World of Warcraft

  • Keskustelun aloittaja Keskustelun aloittaja Dzeeta
  • Aloitettu Aloitettu
Siis ei jumalauta noi pugit on kyllä joskus.... RRÄÄÄÄÄGGGHHHHHHHHHHH!!!!!

*jupisee vihaisena jotain painokelvotonta ja litkii 65:tta manajuomaansa nurkassa samaan aikaan kun muu porukka ottaa osumaa puolen instan hirviöistä kilometrin päässä*

Hiilerinä kyllä kehittänny addiktion manajuomiin ja maagien kekseihin....
 
Avasin tilin ja wowittaminen maistuu taas kymmenen vuoden tauon jälkeen. Uusinta lisäosaa en ole vielä hommannut vaan päätin levuttaa ensin pari hahmoa 70 tasolle.

Olen vetänyt shadowlandsia timewalkin moodissa ja nyt paukahti maksimitaso. Samalla alueiden levelien skaalaus lakkasi, josta seurasi se että viholliset ja lootit ovat yhtäkkiä low level kamaa. Kiinnostaisi pelata shadowlandsin tarina loppuun, mutta ei ole oikeen enää intoa kun mobit putoavat yhdellä iskulla ja dropit ovat täyttä roskaa.
Onkohan tässä enää mitään tehtävissä vai olisko ainoa pelastus ollut kytkeä xp-lukko ennen kun 70 leveli paukahtaa tauluun?
 
Tulihan tuo ah-saurus hommattua samantien, kun kerran mailbox samassa 😆 Monihan tästäkin on tuolla foorumeilla mielensä pahoittanut, mutta aivan yksi lysti itselleni.
 
Aivan helevetin moni ja Reddit räjähtänny atomeiks koska "BRUTO BAD!!! BLIZZARD GREEDY RRAWRRAWRRRAAAWWWRRR!!!"

Mäkin meni ja ostin koska voin. :cool:
 
Pikkushamaanin kanssa juoksin ohimennen tekemässä noi dailyt, ahaa, muna tuossa, klikataas, tapetaan ja.... EI JUMALAUTA!!!!!!!!!

Näyttökuva 2024-10-27 062400.png


Ja postaus nro 1000... *korkkaa juhlan kunniaksi valkean Monsterin*
 

Statistiikka

Viestiketjuista
256 723
Viestejä
4 459 189
Jäsenet
73 822
Uusin jäsen
divinephos

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom