of the beast
Liittynyt
07.11.2016
Viestejä
1 209
Nytkö sit menee oma DNA:n kanavapaketti metsään ? Olen onnekas ja etuoikeutettu, ku saanu pitää DNA Mix+ 8 Premium-kanavapakettia sen jälkeen, ku Maikkari poisti Maxin saatavuuden siitä, muttei voinu jo olemassa olevia sopimuksia purkaa.
Tästä oli jossain iltapäivälehdessä tarkempikin kuvaus, mutten löydä tähän hätään. Uutisessa kerrottiin tyyliin että korvaavat kanavat tulevat valittaviksi kanavahaun tekemällä -> F1 siirtyy jollekin muulle kanavalle.
Vastaavan Soneran paketin tilaajana minulle käy samoin, eli pakettiin tähän saakka kuulunut MTV MAX lakkaa näkymästä.

Jaa, täytyy siirtyä taas virittelemään warewirelangat kuumiksi. Mites se olikaan: Piratismi on lähtökohtaisesti aina huonosta palvelusta kumpuava ilmiö.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
4 112
DNA, Sonera ynnä muut operaattoriasiakkaat:

http://www.katsomo.fi/#!/jakso/712719

Uudistuksia maksu-tv -paketeissa

Operaattoreilta tilatut MTV Total, MTV Total Sport ja C More -kanavapaketit muuttuvat 1.3.2017 C More –kanavapaketeiksi. Monipuolisen C More -sisällön saat tilattua jatkossakin myös operaattorisi kautta.

Ei hätää, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Kaikki tutut sisällöt näet jatkossakin C More -kanavapaketeissa. Oma operaattorisi kertoo muutoksesta tarkemmin.

Liveurheilun huippuhetket:
  • Maailman seuratuimpia lajeja kuten F1, tennis ja golf. Urheilun huipputapahtumat esimerkiksi jääkiekon MM-kisat 2017. Kiinnostavimmat liigat ja sarjat Champions Hockey League (CHL), Svenska Hockey Ligan (SHL) ja yleisurheilun Timanttiliiga koko kauden ajan. Sekä lisäksi lähes kaikki talvilajit.
Ensi-iltaelokuvia ja huippusarjoja:
  • C More tarjoaa yli 300 Hollywood ensi-iltaelokuvaa vuodessa. Sen lisäksi kansainvälisiä ja pohjoismaisia sarjoja sekä laadukkaita dokumentteja.
Lasten ohjelmat:
  • C More tarjoaa kaikenikäisille lapsille rakastettuja kaikkien aikojen suosituimpia lasten sarjoja, kotimaisia suosikkeja ja koko perheen elokuvia.Paketit ja sisällöt:Huomioithan, että ylläolevat hinnat ovat suositusvähittäishintoja. Operaattorit määrittävät kuluttajien kanavapakettien hinnat ja lisäävät kokonaishintaan omat kulunsa (esim. katselukortista aiheutuvat kulut). Lisätiedot omalta operaattoriltasi.
http://www.mtv.fi/cmore/operaattoriasiakas
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
174
Vähän epäilen, että HBO:n kanssa tehty sopimus ei anna Maikkarille oikeutta esittää tuolla mainostettua Game of Thronesia kovinkaan reaaliajassa. Mutta toki hienoa yrittää myydä palvelua Game of Thronesilla. Night Manager on pyörinyt Maikkarilla jo kahdesti läpi, Girls on myös HBO:n sarjoa, Silta on tainnut pyöriä kyllä YLEllä jo ja Young Pope tulee muistaakseni myös HBO:lle.

Urheilupuolella CHL:n oikeudethan loppuvat tähän kauteen ja en jaksa uskoa, että laittavat enää yhtään rahaa tuohon. Sen verta huonosti ovat sitä promonneet kaksi viimeisintä kautta.

