Will Ferrell teki leffan euroviisuista ja osui suoraan kymppiin

Kautium

IOdootti
Tukijäsen
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
19 527
Millä tavalla se napakymppiin osuminen on pääteltävissä tuosta lyhyestä musiikkivideosta? Itse elokuvahan julkaistaan vasta kesäkuun lopussa.

Ja tosiaan ketju on väärällä alueella, mutta moderaattorit varmaan siirtävät jos ja kun kokevat aiheelliseksi.
 
Liittynyt
06.03.2017
Viestejä
1 077
Jeps, et referöinyt linkkiäsi tai kertonut mitä se sisältää, kaiken lisäksi väärällä osiolla.

EN ole moderaattori mutta joku moderaattori voi jakaa ichiä ja siirtää ketjun jos kokee tarpeelliseksi.
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
208
Ainakin meikeläisen suupielet sai tuo video hymyyn :D Paljon roskaahan tuo on tehnyt, mutta joitakin sen leffoja olen katsonut useamman kerran, kuten Bileet Roxburyssa tai Land of the Lost.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
991
Eihän tämä ensimmäinen kerta ole kun Euroviisuista parodiaa tehdään. Kieltämättä tässä kierrätetään Molvanian euroviisu-kappaleen ideaa;

 
Liittynyt
07.11.2018
Viestejä
958
Jotkin aihepiirit ja genret ovat niin kliseisiä, kliseetietoisia ja itseironisia, että parodian tekeminen niistä on oikeastaan turhaa. Jos sellaista yritetään, niin jälki tuppaa olemaan sysipaskaa ja vähemmän koomista kuin se alkuperäinen. Katastrofileffoista tehdyt parodiat ovat tästä hyvä varoittava esimerkki, alkuperäiset elokuvat naurattavat tuon tuostakin(*, mutta joistakin Sharknado-leffoista tulee lähinnä vaivautunut olo. Uskoisin samoin käyvän Euroviisujen kanssa.

(* Katastrofileffojen päättömyyksissä on uudemmissa leffoissa tahattoman komiikan lisäksi myös tietoisia silmäniskuja genreä paremmin tunteville, vähän samaan tapaan kuin vaikkapa Sam Raimin alkuperäisten Evil Dead -leffojen tapauksissa kauhulefffojen ystäville.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 521
Viestejä
4 165 188
Jäsenet
70 419
Uusin jäsen
KukkoPärssinen

Hinta.fi

Ylös Bottom