VPN-palvelut

Viestiketju alueella 'Internet, tietoliikenne ja tietoturva' , aloittaja debuggeri, 21.10.2016.

 1. ztec

  ztec

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2019
  Eikös se mene vähän toisin päin? Mä ainakin yhdistäisin mielummin johonkin random WiFiin, kuin käyttäisin VPN:ää, jos olen tekemässä jotain sellaista, josta en halua kenenkään tietävän. Valitset vaan sopivan paikan, ettei jää liikaa videotallenteita.
   
 2. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 198
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Tämähän ny riippuu ihan siitä mitä on tekemässä (ja silloin on käytössä ihan omat laitteetkin sitä varten), jota ei ole käsittääkseni keskutelussa mitenkään sanottu että mitä.
  En nyt usko että täällä kovin moni on tekemässä jotain, että pitää ihan kameroista lähtien varoa, kun nettiin on menossa...
   
 3. sakukakkala

  sakukakkala

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2019
  En oikein keksi parempaakaan paikkaa tälle kysymykselle mutta huomasin sattumalta että win10 on laittanut tällaiset asetukset päälle:
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
  Mitäs nuo kaksi asetusta oikein tekevät?
   
 4. Desgorr

  Desgorr

  Viestejä:
  1 143
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  What is a metered connection? How to enable metered connections in Windows 10 | Digital Citizen
  Mikä on roaming - Mobiilidata ulkomailla - Matkalla - Telia - Telia

  Eli sallitaan VPN:n käyttö yllä mainittujen kanssa.
   
  sakukakkala tykkää tästä.
 5. bowtie81

  bowtie81

  Viestejä:
  150
  Rekisteröitynyt:
  03.07.2018
  huomasin, että nordvpn saa suoraan asuksen reitittimeen, tällöin ei tarvita ohjelmistoa konekohtaisesti kuten freedome:lla, säästää tietokoneen resursseja ja tietysti sitten kaikki kodin laitteet on turvattu. AsusWRT Merlin setup with NordVPN | NordVPN Customer Support
  Toimiikohan tuo miten hyvin käytännössä?
   
 6. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 086
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Säästää tietokoneen resursseja, mutta samalla kyykyttää jo lähtökohaisesti heikkoa purkkia. :) NordVPN:n "turvallisuuteen" kannattaa suhtautua varsin isolla varauksella, aiemmin Tesonetin ja viimeaikaisten tietoturvaperseilyiden vuoksi.
   
  Seppo77 tykkää tästä.
 7. runboy93

  runboy93

  Viestejä:
  1 648
  Rekisteröitynyt:
  01.08.2017
  Onneksi en ole koskaan käyttänyt NordVPN, muut niin aina ylistivät sitä mutta tässä nyt nähdään lopputulos...

  Mielummin 1.1.1.1 (Warp+, kuten nyt on käytössä) vaikka ei olekaan varsinaisesti VPN.
   
 8. omg-lol-wtf

  omg-lol-wtf

  Viestejä:
  235
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  Näitä lafkoja, jotka tarjoavat vpn-palveluja tuntuu tulevan kuin sieniä sateella. Mikä mahtaa olla se paras satunnaiseen warettamiseen ja maaestojen ohittamiseen mm. netflixissä? Nordvpn oli itsellä mielessä, mutta onko viimeaikaiset kämmit palvelussa kuinka vakavia? Suotavaa toimia android, ios ja windows vermeissä.
   
 9. ztec

  ztec

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2019
  On siitä tavallaan hyötyjä ja myös merkittäviä haittoja.

  Yhteyden yli ei saa siirtää mitään sellaista, mikä voisi olla identioitavissa tai mitenkään yhdistettävissä sinuun. Näin ollen kaiken liikenteen laittaminen VPN:n läpi romuttaa yksityisyyden täysin ja VPN:n hyödyt menetetään. ( Mikäli niitä nyt ylipäätänsä oli olemassa alunperinkään ).

  On todella tärkeää, että kaikki mahdollinen liikenne on rajattu pois, paitsi juuri se liikenne joka tietoisesti halutaan suorittaa yksityisesti. Kaikki tunnistettavat patternit, profilointi-tiedot, fingerprintingiin johtavat tiedot ja ehdottomasti yksilölliset tunnisteet pitää olla poissa. Tuo on jo niin kova vaatimus, että jos asiaan ei ole pitkällisesti ja syvällisesti perehtynyt, lienee parempi ettei ole mitään kuvitelmia yksityisyydestä niin voi säästyä monelta harmilta. Monesti kannattaa tehdä jo ihan mind-setin kannalta niin, että mm. pisteet on eriytetty. Samoin se osuus mikä tehdään anonyyminä, kannattaa valmistella huolellisesti, kerrata moneen kertaan, että kaikki menee oikein. Sekä suorittaa nopeasti ja tehokkaasti, mahdollisten jälkien syntymistä tietysti jo lähtökohtaisesti vältetään koko prosessin ajan. Mutta sen jälkeen kun taski on suoritettu kaikki hävitetään totaalisesti.

  Miksi? Siksi, että jos jostain ihmeen syystä kävisi jotain sellaista, minkä ei pitäisi olla mahdollista. Eli joku epäilee sinua, ei löydy mitään muita todisteita etsimälläkään. Toisekseen, kun kaikki referenssit tuhotaan mahdollisiin pseudoanonyymeihin profeiileihin, kukaan ei voi helposti houkutella sinua esille. Asia oli ja meni. Siihen ei enää palata koskaan. Palaaminen on äärimmäisen riskikästä ja yksi yleisimpiä tapoja mokata. Palaamiseen voi johtaa mm. suorituksessa tehty virhe. Mutta virhe suoranaisesti ei välttämättä ehkä paljastanut sinua, mutta palaaminen paljastaa.

  Yksityisyys on vaikeaa, erittäin vaikeaa. Varsinkin kun useimmat järjestelmät on suunniteltu nykyjään jo lähtökohtaisesti kattavan vakoilun ja seurannan kannalta. Jotta kaiken tuon saa kitkettyä pois, pitää peruuttaa hyvin tunnettuihin ja yksinkertaisiin järjestelmiin.

  Huippu ammattilaiselle sattuu myös kämmejä, että vaikka kuinka on koittanut häivyttää kaikki jäljet, niin kyllä ne sieltä esiin vielä putkahtaa. Normujen on turha edes yrittää ja kuvitelmat yksityisyydestä luovat vain vaarallisen väärän turvallisuuden tunteen. VPN palveluita myydään pääsääntöisesti aivan puhtailla valheilla.

  Tänään juuri parahdin tuskasta kun näin tämän Tweetin.  Mainostavat top-secrettinä. Mutta en taida sanoa siihen asiaan yhtään mitään.
   
 10. Zeratul

  Zeratul

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2019
  Olen testaillut useimpia suosittuja VPN-palveluita ja Cyberghost on ollut ylivoimaisesti paras esimerkiksi Netflixin suhteen. Olen itse käyttänyt tuota nyt reilun vuoden ja tulen jatkamaan käyttöä myös nykyisen 18kk tilauksen päätyttyä.

  https://www.cyberghostvpn.com

  NordVPN oli viimeksi käytössä joskus viime vuoden alkupuolella ja silloin sen avulla ei Netflixin maaestoja pystynyt ohittamaan ollenkaan.
   
 11. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 086
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Johtunee siitä että nykyisetkin tarjoajat ovat suurilta osin ”muutamien” omistajien omistuksessa. VPN-firmoja on myös aika helppo perustaa lennosta, rekisteröitymällä vaikkapa Panamalle ja vuokraamalla joitakin virtuaalipalvelimia ympäri maailmaa.

  Eräs henkilö totesi hyvin sanomalla että "NSA:n on turhaa yrittää rikkoa salausavaimia, kun vaihtoehtoisesti voisivat perustaa oman VPN palvelun jollain geneerisellä nimellä ja tarjota palvelua puoli-ilmaiseksi. Massat kuitenkin juoksevat hintojen perässä, joten..." :)
   