Leffapuolella voivat pärjätäkkin, mutta ovat silti kaikkien muitten puristuksessa. ViaPlay, Flix, HBO ja Amazon poimivat kyllä osansa.

Itse odotan sitä itkumyrskyä, kun Salkkari/Putous -fanit tajuavat, että heidän innolla seuraamansa sarjat siirtyvät maksumuurin taakse. Veikkaan, että eivät ole kauhean iloisia. Myyköhän MTV mainoksia myös striimattaviin sarjoihin/elokuviin?
Cmore on tähänkin asti esittänyt Gotia reaaliajassa tv:n puolella mutta voi olla että joku viive tuohon sopimuspakoilla on luotu että HBO saa pitää etulyöntiasemansa.

Ja itkumyrskyn odottelulle, käsitin maikkarin omasta tiedotuksesta että ei nuo mainitsemasi ole siirtymässä maksumuurin taakse vaan siellä cmoressa on se nykyinen Totalin maksullinen tarjonta striimipalvelussa. Luultavasti jatkossa laittavat ainakin ns isoja ulkomaalaisia sarjoja ensin tuonne, samoin kun Nelonen tekee ruutu plussan kanssa mutta eihän Nelonenkaan omaa tuotantoaan maksumuurin taakse laita, eivät ole niin tyhmiä.
 
Liittynyt
15.12.2016
Viestejä
111
Cmore on tähänkin asti esittänyt Gotia reaaliajassa tv:n puolella mutta voi olla että joku viive tuohon sopimuspakoilla on luotu että HBO saa pitää etulyöntiasemansa.

Ja itkumyrskyn odottelulle, käsitin maikkarin omasta tiedotuksesta että ei nuo mainitsemasi ole siirtymässä maksumuurin taakse vaan siellä cmoressa on se nykyinen Totalin maksullinen tarjonta striimipalvelussa. Luultavasti jatkossa laittavat ainakin ns isoja ulkomaalaisia sarjoja ensin tuonne, samoin kun Nelonen tekee ruutu plussan kanssa mutta eihän Nelonenkaan omaa tuotantoaan maksumuurin taakse laita, eivät ole niin tyhmiä.
TV:n puolella toki, koska tämä ei suoraan kilpaile HBO:n oman tuotteen kanssa. Jännä nähdä salliiko tuo sopimus myös striimauspuolelle reaaliajassa sarjat. Toki HBO tekee rahaa oikeuksillaan, joten tarpeeksi, kun heittävät rahaa niin eiköhän tuokin luonnistu.
Tuntuu tosin tyhmältä maksaa jostain Game of Thronesista Maikkarille, kun saman setin ja monta muuta yhtä laadukasta sarjaa saa itse emokanavaltakin. Toki, jos HBO:lta kiinnostaa vain Game of Thrones ja elokuva -ja muu sarjatarjonta kelpaa niin mikä ettei.

Näemmä tuossa omassa infopaketissa ei enää mainittu Salkkareita tai Putousta sanallakaan. Muitten lähteiden uutisista taas sai kuvan, että nämäkin siirtyvät.

Toivottavasti softa toimii edes paremmin kuin Katsomo, joka piiputti kyllä about joka kerta, kun sitä kautta yritti katsoa jotain urheilua mitä muutkin halusivat katsoa ja, jota ainakaan mun vanha läppäri ei jaksanut edes rullata.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
174
Näemmä tuossa omassa infopaketissa ei enää mainittu Salkkareita tai Putousta sanallakaan. Muitten lähteiden uutisista taas sai kuvan, että nämäkin siirtyvät.
Nelosen kanssa samaa mediataloa olevat lähteet luonnollisesti uutisoivat päät höyryten heti että maikkari siirtää Salkkarit ja Putouksen maksukanaville koska siten saa vähän kansan raivoa maikkarin suuntaan. Maikkarin omissa infoissa ei noita ollut mainittu missään vaiheessa. Ihan oikeesti jos lukee maikkaria koskevan uutisen ilta-sanomista tai -lehdestä niin kannattaa tarkistaa faktat, aika räikeäksi on mennyt kilpailu silläkin puolella ja jokainen mahdollisuus maikkarin dissaamiseen käytetään.

