Assetto Corsa (PC, PS4, Xbone)

Liittynyt
06.08.2018
Viestejä
241
Pelin saa tosiaan nykyään näyttämään uskomattoman hyvältä, eikä vaadi edes älytöntä rautaa. Esim. piirtoetäisyys tuntuu olevan parempi kuin yhdessäkään myöhemmin julkaistussa simussa.
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 794
Isoja ongelmia tuli silti ratin kanssa, kun yksikään akseli ei toiminut Logitech G920:ssa, vaikka menuissa toimi! Aluksi piti asetuksista (Settings->CM->Drive-> eka asetus) valita että peli ei käynnisty AppID:n kautta vaan Content Managerin pitää korvata AssettoCorsa.exe. Sitten piti vielä käynnistää alkuperäinen AssettoCorsa.exe Content Managerin kautta (oikeassa ylänurkassa uusi nappi) ja tehdä ratin kalibrointi wizard, ja lopuksi tallentaa se tiedostoon. Seuraavalla käynnistyksellä CM:ssä sitten ladataan se ratin config-tiedosto ratin asetuksista.
assettocorsa-Screenshot 2024-06-18 194608.png


Ihmettelin kun peli alkoi katkomaan lataustauolla yhteyttä VR-laseihin. Syyksi paljastui, että Sol:n asentamisen ja käyttöönoton jälkeen peli yritti ladata valitulle autolle ja radalle config & tekstuurit & vao jos sitä ei löytynyt.

Ne saa onneksi ladattua kerralla CM:stä ylläolevan kuvan mukaisesti. Kohdassa 4. tuolla on kolmas vaihtoehto Download All Now muistaakseni, ettei tarvi naputella yksitellen.
 
Liittynyt
08.05.2021
Viestejä
93
Mulla on 3 maksullista moditilausta patreonissa, joita kaikkia suosittelen:

Get more from Peter Boese on Patreon (pure)
Get more from Ilja Jusupov aka x4fab on Patreon (csp sateella)
Get more from Abulzz on Patreon (muailman paras tie)

pp-filtterinä oon tykästynyt tähän: Photorealistic PPFilter C13 Camera Obscura

online-pelitkin onnistuu nykyään assettossa: Low Fuel Motorsport | Biggest platform for competitive SimRacing in ACC and AC

Saa nähä jos ja kun EVO julkastaan syyskuussa, miten pärjää emäpelille :p
 
Liittynyt
27.03.2017
Viestejä
2 794
Tuosta löytyikin Targa Florio Special Stage v.0.3.0 ilmaisversio googlella. Hienolta näytti ku kilometrin ajelin.

Eilen koitin Känniränni soratietä Toyota Celicalla, ja aika hieno on. En tiiä kuinka tämä Assetto Corsa taipuu tuollaseen ralliin realismin kannalta, mutta plussaa pitkistä jarrutusmatkoista. Tosin jos täräyttää seinään tai muuhun liian kovaa auto bugittaa osaksi maasta läpi. Toinen on että pitää käynnistää se miniohjelma joka näyttää minimapin, koska ei ole kartanlukijaa. Iso plussa realismista ja käsintekemisestä, yhdellekin suoralle oli lisätty sellainen maan alta tuleva iso kivi joita tuollaisilla teillä useasti on.

Joissain autoissa on RDS autoradio. En ollut uskoa silmiäni kun siinä pyöri teksti : "Ukrainan sodan tilannekatsaus". Se haki selaimesta paussilla olleen youtubevideon nimen! En ole kattellu löytyykö sille pikanapit, että vois soittaa spotifyä ja mikä lisäosa tuollaisen tekee. :D
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
245 266
Viestejä
4 287 640
Jäsenet
71 612
Uusin jäsen
MBlondie

Hinta.fi

Ylös Bottom