  Seppo77 ja ztec tykkäävät tästä.
 12. ztec

  ztec

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2019
 13. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 626
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Ideana tässä oli varmaan se että julkisen wifin salakuuntelu/liikenteen sniffaus on helppoa sen verkon hallitsijan toimesta.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2019
  Leo_Greta tykkää tästä.
 14. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 626
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Oliko tämä mielestäsi hyvä vastaus alkuperäisen kysyjän kysymykseen? Lähinnä taitaa sekoittaa lisää. Kokemusta reitittimeen asennetun vpn-softan/firmwaren toimivuudesta käytännössä tuossa nyt kuitenkin haettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 07.11.2019
 15. Elvis Jagger

  Elvis Jagger

  Viestejä:
  1 626
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tai siis tuossa mukana olevat ~90 tarjoajaa, joista vain muutama on sillä tavalla tunnettuja että olisi voitu joskus tässäkin ketjussa mainita suositteluna.
   
 16. escalibur

  escalibur ATK-harjoittelija Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  4 086
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo on lähinnä suuntaa-antava listaus. Niitä saattaa olla enemmänkin, jos/kun joku jaksaisi sherlockoida toimijoiden taustat. Joka tapauksessa jokainen varmaan ymmärtää asian pointin.
   
 17. ztec

  ztec

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2019
  Mutta jos kaikki liikenne on vähintään allekirjoitettua ja pääsääntöisesti salattua, niin mitä olennaista hyötyä siitä on? Mikä on threat model? Jos hyökkääjä on siellä vain sinua varten, on tilanne jo huono lähtökohtaisesti. Jos taas kyseessä on satunnainen liikenteen kuuntelu ja seuraaminen, niin saadaan DNS kyselyt ja IP osoitteet talteen. Muu liikenne on HTTPS salattua. Mikä on riski?

  On kokemusta ja tietenkin toimii hyvin. Tietysti kannattaa huolehtia siitä, että reitittimen spekseissä on riittävä suorituskyky salatulle liikenteelle. Mutta jos kyse on nyt siitä kohtutusta "VPN anonymiteetti käytöstä", niin siinä on haittansa. Jos taas tavoitteena on saavuttaa pisteestä A yhteys pisteeseen B salattuna, niin kyllä se toimii hienosti. Joskin senkin hyödyt on nykyjään kyseenalaiset kun käytännössä kaikki interwebsin yli käytettävät protokollat on jo lähtökohtaisesti salattuja ja autentikoituja. Suurin hyöty tuosta lienee yksi autentikointi kerros lisää, jos järjestelmät joita sen yli käytetään on muuten autentikoinnin osalta puutteellisia. Tätähän mm. Cloudflare mainostaa Argo:n kansa.

  Edit. Nimimerkillä noin 20v VPN yhteyksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2019
 18. kunfu

  kunfu

  Viestejä:
  251
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mitä reititin olisi tähän hyvä?
   
 19. evakko

  evakko

  Viestejä:
  395
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Blokkaako Ylen ja Mtv:n järjestelmät Freedomen suomalaiset osoitteet tällä hetkellä vai saako sillä em. palvelut näkymään ulkomailla?
   
 20. Neo Cortex

  Neo Cortex

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2018
  Onko DNS välityspalvelimen käytössä VPN:n kanssa jotain miinuspuolia? Lähinnä adblock tason juttuja mietin esim AdGuardin DNS:n avulla.

  Luottoa ainakin pitää löytyä välityspalvelimen tarjoajaan mutta onko jotain muuta jota tulisi ottaa huomioon?
   
 21. Pah0lain3

  Pah0lain3

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Tarkoitatko DNS – Wikipedia tätä ?
  Jos tarkoitat niin kuvittelisin että vpn palveluntarjoajan omat dns osoitteet kannattaa pitää käytössä ja selaimeen vain lyödä ublock origin niin kaikki hoituu mainiosti. Jos tuot tuohon kuvioon mukaan vielä ylimääräisen muuttujan (dns=joku muu kuin vpn palveluntarjoajan antama) luulisin sen heikentävän / murentavan tätä koko vpn prosessia.

  Näin siis itse ajattelen ja toki voin olla aiiiiivan täysin väärässä ja joku korjaa kohta.
   