Se oikesti uusi asiahan tässä on vaan että MTV total vaihtaa nimeä ja sen saa jatkossa myös striimipalveluna. Ja niinkun ennakoin aiemmassa viestissä niin varmaan jotain isoja jenkkisarjoja esittävät ensin siellä maksullisella puolella, ehkä jollain aikavälillä tuottavat sinne omaakin sisältöä mutta niin suuri osa suomalaisia katsoo kuitenkin edelleen vain tv:tä että ei sitä unohtaa voi.
 
Liittynyt
09.12.2016
Viestejä
187
Se oikesti uusi asiahan tässä on vaan että MTV total vaihtaa nimeä ja sen saa jatkossa myös striimipalveluna. Ja niinkun ennakoin aiemmassa viestissä niin varmaan jotain isoja jenkkisarjoja esittävät ensin siellä maksullisella puolella, ehkä jollain aikavälillä tuottavat sinne omaakin sisältöä mutta niin suuri osa suomalaisia katsoo kuitenkin edelleen vain tv:tä että ei sitä unohtaa voi.
Eiköhän tässä ole vaan siitä juuri kyse et katsomon maksullinen sisältö muuttaa tuonne cmore.fi ja mtv maksukanavien nimet muuttu C More alkuisiksi ja tuskin noitten ilmaispaskojen kanavien sisältö tulee mitenkään muuttumaan. Ainoa mikä saattaa muuttua on tuo et uudet ulkomaiset sarjat tulee tuonne cmore.fi palveluun ensiksi katottavaksi ja sen jälkeen vasta noille ilmasille kanaville.
Cmore.fi oli ennen muuten tuo Filmnet ;) mikä muutti nimeä kaikessa hiljaisuudessa cmoreksi.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
385
Onko kukaan vielä tutustunut tähän. Viaplayn voisi laittaa vaihtoon, jos tästä nyt olisi sille vaihtoehto. Onhan siellä se ilmainen kuuksusi, mutta jos jollain on jo kokeilussa, niin toimiiko esim. Chromecastin kanssa kunnolla ja onko sisältöä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
66
Palvelun kyllä jo tilasin kohta alkavien formuloiden takia, mutta eipähän ainakaan vielä näytä airplay toimivan.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
247
Otin kuukaudeksi testaukseen. Chromecast toimii hyvin, mutta suurin puute on sisältö. Muutama uudempi elokuva ja perus maikkarisarjat. Lastenohjelmia on, mutta todella vanhoja ja leffoja ei lapsille ole kuin nimeksi. Testijakson jälkeen ei ainakaan tällä hetkellä ole tarvetta jatkaa. Cmoren sivulla on lueteltuna suurin osa mitä sieltä näkee, joten kannattaa katsoa löytyykö mitään mielenkiintoista.
 

Manager2k

Tukijäsen
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 666
F1 kausi alkaa tällä viikolla niin pakko oli tilaa cmore total ja jatkaa tilausta marraskuulle asti. Smart tv appsi ois kiva saada ja toivottavasti tuohon kuvan laatuun tulee jotain vaihtoehtoja tai parannuksia esim viaplaylla mielestäni antaa tarkempaa kuvaa.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
1 135
Kokeilin kuukauden ilmaisjakson ajan ja tosiaan sisältö aika pientä kilpailijoihin verrattuna, siis sarjojen/elokuvien osalta.
 

Manager2k

Tukijäsen
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 666
Mistähän johtuu että Cmoren F1 50fps reboottaa Chromecastin 5-10min välein?
Jos katsot cmoren max kanavaa chromecastin yli kestääkö pidempää päällä? Itselläni toi chromecast pätkäsee max kanavalla noin puolen tunnin välein yhteyden. Ainahan toi chromecasti lämpösenä on käynny mut voi olla että 50fps on liikaa tuolle että pysyis vakaana. Jännä että kuitenkin itselläni esim viaplay, youtube ja twitch pysyy vakaana chromecastilla.
 

