Amazon Prime Video

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
20 422
Aika yllätyksenä tuli tuossa kun katselin Primen valikoimaa, että sinne on ilmaantunut melkoisesti musiikkisisältöä. Siellä on useampiakin laadukkaita livekeikkoja (mm. Phil Collins, Toto, Deep Purple, The Who) ja kaikenlaisia dokkareita kuuluisien bändien uran varrelta (mm. Metallica, Def Leppard, Pink Floyd, Beatles, Peter Gabriel). Kannattaa vilkaista.

Nuo tasoittavat edes vähän pettymystä näistä uusista lisämaksuista. Tosin noistakin osa oli katsottavissa vain vuokramaksulla, mutta suurin osa näkyy kuitenkin kuukausimaksulla.
 
Liittynyt
22.10.2016
Viestejä
3 413
Näkeekö jostain listan poistuvista sarjoista?
Pohdin et onko toi Goldbergs oikeasti nyt poistumassa vaiko uusitaan taas viimeisinä päivinä…
 
Liittynyt
02.11.2017
Viestejä
351
EIpä oikein näe. JustWatch ei toimi poistuvien osalta kuin osittain Netflixin kanssa ja IMDB kertoo vain yleisesti tulevista uutuuksista, muita en itse tiedä.

Goldbergista ei ole tullut tänne asti kausia 9 ja 10 mutta Prime tosiaan sanoo kaikkien kausien katoavan 8 päivässä palvelusta. Useinhan esitysoikeus on joko lainassa tai menossa lainaan ja siksi poistuu valikoimasta. Star Trekit ovat tästä Skyn puolella tuorein esimerkki kun ne siirtyivät takaisin Netflixille.
 
Liittynyt
08.11.2016
Viestejä
1 166
Toistaneet itseään yli puolet tuosta. Alkoi olemaan ankeeta katsottavaa. Samat vitsit ja surkeinta, että ne kliseet ja päästä keksityt "viat" jne. päätyvät autoharrastajien toistettaviksi myös, vaikka on ihan käsikirjoitettua paskaa.
No onneksi ovat toistaneet itseään, sen takiahan sitä katsotaan. Kyllä minulla olisi jäänyt katsomatta, jos siinä olisi ruvettu neuvomaan miten hevosella ratsastetaan ja miten sitä hoidetaan.
Ei kait kauneissa ja rohkeissakaan ole vaihdettu komediaan?
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
250 842
Viestejä
4 365 669
Jäsenet
72 701
Uusin jäsen
Computer_wizard

Hinta.fi

Ylös Bottom