 22. swaggins

  swaggins

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Kape technogolies(GyberGhostin omistaja) ostanut PIAn 100M dollarilla. Äkkiseltään tutkittuna varsin kyseenalainen firma tuo Kape kun aikoinaan tehnyt adwarea Crossrider nimellä. :think:
   
 23. Hans Niskatuki

  Hans Niskatuki

  Viestejä:
  569
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  PIA being purchased by cyberghost : PrivateInternetAccess

  Research shows that 99 VPN products run by just 23 companies

   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  DaNightlander ja ztec tykkäävät tästä.
 24. jokke79

  jokke79

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Suositelkaas jotain halpaa ja yksinkertaista VPN palvelua noobille. Cyberghostia ajattelin?
   
 25. druidi

  druidi BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2017
  Kuun lopussa Black Friday ja F-Securen Freedomella on ollut hyvät tarjoukset. Siis muiden tarjoamina.
   
 26. Neo Cortex

  Neo Cortex

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2018
  Veikkaisin että F-securelta tulee itseltäänkin taas joku -50% koodi.

  Silti suosittelisin Mullvadia (vaikka siitä ei tarjouksia tulekkaan). Toimii nopeammin kuin Freedome ainakin omalla koneella, ja jos jaksaa hieman ohjeistusta lukea niin WireGuardin kautta vieläkin nopeammin (säännöllisesti yli 90M nopeuksia 100M netillä). Freedomen huomasin alkaneen hidastella n. vuosi sitten ilman mitään syytä, alkujaan 200M yhteydellä sai Freedome päällä n. 150M irti mutta viimeisen vuoden aikana hyytyi säännöllisesti alle 100M nopeuksiin. Usein nopeudet olivat siinä 50-80M nurkilla. Mulvadin kanssa ilman WireGuardiakin nopeus oli parempi, WG:n kanssa tasoissa kuin mitä ilman koko VPN:ää.

  Epäilen että tuo Freedomen hidastuminen johtui protokollasta jota se käyttää tai jostain siihen liittyvästä muutoksesta. Tämä on luulo, ei tieto koska en ole jaksanut selvittää tai kysellä tuelta asiasta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
 27. jokke79

  jokke79

  Viestejä:
  122
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Äkkiä katsottuna Mullvad ei ainakaan jossain vaiheessa pystyntyt kiertämään Netflixin estoa?
   
 28. Neo Cortex

  Neo Cortex

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2018
  Mulvadista on myös selkeästi tiedossa kuka omistaa yms. eikä taustalla ole tuossa pari viestiä aiemmin mainittua osittain hämärät taustat ja historian omaavaa organisaatiota.
   
 29. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 286
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Sekä Yle että Katsomo toimii ulkomailla Freedome:lla.
   
 30. Neo Cortex

  Neo Cortex

  Viestejä:
  127
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2018
  Joo, tuskin pystyy (itse en Netflixiä käytä) muuta kuin ajoittain eli ihan sattuman kauppaa sen suhteen. Toisaalta ei pysty myöskään Freedome, sitä käyttäessä Netflixiä kokeilin ja ainoastaan Suomen ja Norjan(!) sijainneista sain Netflixin toimimaan.

  Siitä tosin kehuttava Freedomea että suomalaiset palvelut (Areena, CMore, Ruutu) ei oman käytön aikana ainakaan valittanut VPN:n käytöstä. Mullvadin kanssa CMore ei toimi ollenkaan (WG Suomen nodet) ja Ylen tietyt videot, pääasiassa Viasatin kuvaa olevat maalikoosteet, eivät pyöri VPN päällä. Areenassa noin muuten en ole huomannut mitään estoja live-kanavien tai ohjelmien kanssa.
   
 31. Reisga

  Reisga

  Viestejä:
  312
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Nykyään voi muuten EU-alueella reissatessa, Suomessa kirjoilla olevat henkilöt katsoa Yle Areenaa tunnistautumalla.
  Areenan käyttö ulkomailla
   
  ztec tykkää tästä.
 32. Seppo77

  Seppo77

  Viestejä:
  1 286
  Rekisteröitynyt:
  20.06.2017
  Niin voi mutta Freedomella toimii sitten missä vain.
   
  Reisga tykkää tästä.
 33. Zelll

  Zelll

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Mikäs vpn nyt PIA:n jälkeen?
  Mullvad VPN tämä?
   