-SD-

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 272
Onpa tehty vaikeaksi kirjautuminen. Kaikki tehty moneen kertaan ohjeiden mukaan mutta punaista "Kirjaudu sisään" -nappia painaessa sivu lataa hetken, jonka jälkeen ei tapahdu mitään.

Käytössä Firefox. Scriptit on sallittu ja uBlock Origin -mainoksenesto on pois päältä.

Lisäys: Jaa... Edgellä toimii. Olisi hyvä saada toimimaan myös Firefoxilla.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
475
Mulla ei oo ollut mitään ongelmia Chromecastin ja F1 50 fps lähetyksen kanssa. :hungry: Mulla on ensimmäisen sukupolven Chromecast. Mites teillä ongelmaisilla? Voiskohan olla siihen yhteydessä? Kuulostaa oudolta.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
92
Jos katsot cmoren max kanavaa chromecastin yli kestääkö pidempää päällä? Itselläni toi chromecast pätkäsee max kanavalla noin puolen tunnin välein yhteyden. Ainahan toi chromecasti lämpösenä on käynny mut voi olla että 50fps on liikaa tuolle että pysyis vakaana. Jännä että kuitenkin itselläni esim viaplay, youtube ja twitch pysyy vakaana chromecastilla.
Juu Chromecastilla katselen. Släbällä HDMIn kautta toimii, mutta mielummin ilman johtovirityksiä katsoisin kun kerran tuo CC telkussa roikkuu.

Mulla sama, että muilla videopalveluilla ei mitään ongelmia.
 
Liittynyt
02.11.2016
Viestejä
1 669
Mulla ei oo ollut mitään ongelmia Chromecastin ja F1 50 fps lähetyksen kanssa. :hungry: Mulla on ensimmäisen sukupolven Chromecast. Mites teillä ongelmaisilla? Voiskohan olla siihen yhteydessä? Kuulostaa oudolta.
F1 50fps toimii hienosti ensimmäisen sukupolven chromecast jos ei castaa minkään android laitteen kautta. Kolmella PC.llä( läppärii ja pöytämallia ) koittannu niin toimii hienosti mutta kännyllä ja tabletilla( android ) katkoo vähän väliä
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
9
En löydä vastausta tähän tuolta C Moren sivuilta, joten osaisiko joku teistä palvelua kokeilleista kertoa antaako tuo katsoa kahdella eri laitteella striimiä yhtäaikaisesti, kuten esim. Netflix sallii?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
918
En löydä vastausta tähän tuolta C Moren sivuilta, joten osaisiko joku teistä palvelua kokeilleista kertoa antaako tuo katsoa kahdella eri laitteella striimiä yhtäaikaisesti, kuten esim. Netflix sallii?
Ainakin tänään onnistui. Itse olin mökillä ja himassa katsoi muut.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
156
Vaikka tämä uusi CMore on paljon parempi ja toimivampi kuin Katsomo oli niin onhan tämä aika säälittävää, ettei kunnon frameratella voi näyttää kuin Suomen MM-pelit ja formulat.

Ikävä kyllä kaikki meni päinvastoin kuin tuli aavisteltua tuossa aiemmin ketjussa. Onneksi on vaihtoehtoja.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 228
Onko tästä palvelusta korvaamaan harava-antennin kautta katsottavat F1:n HD-lähetykset? Kuulostaa vähintäänkin kyseenalaiselle speksit. Spoilerissa tarkemmin, mutta tuntuu että bittivirrat on jostain vuodelta 2001.

Urheilulähetysten kuvanlaatu vaihtelee jonkin verran lähetystekniikan mukaan. Useimmiten urheilusisältö lähetetään maksimissaan 2,5 Mbit/s nopeudella, 720p -laatuisella resoluutiolla ja 25 fps kuvataajuudella. Tarjoamme mm. MM-kiekon Leijonien peleihin ja ratkaisuotteluihin sekä Formuloihin nopeamman 50 fps kuvataajuudeln
Kaikissa elokuvissa ja sarjoissa on stereoääni.
Ääntä ajetaan 96 kbit/s bittivirralla tai parempilaatuisissa tallenteissa 128 kbit/s bittivirralla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 312
Liityin OP:n omistaja-asiakkaaksi ja sieltä lätkäisivät kaupan päälle pari kk cmore total ilmaiseksi.

Eihän siinä, käytetään pari kk mutta ei pelkoa että tästä mitään maksaisin :tdown: Urheilua en juuri seuraa, tv ohjelmia katson lähinnä hotelleissa rötvätessä ja elokuva/sarjavalikoima on melko kapea.

Lisäksi kuvanlaatu ei hirveästi vakuuta. Paikoin aivan uusissakin artikkeleissa on melkoista pikselimössöä tarjolla. Ongelma vielä eskaloituu 4k (PC) näytöltä katsellessa. Ei jatkoon.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
156
No nyt pitää ensimmäistä kertaa kehua tätä palvelua, kun saivat aplikaation Apple-TV:hen. OK kuvanlaatu ja ruudunpäivitys ainakin livekanavilla. Kyllä tästä nyt jo viitsii maksaakin moottoriurheilukausien aikana.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 311
C More on yllättävän hyvä palvelu, leffojen osalta siis. Tällä hetkellä oma ranking on: C More, Viaplay, Yle Areena, Netflix. Flixi on vajonnut nopeasti todella syvälle paskaan, todella vähän löytyy katsottavaa.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 228
OK kuvanlaatu ja ruudunpäivitys ainakin livekanavilla
Tähän on pakko ottaa kiinni. Olen palvelusta muutaman F1 kisan katsonut, pari livenä ja muutaman aika-ajon jälkilähetyksenä. Enkö vain osaa, vai onko todella niin että 50 FPS ruudunpäivitys on vain livelähetyksessä? Tuo on aivan perseestä jos näin, koska sitten saisi olla halvempi hintakin jos katsoo jälkilähetyksiä...
 

Manager2k

Tukijäsen
Liittynyt
18.12.2016
Viestejä
1 666
Tähän on pakko ottaa kiinni. Olen palvelusta muutaman F1 kisan katsonut, pari livenä ja muutaman aika-ajon jälkilähetyksenä. Enkö vain osaa, vai onko todella niin että 50 FPS ruudunpäivitys on vain livelähetyksessä? Tuo on aivan perseestä jos näin, koska sitten saisi olla halvempi hintakin jos katsoo jälkilähetyksiä...
Siltähän tuo näyttäis että 50 fps on vain livelähetyksessä. Hintaan tuskin tulee muutoksia ja mtv voi tuon selittää esim vain liven lisäpalveluna tms. Mehän ei tiedetä millainen on mtv:n F1 sopimuksen muoto salliiko se esim 50fps jälkilähetyksenä. Varmaan tuolta Cmoren aspasta osaisivat kertoa syynkin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
156
Tähän on pakko ottaa kiinni. Olen palvelusta muutaman F1 kisan katsonut, pari livenä ja muutaman aika-ajon jälkilähetyksenä. Enkö vain osaa, vai onko todella niin että 50 FPS ruudunpäivitys on vain livelähetyksessä? Tuo on aivan perseestä jos näin, koska sitten saisi olla halvempi hintakin jos katsoo jälkilähetyksiä...
Mitä noita livekanavia tsekkasi (Max, Sport 1 jne.) niin ruudunpäivitys näytti ok:lta. Mitään järkevää erillistriimiä ei nyt oikein ole menossa... Jos jotain jälkilähetystä kokeili niin näytti olevan edelleen pienemmällä frameratella mutta jos tuo muutos tuli vasta niin hankala sanoa miten tulevaisuudessa. Itseä nuo jälkilähetykset ei nyt silleen kiinnosta.
 
