3D filamentit ja niiden ostopaikat

Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
434
Listauksessa eri ostopaikkoja 3D printtereiden filamenteille. Päivittelen tätä ensimmäistä viestiä tilanteen muuttuessa. Ketjuun keskustelua filamenteista, vinkkiä alennuskampanjoista ja kertomuksia hyvistä tai huonoista kokemuksista!

Eurooppa:
3D Jake - Itävalta
3D Prima - Ruotsi
Marwiol - Puola
Amazon.de - Saksa
Spectrum - Puola
Prusa - Tsekki
Das filament - Saksa
Proshop - Tanska
3D cut - Italia
Filamentone - Tsekki
ColorFabb - Hollanti
AliExpress - Kiina/EU
Hobby store - Puola
Hobby King - EU ja UK
Addnorth - Ruotsi

Suomi:
3D tavaratalo - Hämeenlinna ja Helsinki
Prenta - Kangasala
An-CAD solutions - Tampere
Verkkokauppa.com - Helsinki, Tampere, Turku, Oulu
Inkclub - vain verkkomyynti
Clas Ohlson - yli 40 sijaintia
E-Ville - Mäntsälä
3D-Tulostus - Helsinki
Fenno 3D - Helsinki
Filamall - Rauma
3D-Kauppa - Urjala
Radioduo - Helsinki
3Dkauppa - Ylivieska
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.11.2017
Viestejä
434
3D Jakesta olen eniten itse ostanut. Mainittakoon heistä että asiakaspalvelussa on töissä 2 suomalaista, joten palvelua saa tarvittaessa myös kotimaisella kielellä. Sieltä tulee nopeasti lähetykset, parhaimmillaan 2 päivässä kotiovelle. Postitukset on ilmaiset yli 85 euron tilauksista. Tekemällä tilin heidän kauppaansa ja sallimalla ilmoitukset sähköpostiin, saa muutaman kuukauden välein 10% alennuskupongin, muuta spämmiä ei tule. Hyvin laaja tuotevalikoima, muttei se absoluuttisesti halvin kauppa.
Amazonilla on välillä kovia tarjouksia, heillä on pääosin myynnissä vain kiinalaisia filamentteja. Yhdysvaltojen Amazonissa on myös jenkkimerkkejä myynnissä, mutta sieltä postikulut ovat kovat.

Tuossa listassa tuo AliExpress ei tavallaan kuulu joukkoon, mutta osalla AE-myyjistä on myös Euroopassa varasto, josta tavara liikkuu inhimillisin viivein. Kilpailu filamenteissa on niin kovaa, että Kiinasta tilattuna harvoin saa halvemmalla, mutta joutuu odottelemaan 30-60 päivää toimitusta. Toi kova kilpailu on parin viime vuoden aikana kaatanut monta perinteistä valmistajaa.

Jätin listasta useamman myyjän pois, kun heillä ei ole mitään suoraa linkkiä mistä filamentit löytyisivät, kuten esimerkiksi cdon.com, tai online kaupan kaikissa tuotteissa lukee "out of stock". Jätin pois myös muutaman valmistajan oman online kaupan, joiden tuotteita muut kaupat myy halvemmalla ja paremmin toimitusehdoin. Ehdotelkaa listalle käyttämiänne kauppoja.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
152
Itsellä parhaat kokemukset Colorfabb:in filamenteista,silloin tarvitsee jotain kestävämpää tai erikoisempaa. Kehittävät aktiivisesti uusia filamentteja "helppoa tulostaa" periaatteella. Myös erikoisemmat filamentit todella helppoja tulostettavia kunhan tulostin taipuu heidän tulostus spekseihin.

edit. ja jos joku filamentti kiinnostaa niin kannattaa hetki odottaa blackfriday tarjouksia ;)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
147
Ihan uusi tuttavuus tuo Addnorth, vaikka ovat 4 vuotta jo myyneet matskua naapurimaassa. Olitko tyytyväinen laatuun?
Vajaa vuosi sitten tilasin PETG kahdeksassa eri värissä, kun oli filamentit -25%. Olen ollut tyytyväinen laatuun, ja heidän sivuiltaan löytyy myös valmiit tulostusasetukset esim. Prusalle. On tosin tullut käytettyä myös Prusament PETG asetuksia noille rullille ongelmitta.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
102 126
Viestejä
2 048 705
Jäsenet
42 165
Uusin jäsen
mackaiveri

Hinta.fi

Ylös Bottom