  Neo Cortex tykkää tästä.
 34. =JP=

  =JP=

  Viestejä:
  1 198
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Mielipiteitä on monia ja täten ehdotuksia varmasti erilaisia, itse olen käyttänyt https://airvpn.org vuosikausia ja ollut tyytyväinen siihen, eikä ole tarvinnut vaihdella. Ei ehkä se kaikkein halvin (hintaerot on näissä aikas pieniä ku pikkasen katsoo milloin hankkii, kuten tuleva BF), mutta toiminut omalla kohdalla 100% tarpeen mukaan.
   
 35. ztec

  ztec

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  07.07.2019
  Maavalikoima vaikutti aika heikolta, jos sillä on mitään merkitystä. Riippuu tietysti käyttäjän preferensseistä.
   
 36. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  284
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Tuoretta hintavertailua:
  Private Internet Access 2,40€/kk

  nVpn 3,01€/kk
  Windscribe 3,68€/kk
  AzireVPN 3,75€/kk

  ProtonVPN 4€/kk
  AirVPN 4,08€/kk
  VPNArea 4,44€/kk
  TorGuard 4,51€/kk
  HideIPVPN 4,51€/kk
  VPNBaron 4,94€/kk
  Surfshark 4,99€/kk

  Mullvad 5€/kk
  CyberGhost 5,29€/kk
  Hide.me 5,42€/kk

  Ipredator 6€/kk
  NordVPN 6,36€/kk

  ExpressVPN 7,51€/kk
  IVPN 7,52€/kk

  AceVPN 13,55€/kk
   
 37. druidi

  druidi BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2017
  • Käyttäjälle annettu varoitus tai huomautus: Huomautus - jätä tällaiset nollapostaukset kokonaan lähettämättä, jos ei ole mitään järkevää annettavaa keskusteluun

  En näe kuin pelkkää paskaa tuossa.
   
  Kapteeni Koukku tykkää tästä.
 38. swaggins

  swaggins

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viimeksi muokattu: 20.11.2019
  Boogy tykkää tästä.
 39. Pah0lain3

  Pah0lain3

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Toki olis mukava kuulla mikä on sitä ei niin paskaa sitten. Ihan vaan koska kiinnostaa.

  Itse alkoi harmittamaan oma PIA puolesta puhuminen (käännän kelkan tässä vaiheessa jo valmiiksi). Täytyy nyt vähän kuunnella ensiksi että mitä tuo kokonaisuudessaan tarkoittaa kun vaihtoivat omistajaa.

  Jos korvaavaa palvelua täytyisi miettiä olisi itsellä vaihtoehtona Mullvad tai Airvpn enää. Hinta vaikuttaa tietenkin päätöksen tekemisiin.

  Airvpnnällä on vuokratut serverit kolmannelta osapuolelta, Mullvadilla ilmeisesti omat. Mutta hankalaksi menee valinta , kun ne "kunnon" palvelut alkaa käymään vähiin tuossa edullisemmassa päädyssä...

  esimerkiksi hintavertailu postauksen suurin osa palveluista on kuitenkin itsellä pois suljettuja vaihtoehtoja joita on turha edes miettiä niin hiukan ongelmalliseksi meinaa valinta mennä.

  Edit : taidan vain noista kahdesta vetää pitkää tikkua
   
  Viimeksi muokattu: 21.11.2019
 40. LovelyWhore

  LovelyWhore

  Viestejä:
  542
  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Freedome tilaus näköjään päättymässä just. 25€ oli viimeksi ja nyt tyrkyttävät aika huonoa tarjousta. Ajankohdasta päätellen oon blackfridayna ottanut viimeksi. Taidan jatkaa jos tulee vastaava tarjous vastaan. Eikös noita ole perinteisesti aina tullut?

  Pelkkään BBC:n katsomiseen oon käyttäny ja helvetillisten alkukankeuksien jälkeen saivat iPlayerin kuvanlaadunkin kuntoon. Lähinnä uutisten, lauantai-aamujen kokkiohjelmien ja alasarja- ja fa cupin väijymiseen ihan riittävä toi freedome. Privatrackereilakin on vpn käyttö kielletty. Ja muutamalla bookmakerilla myös. Ei tule vahingoissa banneja jos jää päälle :nb:

  Ei silti, ei tuosta freedomesta kyllä "normaalia tarjoushintaa" viitsi maksaa.
   