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
1 023
Siltähän tuo näyttäis että 50 fps on vain livelähetyksessä. Hintaan tuskin tulee muutoksia ja mtv voi tuon selittää esim vain liven lisäpalveluna tms. Mehän ei tiedetä millainen on mtv:n F1 sopimuksen muoto salliiko se esim 50fps jälkilähetyksenä. Varmaan tuolta Cmoren aspasta osaisivat kertoa syynkin.
Kerran tätä tiedustelin ja vastaus oli, että teknisesti ei onnistu tällä hetkellä.

Suomennettuna siis eivät halua käyttää yhtään ylimääräistä rahaa tuohon.

Mutta itsekin jälkilähetyksiä katson paljon ja tuohon vastaukseen loppui oma tilaus, sen jälkeen katseltu muualta..
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
302
Tekstit jäätyy muutaman minuutin katselun jälkeen eivätkä enää päivity, koko appi jumittuu kokonaan. Ainoastaan kuvapuoli toimii tekstien pysyessä siinä mihin jäi. Ihan sama resettaako TV:n johdon irti käyttämällä vai ei, ongelma aina takaisin.

KAIKKI muu toimii, mutta tämä C Moren appi vetää jumiin. Netflix, Viaplay, HBO siis toimivat esimerkiksi aivan normaalisti.

4 vuotta sitten viimeksi oli c more tilaus ja en muista että silloin olisi temppuillut näin. Mietin että onko tää yleistä tämän palvelun kanssa?

Wentworthin tussubuffetin tunnelma kärsii!
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 207
Oletko kokeillut vaihtaa tekstityksiä toiselle kielelle ja sitten takaisin suomenkieliseksi? En muista oliko cmore, mutta jossain palvelussa sai tuolla tavalla tekstit taas toimimaan.

Ja tietysti joku voisi osata auttaa enemmän jos kertoisit TV:n mallin ja käyttöjärjestelmän.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
302
Oletko kokeillut vaihtaa tekstityksiä toiselle kielelle ja sitten takaisin suomenkieliseksi? En muista oliko cmore, mutta jossain palvelussa sai tuolla tavalla tekstit taas toimimaan.

Ja tietysti joku voisi osata auttaa enemmän jos kertoisit TV:n mallin ja käyttöjärjestelmän.
TV on Samsung UE40KU6072 ja taitaa olla Tizen 2016 tuossa käyttis.

Tuota tekstityksen kielen vaihtoa en olekaan kokeillut. Kokeilen kun oon taas TV:n äärellä. :tup:

E: leikin nyt tekstityksillä (vaihdoin ruotsiksi ja poistin kokonaan ja takas suomeen (puhelimen appissa, selaimessa ja televisiossa kaikissa erikseen ja moneen kertaan) ja toistaiseksi ei ole jäätyneet tekstitykset. Mun mielestä vähän outoa että koko sovellus jumittui kuvaa lukuunottamatta. :think:

E2: Ei se mitään korjaantunut. Noh, onneksi on ilmainen kokeilujakso, ei ole jatkumassa tällä virityksellä. Tällaista vaan en tosiaan muista edelliseltä käyttöjaksoltani.

E3: Tietokoneelta selaimesta (FF Quantum 62.0.3 (64-bit)) toistettaessa toimii täysin.
 
Viimeksi muokattu:

SweeneyTodd

Smooth Operator
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 663
Tänne voisi siirtyä keskustelemaan CMoresta. Löytyy sitten myöhemminkin nämä keskustelut.

