Airfryerit - Fritti ilman rasvaa.

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja ddude
  • Aloitettu Aloitettu
En ole ikinä ennen syönyt tacoja, enkä valmistanut, mutta ei jää viimeiseksi kerraksi
😋


Kuvasta puuttuu Crème fraîche ranskankerma, jota laitoin veneiden pohjalle ennen niiden täyttämistä.

Noista tuli helvetin rumia ja mietin pari kertaa kehtaanko laittaa edes kuvaa tänne.

DSC09806.JPG DSC09804.JPG

Tuliko oikeaan ketjuun vai miten tacot liittyvät airfryeriin?
 
Jauheliha siis kypsennetty tuon veneen sisällä? Kätevää, jos tuo onnistuu ilman, että itse vene kärähtää.
Ensin täytteiden paistaminen vuoassa, sitten täytteet veneeseen ja lopuksi vielä 3-4 minuutin lämmitys ja lopuksi päälle soosit.

Tein ensimmäistä kertaa tacoja, joten tähän löytyy varmaan parempiakin tapoja valmistaa.
 
Ensin täytteiden paistaminen vuoassa, sitten täytteet veneeseen ja lopuksi vielä 3-4 minuutin lämmitys ja lopuksi päälle soosit.

Tein ensimmäistä kertaa tacoja, joten tähän löytyy varmaan parempiakin tapoja valmistaa.
Okei. No sitten pysyttelen edelleen paistinpannussa, kun jauhelihaa paistelee. Eihän tuo AirFryer tuo tässä tapauksessa mitään etua pannuun verrattuna.
 
Okei. No sitten pysyttelen edelleen paistinpannussa, kun jauhelihaa paistelee. Eihän tuo AirFryer tuo tässä tapauksessa mitään etua pannuun verrattuna.
Kannattaa kokeilla jauhelihojen paistamista airfryerissa.

Pääsee helpommalla, kun ei tarvitse tiskata paistinpannua (vuoka on helpompi pestä) ja pyyhkiä rasvatahroja liedeltä.

180°C asteessa noin 10-12 minuuttia välillä sekoittaen on riittänyt ja kastikkeen tekeminen onnistuu myös vuoassa.

Meillä on vähentynyt lieden tai normaalin kiertoilmauunin käyttö 1-3 kertaan kuukaudessa, kun kaiken saa tehtyä airfryerissa, paitsi isommat määrät ruokaa tai pizzat.

Tosiaan käytössä prinsessan uunimallinen ja käytän lähes aina Prismasta ostettua isoa vuokaa, johon saa kerralla tehtyä noin 1,2 kilon setin esim. makaronilaatikkoa, kiusauksia yms.
 
  • Tykkää
Reactions: Six
Kannattaa kokeilla jauhelihojen paistamista airfryerissa.

Pääsee helpommalla, kun ei tarvitse tiskata paistinpannua (vuoka on helpompi pestä) ja pyyhkiä rasvatahroja liedeltä.

180°C asteessa noin 10-12 minuuttia välillä sekoittaen on riittänyt ja kastikkeen tekeminen onnistuu myös vuoassa.

Meillä on vähentynyt lieden tai normaalin kiertoilmauunin käyttö 1-3 kertaan kuukaudessa, kun kaiken saa tehtyä airfryerissa, paitsi isommat määrät ruokaa tai pizzat.

Tosiaan käytössä prinsessan uunimallinen ja käytän lähes aina Prismasta ostettua isoa vuokaa, johon saa kerralla tehtyä noin 1,2 kilon setin esim. makaronilaatikkoa, kiusauksia yms.
Nopeammin sen jauhelihan pannussa paistaa ja nopeammin pannun tiskaa kun tuon vuoan. Lieden joutuu toki pyyhkimään, mutta kokonaisaika jäänee silti pienemmäksi.

Sen verran iso vuoka on makaronilaatikolla ja kiusauksille itsellä, että ei ole tullut vastaan niin isoa AirFryeria, että vastaava onnistuisi. Enkä tuossa käytössä kyllä fryerissa näe mitään etua, kun kesto kuitenkin niin pitkä ja miinuksena fryerin hurinan pitkän ruoan laiton aikana. Fryeria tulee siis käytettyä useammin kuin uunia, mutta on monia asioista mihin paistinpannu tai uuni soveltuu paremmin, vaikka fryeriakin voisi käyttää.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
278 850
Viestejä
4 796 169
Jäsenet
77 836
Uusin jäsen
Drs123

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom