Will Ferrell teki leffan euroviisuista ja osui suoraan kymppiin

Kautium

IOdootti
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
8 400
Millä tavalla se napakymppiin osuminen on pääteltävissä tuosta lyhyestä musiikkivideosta? Itse elokuvahan julkaistaan vasta kesäkuun lopussa.

Ja tosiaan ketju on väärällä alueella, mutta moderaattorit varmaan siirtävät jos ja kun kokevat aiheelliseksi.
 
Liittynyt
06.03.2017
Viestejä
412
Jeps, et referöinyt linkkiäsi tai kertonut mitä se sisältää, kaiken lisäksi väärällä osiolla.

EN ole moderaattori mutta joku moderaattori voi jakaa ichiä ja siirtää ketjun jos kokee tarpeelliseksi.
 
Liittynyt
02.01.2017
Viestejä
97
Ainakin meikeläisen suupielet sai tuo video hymyyn :D Paljon roskaahan tuo on tehnyt, mutta joitakin sen leffoja olen katsonut useamman kerran, kuten Bileet Roxburyssa tai Land of the Lost.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
562
Eihän tämä ensimmäinen kerta ole kun Euroviisuista parodiaa tehdään. Kieltämättä tässä kierrätetään Molvanian euroviisu-kappaleen ideaa;

 
Liittynyt
07.11.2018
Viestejä
415
Jotkin aihepiirit ja genret ovat niin kliseisiä, kliseetietoisia ja itseironisia, että parodian tekeminen niistä on oikeastaan turhaa. Jos sellaista yritetään, niin jälki tuppaa olemaan sysipaskaa ja vähemmän koomista kuin se alkuperäinen. Katastrofileffoista tehdyt parodiat ovat tästä hyvä varoittava esimerkki, alkuperäiset elokuvat naurattavat tuon tuostakin(*, mutta joistakin Sharknado-leffoista tulee lähinnä vaivautunut olo. Uskoisin samoin käyvän Euroviisujen kanssa.

(* Katastrofileffojen päättömyyksissä on uudemmissa leffoissa tahattoman komiikan lisäksi myös tietoisia silmäniskuja genreä paremmin tunteville, vähän samaan tapaan kuin vaikkapa Sam Raimin alkuperäisten Evil Dead -leffojen tapauksissa kauhulefffojen ystäville.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
89 508
Viestejä
1 829 093
Jäsenet
39 001
Uusin jäsen
datsun100a

Hinta.fi

Ylös Bottom