Vivaldi - Uusi selain Operan entiseltä CEO:lta

Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 353

Uusimmassa vivaldin android snapshotissa sitten viimein todella pitkään olleeseen googlen vähän kyseenalaiseen ominaisuuteen "X-Client-Data" tuli muutos:

[Privacy] Do not send X-Client-Data to websites VB-83458

Periaatteessa tuo ominaisuus pystyi käyttäjästä saamaan paljon tietoja ilman keksejä, Brave oli tehnyt saman muutoksen jo aiemmin tänä vuonna.
 
Liittynyt
01.08.2017
Viestejä
2 353
Ihan normiasetusten kautta tuo löytyy, tietosuoja ja turvallisuus. Oli optiona pois päältä, minusta tuo on saattanut tuolla olla kyllä ennenkin. Mutta tuossa asetuksessa kyllä sanotaan että selain varoittaa jos ei olle https-sivustolla että voi tulla virheitä.

Joo, siis osoitteesta chrome://settings/security löytyy, mikä menee tonne chromen omiin sisäisiin asetuksiin eikä siis vivaldin sisäisiin asetuksiin (jossa esimerkiksi androidilla asetukset on näkyvissä)

v94 versiossa tuli asetus saataville, mutta juuri tuossa tuo ongelma kun on paljon HTTP sivuja jotka ei tue HTTPS vaan heittävät sitten virheen ja pääsy sivustolle voi estyä.

4.3 desktop pieneen päivitykseen jo lisätty tänään mukaan tuo "Do not send X-Client-Data to websites" muutos, niin näkee että miten google sivustot toimivat ilman tuota, ainakin mitä nyt tunnetuimmat googlen omistavat sivustot käynyt läpi niin näyttää ihan normaalisti toimivan.

 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 746
Tumma teema pysyi. Olen kylläkin pannut sen päälle niin W10:ssä kuin Vivaldi flageissä.
Mulla tumma teema pysyi päällä ja on laitettu päälle vain normaaleissa Vivaldi asetuksissa.

Uudelleen käynnistyksen jälkeen tumma teema katosi.
 
Liittynyt
16.03.2018
Viestejä
536
Jaha linux versiossa osoitepalkissa joka sivulla oma teema joka saattaa muuttua kesken kaiken

Edelleen vaikeuksia hallintasivujen kanssa joku kaataa joku tiltaa ja jotkut muuttuvat kelluviksi joka täytyy asettaa osoitepalkille muuten avautuu uuteen ikkunaan. Tilttaus tuli muutama versio sitten. Liittyy salasanoihin?

Käyttis jo vanhaksi mennyt ubuntu mint 18.3

Noh parin päivän päästä tulee korjaus jos ei niin palataan vanhaan.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
154 159
Viestejä
2 903 885
Jäsenet
55 237
Uusin jäsen
Erno

Hinta.fi

Ylös Bottom