- Liittynyt
- 17.10.2016
- Viestejä
- 16 522
Se alkais olemaan taas se aika vuodesta kun otsikko on aiheellinen.
Minkäslaista joulumenyytä tänä vuonna? Onko uutuuksia, uusia tuttavuuksia tai villejä kokeiluja?
Itse olen nyt parina vuotena tykästynyt kinkun kaverina tekemään Hasselbackan perunoita. Oikein hyvä, joskin hiukan työläs särvin kinkun kaveriksi. Mutta sopii oikein mainiosti. Eikä tarvii mitään väsyneitä keittoperunoita järsiä.
Sitten mietin ekaa kertaa ruiskuoren tekemistä kinkkuun . Onko kokemusta? Haluan kinkun aina ylikypsänä ja saa jopa olla hiukan kuivakin mutta tuota ruiskuorta tekis mieli kyllä kokeilla.
Muutoinhan se on niin, että kinkku on parasta lämpimänä, n.3-4h paistamisesta. On vielä lämmin ja nesteet tasoittuneet. Sitten siitä nyhdetään siivuja ja syödään vuorotellen kinkkua ja rosollia ja katsellaan takkatulen räiskeessä Netflixiä. Seurana toki olutta ja paria erilaista laadukasta vodkaa. Mutta muistakaa: jouluna saa juoda mutta ei saa olla kännissä.
Minkäslaista joulumenyytä tänä vuonna? Onko uutuuksia, uusia tuttavuuksia tai villejä kokeiluja?
Itse olen nyt parina vuotena tykästynyt kinkun kaverina tekemään Hasselbackan perunoita. Oikein hyvä, joskin hiukan työläs särvin kinkun kaveriksi. Mutta sopii oikein mainiosti. Eikä tarvii mitään väsyneitä keittoperunoita järsiä.
Sitten mietin ekaa kertaa ruiskuoren tekemistä kinkkuun . Onko kokemusta? Haluan kinkun aina ylikypsänä ja saa jopa olla hiukan kuivakin mutta tuota ruiskuorta tekis mieli kyllä kokeilla.
Muutoinhan se on niin, että kinkku on parasta lämpimänä, n.3-4h paistamisesta. On vielä lämmin ja nesteet tasoittuneet. Sitten siitä nyhdetään siivuja ja syödään vuorotellen kinkkua ja rosollia ja katsellaan takkatulen räiskeessä Netflixiä. Seurana toki olutta ja paria erilaista laadukasta vodkaa. Mutta muistakaa: jouluna saa juoda mutta ei saa olla kännissä.