Video: Esittelyssä HP Smart Tank 7005 -monitoimilaite

Sampsa

Sysop
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
13.10.2016
Viestejä
12 734


Sampsa kirjoitti uutisen/artikkelin:
Kaupallinen yhteistyö HP:n kanssa

Suositushinnaltaan 400 euron HP:n Smart Tank 7005 All-in-One -monitoimilaitteen mukana toimitetaan musteet 3 vuodeksi. Laitteessa ei käytetä perinteisiä mustekasetteja, vaan musteet lisätään pulloista säiliöihin.



Tutustumme videolla monitoimilaitteen käyttöönottoon, HP Smart -sovelluksen asentaminen tietokoneelle ja älypuhelimelle sekä opastamme, miten säiliöt täytetään mustepulloista.

Katso video Youtubessa

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
526
Mitkä ovat tällaisten täytemustetulostinten edut perinteistä värilaseria vastaan? Musteen hinta vs. kasetit? Tulostuslaatu? Tulostimien hinta ainakin pyörii värilaserien tasolla.

Mulla ei ole henkilökohtaista kokemusta, mutta näin olen kuullut, että laseriin verrattuna haittapuolina olisi se, että jos tulostinta ei käytä todella pitkään aikaan, niin tulostimen tankin letkut saattaa mennä tukkeeseen, sekä mahdolliset väriaineen leviämiset täytön aikana. Toki ensimmäinen ongelma ratkeaa tulostamalla säännöllisesti edes jotain jotta letkuissa oleva muste ei kuivahda ja jälkimmäinen ongelma ratkeaa sillä että ei sählää täyttäessä.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 852
Viestejä
4 384 257
Jäsenet
72 881
Uusin jäsen
LeChuck

Hinta.fi

Ylös Bottom