Täytyypä nyt vielä palata tähän kuvanlaatuasiaan. Testasin nyt HBO Nordic vs CMore puhtaasti bitraten näkövinkkelistä. Nauhoitin Wiresharkilla nettiliikennettä, ja toistin Vikingsin S01E01 molemmista palveluista ensimmäiset 10 minuuttia. CMorella toisto Edgellä (he ilmoittavat että tarkkuus Chromella ja Firefoxilla tiputetaan 720p), ja HBO:lla Chromella (ei ilmoituksia siitä että tietyillä selaimilla olisi laatua tiputettu). Näin molemmilla pitäisi olla se FullHD toisto pyörimässä.
Vastaava testi olisi mielenkiintoista nähdä joko tv:n apeilla tai chromecastilla tehtynä. Löytyykö kumpaakaan?

Cmoreen ei näytä tulleen vuodessa ainakaan sarjapuolelle juuri mitään uutta katsottavaa. Muutenkin aivan älytöntä, että sarjoista on ainoastaan joku yksittäinen kausi, eikä se ole edes eka jolla päästä kunnolla juoneen mukaan. Esimerkkinä vaikka Power, josta on pelkkä 3. kausi. Sarjaa on jo tehty 5. kautta ja 6. alkaa tänä kesänä. :facepalm:
Tämä on iso ongelma CMoressa. Olisi ihan kohtuullisesti jotain sarjoja, joita voisi katsoa, mutta ei sitä nyt keskeltä sarjaa viitsi käydä katsomaan. Ja sisällön määrä on kyllä aika paljon pienempi kuin jossain Netflixissä. Leffojakin näyttää tulevan ihan muutama kuukaudessa lisää.

Laadusta puheenollen. Onko kukaan muu huomannut sellaista, että leffat ja sarjat -valikoista katsottuna ohjelmat näkyy huomattavasti parempilaatuisina kuin tv-ohjelmat valikosta. Sieltä tulee välillä melkoista suttua ja usein jopa pysähtelee kesken ohjelman. Oletan, että tuossa on menty sieltä missä aita on matalin ja nuo tulee suoraan Katsomon palvelimilta ja samalla laadulla kuin tuolla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 549
Tänne voisi siirtyä keskustelemaan CMoresta. Löytyy sitten myöhemminkin nämä keskustelut.


Vastaava testi olisi mielenkiintoista nähdä joko tv:n apeilla tai chromecastilla tehtynä. Löytyykö kumpaakaan?
Molemmat löytyy, mutta se verkkoliikenteen kaappaaminen noiden osalta onkin se hankalampi temppu. Wiresharkilla nuo sai koneelta aika vaivattomasti eroteltua kaikesta muusta liikenteestä, mutta sepä ei mobiilissa/TV:ssä/Chromecastilla onnistu.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 207
Molemmat löytyy, mutta se verkkoliikenteen kaappaaminen noiden osalta onkin se hankalampi temppu. Wiresharkilla nuo sai koneelta aika vaivattomasti eroteltua kaikesta muusta liikenteestä, mutta sepä ei mobiilissa/TV:ssä/Chromecastilla onnistu.
Jos PC:ssä on wifi, niin voit silloin tehdä sillä mobiili hotspotin ja yhdistää nuo laitteet siihen. Silloin pitäis pystyä wiresharkilla tarkkailemaan niidenkin liikennettä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 549
Jos PC:ssä on wifi, niin voit silloin tehdä sillä mobiili hotspotin ja yhdistää nuo laitteet siihen. Silloin pitäis pystyä wiresharkilla tarkkailemaan niidenkin liikennettä.
Ei oo langatonta korttia pöytäkoneessa. Ja työläppäriin ei oikein voi lähteä asentelemaan oikein mitään mikä sorkkii verkkoliikennettä. Joku toinen jolla on tuo mahdollisuus niin voisi tuon testata kyllä. Olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten eroaa.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 910
Viestejä
3 973 811
Jäsenet
68 021
Uusin jäsen
tjr.1989

Hinta.fi

Ylös Bottom