 41. omg-lol-wtf

  omg-lol-wtf

  Viestejä:
  235
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2017
  On tullut black fridayna yleensä -50 pinnaa. Saa noita avaimia vaikka ebaysta parilla kympillä.
   
 42. swaggins

  swaggins

  Viestejä:
  159
  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Hauska veto Windscribeltä :D Onko muita VPN tarjoajia jotka antaa tarjousta entisille PIA käyttäjille? :think:
   
  Mstk ja Unihiekkamyrsky tykkäävät tästä.
 43. druidi

  druidi BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2017
  Onko muilla freedomen puhelinkäyttäjillä ollut yhteydet aamusta asti poikki. Ei yhdistä Suomeen eikä Ruotsiin.
   
 44. Unihiekkamyrsky

  Unihiekkamyrsky

  Viestejä:
  284
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2018
  Oiskohan Telian ongelmilla jotain tekemistä tämän kanssa?
   
 45. druidi

  druidi BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2017
  En tiedä mutta puhelimeen on tullut 112 appin kautta tänään viestiä ns. maksimit tuosta teliasta ja ongelmasta. Voihan se siihenkin liittyä.
   
 46. druidi

  druidi BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  271
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2017
  Joo nyt muuten kun kotona testasin niin yhdistää tohon Freedomeen. Mutta vain WLAN:n kautta. Eli jos on Moi-liittymän netti päällä niin kiertää vain silmukkaa eikä yhdistä. :wtf:
   
 47. pau

  pau

  Viestejä:
  106
  Rekisteröitynyt:
  09.09.2018
  IVPN:n Antitracker on osottautunut tehokkaammaksi kuin Adguard. Voin kyllä suositella, jos hieman välittää kenelle tietonsa jakaa ja tahtoo huomaamattoman VPN:n millä homma hoituu. Wireguard ja Android/Iphone Appit on kirsikkana kakun päällä.

  Vähän kalliimpi, mutta toiminut parivuotta käytännössä 24/7 muutamaa katkosta lukuunottamatta.

  Ainahan VPN:n käytössä riskeeraa liikenteensä ulkopuoliselle tarjoajalle, mutta ei oo ainakaan vielä tilit tyhjenny vaikka kaikki pankkiliikenteestä lähtien on hoidettu VPN:n kautta. Foliohattu touhua en tosin VPN:ltä haekkaan vaan netti anonymiteettiä missä ei käyttäjää voi paikallistaa sekunnissa.
   
 48. Pah0lain3

  Pah0lain3

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Ivpn hinnalla (100e/vuosi) , saa esimerkiksi airvpn kolmeksi vuodeksi. Ja jos Ivpn päättää tehdä jotain vastaavaa kuin PIA niin ei huvittais. Tästä syystä itekkin päädyin ottamaan airvpn ja jos air päätyy tekemään jotain samankaltaista kuin PIA niin eipähän ollu kallis.

  Paremmuudestan en sitten tiedä. Vieläkin vähän "alaston olo" PIA:n jälkeen kun joutuu palvelua vaihtamaan. Huippuhan tuo PIA oli, ei siitä pääse yli tai ali toimi ihan vimpan päälle aina. Nyt ei ikävä kyllä viitti kustakkaan siihen suuntaan enää.

  Edit: Kaikista vaihtoehdoista kuvittelin kaikilla osa-alueilla vakaimmaksi tuon airvpnnän. Katotaan menikö valinta ihan päin v*ttua. Sen näkee sitte tulevasuudessa joskus mitä kaikkea yllätystä tuo tullessaan.
   
 49. Zelll

  Zelll

  Viestejä:
  443
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Tuli tuo Mullvad otettua PIA:n jälkeen. Hyvät on nopeudet ja kaikki toimii kuten kuuluu.
   
  Neo Cortex ja Unihiekkamyrsky tykkäävät tästä.
 50. Pah0lain3

  Pah0lain3

  Viestejä:
  95
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2018
  Kokeilin Mullvadia kanssa, ei se huono ollu vaan kuitenkin jostain syystä päädyin toiseen...
  Mullvad on sitten se seuraava jos tulee tarve vaihtaa...