Vuodettu kutsukuva paljastaa seuraavan Galaxy Unpacked -tilaisuuden ajankohdan

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 202

Evleaks-nimimerkillä tunnettu Evan Blass on vuotanut Samsungin tulevan Galaxy Unpacked -tapahtuman kutsukuvan ja samalla paljastanut tapahtuman ajankohdan. Kuvan perusteella tilaisuus järjestetään 10. elokuuta ja siellä odotetaan julkistettaviksi uudet taipuvanäyttöiset Galaxy Z -mallit, minkä lisäksi tilaisuudessa on huhujen mukaan luvassa myös uudet Galaxy Watch5-älykellomallit sekä mahdollisesti myös toisen sukupolven Galaxy Buds Pro -kuulokkeet.

Evleaksin alkuperäinen Twitterpäivitys kutsukuvan kanssa on otettu jo pois linjoilta tekijänoikeuksiin vedoten, mutta itse kuva on jäänyt elämään internettiin.

Lähde: Android Police
 

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
2 202
Samsung on käynnistänyt Unpacked-tilaisuudessa julkaistavien tuotteiden ennakkovaraukset, vaikka itse tuotteet vielä julkaisua odottavatkin. Ennakkovaraajille valmistaja lupaa rahallisia hyvityksiä Samsung Credit -pisteiden muodossa. Maksimissaan hyvitystä voi saada 200 dollarin edestä.

Ennakkovaraukset myös vahvistavat yrityksen olevan tuomassa tilaisuudessa uuden Galaxy -älypuhelimen, Galaxy Watch -älykellon sekä Galaxy Buds -kuulokkeet.

Lähteet: Samsung, Android Authority
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 440
Viestejä
4 161 809
Jäsenet
70 409
Uusin jäsen
allun90

Hinta.fi

Ylös Bottom