Asus julkaisi Republic of Gamers Carnyx -mikrofonin pelaajille ja striimaajille

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 524


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Asus esitteli CES-messuilla tukun uusia tuotteita, joita se julkaisee pitkin vuotta. Tovi sitten yhtiö julkaisi messuilla esitellyn ROG Falchion RX Low Profile -näppäimistön ja nyt vuorossa on ROG Carnyx -mikrofoni.

ROG Carnyx on Asuksen pelibrändin tuore kondensaattorimikrofni, jossa kehutaan olevan studiotason 25 mm:n kapseli. Carnyxissä käytetään kardioidikuviota, joka eliminoi tehokkaasti mikrofonin takaa tulevat äänet. Mikrofoni tukee 192 kHz:n 24-bittistä näytetaajuutta ja siihen sisäänrakennettu yläpäästösuodatin hiljentämään ylimääräiset alle 80 hertsin taustamelut. Ylipäästöfiltterin saa kytkettyä myös pois käytöstä. Mikrofonin taajuusvasteeksi luvataan 20-20 000 hertsiä ja maksimi äänenpainetasoksi (SPL, Sound Pressure Level) 120 dB).

Mikrofoniin on rakennettu myös suoraan oma puhkusuoja, jota pop-suodattimeksikin haukutaan. Pelaajille suunnattuna tuotteena mikrofonin puhkusuojan takaa paistaa kustomoitava Aura Sync RGB -valaistus pelisuorituksen optimointiin. RGB-valot saa toimistotöihin keskittyessä pois päältä pitämällä mykistyspainiketta pohjassa 2 sekuntia.

Mikrofoni istuu oletuksena sille suunnitellussa pöydälle asennettavassa mikrofonikehdossa, jonka jykeväksi kehutun metallirakenteen pitäisi vähentää pöydältä välittyviä tärinöitä. Mikrofonin edestä löytyy pyöriteltävä monitoimipainike ja koko mikrofonin yläpää on yhtä mykistyspainiketta. Huolimatta sijainnistaan painikkeen painamisen luvataan mikrofonin näkökulmasta äänetöntä. Mykistyksestä ilmoitetaan monitoimipainikkeen yläpuolella löytyvällä merkkivalolla. Sen lisäksi mikrofoniin on liitetty 3,5 mm:n liitäntä oman äänen monitorointiin.

Asus ROG Carnyx liitetään tietokoneeseen USB-C – USB-A-kaapelilla ja se tukee PC:n lisäksi myös Mac-tietokoneita. Carnyxin Suomen hinnoista ei ole valitettavasti vielä tietoa, mutta se kustantaa yhtiön omassa brittiverkkokaupassa 169,99 puntaa eli aavistuksen yli 199 euroa.

Lähde: Tuotesivut

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 442
Viestejä
4 191 393
Jäsenet
70 743
Uusin jäsen
Kalapoju22

Hinta.fi

Ylös Bottom